Het product is oké, maar het process is zeer frustrerend

Ten eerste, kreeg ik 3x een foutmelding terwijl ik wilde bestellen, waardoor ik uiteindelijk mijn goedkopere prijs verloor omdat ik de pagina moest refreshen. Vervolgens werden mijn bestanden afgekeurd terwijl ik letterlijk dezelfde bestanden aanleverde. Ik kon niet eens controleren welke bestanden ik had aangeleverd, want ik kon ze niet meer openen erna. En je krijgt geen proef pdf, waardoor je dus maar moet hopen dat je alles goed hebt aangeleverd want je kan niks controleren. In het algemeen een zeer frustrerend process

Ziet er goed uit

Snelle levering. Wellicht onnodig in 4 aparte dozen verpakt maar netjes aangeleverd. Ben benieuwd naar hoe lang de doeken zich houden, ziet er in elk geval stevig uit.

Uitstekend en erg netjes!

Snel en goed.

Levering was dag na het feest waarvoor het nodig was

Het bestellen en ontwerpen van de viltjes is eenvoudig. Maar in mijn geval had ik een spoedlevering nodig. Aan het eind van de dag nadat ik het besteld had kreeg ik te horen dat het aan DHL was overhandigd. Daarna kreeg ik geen bericht of contact meer. Het had mij erg geholpen als er gezegd was: we kunnen het nu aan DHL meegeven, maar om deze tijd (het was al avond) is er kans (bijvoorbeeld 20%, geen idee, maar dat zal Drukwerkdeal onderhand zelf wel weten) dat het niet de volgende dag geleverd wordt. Als dat een onoverkomelijk probleem is, (en dat was het!) dan kun je het (eventueel tegen een meerprijs) ook de volgende ochtend bij Drukwerkdeal in Deventer ophalen. Dat had ik graag gedaan.

Snel en perfect drukwerk. Blij mee.

Ik kon makkelijk mijn ontwerp uploaden en de levering geschiedde supersnel. Resultaat was prima.

Hier kun je mee te voorschijn komen!

Prima drukwerk, goede prijs, makkelijke website, snelle levering en altijd super betrouwbaar.

Kwaliteit is ingekakt

Heb afgelopen 10 jaar besteld bij drukwerk voor tienduizenden Euro's. Afgelopen jaren is de kwaliteit tot onder het vriespunt gezakt. Niet alleen van het drukwerk, maar ook van de service. Betweterige medewerkers. Slecht uitgelijnd uitgesneden. Paarse Full Colour-kleuren. Ik ben er klaar mee. Voor jullie 1000 anderen.

Verschillende banners besteld en los van de goede service was ik erg blij met de kwaliteit van de banners. Zeker voor dat geld!

Wederom goed

Ik kan van Drukwerkdeal op aan en dat is fijn.

Goede prijskwaliteit en snelle levering.

Goede prijskwaliteit en snelle levering.

top en Nederlands

Mooie bedrukking snel geleverd, en Nederlands bedrijf, daar houd ik van

Verschillende keren verlate levering

Al verschillende keren meegemaakt (en ook nog voor dezelfde klant) dat een levering niet op het verwachtte moment kwam maar werd uitgesteld. Een spoedlevering vraag je niet voor niets…

Snel en goed

Het full colour drukwerk van A5 flyers die ik besteld had, is uitstekend. Ik heb zelf jaren in drukkerijen gewerkt, dus ik kan dat echt wel beoordelen. Snijwerk is ook kaarsrecht. En de levering als beloofd. In de grafische wereld moet alles gisteren of nog liever eergisteren klaar zijn. De prijs is prima.

Snel en goedkoop

Eerst op een andere site gekeken voor bedrukte t-shirts, daar zag de stukprijs er goed uit, maar kwamen er nog drukkosten en BTW overheen, plus extreem lange levertermijn. Toen verder gezocht en op Drukwerkdeal.nl terecht gekomen: prijzen zijn vooraf duidelijk, en lekker laag, en de levering was supersnel. We hebben ontzettend leuke reacties op onze teamshirts gehad tijdens de hardloopwedstrijd!

De kwaliteit van het drukwerk was beter dan verwacht.

De levering was snel, en goed verpakt zonder gebruik van plastic. Posters en flyers zijn van goede kwaliteit.

Geen top drukwerk, bezorging onbegrijpelijk

Visitekaartjes niet goed gesneden. T-shirts scheef bedrukt. Elk t-shirt in aparte doos bezorgd. Te laat bezorgd.

Mijn bestelling is vlot en netjes verlopen. Gekregen wat ik verwacht had.

Goede service, kwaliteit en heldere site

Ik heb duurzame rolbanners besteld en snel gekregen, goed spul, duidelijke uitleg erbij.

Perfect!

Snelle levering. Hulp als je er niet goed uit komt. Prachtige posters geworden. Blij mee!

Geen persoonlijk contact

Tshirts laten printen, aangeleverd bestand was volgens Drukwerkdeal onvoldoende wat me verbaasde omdat met dezelfde bestanden via iemand anders wel shirts naar wens geleverd konden worden. Om het een en ander te regelen alleen mailcontact. Telefonisch niet bereikbaar. Geen enkel persoonlijk contact. Onduidelijk of de nieuw aangeleverde bestanden wel goed waren. Geen reactie...............en ineens werden de TShirts geleverd. Al meerdere malen heb ik gebruik gemaakt van Drukwerkdeal maar daar stop ik nu mee.

goede service

prima zo

Levertijd liep dagen uit

Posters daarom niet meer bruikbaar, na overleg wel gecrediteerd Machine kapot, dus overmacht

Goede kwaliteit.

Weer netjes gedrukt en kwaliteit is goed als altijd, alleen iets later afgeleverd als gepland, anders waren het 5 sterren geweest.

Ik kan altijd rekenen op Drukwerkdeal

Eenvoudig bestellen, fijne prijzen en (bijna) altijd op tijd.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer