Hoi Senta, Bedankt voor deze top review! Dag is inderdaad snel! Zo komt onze slogan snel, sneller, snelst mooi tot z'n recht. Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hi Sanne, Bedankt voor jouw mooie review. Hier zijn wij erg blij mee! Veel plezier van het spandoek en tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hi John, Bedankt voor je beoordeling. Heel fijn om te horen dat je drukwerk snel en goed is afgeleverd. Wat vervelend dat er een foutje is ontstaan bij jouw eerste bestelling. Wanneer je het bestand zelf goedkeurt, schiet deze automatisch door naar productie en wordt het bestand door ons niet meer gecontroleerd. Wist je dat je jouw bestanden ook door ons kan laten controleren? Lever jouw bestanden hiervoor alternatief aan. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goedemiddag Justin, Dankjewel voor je bericht en jouw feedback! Voor veel producten hebben we inderdaad een digitale proefdruk op het moment dat je het bestand aanlevert. Dit is direct in onze aanlevertool. Er zitten ook producten tussen die wat lastiger zijn en specifieker aangeleverd moeten worden. Die worden altijd gecontroleerd door ons, daar zie je niet standaard een proef van terug. Dit komt omdat we ervan uit gaan dat het bestand wat je aanlevert helemaal voldoet aan jouw wensen. Een proefdruk kan hierin (soms onnodig) vertraging oplopen. We zullen jouw feedback wel meenemen, mogelijk dat we hier toch nog iets mee kunnen voor toekomstige orders. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Hans, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw gave review en veel plezier met het uitdelen van de flyers! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Jeannette, Wat een ontzettend gave review! Ik heb deze ook meteen doorgestuurd naar mijn collega wie je op de chat hebt gesproken, zij zal hier erg blij mee zijn! We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Anton, Wat fijn dat je zo tevreden bent over het geleverde product. Heel veel plezier met de vlaggen en we hopen je snel weer terug te zien voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Mollynn, Thank you for your review, we're so happy to hear you are happy with us and the products you've ordered. We hope to see you again for your next orders! Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
Beste Henk, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste David, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Fijn dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Achel, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Richard, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met onze service en producten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Tunde, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten. Feliciteer de Abraham namens ons en een fijne (verjaar)dag gewenst! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Cindy, Bedankt voor jouw review en mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Peter, Bedankt voor jouw review. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Goedemiddag Henk, Bedankt voor jouw review. Kort maar krachtig! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hallo Nicky, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je het bestelproces als makkelijk hebt ervaren en de flyers snel zijn geleverd! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hallo Daan, Wat vervelend dat je al zo lang zit te wachten op jouw bestelling. Mijn collega heeft inmiddels contact met jou gehad en is bezig met een oplossing. Mocht je nog contact willen dan kun je mij bereiken via info@drukwerkdeal.nl t.a.v. Michelle - webcare. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hallo Petra, Bedankt voor jouw korte maar krachtige en duidelijke review! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hallo Marie, Bedankt dat je de moeite hebt genomen een review achter te laten. Fijn dat je tevreden bent over deze order. Ik kan via jouw emailadres geen andere orders vinden in ons systeem. Ik wil graag met je meekijken waar het mis is gegaan bij de klacht over de posters van de vorige keer. Zou je me daarover een email kunnen sturen naar info@drukwerkdeal.nl t.a.v. Bianca Webcare? Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hallo Inge, Fijn om te horen dat je de kaartjes naar tevredenheid hebt ontvangen. We zien je graag terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hallo Peter, Bedankt voor het achterlaten van een review. Aangezien het plaatje aan de voorkant maar een drukgebied heeft van maximaal 10x10 cm en het bestand rechthoekig is, komt dit mogelijk wat onduidelijker over, omdat het bestand dan geschaald moet worden. Wel fijn om te horen dat de achterkant perfect is! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Hi Anouk, Bedankt voor deze mooie review en veel plezier gewenst van de stickers. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hallo Erik, Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review, hier worden we heel blij van! Er wordt hier hard gewerkt om onze site zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken, dus het is mooi als we dan zo'n enthousiaste reactie krijgen. Nogmaals dank en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal.nl bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe www.drukwerkdeal.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.