Goed materiaal, snel geleverd.

Materialen waren netjes verpakt en zijn dan ook in perfecte staat aangekomen.

Prima ervaring en heldere communicatie.

Het door mij bestelde artikel kon iets later dan aangegeven worden geleverd, maar dit is tijdig en duidelijk gecommuniceerd.

deskundig en vriendelijk

Ik had een oplossing nodig voor het geluid vanuit mijn beamers. Hele prettige service

Prima in orde. Aanrader

Snelle levering. Netjes verpakt. Zelf geschreven kaart als bedankje.

Super ervaring, prima prijs/kwaliteit verhouding, snel en accuraat geleverd

Erg prettig, zelfs een hand geschreven bedankkaartje bij in het verpakte artikel. Kom je nooit meer tegen maar doet goed en bezorgd je een goed gevoel.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Mooie producten.

Ik heb hier voor het eerst besteld, dus kan niet echt een oordeel geven. Mijn eerste bestelling was zeer goed verpakt en ontvangen in de brievenbus.

Perfecte productinformatie en afhandelen tegen een goede prijs en productkwaliteit

Ne twee maal onderdelen besteld en twee keer mogen ervaren dat klant koning is. Zorgvuldig, correct goede communicatie en prima materiaal. Prima

Prima product, snelle levering

Goede overall ervaring

Snelle kwalitatieve service!

Hebben nu meerdere keren bij Fritz Events besteld en hebben keer op keer goede ervaringen. Denken heel goed mee in keuze en zorgen dat alles op tijd er is, mocht dit niet lukken krijg je een alternatief. Top service!

Goede webshop, service en een vertrouwd gevoel.

Nauw contact met bestellingen. Goede service overzichtelijke webshop Klantvriendelijkheid!

Bestaat er meer dan perfect?

Hele nette goede klantenservice. Ik had een euro stekker nodig, gebeld en hij was op voorraad. Helaas konden ze geen garantie geven of PostNL op tijd kon leveren. Jammer dat het pakketje iets te laat aan kwam. Maar netjes een handgeschreven kaartje erin met de tekst dat ze hoopte dat hij alsnog op tijd binnen zou komen. En dat voor een stekker van nog geen €6,00. Buitengewoon klasse!

Doen wat ze beloven

Goed advies en snelle afhandeling

Zeer accurate bedrijf het toppers

Gewoon een zeer goede organisatie.

Goede snelle service

Goed advies, snelle antwoord op navraag over levertijd en vervolgens de materialen snel in huis

Voor de eerste keer besteld en een super service.

Deze is een aanrader voor iets te bestellen. SUPER

Mooie prijs en snel verstuurd!

Geweldig vlot en correct bedrijf

Zeer goed, zeer attente klantenservice. Goede communicatie!

Tevreden klant!

Vlotte bestelling, vlotte levering, personal touch met geschreven briefje in de doos. Ik ben een tevreden klant!

Topservice

Uiterst vriendelijk en snel voorzien van informatie.

Top service en producten

Fijn assortiment, vriendelijk en snelle service, betrouwbare partner. Ik kom zeker terug.

Perfecte support en een bedrijf dat meedenkt

Prettig geholpen en ondersteund, goede service en meedenken inzake de korte leverings en tijdsdruk op een project, subliem!

Snelle levering is geen zekerheid

Tevreden over het toestel, uitstekende service

Gewoon alles top geregeld!

Voor een project had ik iets van schuim nodig. Een belletje naar Fritz en al mijn vragen werden helemaal goed beantwoord. Bestelling via de website gedaan en snel geleverd. Kortom een aanrader

Alles perfect

Goede voorlichting op de side en perfecte aflevering en super snel

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!