Gewoon top

Met 1 woord: Top!

goed !

Ik heb nog maar een paar dingetjes gekocht en kan dus over de hele zaak niets zeggen. Dit ging goed en de persoonlijke kaart van Annita die erbij zat was erg leuk en zegt al genoeg natuurlijk. Een zaak die graag nieuwe klanten wil hebben en daar ook wat voor wil doen (denk ik) Gr Ronnie RODA Pro Audio

Geweldige service en vriendelijke medewerkers

Ze helpen graag en snel en denken geweldig met je mee. Dit bedrijf is echt een aanrader.

helemaal top!

Ik heb gebeld voor iets wat ik nodig had om de voorraad te checken en het werd netjes voor me apart gehouden en geregeld.

Goede communicatie en behulpzaam

Helaas konden niet alle kabels geleverd worden, maar dit werd wel netjes opgelost.

Prima kwaliteit, snelle levering.

Duidelijke communicatie over levering. Goed verpakt en dag na bestelling geleverd.

Goede en snelle verzending. Prima prijs, Service lijkt ook prima te zijn. Handgeschreven bedankbriefje bij de zending is niet nodig, maar word wel gewaardeerd.

Keurig afgehandeld met een persoonlijke touch.

Snelle afhandeling met duidelijke en berichten over de stand van zaken. Leuke persoonlijke boodschap bij ontvangst van de bestelde goederen.

snel accuraat, het juiste artikel en met een persoonlijke touch

snel accuraat, het juiste artikel en met een persoonlijke touch

gewoon goed!

Prima prijzen en zoals altijd netjes op tijd geleverd.

Uitstekende snelle levering en persoonlijke note

Voor de eerste keer de website van Fritz-Events bezocht en op de site was het product snel te vinden voor een gunstige prijs (t.o.v. Amazon). De bestelling eind van de dag geplaatst en de volgende dag al bezorgd. Het product was uitstekend verpakt en komt overeen wat op de website staat. Wat echt wordt gewaardeerd is het persoonlijke kaartje van Annita & team Frits waardoor je echt het gevoel hebt klant te zijn.

Tegen 18 uur heb ik een luidsprekerkabel besteld, de volgende dag werd deze aan huis bezorgd. Er zat een handgeschreven bedankje in het doosje waarin de kabel zat. Was verrassend. Kabel is perfect.

Ruime keus, snel geleverd

Ruime keus kabels Op voorraad en daarmee snel geleverd Competitieve prijs

SNEL GELEVERD

SNEL GELEVERD EN EEN PERSOONLIJKE NOOT OP BEDANK KAARTJE!

Breed assortiment - Persoonlijke service

Er zat een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling: ‘veel plezier met je rubberen dopjes’. Haha, leuk gebaar!

Netjes op tijd en kwalitatief goed verpakt.

Ze zijn zeer klant vriendelijk, netjes op tijd met versturen en het aangekochte product is kwalitatief goed verpakt.

Correcte levering met een persoonlijke touch

Een eerste keer hier besteld en zeer tevreden van de levering. Het product was in orde en ze geven het ook een persoonlijke touch door er een vriendelijk kaartje bij te doen.

Heel klantvriendelijk

Heel klant vriendelijk

Goede en overzichtelijke webshop, snelle verzending

Goede en overzichtelijke webshop, snelle verzending

Snel. Goed product. Goede prijs

Product is niet het recentste type. Maar de prijs daarop afgestemd.

Snel het juiste geleverd

Volgende dag in huis. Goed als je iets dringend nodig hebt! Uitgebreid assortiment: je vindt altijd wat je zoekt

Top bedrijf en een zeer snelle levering!!

Ik zou dit bedrijf zeer aanbevelen!!

Uitstekende winkel met concurrerende prijzen

Één van de weinige fysieke shops voor pro audio en studio gear in de omgeving. Met veel producten goedkoper dan de grote online concurrent, met name kabels en cases. En een fysieke winkel waar je terecht kunt voor advies en om producten uit te proberen. Het is er in ieder geval altijd gezellig. Goede aanbiedingen en acties. Persoonlijk zou het fijn zijn als de showroom wat groter is zodat er uit de diverse productgroepen wat meer producten getoond en geprobeerd kunnen worden.

Fijne muziekzaak

Goede adviezen, top.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!