Pluspunten
Overzichtelijke site
De website ziet er wat amateuristisch uit, niet prettig.
Pluspunten
Krijgt precies wat je denkt te krijgen, goed bereikbaar telefonisch (vriendelijk is ook heel wat waar in deze tijd :) fijn dat je de mogelijkheid hebt om zelf dingen op te halen flexibele meedenkend bedrijf leuke persoonlijke aanpak
Verbeterpuntenna eerste telefonisch contact zou ik een e mail ter bevestiging krijgen van ons gesprek, ik wou graag snel het product ophalen wat ik zojuist gekocht had, deze mail heb ik echter niet gekregen.
Pluspunten
Leuk speelgoed voor kinderen met beta interesse!
VerbeterpuntenOp website kunnen filteren op meerdere aspecten, bijvoorbeeld zowel leeftijd als prijs
Pluspunten
Snelle bezorging. Bestelling netjes verpakt en daarom in goede staat ontvangen.
VerbeterpuntenAlleen jammer dat ik niet wist wanneer het verzonden was. Daarom was ik net even niet thuis toen de pakketdienst aan de deur stond. Stuur om dit te verbeteren via de mail de track and trace code, zodat klanten weten wanneer ze het pakket met de bestelling thuis kunnen verwachten.
Pluspunten
correcte levering
Verbeterpuntengeen communicatie over levertijd en aflevertijdstip
Pluspunten
Snel besteld en geleverd
Pluspunten
Snel afgeleverd
Pluspunten
Een prima assortiment met veel bruikbaar materiaal om techniek spannend te maken en om met techniek te spelen.
VerbeterpuntenIets meer informatie over bezorgmoment.
Pluspunten
Snelle levering conform afspraak
VerbeterpuntenGeen reactie op e-mail over snelheid van levering
Pluspunten
Alles ok.
Pluspunten
Product werd op de afgesproken dag geleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Leuk assortiment. Fijn dat de bezorgingen via PostNL worden gedaan.
VerbeterpuntenOnduidelijk wanneer het bedrijf de bestelling gaat versturen. Of dit zsm is of nog even kan duren bijvoorbeeld.
Pluspunten
Zeer snelle levering!
VerbeterpuntenBericht sturen dat het pakket onderweg is
Pluspunten
Ontzettend leuk educatief speelgoed voor kinderen. Ik heb al meerdere producten gezien waarmee ik mijn nieuwsgierige kinderen blij kan gaan maken.
Pluspunten
Het beschikt over exclusiever speelgoed; dingen die je niet eender waar vindt. Komen ook hun afspraak van levering na (2 dagen)
Klant op de hoogte houden van voortgang pakket. Mailtje sturen dat order goed is ontvangen en verstuurd, dan weet je wat, dat het is verstuurd is belangrijkst.
149 Amersfoortsestraat
Soesterberg 3769AJ