Podium banners voor wielerronde

Zo gemaakt met drukwerkdeal editor. Eigen logo’s etc makkelijk te uploaden en gebruiken. Binnen enkele dagen geleverd. Enige jammere was dat ik oude ontwerp 2023, niet terug kon halen. Maar goed nieuwe was zo gemaakt. Op naar een volgende creatie met bestelling.

Niks gehad

Nog niks ontvangen voor de 10 keer is ptt post weer niet geweest echt heel erg slecht sorry bestel ook steeds minder .alles komt aan behalve de ptt. Dus zou niet weten of het goed is .

Mooi naambordje raar zonder bevestiging materiaal

Over het naambordje valt alleen maar positief over te zeggen maar wanneer je vervolgens vier winkels af moet omdat jullie geen afstandshouders etc verkopen vindt ik raar en vervelend

Gewoon goed !

Snel geleverd, makkelijk ontworpen, proces verliep gemakkelijk. Eigenlijk zoals je het graag wilt :-)

Heb mijn bestelling nog steeds niet binnen!!!

Bestelproces uitstekend. Echter nog (steeds) geen levering. Customer Service zou mij terugbellen, is ook niet gebeurd. Niet netjes en niet wat jullie beloven.

Persoonlijk en professioneel

Voor de opening van onze nieuwe school hebben we prachtig drukwerk ontvangen van Drukwerkdeal. Onder andere grote borden met ons logo, die we als puzzel tijdens de opening in elkaar hebben gezet. Ook de groeipapier boekenleggers waren een fantastisch cadeau voor de kinderen. We willen met name Joëlle bedanken voor de tijd en aandacht die ze heeft genomen om ons door dit proces heen te begeleiden. We blijven zeker bij Drukwerkdeal bestellen, bedankt!

veel beter als dat je kunt bedenken

Overtreft steeds je verwachting qua kwaliteit en levering. Kan niet beter. Voor drukwerk moet je bij drukwerkdeal zijn!

mooie kwaliteit

blij met canvas mooie kwaliteit

Snelle bezorging zoals beloofd

Aflevering binnen twee dagen en product voldoet geheel aan de verwachting

verschillende producten bestellen gaat mis.

Tevreden over website en kwaliteit van producten. Bestellen van 2 kleine bannieren en 1 hele grote gaat mis. In het aankoopscherm kan ik leverdatum kiezen. Dat lijkt voor het hele pakket. Helaas was dit enkel voor de 2 kleine bannieren. De grote bannier kwam veel later. Te laat. Nabellen had geen effect op leverproces.

Laatste tijd wordt er te laat geleverd.

Ben al meerdere keren in de problemen gekomen omdat afgesproken levering te laat kwam. Zelfs wanneer ik voor spoedbestelling heb betaald kwam deze niet op afgesproken datum. Overweeg om in het vervolg toch bij een betrouwbare partner te gaan bestellen. Ook heb ik afgelopen vrijdag, na 15 minuten in de wacht te hebben gestaan, de verbinding verbroken. Laatste bericht was op vrijdag nog steeds.... donderdag 8 uur. (dag eerder)

Er is schitterend werk geleverd!

De posters die ik heb laten drukken zijn fantastisch 'uit de verf' gekomen en wijken in kleur nauwelijks af van de originele 41 jaar oude tekening. Ik was blij verrast bij het uitpakken.

Jammer

Jammer Ik ben altijd tevreden. Nu snap ik het even niet. Vraag een visitekaartje, heb mijn visitekaartje op het goede formaat 10x staan. Kom er niet achter wat ik fout heb gedaan.

Altijd goed, supersnel, spotgoedkoop en eventuele foutjes direct opgelost!

Supersnel Spotgoedkoop Mooie kwaliteit Telefonisch bereikbaar, mocht je vragen hebben (dat is in deze tijd ook heel wat waard) en zoals afgelopen week een dibond plaat beschadigd binnen gekregen, werd deze dezelfde dag nog een nieuwe nagestuurd. Ik beveel jullie ècht bij iedereen aan…en dit is geen slecht TellSellpraatje

Snelle levering en top service

Een bord voor in de tuin besteld en ansichtkaarten. Fijne website. Beide producten snel geleverd. Helaas een fout in de kaart, maar na telefonisch contact is het professioneel en snel opgelost.

Verkeerde flyers bezorgd

Kreeg totaal de verkeerde flyers bezorgd, heb gebeld en 12 min in de wacht gestaan en ze namen niet op

Behulpzaam

Had problemen om het bestand juist aan te leveren, maar werd zeer goed geholpen.

Viel tegen

Sorry, dit keer was het niet heel goed. Visitekaartjes waren niet goed gedrukt, witte rand onderaan, worden gelukkig opnieuw gedrukt. Service / review kaartjes hadden we van ieder twee dozen, zaten alleen half/half in vier dozen. Dat is heeeeeeel dom natuurlijk, die kaartjes schuiven, dat moest allemaal uitgezocht worden. Echt niet heel handig. En bovendien waren ook die niet netjes, sommige groter, sommige kleiner, en in verschillende richtingen in de stapels (ook allemaal uitzoeken dus voor ze de winkel in kunnen). Ik was niet heel blij dit keer ...

Ziet er goed uit. Snel.

Ik kan geen keuze maken voor 550. Er is geen stap tussen 500 en 1000.

Snelle levering. Correcte afhandeling als het een keer mis gaat Alles prima

Bagger

Jullie service en kwaliteit is prima in orde, anders bestel ik niet meer bij jullie. Oftewel, geen bericht is goed bericht. En nu niet meer zeuren om een beoordeling. Fijne dag verder

Fijn overleg met de klantenservice over de papierkeuze; snelle levering; mooi drukwerk.

Tip Top

Snel en zonder gedoe. Ik vind het wat.

Mooi product, goeie kwaliteit!

Vind het jammer dat één bestelling bestaande uit 2 verschillende producten ook in 2 keer geleverd moet worden. Zou zeggen verzamelen en dan opsturen.

suppersnelle service

makkelijk zelf te maken en heel snel

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer