Top geregeld!!
Mbv bestandscontrole een perfect kaartje.
28 September 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 39.919 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,6
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen tonen steeds een hoge kwaliteit en betrouwbare dienstverlening. Klanten waarderen doorgaans de snelle doorlooptijd en behulpzame klantenservice. De ervaring wordt over het algemeen als positief beschreven met nadruk op waarde en continuïteit.
Mbv bestandscontrole een perfect kaartje.
28 September 2026
Frank
Maastricht
Mijn ansichtkaarten zier goed we n stevig uit en snelle levertijd
Judith
Den Burg
Proffesioneel en aardig!
Pina
Zandvoort
Heel fijn te werken met drukwerkdeal.
Martijn Derksen
Uden
Het was zo simpel, dat ik dacht dat ik vast wel iets verkeerd had gedaan. Maar binnen afgesproken tijd kwam er goed ingepakt pakketje met mijn boekjes! Supermooi! Dank jullie wel
24 September 2026
Sabina Lim van Heerwaarden
Hi Sabina,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat alles zo makkelijk en snel is verlopen en dat je blij bent met de boekjes. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! 😊
Webcare specialist
Ik vind het heel prettig om bij drukwerkdeal te bestellen.
24 September 2026
Cârol
't Veld
Goedemiddag,
Bedankt voor je review!
Wat leuk om te horen dat je zo prettig bij ons bestelt en tevreden bent over de snelle levering. We zien je graag weer terug bij Drukwerkdeal!
Webcare specialist
Wij hadden met spoed een banner nodig. Binnen 2 uur was het geregeld en de volgende dag hadden we hem in huis.
Dianne Kers
Hei-en Boeicop
Hi Dianne,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat we jullie zo snel konden helpen met de banner en dat deze de volgende dag al in huis was. Mooi dat we op deze manier konden bijdragen aan een geslaagde deadline. Veel plezier met de banner!
Webcare Specialist
Behulpzaam, vriendelijk bij vragen. Communicatie waaraan veel anderen een voorbeeld kunnen nemen. Resultaat altijd een produkt van hoge kwaliteit.
Ton
Moerkapelle
Hi Ton,
Wat een mooie complimenten, bedankt!
Fijn om te horen dat je onze service, communicatie én de kwaliteit van het drukwerk zo waardeert. We helpen je natuurlijk graag bij vragen en vinden het super om te lezen dat het resultaat steeds naar tevredenheid is. Hopelijk mogen we je snel weer helpen!
Webcare Specialist
Snelle levering, hoge kwaliteit drukwerk
Quirin
Echt
Hi Quirin,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de hoge kwaliteit van het drukwerk. Hopelijk mogen we je snel weer van dienst zijn!
Brenda
Rijpwetering
Hi Brenda,
Bedankt voor je mooie review, hier zijn we heel blij mee!
Hanneke
Jarenlang besteld ons reclamebureau dagelijks divers soorten drukwerk. Naar alle tevredenheid: goede kwaliteit, deadlines worden 98% gehaald en vooral: een zeer klantvriendelijke en oplossingsgerichte helpdesk: chapeau! Maar wat er de laatste 3 weken aan de hand is is voor mij een raadsel: alles wat ik hierboven schreef is in rook op gegaan: heel erg jammer. Hoop dat alles weer wordt hersteld en weer kan genieten van de samenwerking! Na het plaatsen van bovenstaande review werd ik direct gebeld. Weer gewoon een goed en eerlijk gesprek. Even de puntjes op de I gezet en heldere afspraken gemaakt! Zo werkt dat!
Niels
Leiden
Hi Niels,
Wat ontzettend vervelend dat we afgelopen weken niet hebben kunnen voldoen aan jouw verwachtingen van ons. Hopelijk kunnen we dit snel weer omdraaien en ben je weer helemaal tevreden. Wil je ons laten weten als we iets voor je kunnen doen of als je ergens tegenaan loopt? We helpen je dan graag verder!
Webcare Specialist
Ik bestel al jaren bij Drukwerkdeal. De website is overzichtelijk, het aanbod ruim en aanleveren is eenvoudig. De kwaliteit is goed en consistent, de service vriendelijk en altijd behulpzaam en mijn bestellingen worden vaak zelfs eerder geleverd dan verwacht.
Mirjam van den IJssel
Haarlem
Hi Mirjam,
Wat een prachtige woorden, dankjewel voor het delen van jouw ervaring! We worden er bijna verlegen van.
Hopelijk zien we je snel weer terug!
Webcare Specialist
Altijd bij concurrent besteld( vista print) Drukwerkdeal is veel sneller (1,5 week)kwaliteit staat gelijk. En goedkoper. Zeer tevreden
Ing Rooijakkers
Arnhem
Goedemiddag Ing,
Bedankt voor je prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dat horen we heel graag! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling.
Webcare Specialist
Snelle levering Een extra item gekregen :) Goede kwaliteit en overzichtelijke instructies
Ela
Den Haag
Hi Ela,
Dankjewel voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent!
Snel en eenvoudig
Antoni Dol
Hi Anthoni,
Bedankt voor je mooie review, kort en krachtig!
Webcare Specialist
Helaas niet tevreden over het drukwerk. Ik heb het voorbeeld vooraf nog heel goed gecontroleerd en daarin zag alles er netjes en correct uit. Toch is er bij de geleverde visitekaartjes een duidelijk zichtbare witte rand aanwezig. Dit ziet er slordig en onprofessioneel uit en is niet zoals het ontwerp bedoeld en gecontroleerd was. Nu moet ik het overnieuw laten doen ik twijfel of ik dat hier weet laat doen.
Ronald
Zevenaar
Goedemiddag Ronald,
Zojuist hebben we elkaar gesproken over jouw review.
Ik heb je uitleg gegeven over hoe je het bestand mag aanleveren en waar je op mag letten. We hebben een oplossing besproken en de herdruk staat klaar in het systeem.
Fijne dag!
Webcare Specialist
Er is met aandacht met mijn bestelling omgegaan en er is goed meegedacht toen er een probleem ontstond.
Randall Maarman
Roermond
Hi Randall,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je onze service als gebruiksvriendelijk, snel en kwalitatief hebt ervaren. We vinden het belangrijk om met je mee te denken en problemen goed op te lossen.
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Webcare Specialist
Betaalbaar, snel en top kwaliteit
Sjoerd
's-Hertogenbosch
Hi Sjoerd,
Bedankt voor je enthousiaste review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de prijs, snelle levering en kwaliteit.
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal!
Webcare Specialist
Goede kwaliteit en op tijd geleverd.
A K
Beste,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je bestelling op tijd is geleverd.
Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal!
Webcare Specialist
Kunnen niet leveren zoals op de website staat
Paul
Eindhoven
Hallo Paul,
Jammer om te horen dat je bestelling te laat is geleverd. Onze excuses hiervoor.
We begrijpen dat het vervelend is als de levertijd op de website niet wordt gehaald. We doen ons best om onze levertijden zo goed mogelijk na te komen en nemen je feedback zeker mee.
Bedankt dat je dit met ons deelt.
zie boven
Xplorer - Jaap Houweling
WOUBRUGGE
Goedemorgen Jaap,
Bedankt voor deze fantastische review en de 10 sterren! ⭐
Wat leuk om te lezen dat je onze website zo waardeert en dat alles snel en accuraat is verlopen. Daar worden we blij van! 😄
Graag tot een volgende bestelling!
Webcare Specialist
Bestellen was eenvoudig, misschien niet de goedkoopste maar heel keurig afgeleverd en mooie kwaliteit printwerk
Jurgen
De Steeg
Goedemorgen Jurgen,
Bedankt voor deze mooie review en de 10 sterren! ⭐
Fijn om te horen dat het bestellen eenvoudig was en dat je tevreden bent over de levering en de kwaliteit van het printwerk. Daar doen we het voor! 😊
Hopelijk mogen we je een volgende keer weer van dienst zijn!
Webcare Specialist
Snel geleverd. En perfect gedrukt. Ik had het zelf minder goed verwacht.
Reinout
Groningen
Goedemorgen Reinout,
Wauw, bedankt voor deze fantastische review! ⭐
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de snelheid én de kwaliteit van het drukwerk. Daar worden we blij van! 😄
Bedankt voor je vertrouwen en graag tot de volgende keer!
Webcare Specialist
Nu al de vierde spoedlevering die te laat aankomt. Klantenservice zit er eigenlijk voor niets want die zeggen niets te weten en er niets aan te kunnen doen. Bellen laat terug kunnen geen leverdatum noemen het is eigenlijk te gek voor woorden. Dramatische service.
Peter
Leiderdorp
Hi Peter,
Bedankt voor je review.
Wat vervelend om te lezen dat dit inmiddels al de vierde spoedlevering is die te laat bij je is aangekomen. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten.
We willen graag uitzoeken wat er bij deze leveringen mis is gegaan. Zou je een e-mail willen sturen naar [email protected] t.a.v. Britt webcare, met daarin de ordernummers van de betreffende bestellingen? Dan ga ik dit voor je uitzoeken en bekijken waar het misgaat.
Onze excuses voor de herhaalde vertraging en het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren.
Prima kwaliteit
Cock
Breda
Beste Cock,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat de kwaliteit helemaal naar verwachting is.
We hopen je een volgende keer weer te mogen helpen!
Webcare Specialist
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België!
- Altijd de beste deal
- Snel, sneller, snelst!
- Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
- Gewoon goed gedrukt
- Alles waar inkt op kan
- Geen gedoe
www.drukwerkdeal.nl