Goede service, Snel geleverd en...Persoonlijke boodschap bij mijn levering

Deskundig en snel

Top service en hele sneller levering!

Fijne webshop, scherpe prijzen, en hele snelle levering!

Perfecte levering

Snelle service met een persoonlijke noot. Super!

snel reactie, zelf op zaterdagavond

ik had maandag 4 sets nodig, zaterdagavond contact via de mail en mooi maandag om 13 uur beschikbaar. top

Eerste bestelling

Hoekprofiel besteld snel geleverd en keurig verpakt

Heel tevreden.

Heel behulpzaam , snel geleverd . Bestel er de volgende keer weer.

Super services

Super snelle levering alleen helaas door postnl 2 dagen vertraging kon Fritz-Events niks aan doen. hun zijn een super bedrijf! nog bedankt voor de lekkere appel haha :).

snel goed en makkelijk

Duidelijke goed werkende website groot assortiment snelle levering en goed advies en een redelijke prijs

Gewoon goed, en snel

Snelle levering, goede communicatie

Leuk, heel klein bestellinkje gedaan en ondanks dat een persoonlijk kaartje bijgevoegd. Wordt je gewoon vrolijk van!

Snel, accuraat en vriendelijk!

Vakkundig geholpen en snel verzonden.

Tafelpootjes voor buiten besteld, deze de volgende dag binnen met een mooi kaartje van Annita & het team Fritz Events. Echt een team met hart voor de zaak en voor de klant.

Goede en snelle service

Altijd vriendelijk en vakkundig advies

Professioneel bedrijf met top service

Het contact gaat altijd snel, er is veel kennis bij Fritz-Events. En niet onbelangrijk, hele fijne mensen!

Snelle Service en duidelijke website

Deskundig advies

Zeer goede kennis van zaken!

Correct, op tijd en netjes behandeld.

Zeer goede service

Goede service en snel geleverd

Top levering

vlotte en complete levering

Prima materialen, goed en snel verzonden, leuke persoonlijke benadering!

Ben heel tevreden over mijn aankoop, prima prijs, spullen werden snel en goed ontvangen en ik heb het erg gewaardeerd dat jullie ook bij een relatief kleine bestelling de moeite nemen om een persoonlijk bedankje erbij te doen. Teken dat elke klant voor jullie belangrijk is en gezien wordt! Ga zo door.

Heel goed.

Helemaal prima. Het enige min puntje was dat het niet aan huis bezorgd werd, maar dat ik naar een afhaalpunt punt moest om op te halen. Dat laatste kan overigens ook wel eens voordelig uitvallen wanneer ik niet thuis zou zijn. Erg leuk vond ik het bedankkaartje in het pakket.

Makkelijk, snel en overzichtelijk en zeer service gericht.

Een overzichtelijke webshop met hele nette prijzen en een ruime keus aan producten. Duidelijke communicatie en handelen alles netjes af. Nogmaals bedankt voor de goede en snelle service. Zal zeker nog eens bestellen.

Bijzonder goede service

Bij mijn zoektocht naar rubber voeten kwam ik op de website van Fritz-Events. De gevonden rubber voeten pasten precies bij wat ik zocht en ze waren gunstig geprijsd. Makkelijk bestellen en een zeer snelle levering. De kwaliteit van de rubber voeten is hoog en ondanks, dat mijn order klein was, kreeg ik toch een persoonlijke behandeling. Het voelde goed en ik zal zeker Fritz-Events vaker bezoeken. Top.

Wat een service

Een handgeschreven kaartje bij de levering maakt dat je weet dat je bij mensen hebt besteld. Fijn!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!