duidelijke instructies waarin was aangegeven welke mogelijkheden voor papier en afwerking het meest gekozen waren het was gemakkelijk om mijn tekst aan te leveren; het uploaden ging snel de uitleg was helder binnen een paar dagen (sneller dan was aangegeven) werd een doos met flyers thuis bezorgd
We kregen onze kaartjes snel binnen, en zeer netjes!
Helaas een dagje later dan waar ik voor betaald had en dat was wel jammer omdat het echt nodig was die dag. Maar product helaas goed
zie boven
Hi Rein, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat het goed bevallen is. We begrijpen dat de prijs wat aan de hoge kant kan voelen. We proberen altijd kwaliteit en service te leveren die dat waard zijn. Hopelijk mogen we je in de toekomst nog eens verwelkomen! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Het drukken van 2000 boekjes en 75 posters is op een prima manier uitgevoerd. Het werd eerder geleverd dan de geplande datum! Erg prettig was het dat er ook een controle-check vooraf werd uitgevoerd, waar met name vragen over de kwaliteit van de foto's uitkwamen.
Hey Martin, Hartelijk dank voor je positieve feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent met het drukwerk en dat het zelfs eerder dan gepland geleverd werd. Ook fijn dat je de controle-check vooraf waardeerde; zo kunnen we samen zorgen dat de kwaliteit van de foto’s en het drukwerk helemaal klopt. We kijken ernaar uit om in de toekomst weer voor je aan de slag te mogen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Er was een klein drukfoutje ontstaan in het product waar ik zelf niks aan kon doen en dat hebben ze heel snel en netjes opgelost door een nieuw product toe te sturen.
Gemakkelijk om zelf een ontwerp te maken. Ook de hulp daarbij was goed. Keurig afgeleverd!
Beste, Wat fijn om te horen! Top dat je het maken van je eigen ontwerp makkelijk vond en dat onze hulp goed van pas kwam. En dat alles keurig is afgeleverd, maakt het helemaal compleet. Bedankt voor je review en graag tot de volgende bestelling bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Klantenservice nam meteen op en hielp me op een fijne manier met het veranderen van mijn bestelling. Erg aardige mevrouw aan de telefoon, helemaal top :)
Hi Jesse, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice en dat het aanpassen van je bestelling snel en prettig is verlopen. We geven het compliment zeker door aan onze collega. Graag tot een volgende keer! 🙂 Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Overzichtelijk om te bestellen. Ruime keuze in papier. Snelle service Perfect drukwerk geleverd.
Ho Theo, Bedankt voor de mooie review! Fijn om te horen dat je het bestelproces overzichtelijk vond, tevreden bent over de ruime papierkeuze en dat alles snel geleverd is. We zijn blij dat het drukwerk perfect is aangekomen. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Recent 2 vlaggen en 500 visitekaartjes besteld en met beiden zijn zowel de klanten als ik tevreden.
Hi Meinder, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, prijs en snelle levering. Geweldig dat zowel jij als je klanten blij zijn met de vlaggen en visitekaartjes. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Dankzij de deskundige begeleiding ziet mijn boekje er strak uit en ben ik meer dan tevreden en trots erop. De levering was snel en correct.
Hallo Raoel, Bedankt voor je mooie review! Wat geweldig om te horen dat de deskundige begeleiding je heeft geholpen om een strak eindresultaat neer te zetten en dat je trots bent op je boekje. Ook fijn dat alles snel en correct geleverd werd. We wensen je veel succes en plezier met je prachtige eindresultaat! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Door een fout in het aangeleverde bestand was de uiteindelijke druk niet goed. Dit is door Drukwerkdeal kosteloos opgelost. en ook nog eens snel
Hi Pieter-Jan Wat een mooie woorden, bedankt voor het delen van jouw ervaring! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Rolbanner besteld met eigen ontwerp. Goeie kwaliteit en snelle gied verpakte levering
Hi Simone, Bedankt voor je prachtige review, fijn om te horen dat de banner naar tevredenheid is geleverd. Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bestel al 10 jaar mijn drukwerk bij drukwerkdeal. Wordt altijd snel en goed geholpen. Heb een eigen accountmanager en staan altijd klaar voor advies. Daarnaast ook de beste prijs/ kwaliteit verhouding. Echt erg tevreden, zou het iedereen aanraden.
Hi Gina, Bedankt voor je prachtige review, wat gaaf om te horen dat alles zo op rolletjes loopt, dat horen we graag! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Gebruikersvriendelijke website en manier om gewenst drukwerk te bestellen. De service en levering is snel en van goede kwaliteit.
Goedemorgen Wilfred, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de site. Uiteraard zijn we erg benieuwd wat we kunnen doen om van jouw 8 een 9 of zelfs een 10 te maken. Alle feedback is welkom! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Handige website. Voordelig en best snel geleverd. Goed kwaliteit flyers. Als er een vraag is dan is de klantenservice goed bereikbaar en ze denken met je mee. Kortom: Drukwerkdeal is een aanrader!
Hi Ria, Bedankt voor je mooie review en de hoge waardering! Fijn om te horen dat je onze snelle service, prijs en kwaliteit van de flyers waardeert. Ook goed om te lezen dat je de website en onze klantenservice als prettig en behulpzaam ervaart. We waarderen je aanbeveling enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! 😊 Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Altijd positieve ervaringen met drukwerkdeal
Hi Henny, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze snelheid en scherpe prijzen waardeert en dat je steeds positieve ervaringen hebt met Drukwerkdeal. Graag tot de volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Was snel en goedwerkende gemaakt
Hi Yamileth, Bedankt voor je leuke reactie! Fijn om te horen dat je het resultaat strak en netjes vindt. We wensen je er veel plezier mee en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Telefoontje gepleegd na de online order ivm een vraag. Prima service. Goede kwaliteit en snelle levering.
Hi Charlotte, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het telefoongesprek na je online bestelling duidelijkheid gaf en dat je tevreden bent met onze service, kwaliteit en snelle levering. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Word altijd zeer goed geholpen met snelle levering
Hi Hans, Bedankt voor je fijne reactie! Geweldig om te horen dat je altijd goed geholpen wordt en dat de levering snel verloopt. We waarderen je vertrouwen en staan de volgende keer graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
In het verleden heb ik meerdere keren voor wetenschappelijke poster presentaties bij jullie mijn poster besteld.
Hi, Bedankt voor je mooie bericht en je vertrouwen in ons! Fijn om te horen dat je in het verleden meerdere keren bij ons je wetenschappelijke posters hebt besteld voor presentaties. We waarderen je loyaliteit en hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Ik kreeg mijn banners snel en de kwaliteit was helemaal naar wens
Hi Karel, Bedankt voor je mooie 8-sterren review! Fijn om te horen dat de banners snel geleverd zijn en dat de kwaliteit helemaal naar wens is. We waarderen je feedback en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Visitekaartjes besteld. Deze werden binnen enkele dagen bezorgd met de juiste kwaliteit. Verder ook perfect ingepakt klaar voor mijn klant.
Hi Roy, Bedankt voor je 10-sterren review! Fijn om te horen dat de visitekaartjes snel geleverd zijn en dat de kwaliteit naar wens is. Ook goed om te lezen dat alles netjes verpakt bij je is aangekomen, klaar voor je klant. We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Meer valt er niet over te zeggen
Hi Arie, Bedankt voor je geweldige 10-sterren review! Kort maar krachtig en precies wat we graag horen. Fijn dat alles snel en goed is verlopen. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Ik ben al jaren klant bij Drukwerkdeal, niet echt een grote maar ik bestel regelmatig iets (zoveel te groter zoveel te mooier). Ook vandaag weer een mooie afbeelding van 180 x 41 cm op Aluminium mogen ontvangen, puik werk weer! Ik kan niks anders dan goed over Drukwerkdeal zeggen, en als er al een keer iets fout gaat dan zijn ze gul in het herstellen van de fout, wat wil je nog meer en dat alles voor een uiterst scherpe prijs! Bedankt weer team Drukwerkdeal, ik ben er heel blij mee!
Hi Frans, Bedankt voor je prachtige woorden, we worden er bijna verlegen van! Heel veel plezier met je aluminium bord, en hopelijk mogen we je snel weer helpen met je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer