Mooie product

Bestellen ging makkelijk, mooi product, snelle levering.

Goede service, meedenkende medewerkers en snelle levering

Altijd fijn als mensen mee denken, zodat je samen tot de beste materialen en snelste levering te komen.

Iets bestelt niet op voorraad word gebeld om het op te lossen top afgehandeld. heel professioneel personelijk en menselijk niks anders dan lof

Helemaal top!

Alleen de naam, Fritz Events uit Cuijk, brengt al een grote glimlach op mijn gezicht. En ze verkopen ook nog eens hele goede spullen!

Uitstekend!

Erg te spreken over dit product! Ondanks dat het wat langer duurden, denken ze mee in een goede oplossing, het was het wachten meer dan waard! Ik gebruik hem als volume versterker voor mijn KRK Rokit 6 speakers

Super! Goed geholpen & snel geleverd

Vriendlijk geholpen & snel bestelde producten geleverd! Top bedrijf!

Snelle service en levering

Snelle service en levering...Top.

Super snelle afhandeling en verzending

Duidelijke website, artikelen snel gevonden, en snel geleverd

voor het eerst daar wat besteld altijd afwachten maar alles goed gegaan netjes op tijd goed ingepakt geen problemen dus ik jan het aan raden .

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Gewoon doen wat er beloofd wordt

Snelle verzending (jammer dat postNL er moeite mee heeft) Product zoals omschreven

Nette en supersnelle levering

Kleine producten in een klein passend doosje geleverd, geen onzinnig grote doos. Alles netjes voor elkaar. Leuk handgeschreven bedankje voor de kleine aankoop.

Alles is goed zoals ik wil en service is perfect.

Service is top, heel erg tevreden en snelle levering.

dit is wat ik wil

Super snel en snelle service

Goed op de hoogte gehouden van levering. Proactief persoonlijk contact en een handgeschreven kaartje in de doos vanwege iets latere levering in goed overleg.

GEWELDIG !!!

Heb een bestelling gedaan voor twee verloopstukken RCA(FEMALE) naar XLR(3 Pins MALE) en dat voor mij heel voorspoedig en met een hele goede service ervaren. Behalve de hele vlotte afhandeling na bestelling, een dag later, heel does in een stevige doos verpakt en bovendien nog met een persoonlijke “handgeschreven bedankkaart”:TOP SERVICE !!! En de twee verloopstukken waren nog eens apart heel goed verpakt en voor mijn gebruik heel goed bevallen. Ook vanwege dan de kwaliteit van de verloopstukken nodig voor mijn “analoge Interlink”.

Zeer goed; prijs en kwaliteit in goede verhouding.

Leuke ‘persoonlijke’ levering in vorm van handgeschreven begeleidend briefje bij bestelde product.

Topservice en goed product

Fijn contact en goed product, dik tevreden

Bestelling netjes ontvangen en goed verpakt.

Tevreden met het gekochte product. In mijn geval zelfklevend vilt.

Super goede levering

Zeer goed en super voordelig Snelle levering

Telefonisch snel bereikbaar...vriendelijk..en nemen de tijd voor de klant

Gewoon een bedrijf dat gewoon goed is en je ook even een nieuwjaars kaartje stuurt....gewoon de kleine dingen

Duidelijke website en uitleg

Bestelde artikelen keurig op tijd ontvangen, in de doos zat ook een handgeschreven bedankbriefje, da’a redelijk uniek tegenwoordig

Topservice

Direct na de bestelling belde de medewerker, dat het bestelde product moeilijk leverbaar was en bood mij een uitstekend alternatief. Ruim 1 dag later werd het bestelde geleverd. Uitstekende producten tegen een zeer acceptabele prijs. Zeer vriendelijke medewerkster. Bij de levering zat zelfs een persoonlijk berichtje op een kaartje. Eerlijk, de beste service die ik heb meegemaakt. En enig verstand heb ik er ook van. Ben vele jaren directeur publiekszaken bij een gemeente geweest met opname telefoon binnen 3x overgaan en maximaal 10 minuten wachttijd en daarna adequate hulp op alle gemeentelijke aspecten.

Met een hand geschreven boodschap is het afgeleverd.

Zeer goed.

Het bestelde was zeer snel in huis en voldeed 100% aan mijn verwachting.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!