Ik heb een verkeerde bestelling geplaatst, maar er was geen mogelijkheid om deze te annuleren, dus ik moest het toch ontvangen. Daarnaast ben ik niet tevreden over de drukkwaliteit en de visitekaartjes. Ze zien er helemaal niet professioneel uit.
Beste, Bedankt voor het schrijven van een review. Ik ben erin gedoken en zie dat de order reeds in productie stond op het moment dat je contact met ons opnam met het verzoek om de order te annuleren. Helaas was het dus niet meer mogelijk om de order stop te zetten. Wat betreft de drukkwaliteit; ik zie dat er inmiddels een klacht is aangemaakt en dat er contact is geweest met mijn collega's van de afdeling aftersales. Wij zijn momenteel in afwachting van foto's van de klacht. Zodra we deze hebben ontvangen kunnen we een passende oplossing aanbieden. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mij drukwerk gratis opnieuw gemaakt omdat ik het proces van inleveren niet correct had uitgevoerd. Dit is klantenbinding. De poster perfect gedrukt en heel snel in huis.
Hoi Jan, Bedankt voor het achterlaten van deze review en mooie complimenten. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met de hulp en geboden oplossing vanuit onze klantenservice. We helpen je heel graag weer bij een volgende bestelling! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
poster is mooi en kwaliteit systeem is erg goed
Hi Lonneke, Bedankt voor het achterlaten van je mooie review. Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en kwaliteit. Graag tot de volgende keer weer bij Drukwerkdeal! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed geholpen mooi product
Beste Mj, Enorm bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat het ontvangen product aan jouw verwachtingen heeft voldaan. Graag tot een volgende keer weer! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keuze uit veel producten. Goede assistentie en snelle levering.
Hi Natasja, Dankjewel voor jouw mooie review, wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het was technisch ingewikkeld voor mij maar telefonisch ben ik gelijk en zeer goed geholpen.
Hi Willemijn, Bedankt voor het achterlaten van deze review en mooie complimenten. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met de hulp vanuit onze klantenservice. We helpen je heel graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk, snel en duidelijk!
Hi Najat, Kort en krachtig, dankjewel voor deze duidelijke review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Groot zeildoek besteld. Had niet verwacht dat het doek tijdig geleverd zou kunnen worden. Positief verrast.
Hi Arjen, Bedankt voor je mooie review. Heel erg fijn om te horen dat het zeildoek sneller werd geleverd dan je had verwacht en wij jou hiermee positief hebben verrast. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik wil mijn teleurstelling uiten over wat er naar mij is opgestuurd. Ik begrijp dat ik de keuze had om de banner via jullie te laten regelen, maar er was spoed bij, en ik had het materiaal zaterdag nodig. Helaas heb ik op vrijdag last-minute met spoed een poster moeten laten maken, waarvoor ik extra kosten heb moeten maken, omdat de banner ontbrak. In zo’n situatie zou je verwachten dat er een belletje gaat rinkelen bij het verwerken van de bestelling. Misschien kan het systeem zo worden verbeterd dat het eenvoudiger en nauwkeuriger wordt, vooral wanneer er cruciale onderdelen missen. Ik hoop dat dit meegenomen kan worden om herhaling in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet,
Hi Jan, Bedankt voor achterlaten van je review. Erg vervelend om te horen dat de banner niet naar verwachting is geleverd. Ik stuur je een email om dit verder toe te lichten. Zou je op mijn email willen reageren? Alvast heel erg bedankt. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik bestel ongeveer 1 keer per 2 maanden een aantal shirts by drukwerkdeal en ben bijna altijd zeer tevreden! Soms is er een klein foutje maar dat wordt altijd snel en fijn opgelost. Voor deze prijs kwaliteit balans kan ik geen betere drukker vinden in Nederland.
Hi Jezus, Bedankt voor het achterlaten van je mooie review. Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent over onze t-shirts en de prijs-kwaliteitverhouding. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Telefonisch goed advies over het aanleveren van een ontwerp. Het uploaden van de bestanden wilde niet 1,2,3 lukken. Gelukkig kon dit ook per e-mail worden verstuurd en binnen een paar dagen werd het drukwerk netjes thuisbezorgd. Goed bezig Drukwerkdeal!
Hi Jan, Bedankt voor je mooie review. Heel erg fijn om te horen dat het aanleveren van je bestand uiteindelijk nog is gelukt en het snel werd bezorgd! We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Uitstekend en wordt vervolgd
Hi Jaap, Bedankt voor je mooie review. Heel erg fijn om te horen dat je tevreden bent. Graag tot de volgende keer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ontwerpen is een kunst. Ik was blij met de aanwijzingen van de medewerkers.
Hi Gerda, Bedankt voor je review. Heel erg fijn om te horen dat je met de geboden hulp er toch bent uitgekomen! Graag tot de volgende keer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Mooi drukwerk van door mijzelf ontworpen ontwerp. Ben er heel blij mee.
Hi Gerda, Bedankt voor je review. Heel erg fijn om te horen dat je ontworpen drukwerk naar wens is geleverd. Graag tot de volgende keer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Wacht al een week op mn pakket. Terwijl het 2 dagen zou duren.
Beste Brian, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Kun je ons het betreffende ordernummer doorgeven? Dan kunnen wij checken waar het pakket zich bevind. Dank je wel en excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Opdracht is volledig naar wens. Ben wel blij dat we het door ons aangeleverde materiaal hebben laten controleren en dat er i.p.v. een bitmapbestand een vectorbestand is gebruikt.
Hi Patrick, Bedankt voor deze perfecte review en mooie complimenten, hier zijn wij erg trots op! Graag tot de volgende keer op Drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij hebben een biologisch dekbed besteld met foto's van Flemming voor onze dochter haar verjaardag over 2 weken. Op de site zag het er allemaal goed en helder uit. Bij levering bleken de foto's behoorlijk blokkering te zijn op het dekbed overtrek en niet zo strak als we hadden gewild. Achteraf hadden we op de site kunnen aanklikken om voor €10,- extra een kwaliteitscontrole te laten doen voor de print. Eigenlijk mag dat wel bij het bedrag van het dekbed inzitten aangezien deze €150,- is. Aan de andere kant verwacht ik van een dekbed overtrek van €150- ook wel wat mooiere kwaliteit. Of dat de site aan had gegeven dat de foto's niet scherp genoeg waren om voor een dekbed te gebruiken. Dit is geen overtrek van de zeeman van €20,-
Hallo Danny, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de foto's op het ontvangen dekbedovertrek niet voldoen aan jouw verwachtingen. Indien je niet tevreden bent met de printkwaliteit, raad ik je aan om hiervoor een klacht in te dienen via onze website. Dan kunnen we samen naar een passende oplossing zoeken hierin. Ook bedankt voor jouw feedback omtrent de kosten die gekoppeld zijn aan onze bestandscontrole. Alle feedback is voor ons belangrijk en dit ga ik intern doorgeven. Bij verdere vragen vernemen wij deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Uitgebreid telefonisch contact gehad Aandachtig en geduldig geholpen.
Hi Diana, Wat een mooie review - dankjewel! Wij vinden het persoonlijk contact heel belangrijk dus het is top om te horen dat je zo blij bent met onze klantenservice. :-) We helpen je graag een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Betrouwbaar en kwalitatief goed.
Hallo Rob, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee. Tot de volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Product is zoals het besteld is kleur, materiaal en drukwerk uitstekend
Hi Jhon, Bedankt voor deze geweldige review! Wat een mooie complimenten, hier zijn wij trots op. Graag tot de volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wat we ook bestellen, het ziet er altijd bijzonder goed uit. Ook netjes op tijd geleverd trouwens en het aanleveren gaat snel en eenvoudig. Wij zijn tevreden.
Hi Bastiaan, Bedankt voor deze top review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. We zijn blij met trouwe klanten als jou! Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Top kwaliteit e mooi optijd geleverd
Hallo Hugo, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee. Tot de volgende keer weer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel regelmatig en ben altijd tevreden
Hi Collin, Bedankt voor deze top review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. We zijn blij met trouwe klanten als jou! Tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestellen is makkelijk en de spullen zijn snel in huis. En het belangrijkste het bestelde product ziet er geweldig uit!!!
Hi Petra, Bedankt voor deze TOP review! Wat een mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee. Graag tot de volgende keer op Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het (hardcover) boek zag er naar wens uit. Alleen de levering liet erg lang op zich wachten
Hallo Ditsy, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend dat de levering niet zo snel als gehoopt verliep maar wel mooi om te horen dat je tevreden bent met het boek! Veel plezier ervan en graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer