Snelle en goede levering

De bestelling verliep snel en goed

Goed product, goede communicatie over te verwachten levertijd.

En een leuk persoonlijk bedankje. Dat is pas klantvriendelijkheid!

Dik tevreden !

Gewoon geen klachten ! Mooi toch.

Top service en kennis van zaken

Heel prettige ervaring bij het zoeken naar een subwoofer. Bart weet heel goed waar hij het over heeft. Niet alleen dat maar ook geduld om mij als klant verder te helpen. Top!

Haspel

Geleverd in goede staat en wat ik er van verwacht had. levering correct.

zeer goed

snelle service goed verpakt

mijn ervaring is zeer goed.

100% van afhandelingen van mijn bestelling + leveringen en diensten

Supersnel geleverd, direct btw factuur in mail

Perfect!

Prima bedrijf

Goede communicatie, prettige eerste ervaring en doen wat ze afspreken. Prettige prijzen. Leuk handgeschreven bedankje, daar word je blij van.

Ik was in een mum klaar met mijn bestelling, alles erg overzichtelijk

duidelijke site de juiste producten goede kwaliteit niet duur ! zou handig zijn als je een item wilt aanschaffen, dat de optie erbij zit hoeveel keer je dit item wilt deponeren in je winkelmandje.

Goede en snelle service.

Zeer goede ervaring. Snelle service en een leuk kaartje bij de bestelling met een persoonlijke boodschap. Dit maakt een online aankoop toch net iets persoonlijker.

Supersnel!

De kabelbinder zijn echt supersnel geleverd! Verder leuk persoonlijk kaartje erbij, top!

Netjes vlot en correct

Gewoon super

Geen woorden voor nodig. Gewoon een fijn bedrijf om zaken mee te doen

snel bezorgd

Topwinkel!!

Goede service en vriendelijk!

Snelle adequate service en goede spullen

Tot de volgende keer

zeer pretig

goede prijzen en prima afhandeling het bedankt kaartje bij de levering is verrassend en positief het aanbieden bij pakket bezorger ging snel alleen jammer door weersomstandigheden de pakketbezorger later was dit gaat uiteraard buiten fritz-event om ben zeer tevreden

Topperdepop

Perfect advies, op maat gesneden, voor een mooie microfoon.

Is goed en snel verzonden

Compleet en goede prijs

Zeer correct en met persoonlijk boodschap. bedankt!

Zeer correct geleverd en met persoonlijk boodschap. bedankt!

Levering binnen 24 uur. Product is top ! Mijn 3e setje,..... Goeie,snelle service....

professionele zaak

klanten service werkt goed en adequaat. kwaliteit van het zelfklevende vilt is uitstekend. echt aan te raden.

Ik had een kleine bestelling, maar werd prima geleverd. Berichtgeving prima en een persoonlijk briefje erbij, top. Kunnen velen nog van leren

Top materiaal en levering.

Materialen van goede kwaliteit. Leuk dat er nog een handgeschreven kaartje bij zat!

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!