Geweldige kwaliteit en levertijd

Als programmeur van een klein theater op Schiermonnikoog hebben wij regelmatig flyers en posters voor A1 stoepborden nodig om de voorstellingen onder de aandacht te brengen. Wordt altijd keurig op tijd en in een goede kwaliteit afgeleverd. Soms met een exemplaar extra dan besteld die we dan gebruiken voor ons behang in de foyer van ons theatertje. Ben zeer tevreden!

Beter dan best

Alles waar ik op hoop maakt Drukwerkdeal waar

Snel geleverd, niet mooi afgesneden

De kaartjes waren erg snel geleverd. Helaas is het design niet helemaal goed afgesneden, waardoor de zijkanten niet mooi uitkomen. Gelukkig in kleine oplage besteld.

Heel fijne site voor snel, goed en voordelig drukwerk

Onlangs heb ik placemats besteld voor bij een diner voor een collega die met pensioen ging. Deze waren echt heel mooi geworden en gaven het diner een extra feestelijk tintje.

Correcte en snelle levering

Uitstekend bedrijf. Denken altijd mee en zeer correct

Altijd goed!

Ongeacht de opdracht, van (kerst)kaartjes tot posters, en van canvas tot plaat, alles komt er altijd goed uit. Bestellen is makkelijk en snel, en ze houden zich altijd aan de genoemde levertijd.

Fantastische kwaliteit

Ik had 7 afbeeldingen die ik op canvas wilde drukken. Hele mooie kwaliteit en snel geleverd.

Ontwerp controleren is geld weggooien!

Presentatiemappen besteld en keurig snel ontvangen. Ontwerp tegen meerprijs laten controleren, maar dat heeft geen zin... Logo's staan uit uit het midden en verschillen van grootte.. Daar wordt dus niet op gecontroleerd, helaas en hoop maar dat klanten niet gaan vragen wie deze mappen gemaakt heeft....

Super blij met de geboortekaartjes

Fijne en duidelijke website, fijne prijzen

Altijd goed

Al meerdere bestellingen geplaatst en nog nooit teleurgesteld.

vertrouwd

snel en accuraat

Volgende keer weer

Gemakkelijke ontwerptool, prachtig gedrukte forexplaten gekregen. Fotos erg goed gedrukt qua pixels. Ook fotos die door het programma zijn verbeterd. Snel geleverd. Al meermaals besteld, ook spandoeken, en altijd zeer tevreden!!

Super keukig

snelle levering van goede flyers

snelle levering van goede flyers

Topwerk

Ik ben heel goed geholpen toen ik per abuis een verkeerd opgemaakte brochure instuurde. De medewerkers waren heel volhardend om mij op het goede pad te krijgen. Reageerden heel snel op mijn mails. Superdienstverlenend.

Mooie kwaliteit en vlot geleverd

Het bestellen en leveren van de banner verliep soepel. Hij ziet er echt mooi uit. Goede kwaliteit voor een goede prijs.

Uitstekende (klanten)service

Ik heb al meerdere malen drukwerk besteld bij drukwerkdeal. De kwaliteit is prima, de prijs is concurrerend met andere leveranciers en de levering is snel. Levering is super snel. Ook heb ik een keer contact met de klantenservice gehad vanwege levering die zou komen als ik niet thuis was. Ik ben toen heel vriendelijk én naar tevredenheid geholpen. Al met al een tevreden klant!

Snel, eenvoudig te bestellen, kwalitatief goed.

Snel en eenvoudig te bestellen. Goede kwaliteit. Netjes afgeleverd. Top. Bedankt.

goede service

Ik heb al meerdere keren gebruikgemaakt van de diensten van Drukwerkdeal en elke keer was alles gewoon top geregeld. Snelle levering, goede kwaliteit en fijne service. Altijd weer een betrouwbare keuze!

Prima drukwerk voor een uitstekende prijs.

In één woord geweldig!!!

Zeer snelle levering en een geweldige kwaliteit. Top product.

2e levering ging veel beter

Ik ben dankbaar dat mijn klacht was met spoed opgenomen en opgelost. Prachtig sweatshirt met logo / reclame voor mijn bedrijf.

Bestellen ging makkelijk. Ik heb al wel tien keer ergens posters laten drukken, maar ik heb nu de mooiste posters die ik ooit gehad heb. Wat een prachtige kleur! Zo rood is het nog nooit geweest.

Prima kwaliteit bedrukte hoodies voor goede prijs.

Duidelijke site. Prima helpdesk. Snelle productie van prima kwaliteit. Snellere levering dan voorspeld.

Alles klopt steeds!

Hulp is altijd paraat, verwerking gaat supersnel en volgens aanleveren.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer