Snelle levering, Goed product

goed geregeld

Makkelijk te bestellen en snel geleverd top

goed geholpen

hebben echt naar wat ik zocht mee op gelost

snelle levering en goed verpakt

Handvaten voor een kist besteld en zeer snel ontvangen samen met een persoonlijke touch. Ik bestel zeker opnieuw!

precies wat ik zocht en snel geleverd

Na eindeloos zoeken op het internet vond ik bij Fritz-Events precies wat ik nodig had aan aluminium profielen. Als bonus was het zeer snel geleverd aan huis,. Top bedrijf.

Uitstekende service

Zeer goede ervaring met Fritz en Bart. persoonlijk contact en korte en snelle lijnen. ook de levering is goed verlopen, nu nog wachten op de laatste levering maar die laten ze vanaf de fabriek leveren. ook dan krijg je de beste service en sturen track en trace codes continue door zodat jij weet waar je bestelling zich bevind als het vanaf fabriek geleverd word. kortom een goed bedrijf om zaken mee te doen

Altijd een passende oplossing

We slagen hier telkens weer voor koffers en kisten voor onze meetapparatuur. Helemaal top!

Vriendelijke toko met goede service

Goede service en snelle levering.

Snel en correct.

Zeder positief

Goede klantenservice en snelle levering van de spullen.

Snelle service en meer dan prima communicatie

Ik had een artikel besteld waar voor mij tijdsdruk op zat. Keurig tijdig op de hoogte gebracht dat de levertijd door een leveringsprobleem afweek van de info op de site. Samen een alternatief gevonden die wel voor mij op tijd geleverd kom worden.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering.

Precies wat ik zocht

Na enkele dagen de enveloppe met het bestelde onderdeel, Samen met de pakbon en een leuke persoonlijke attentie. Enig minpuntje waren de verzendkosten voor een pakket terwijl het artikel in een brievenbus enveloppe aankwam. Verder helemaal blij met het oersterke chassisdeel.

Top service !

Zeer snelle en degelijke service!

Fijn bedrijf!

Goede service, denken met je mee, persoonlijk contact, kwaliteit producten en snelle levering. Fijn!

Als snelheid een criterium is

Woensdagmiddag flightcase besteld en nog geen 24 uur later in huis. Dit is mijn eerste ervaring met Fritz-Events, maar dit is natuurlijk prima. Wat jammer is dat de flightcase van ProDjuser niet 98% is. Het zijn de details die er toe doen. Daar kan Fritz-Events natuurlijk niets aan doen. De twee strips met de voorgeboorde gaten zit niet op gelijke hoogte, want de rechter zit ongeveer 3 mm lager. Als je zoals ik enigszins autistisch bent is het storend als je apparaten uit het lood hangen. Aan de andere kant van de flightcase heb je daarvan geen last omdat de rails traploos zijn.

Fritz excellent; DPD disaster

Frits had the cables I need and very friendly support, however transportation by DPD is a disaster. They are telling it should arrive last saterday, then it changed and they do net tell when ... I had multiple very bad experiences with DPD.

Goede service!

Dit is misschien dé beste Licht & Geluidwinkel die er is. Ze hebben scherpe prijzen, en schrijven ook nog een aardig kaartje bij je bestelling. De bekende webwinkel met een persoonlijk tintje

correct aan afspraak gehouden

ga zo door en u hebt mij als klant erbij

Prima service en goede levering!

Fijn contact met de klantenservice na benadering vanuit Fritz-Events. Denken goed met je mee en levering komt goed en optijd aan.

Komen belofte ook echt na

Top service en meedenkend

Het was ontzettend

Gewoon geleverd conform bestelling, die ik zelf geplaatst heb. Wat een gedram nabij Amsterdam

Alles super geregeld!!!!.

Gewoon poepgoed!!!.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!