Vriendelijke, goed en snel

Mijn bestelling was snel binnen met een persoonlijk kaartje er bij. Het geleverde artikel was van prima kwaliteit!

Snel, goed en volgens omschrijving

Snel, goed en volgens omschrijving

Nog nooit zo snel zo goed geholpen

De betaling van een bestelling met veel producten ging (door mijn toedoen) fout. Eén telefoontje en vijf minuten later heb ik alsnog de bestelling kunnen betalen, en een dag later had ik alles binnen. Niet alleen de service is prima, ook de prijzen zijn gelijk aan of lager dan die van een niet nader te noemen roze webwinkel. Het handgeschreven kaartje met een bedankje waardeer ik ook ten zeerste.

Geweldig!

Snelle levering. Perfect.

Snel en betrouwbaar

Einde dag besteld, volgende dag s’morgens in huis. Helemaal top!!

snel geleverd en goede kwaliteit

Prima bedrijf

Komt alle gemaakte afspraken na

Elastieken pasten perfect! Levering prima

Uitermate goed

Maar; Het apparaat is veel zwaarder dan ik dacht. Ik moet er nogal veel mee optreden. Misschien is het een kwestie van wennen.

Bestelling ingestuurd. Zending werd op de juiste dag en onbeschadigd afgeleverd.

keurige levering

keurige levering en kaartje met tekst erg lief,

Snelle levering en prima website

Altijd persoonlijk met een kaartje altijd leuk :-) en snelle leveringen.

Zeer netjes en professioneel

Konden alles niet in een keer leveren netjes gebeld of ik er bezwaar tegen had als het twee dagen later zou komen of anders een andere regeling

Volgens afspraak

Alvorens te bestellen gebeld of onderdeel voorradig was. Dat bleek zo te zijn en levering kon volgende dag plaatsvinden. En zo gebeurde het, keurig netjes geholpen!

Levering volgens afspraak, goed verpakt, leuke persoonlijke boodschap. Aanrader.

Precies wat ik zocht

Op de overzichtelijke site vond ik makkelijk wat ik zocht. Redelijk geprijsd en vlot geleverd, met een leuk persoonlijk kaartje erbij. Goed zo!

Duidelijke website goede prijzen

Zoals de titel al aangeeft is de site duidelijk. Goede prijzen voor de producten. Nu moet ik wel zeggen dat ik voornamelijk voor flightcase materiaal bij Fritz-Events ben geweest

Zeer goed advies en geweldige service

Zeer goed advies en geweldige service

Vakmensen die voor jou nog tijd maken

Ik kom er regelmatig en ook soms voor een kabeltje. Vaak kost dat nu de meeste tijd voor je de juiste kan vinden. Maar altijd het juiste advies gekregen.

Snel en betrouwbaar

Levering perfekt sneller dan verwacht

Persoonlijke service. Snelle levering

Leuk om een persoonlijk briefje bij de levering aan te treffen.

Prima geholpen

Prima geholpen met snel telefonisch antwoord en een leuk, attent kaartje erbij…

top communicatie

Spullen snel geleverd, na telefonische overleg alternatief voor bestelde product wat niet genoeg op voorraad was. alternatief product was nog goedkoper ook en geld snel terug gestort.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!