Gezellige uitnodigende sfeer.

Bij Frits-Event voel je je direct thuis in winkel en sfeervolle showroom. Frits Events de winkel voor licht, geluid en studio apparatuur.

Goede service en snelle bezorgen! Goede kwaliteit!

Snel en correcte levering

eenvoudig bestellen, goede feedback van het bestel/leverproces met persoonlijke aandacht. Ik kende ze nog niet, maar staan nu bovenaan de lijst voor als ik weer eens iets nodig heb!

Fijne communicatie.

Rack profielen en een aantal blind platen besteld. Fijne communicatie, en oplossing geboden. Dank!

Favoriete online shop voor geluidsapparatuur!

Ik heb meerdere artikelen besteld bij Fritz-events en altijd top service en top kwaliteit. Ook de klantenservice is erg vriendelijk en denkt graag mee! Dank!

snelle levering en een goede prijs

Goede ervaring met Fritz-Events,mooie webshop duidelijke info en zeer snelle levering

Hele fijne mensen om mee te handelen

Altijd hele vriendelijke mensen! Producten mooi op tijd verstuurd! Goede prijs

Product zoals omschreven en snel bezorgd.

Goeie site en snel bezorgd.

Super snelle levering, top!

Goede en snelle service

een te vrede klant is snel tevreden

ik ben zeer te vrede over wat ik had besteld 2 sterrendoeken ook klant vriendelijk aan de telefoon was super het ging allenmaal lekker vlot wat ik had besteld zaterdag betaald en maandag 19 oktober in huis de sterrendoeken gebruik als achtergrond kerstdorp gr gerrit uit breda

Prima.

Goede communicatie, producten uitstekend verpakt met een leuk persoonlijk berichtje er bij.

Perfect from start to finish.

Easy to order. Arrived the next day on a Saturday already. Small thank you message inside. Wonderful

correct en stipt geleverd

Mijn bestelling werd correct en op de afgesproken dag geleverd. Producten waren zoals op internet vermeld. Prima !

Alles volgens afspraak geleverd

Erg attent handgeschreven persoonlijke welkomst kaartje

Makkelijke bij online bestellen en snel verzonden.

Uitstekend! Producten netjes en snel ontvangen.

Prima en netjes vanaf website tot afleveren!

Zoals verwacht.

Bijzonder snel geleverde pads voor onder mijn studiospeakers van Edifier. Geen gedreun meer door mijn bureau zorgt voor een nog natuurgetrouwe weergave.

Ontzettend goed geholpen, goed en duidelijk advies, vriendelijk, kundig en alle tijd genomen om te helpen. Een aanrader!

snel en duidelijk

goed en snel geholpen met duidelijk advies

Zeer tevreden.

Alles goed, product goed, op tijd bezorgd, duidelijk te volgen via de track & trace en op tijd geleverd.

Snel, professioneel en vriendelijk!

Goede prijs-kwaliteit verhouding!

Uitstekend en snel geleverd

Had wat kleine onderdelen nodig. Het bestellen was simpel en snel en de andere dag in huis.

Zeer goed!

Communicatie zoals het hoort, snel, op tijd en helder! Zelfs een geschreven briefje bij het product mogen ontvangen. Niet dat het nodig is, maar het geeft aan dat ze hier heel veel moeite doen om zich te onderscheiden en klanten tevreden willen maken.

Altijd goed geregeld

Fijne webshop met een ruim assortiment voor passende prijzen. Een vriendelijk handgeschreven kaartje bij je bestelling maakt van een zakelijke transactie toch iets persoonlijks.

Goede prijzen en snelle levering.

Duidelijke webshop met goede prijzen. Snelle levering met een persoonlijke touch.

Hulsbos 7

5431 NZ Cuijk

Over Fritz-Events

Fritz-Events BV is een bedrijf in Cuijk (Noord-Brabant) dat gespecialiseerd is in de verkoop van licht, geluid, DJ gear & special effects. Wij hebben een webshop, maar ook een fysieke winkel. Wij verkopen o.a. bekabeling, flightcases, statieven, microfoons, lichteffecten en geluidssets. Van veel bekende merken zijn wij dealer. En uiteraard zijn onze prijzen aantrekkelijk. Voor vragen, opmerkingen of eventuele storingen kun je terecht bij onze klantenservice. Ook ben je van harte welkom in onze winkel in Cuijk!