Super snel en goed

Super snel en goed

Teleurgesteld: Achtergrond kleur donkerder uitgevallen dan origineel

Al eerder visitekaartjes bij jullie besteld, waarbij de kleuren precies waren zoals opgegeven. Nu een grotere bulk visitekaartjes besteld, met een full colour offset print (500 stuks) waarbij de kleuren niet overeen kwamen met mijn originele kleuren. YMCK kleuren hetzelfde ingesteld als voorheen. Maar toch niet hetzelfde geleverd als eerdere bestellingen. De kleuren komen nu niet overeen met mijn originele logo, daar ben ik teleurgesteld over. Nu twijfel ik of ik de volgende bestelling digitaal moet laten drukken (zoals eerdere bestellingen) of het opnieuw moet proberen met full colour offset. Ik weet niet waar ik goed aan doe.

Snel en zeer servicegericht

Het bestellen en uploaden van je bestand gaat supersnel en heel eenvoudig. Het contact met klantenservice, als dat nodig is, is zeer goed en snel. Medewerkers zijn supervriendelijk, erg service- en oplossingsgericht.

Fantastisch drukwerk

Posters ontvangen na 1 dag! Prachtig resultaat! Bestel al jaren,altijd perfect!

Zag er weer goed uit!

Maar ik ben ook niet anders van jullie gewend.

Zeer prettig

In het algemeen goed ervaring! Snelle levering, goede prijs en kwaliteit, fijne klantenservice. Wel 1 verbeterpunt: Bestanden raken verlopen en kunnen niet her besteld worden. Uiteindelijk opgelost dankzij een behulpzame medewerkster maar ik begreep niet zo goed waarom zoiets verlopen is.

doeken zijn niet geleverd!

Doeken zijn niet geleverd

TOP!

Goede kwaliteit, snelle levering, in 1 woord top site.

Gemakkelijk,snel en goede kwaliteit.

Ik heb nu diverse keren A1 posters besteld, de kwaliteit is super haarscherpe afdrukken en op de afgesproken datum in huis.

Te late levering voor beurs

Jarenlang ben ik goed geholpen door Drukwerkdeal. En ook keurig te woord gestaan door de medewerkers. Nu had ik bestelling geplaatst voor folders tbv beurs in Hamburg va 13-02. Op 9-02 bestand aangeleverd met spoedlevering op 10-2. Voor de zekerheid had ik (voor het eerst) bestandscontrole toegevoegd. Op 11-02 (!) krijg ik bericht dat er een fout zat in het bestand. Hetzelfde bestand nogmaals aangeleverd en nu ging het wel goed. Maar levering in Hamburg was pas nadat beurs was beëindigd. Deze folders waren ontzettend belangrijk voor ons en wij zijn deze keer dan ook uitermate teleurgesteld.

Over het geheel genomen ben ik zeer tevreden over het geleverde product.

Misschien eens overwegen om de afmetingen van de lichtbak poster in mm te kunnen bestellen i.p.v. in cm. Moet nu vaak de poster op maat snijden.

Makkelijke website goed product snelle levering

Posters besteld voor de stoepborden. Prachtige weerbestendige kwaliteit. Vlotte levering en reële prijs.

Teleurstellend..!

Bij het uploaden van mijn zelf gecreëerde visitekaartje. Had ik die perfect uitgelijnd met u online print kader. En ik rijg 250 visitekaartjes toegezonden volledig scheef geprint. De €40,- aan kaartjes konden zo door in de papierbak! Op deze manier kan ik mijn bedrijf niet verkopen... Dus maar weer bij Vistaprint besteld, die het kunstje wel snappen.

goed en snel

goed en snel geleverd

fantastisch

Snel en goed.

Prima service, snelle levering

Snel, duidelijk en betaalbaar

Makkelijk om te bestellen. Duidelijk wat je moet doen. Prijs ook correct.

Uitstekend!!

Duidelijk website, makkelijk te bestellen en snel leverbaar

Goede kwaliteit snel geleverd

Voor visitekaartjes zijn er heel veel mooie mogelijkheden, het is heel eenvoudig om iets leuks van te maken

Snel en prima kwaliteit

Mooi werk, prima site en goede prijs

Goed, maar voorbeeldknop ontbreekt

Voorbeeldknop ontbreekt of kan ik niet vinden na ontwerp.

Weer super tevreden!

Heel erg tevreden over het eind resultaat met super snelle levering!

Snel besteld. Duidelijke site en heel snel bezorgd! Prachtig geworden!

Snel en goed

Makkelijke website, snelle afhandeling en goede kwaliteit. Wat wil je nog meer?

heel servicegericht

Er zat behoorlijke druk op mijn vraag maar ik had het materiaal niet goed aangeleverd. Denis heeft onze vormgever en mij even heel fijn geholpen om e.e.a. toch snel in orde te krijgen zodat wij alles goed op tijd hebben ontvangen. Was echt top hoe hij dit deed.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer