Snel, goed en behulpzaam

De laatste tijd mijn orders supersnel binnen gekregen, echt tof! In eerdere situaties bij nood of herstel goed geholpen. Drukkwaliteit altijd goed! Kortom: tevreden klant hier! :-)

Fijn bedrijf

Ze zijn goed berijkbaarvoor vragen en je wordt vriendelijk geholpen. Top!

Ik kom superlatieven tekort

Het begint afgezaagd te worden, maar ik ben zo blij met Drukwerkdeal! Ik word altijd heel vriendelijk te woord gestaan en krijg adequate antwoorden van de medewerkers op mijn vragen. Ik maakte me zorgen of een levering via postnl wel op tijd kwam. Drukwerkdeal kwam daarna met een hele goede oplossing waarvoor ik dankbaar ben. De kwaliteit van het drukwerk is ook heel goed. Voor mij krijgen jullie 5 sterren.

Mooi drukwerk voor een mooie prijs

Mijn 1ste bestelling en erg verrast Over het resultaat.

Kwaliteit en snel

Goede kwaliteit tegen voor betaalbare prijs en zeer snelle levering. Top bedrijf !!

Prima drukwerk en zeer netjes geleverd iedere keer weer

Prima drukwerk, duidelijk en vooral zeer netjes beschermd aangeleverd

geweldig!

Goede kwaliteit, snel geleverd. Mooie kleuren en makkelijk te bestellen. Aanrader!

De beste qua drukwerk in Nederland

Snelle reactie, mooie kwaliteit en altijd de laagste prijs. Ik ben enorm tevreden! Ik bestel altijd bij Drukwerkdeal.

Snel, efficiënt

Goede ondersteuning

Snelle en goede service

Heel snel online mijn ontwerp gemaakt. Erg gebruikersvriendelijk. Heel fijn. Mijn producten waren er ook binnen 3 dagen. Perfect!

Snel en kwaliteit

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en mooie kwaliteit

Kwaliteit met top ondersteuning

Ik bestel al jaren het drukwerk voor onze cursussen hier. Goede kwaliteit en goede ondersteuning.

Zeer goed en mooi en snel verstuurd

Zeer goede service en ook goed gedrukt en snel geleverd

Snel geleverd en top kwaliteit brochures

snel en betaalbaar

Mooi drukwerk. snel geleverd

Altijd goed

Goeie service

Een TOP-bedrijf !

Kwaliteit, scherpe prijs en snel

Drukwerkdeal: daar kun je prima zaken mee doen. Een overzichtelijke en gebruikersvriendelijke website die je stap voor stap door het bestelproces leidt. De gehanteerde prijzen zijn messcherp, de bezorging (en je wordt via de mail keurig op de hoogte gehouden van bestelling tot aflevering) gaat snel en heel belangrijk: de kwaliteit van het drukwerk is uitstekend. Dat maakt mij als klant supertevreden en maakt de keuze voor een toekomstige opdracht makkelijk: ik kies voor Drrukwerkdeal!

Ziet er prima uit!

Prima drtlukwerk en snel geleverd

Snelle levering, goede prijs-kwaliteit

Drukwerkdeal heeft ons bedrijf heel snel en goed aan mooi reclamemateriaal geholpen, voor een uitstekende prijs. We hebben gebruik gemaakt van hun ontwerpservice en daar zeker geen spijt van. Op heel korte termijn lag er een voorstel dat goed bij ons beeld paste, dat hadden we zelf nooit zo snel en goedkoop kunnen regelen. We keren hier zeker terug voor onze volgende bestellingen!

Zeer tevreden!

Al een aantal keren heb ik iets bij Drukwerkdeal besteld en ik ben iedere keer zeer tevreden! Snelle levering, kwaliteit en klantvriendelijke en bovendien zeer behulpzame medewerkers. Ik heb mijn adres voor al het drukwerk voor mijn winkel zeker gevonden!

Het doek was zelfs een dag eerder klaar dan verwacht. Dat kwam heel goed uit.

Snel, mooi, prima prijs

Snel, mooi, prima prijs voor een stevig en representatief product.

Geen enkele reden om trots te zijn. Service en kwaliteit vér beneden elk peil.

Allereerst de zelf gestelde levertermijn niet halen, dan geen medewerking verlenen om het alsnog te regelen, de gestelde levertermijn met meer dan 100% overschreiden en vervolgens ook nog in een hele lage kwaliteit de omslag bedrukken.... Cijfer 1: Zeer slecht!

Fijn dat Drukwerkdeal er is.

+Flyers, expofoto's op dibond zien er prima uit. +Prijs/kwaliteit klopt. +Snelle, goed verpakte leveringen. +Vriendelijke en hulpvaardige support. -Veel te lang in de wachtrij bij bellen. -Jammer dat je de aantallen van flyers niet zelf kan bepalen. -Afleveradres is niet altijd wat ik opgeef.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer