Als programmeur van een klein theater op Schiermonnikoog hebben wij regelmatig flyers en posters voor A1 stoepborden nodig om de voorstellingen onder de aandacht te brengen. Wordt altijd keurig op tijd en in een goede kwaliteit afgeleverd. Soms met een exemplaar extra dan besteld die we dan gebruiken voor ons behang in de foyer van ons theatertje. Ben zeer tevreden!
Hi Wim, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de posters en flyers goed bevallen en op tijd aankomen – en dat ze zelfs een plekje krijgen als behang in jullie foyer, dat vinden we helemaal geweldig! We helpen graag mee om jullie mooie voorstellingen onder de aandacht te brengen. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Alles waar ik op hoop maakt Drukwerkdeal waar
Hi Birgit, Wat een geweldig compliment – dankjewel! Onze dag kan niet meer stuk :-D We doen ons uiterste best om verwachtingen waar te maken (en stiekem te overtreffen), dus het is super om te horen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor je vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De kaartjes waren erg snel geleverd. Helaas is het design niet helemaal goed afgesneden, waardoor de zijkanten niet mooi uitkomen. Gelukkig in kleine oplage besteld.
Hallo Elco, Bedankt voor het achterlaten van je review. Fijn om te horen dat de levering snel was! Wat jammer dat het design niet helemaal goed is afgesneden, dat is natuurlijk niet de bedoeling. We horen graag of we iets voor je kunnen betekenen om dit op te lossen. Zou je mij een email willen sturen met je ordernummer ter attentie van Samantha/Webcare? Alvast heel erg bedankt voor je medewerking! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Onlangs heb ik placemats besteld voor bij een diner voor een collega die met pensioen ging. Deze waren echt heel mooi geworden en gaven het diner een extra feestelijk tintje.
Hi Sylvia, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat de placemats zo goed in de smaak vielen en hebben bijgedragen aan een feestelijk afscheid voor je collega. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Uitstekend bedrijf. Denken altijd mee en zeer correct
Hoi Gert, Hartelijk dank voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over onze service en dat je onze betrokkenheid waardeert. We staan altijd klaar om mee te denken. Bedankt voor je vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ongeacht de opdracht, van (kerst)kaartjes tot posters, en van canvas tot plaat, alles komt er altijd goed uit. Bestellen is makkelijk en snel, en ze houden zich altijd aan de genoemde levertijd.
Hi Jeffrey, Wat een prachtige review, dank je wel! Heel fijn om te horen dat je telkens weer tevreden bent — of het nu om kaartjes, posters of canvas gaat. We doen ons best om elke opdracht met zorg en op tijd te leveren. Bedankt voor je vertrouwen in Drukwerkdeal en tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik had 7 afbeeldingen die ik op canvas wilde drukken. Hele mooie kwaliteit en snel geleverd.
Dag Justus, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de canvassen en de snelle levering. We hopen dat je er lang van zult genieten. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Presentatiemappen besteld en keurig snel ontvangen. Ontwerp tegen meerprijs laten controleren, maar dat heeft geen zin... Logo's staan uit uit het midden en verschillen van grootte.. Daar wordt dus niet op gecontroleerd, helaas en hoop maar dat klanten niet gaan vragen wie deze mappen gemaakt heeft....
Beste Arjan, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat de logo's op de presentatiemappen niet gecentreerd staan en in grootte verschillen. Dit is zeker niet de kwaliteit die wij willen bieden en dit willen we dus ook graag voor je oplossen. Zou je hiervoor een klacht willen indienen via jouw account en ons foto's sturen van de ontvangen mappen? Dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Fijne en duidelijke website, fijne prijzen
Hi Mila, Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de geboortekaartjes! Bedankt voor de mooie woorden over onze website en prijzen. Heel veel geluk gewenst met jullie kleintje! <3 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al meerdere bestellingen geplaatst en nog nooit teleurgesteld.
Hi Luuk, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat je altijd tevreden bent! Bedankt voor je vertrouwen in Drukwerkdeal en je trouwe bestellingen. We kijken ernaar uit je snel weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
snel en accuraat
Goedemiddag Marc, Kort en krachtig, dankjewel voor je mooie review! Hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gemakkelijke ontwerptool, prachtig gedrukte forexplaten gekregen. Fotos erg goed gedrukt qua pixels. Ook fotos die door het programma zijn verbeterd. Snel geleverd. Al meermaals besteld, ook spandoeken, en altijd zeer tevreden!!
Hi Kim, Bedankt voor deze top review! Geweldig dat je tevreden bent over de ontwerptool, de kwaliteit van de foto's én de snelle levering. We vinden het fantastisch dat je al vaker bij ons hebt besteld en daar doen we het voor! We zijn blij dat je zo tevreden bent met ons en zien je graag een volgende keer weer terug bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Hi Edwin, Bedankt voor deze top review - kort maar krachtig! We zijn blij dat je zo tevreden bent met ons en zien je graag een volgende keer weer terug bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
snelle levering van goede flyers
Beste E, Bedankt voor het plaatsen van deze review, kort maar krachtig! Fijn dat je zo tevreden bent over de flyers en de verzending hiervan. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik ben heel goed geholpen toen ik per abuis een verkeerd opgemaakte brochure instuurde. De medewerkers waren heel volhardend om mij op het goede pad te krijgen. Reageerden heel snel op mijn mails. Superdienstverlenend.
Beste Coen, Wat een prachtige review en complimenten! Wat fijn dat wij je hebben kunnen helpen om het bestand op de juiste wijze aan te leveren. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het bestellen en leveren van de banner verliep soepel. Hij ziet er echt mooi uit. Goede kwaliteit voor een goede prijs.
Beste Margôt, Wat een mooie review! We zijn blij dat de banner aan je verwachtingen voldoet en dat het bestel- en leverproces soepel verliep. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik heb al meerdere malen drukwerk besteld bij drukwerkdeal. De kwaliteit is prima, de prijs is concurrerend met andere leveranciers en de levering is snel. Levering is super snel. Ook heb ik een keer contact met de klantenservice gehad vanwege levering die zou komen als ik niet thuis was. Ik ben toen heel vriendelijk én naar tevredenheid geholpen. Al met al een tevreden klant!
Beste Wilma, Wat een mooie review! Het is geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van ons drukwerk als de service. We doen altijd ons best om snel en klantvriendelijk te helpen. We waarderen je vertrouwen in ons en kijken ernaar uit je weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Snel en eenvoudig te bestellen. Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd. Top. Bedankt.
Beste Alberts, Bedankt voor je mooie review. Super om te horen dat je tevreden bent over het bestelgemak, de kwaliteit én de levering. We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik heb al meerdere keren gebruikgemaakt van de diensten van Drukwerkdeal en elke keer was alles gewoon top geregeld. Snelle levering, goede kwaliteit en fijne service. Altijd weer een betrouwbare keuze!
Beste Irina, Bedankt voor je mooie review. Dankjewel voor je vertrouwen en je trouwe bestellingen! Geweldig om te horen dat alles steeds weer naar wens is. We blijven ons best doen om die betrouwbare keuze te blijven! We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Beste Klaas, Fijn om te horen dat je tevreden bent met het drukwerk en de prijs. We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Zeer snelle levering en een geweldige kwaliteit. Top product.
Beste Han, Wat een mooie review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit én de snelle levering. We hopen dat je er veel plezier van hebt! We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik ben dankbaar dat mijn klacht was met spoed opgenomen en opgelost. Prachtig sweatshirt met logo / reclame voor mijn bedrijf.
Beste Patricia, Wat fijn om te horen dat de tweede levering naar wens is verlopen! We zijn blij dat we je klacht snel konden oppakken en oplossen. Geweldig dat je tevreden bent met het sweatshirt en we hopen dat het je bedrijf mooi vertegenwoordigt! We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Bestellen ging makkelijk. Ik heb al wel tien keer ergens posters laten drukken, maar ik heb nu de mooiste posters die ik ooit gehad heb. Wat een prachtige kleur! Zo rood is het nog nooit geweest.
Beste Eric, Wauw, bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de posters. We zien je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Duidelijke site. Prima helpdesk. Snelle productie van prima kwaliteit. Snellere levering dan voorspeld.
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van een review. Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van de hoodies, de service en de snelle levering. We doen ons best om alles soepel en snel te laten verlopen, dus dit waarderen we enorm. We zien je graag weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Hulp is altijd paraat, verwerking gaat supersnel en volgens aanleveren.
Beste Cor, Bedankt voor het plaatsen van een review en wat fijn om te horen dat alles steeds klopt! We doen ons best om snel en accuraat te werken, en het is geweldig dat dat wordt opgemerkt. Bedankt voor je vertrouwen en je fijne woorden! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer