Snet en corect.

Snel en correcte levering.top

goede service

voor de eerste maal iets bestld de andere dag in de bus

Staan altijd klaar voor goed advies.

Het wil wel eens gebeuren dat je een gecompliceerd audio vraagstuk hebt. Bijvoorbeeld met het uitdenken van distributie van headphone mixes in een studio omgeving. Fritz events staat je dan te woord, en je wordt verwelkomt in de winkel. Ook items die niet op de website staan zijn bijna altijd te bestellen en te leveren.

prachtige dempende voetjes en snelle levering

De voetjes dempen uitstekend alle trillingen: prima aankoop

Goed telefonisch advies

Ik was op zoek naar een instrument-microfoon met een clip om deze op een instrument te monteren. Telefonisch uitstekend geholpen met een veel goedkopere en betere oplossing; een losse klem om een van mijn huidige mics op te monteren. Fritz-Events heeft practisch meegedacht, en een goede oplossing gezocht voor de beste geluidskwaliteit en gebruik.

Snelle, goede service

Beetje lullig dat ik alleen maar een paar rubbertjes nodig had. Desondanks snel verstuurd. Alles top geregeld.

Top gegaan heel erg snel was alles binnen

goede service

over het algemeen een goede en snelle service vanaf ordering tot levering en naservice

Goed meegedacht en top service

Na altijd met Pioneer Headsets gedraaid te hebben 1,5 jaar geleden op advies overgestapt op een Technics. Kwaliteit haalt het niet bij de Pioneer en daarom nu weer overgestapt naar de Pioneer HDJ-X10. Meteen ook de aanbevolen case erbij besteld. Heel netjes werd ik door Fritz-Events erop geattendeerd dat er al een case bij de koptelefoon zit. Ondanks dat ik de extra case al betaald had haalden ze deze uit de bestelling en werd het bedrag binnen een dag terug gestort. Dat noem ik pas meedenken en service!

fijn bedrijf

duidelijk en eerlijk personeel

Goede service en snelle levering

Producten besteld maar 1 item was niet op voorraad. Dezelfde dag nog telefonische reactie. Goede oplossing voorgedragen de dag erna kwam het pakketje al binnen. Pakketje netjes verpakt en een persoonlijke kaart (handgeschreven) als dank voor de bestelling. Ik ben helemaal tevreden.

Snelle Service

Last minute hebben we nog wel eens wat nodig. Altijd snel een antwoord en een snelle levering. Goede kwaliteit van producten!!!

Product and service superb, highly recommend

Prachtige prijs kwaliteit verhouding

Overzichtelijke site dus snel besteld en snel op de deurmat

Geweldige service.

Snel bezorgt en bij ingesloten persoonlijk bedankje. Wordt door mij zeer op prijs gesteld.

JBL SRX818 SP snel geleverd voor een lage prijs

Had snel een subwoofer nodig voor mijn foh set. Fritz Events kon de subwoofer snel leveren en dit hebben ze waar gemaakt ook. Prima service en de prijs was ook laag.

Goed bedrijf

Bestelling werd snel verstuurd, alleen met afleveren maakte PostNL er een zooitje van. Werd snel en serieus opgepakt door Fritz-Events.

Alles goed en snel geleverd

Bestelling is goed verlopen. Goede service van bedrijf.

Ze zijn duidelijk en contact is snel.

Goeie zaak.

Veel keus, goede prijs, nette service

Niet alle rackprofielen die ik besteld had, waren op voorraad, dus er werd netjes gebeld met de vraag of ik kon wachten tot de zending compleet was of dat ik de voorraad alvast wilde hebben. Ik had geen haast, dus een paar dagen later kwam de zending compleet en netjes verpakt in z'n geheel met een kaartje erbij om te bedanken voor het geduld.

Goed,snel en simpel

Goede levering van het juiste product.

zeer deskundig en perfect geholpen

nadat ik om een artikel vroeg werd het gelijk getoond en kon direkt afrekenen. ik heb gelijk twee dezelfde artikelen meegenomen.

Snel gestuurd Zag er uit zoals op site Super tevreden

Geweldig en doen wat ze zeggen.

Heb wat besteld en stelde een vraag. Goed antwoord. Goede service en snel binnen.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!