Laden reviews...
870 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde beoordelingen tonen steeds een hoge kwaliteit en betrouwbare dienstverlening. Klanten waarderen doorgaans de snelle doorlooptijd en behulpzame klantenservice. De ervaring wordt over het algemeen als positief beschreven met nadruk op waarde en continuïteit.
Telefonisch heel vriendelijk en goed geholpen. Geweldige service en snel geholpen en geleverd. Gewoon zoals ik dat al jaren gewend ben. Ga vooral zo door.
Sef
Schin op Geul
Normaal gesproken ben ik zeker tevreden, helaas deze keer niet!
Beveelt niet aan
William
Elst
Ik ben heel erg tevreden. Het drukwerk en de service is top
Aldo
Zeist
Erg makkelijk om een ontwerp te maken, supersnel geleverd en een mooi product geworden.
Femke
Hoekse Waard
Hey Femke,
Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat het ontwerpen zo makkelijk ging, de levering snel was en je tevreden bent met het eindresultaat.
Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer weer!
Webcare Specialist
Had een foutje gemaakt in aangeleverde bestand maar werd door Drukwerkdeal gratis hersteld. Topbedrijf en
Hwie-Yang
NAARDEN
Hi Hwie-Yang,
Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je konden helpen met het herstellen van het aangeleverde bestand en dat we dit naar tevredenheid voor je hebben opgelost. Goed om te horen dat je onze service zo waardeert. Bedankt voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!
Webcare Specialist
We zijn goed geholpen nadat we een probleempje hadden met het aanleveren van de 3 visite kaartjes. Binnen no - time was dit geregeld. Zoals aan gegeven werd het binnen 2 werkdagen geleverd. Echt top!!!!
Josien
Putten
Hi Josien,
Bedankt voor je enthousiaste review! Fijn om te horen dat we je snel konden helpen met het aanleveren van de visitekaartjes en dat alles vervolgens netjes binnen de afgesproken 2 werkdagen is geleverd. Goed om te lezen dat je onze service als prettig hebt ervaren. Heel graag tot een volgende keer!
Webcare Specialist
Prima kwaliteit en snelle levering eerder dan verwacht
Frank van Bohemen
Brielle
Goedemorgen Frank,
Bedankt voor de mooie 10-sterrenreview! ⭐
Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en dat je bestelling zelfs eerder dan verwacht is geleverd.
Graag tot de volgende keer! 😊
Webcare Specialist
Mijn visitekaartjes en pennen waren snel klaar en makkelijk te bestellen via de site. De keuze is reuze en de kwaliteit is super
Monique
Hengelo
Goedemorgen Monique,
Bedankt voor deze prachtige 10-sterrenreview! ⭐
Wat fijn om te horen dat je bestelling snel klaar was en dat het bestellen via onze website zo makkelijk ging. En natuurlijk extra leuk dat je zo tevreden bent over de ruime keuze én de kwaliteit!
Veel plezier met de visitekaartjes en pennen en graag tot de volgende keer! 😊
Makkelijk, als altijd
Eric
Bussum
Goedemorgen Eric,
Bedankt voor je mooie 10-sterrenreview! ⭐
Fijn om te horen dat het weer makkelijk ging, zoals altijd. Graag tot de volgende keer! 😊
Webcare Specialist
De flyers zijn mooi geworden. Het is snel verstuurd.
M
Kerkdriel
Bedankt voor je review! 😊
Fijn om te horen dat de flyers mooi zijn geworden en dat je bestelling snel is verzonden. Veel plezier met het eindresultaat en graag tot de volgende bestelling!
Webcare specialist
Na lang moeite te hebben met onze leerboekjes gedrukt te krijgen bij een andere firma ben ik super blij met de service en ondersteuning van drukwerkdeal. Het ging in het begin nog moeizaam maar de klantenservice heeft mijn boekjes goed opgepakt met veel geduld en begrip. We zijn er zelf nog niet maar ik heb alle vertrouwen in de hulp van Drukwerkdeal. Top service!
Sandrs
Amsterdam
Bedankt voor je review.
Wat fijn om te horen dat onze klantenservice je zo goed heeft kunnen helpen, zeker na de eerdere ervaringen. We begrijpen dat het soms even zoeken is om alles precies goed te krijgen, en denken daarin graag met je mee. Heel fijn dat je vertrouwen in ons hebt. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!
Webcare specialist
Ik had er een zwaar hoofd ik dar het optijd geleverd zou worden . Omdat het probleem niet bij de verzender of ontvanger ligt maar ertussen . Hier waren geen problemen en 80 % van mij bestellingen worden niet of te laat geleverd . Wat hier op de site staat komen ze ook echt na . Hier kun je wel iets mee
Patrick
Den Dungen
Hi Patrick,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat we je verwachtingen hebben waargemaakt en dat je bestelling netjes op tijd is aangekomen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat afspraken worden nagekomen, zeker als je afhankelijk bent van een tijdige levering. Super dat je ervaring met ons zo positief is geweest. Bedankt voor het vertrouwen!
Webcare specialist
Van A tot Z een fijne ervaring met mijn zakelijke drukwerk, inclusief de telefonische hulp vóór het online aanleveren. Heel warm aanbevolen!
Job
Leiden
Hi Job,
Bedankt voor je review!
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, snelheid en kwaliteit. Goed om te weten dat ook onze telefonische hulp je verder heeft geholpen. Bedankt voor het vertrouwen en de mooie aanbeveling!
Webcare specialist
Meerdere producten besteld allemaal mooi geworden. Advies neem de extra controle erbij, dat kost je iets meer maar dat voorkomt dat jezelf fouten maakt qua opmaak van ontwerpen. Gaan we voor ons vanaf nu ons drukwerk bestellen.
Robert
Spijkenisse
Ik heb visitekaartjes laten drukken. Stap voor stap wordt je verteld wat je moet doen en wat voor keuzes er zijn. Het resultaat zag er ook goed uit. Tenslotte: de kosten zijn gelijk transparant vallen heel erg mee.
5 September 2026
Peter Jongepier
Vlissingen
Hi Peter,
Bedankt voor je review.
Fijn om te horen dat je het bestellen van de visitekaartjes makkelijk en duidelijk vond. En natuurlijk extra leuk dat je tevreden bent met het resultaat én de prijs. Veel plezier met je visitekaartjes en graag tot de volgende bestelling!
Webcare specialist
Keurig op tijd en het drukwerk is netjes verpakt. En het allerbelangrijkste, het ziet er (weer) uit zoals ik verwacht. Mooie kleuren, het juiste materiaal en een blije klant!
5 September 2026
Annemarie
Burgum
Hi Annemarie,
Bedankt voor je mooie review!
Wat fijn om te horen dat alles weer helemaal naar verwachting is: op tijd geleverd, netjes verpakt en natuurlijk met een mooi eindresultaat. Daar worden wij ook blij van! Veel plezier met het drukwerk en graag tot de volgende bestelling!
Webcare specialist
Sinds 2 jaar wordt mijn magazine Boorn en Boerschop tot volle tevredenheid perfect en snel geleverd
Jurrie Haak
Borne
Hi Jurrie,
Wat ontzettend leuk om te horen dat je magazine Boorn en Boerschop al 2 jaar naar volle tevredenheid bij ons wordt gedrukt! Heel fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, snelheid en levering. Bedankt voor je vertrouwen en voor deze mooie review! We hopen je nog heel lang te mogen helpen met het magazine.
Kim
Webcare Specialist
Op basis van de eerste bestelling zeer tevreden over de kwaliteit en over de snelheid van levering op advies van een gravenontwerper die het kan en klare product voor mijn aanleverde, had ik binnen 24 uur de flyers in huis
Martin Huizinga
Spijkenisse
HI Martin,
Dat is inderdaad razendsnel! Blij om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen met je drukwerk. Veel plezier ermee!
Webcare Specialist
Er was iets niet helemaal goed gegaan met drukken. Dit hebben ze meteen opgepakt en correct opgelost. Heel fijn. Waar ik een beetje gestressed raakte, namen zij dat meteen weg. Erg fijn contact.
Daisy
Teteringen
Hi Daisy,
Bedankt voor je mooie review. Fijn dat we het probleem snel hebben kunnen oplossen en dat het nieuwe drukwerk wel helemaal naar wens is. Een foutje kan altijd gebeuren, dus we zijn blij dat het eindresultaat goed bevalt!
Webcare Specialist
Duidelijke feedback op ontwerp. Vervolgens snelle verwerking en product snel binnen!
Kiara
Oosterhout
Hi Kiara,
Bedankt voor je mooie review!
Fijn om te horen dat je onze feedback op het ontwerp als duidelijk hebt ervaren en dat alles daarna snel en soepel is verlopen.
Veel plezier met het eindresultaat en graag tot een volgende keer!
Webcare Specialist
Ik heb voor het eerst een set (zelf vormgegeven) ansichtkaarten besteld bij Drukwerkdeal. Ik vond sowieso de software voor ontwerp al heel fijn en intuïtief (veel beter dan van andere bedrijven die ik daarvoor gevonden had). Daarnaast: supersnelle levering en mooie kwaliteit kaarten. Aanrader!
Sandra
Den Haag
Hey Sandra,
Wat ontzettend leuk om te lezen! Bedankt voor je mooie review en aanbeveling.
Fijn dat je zo enthousiast bent over onze ontwerptool én natuurlijk over de kwaliteit en snelle levering van je ansichtkaarten.
Veel plezier met het versturen van je kaarten en hopelijk tot een volgende bestelling!
Bedankt voor de geweldige review en maar liefst 9 sterren! ⭐
Super om te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer!
Webcare Specialist
Niks ontvangen en geen reactie op mijn mail, en dan nu wel vragen hoe ik het ervaren heb?
Beveelt niet aan
30 August 2026
Fenna
Onbekend
Hi Fenna,
Wat vervelend dat je bestelling nog niet is ontvangen en dat je ook geen reactie op je mail hebt gekregen. Ik begrijp heel goed dat je dan niet zit te wachten op een verzoek om je ervaring te beoordelen. Onze excuses hiervoor, dit is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten.
Wil je mij je ordernummer doorgeven? Dan kan ik dit voor je nakijken en zorgen dat je verder wordt geholpen.
kwaliteit en snelle levering
29 August 2026
Mohamed Adel Koutet
Capelle a/d Ijssel
Hi Mohamed,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je onze service als snel en effectief hebt ervaren en dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. Graag tot de volgende keer bij Drukwerkdeal!
Webcare Specialist
Heb deze drukkerij gekozen vanwege hun zeer gebruikersvriendelijke on-line ontwerp module. Hierdoor is het dus voor de leek ook mogelijk, indien je natuurlijk al over eigen kwalitatief hoogwaardige plaatjes beschikt, allerlei ontwerpen te maken voor een variatie aan verschillende producten, zonder dat je over veel grafische voorkennis hoeft te beschikken. De kwaliteit is boven verwachting van hetgeen uiteindelijk ontvangt.
28 August 2026
Jeroen
Nederland
Hi Jeroen,
Wauw, dankjewel voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij te horen dat de ontwerpmodule zo goed bevalt online.
Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling!
Webcare Specialist
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België!
- Altijd de beste deal
- Snel, sneller, snelst!
- Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar
- Gewoon goed gedrukt
- Alles waar inkt op kan
- Geen gedoe
www.drukwerkdeal.nl