Staat er al! Uitstekend.

Eenvoudige site om flyer te maken. Mooie kwaliteit papier en mooie kleuren. Snelle levering en niet duur. Dus alle voordelen op een rijtje....

Website redelijk gebruiksvriendelijk, snelle levering goede kwaliteit

Altijd uitstekende service

Zoals altijd uitstekende service en meedenkend waar nodig.

Makkelijk zelf een folder gemaakt; snelle levering

het was eenvoudig om zelf een folder te ontwerpen en binnen enkele dagen was het geleverd

Betrouwbaar, goed, snelle service

Duidelijke website, behulpzaam dankzij extra controle service, sneel levering, goede betaalbare kwaliteit. Krtom zeer tevreden.

Nog nooit problemen gehad

Ik bestel hier altijd het drukwerk voor mijn klanten, dus het moet wel goed zijn. En dat is het ook. Heldere website. Alles werkt prima en is duidelijk. Perfecte informatievoorziening per e-mail. Snelle levering. Kortom: top!

Super goede service ondanks dat de fout niet bij Drukwerkdeal lag.

Nadat de post twee bestellingen kwijt had gemaakt heb ik met met de klantenservice gebeld. Ze (Luna) heeft uitgebreid de tijd genomen voor dit probleem en ze heeft uiteindelijk een volledig kosteloze herdruk kunnen regelen. De fout lag dus niet bij Drukwerkdeal maar het probleem werd alsnog opgelost! Zeer tevreden mee!

DWD is een zeer prettige partner om mee samen tew erken!

Ik koop al jaren erg veel drukwerk in bij DWD vanuit m'n bedrijf Bloos Reclame. Dat werkt perfect. Snel, goed drukwerk tegen een hele scherpe prijs. Top. Nu had ik een spoedklus waar ik erg mee omhoog zat qua deadline. Een 20 pagina boekje. Eigenlijk was het te kort de dag om nog te drukken. Mijn contact gebeld en na wat intensief regelwerk is het gewoon in orde gemaakt door DWD. Terwijl andere leveranciers het allang niet meer konden leveren! Erg blij mee en daarmee ook een zeer goede indruk achtergelaten bij m'n klant! Super bedankt Emil en Ramon (en de mannen in de drukkerij!!

Snel en betrouwbaar

prima drukwerk, prima prijs

Ik bestel eigenlijk altijd bij Drukwerkdeal. Duidelijke site, goede handleidingen, eenvoudig bestelproces, scherpe prijzen, snelle levering en prima drukwerk.

Altijd goed

Ik vind de website altijd erg fijn om in te werken. De kwaliteit is goed. Prijs is akkoord en de manier van verzending is perfect.

Snelle service, goede kwaliteit

Ik heb tot nu toe o.a. 2 keer een banner besteld via Drukwerkdeal; dit was makkelijk te doen op de website. De banner is vlot gemaakt en geleverd en heeft mooie kwaliteit. Ik ben tevreden.

Snel en makkelijk

Duidelijke website, je wordt gewaarschuwd als de resolutie van hetgeen je aanlevert niet goed is. Snelle levering

Hele mooie flyers en snel geleverd

Bedankt en de check was ook heel snel

Mooie kaarten!

Ik heb kaarten bij jullie besteld en ben weer erg tevreden over het resultaat. Het enige minpuntje, vind ik dat de levertijd me soms een beetje tegenvalt.

NVT

NVT

Goede service levering zoals afgesproken redelijk prijs.

Goed kwaliteit , op tijd leveren, goede prijs

wij zijn al 20 jaar klanten bij Drukwerkdeal en wij zijn heel tevreden met jullie. Groet, Print wat je wil. B.V. Noordwijk aan Zee

snel en duidelijk

Ik bestel hier een hoop dingen voor het werk! Ik besteld het niet altijd even ver van te voren maar Drukwerkdeal is erg snel. Je kunt gemakkelijk zelf je product kiezen en ontwerpen. Ook hebben wij laatst privé een baby bord besteld en het resultaat mag er wezen! Top ervaring. Bieden de hulp als je het nodig hebt. :D

tevreden over snelheid en afhandeling van het hele proces,

duidelijke instructies waarin was aangegeven welke mogelijkheden voor papier en afwerking het meest gekozen waren het was gemakkelijk om mijn tekst aan te leveren; het uploaden ging snel de uitleg was helder binnen een paar dagen (sneller dan was aangegeven) werd een doos met flyers thuis bezorgd

strak en snel geleverd

We kregen onze kaartjes snel binnen, en zeer netjes!

Prima kwaliteit

Helaas een dagje later dan waar ik voor betaald had en dat was wel jammer omdat het echt nodig was die dag. Maar product helaas goed

goed, maar wel aan de prijs

zie boven

Mooi drukwerk, eerder dan de geplande datum geleverd!

Het drukken van 2000 boekjes en 75 posters is op een prima manier uitgevoerd. Het werd eerder geleverd dan de geplande datum! Erg prettig was het dat er ook een controle-check vooraf werd uitgevoerd, waar met name vragen over de kwaliteit van de foto's uitkwamen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer