Moet voor het bedrijf altijd opzoek naar de goedkoopste en kom altijd bij Drukwerkdeal uit!
Binnen een paar dagen geleverd zelf over pasen. Goede kwaliteit , lage prijs en duidelijke aanleveringseisen.
Hi Esmee, Bedankt voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering, de kwaliteit én onze duidelijke aanleveringseisen. Fijn dat we zelfs rond Pasen alles op tijd konden leveren. We kijken ernaar uit je opnieuw van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik doe al meerdere jaren zaken met drukwerkdeal voor flyers en banners. Prima prijs/kwaliteit verhouding en goede ondersteuning met het beeldmateriaal.
Hey Danny, Hartelijk dank voor je review! Geweldig om te horen dat je al meerdere jaren tevreden bent over onze flyers en banners, en dat je onze prijs/kwaliteit en ondersteuning waardeert. We kijken ernaar uit om je ook in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestellen gaat gemakkelijk, idem voor het aanleveren van de ontwerpen. Snel geleverd, goede kwaliteit.
Hoi Iris, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat het bestellen en aanleveren van ontwerpen soepel verliep, en dat je tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
super ervaring ik ga vandaag nog meer bestellen
Hey Danny, Bedankt voor deze top review! Geweldig dat je tevreden bent over onze website, de prijzen en de snelle service. Dat je meteen opnieuw wilt bestellen, is natuurlijk het mooiste compliment dat we kunnen krijgen! We zorgen dat je volgende bestelling net zo soepel verloopt. 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al regelmatig bij Drukwerkdeal bestelt. Zeer concurrerende prijzen, gemakkelijke website, eenvoudig bestellen, snel in huis. Moest een bestelling voor de paasdagen in huis hebben. Dat leek net niet te lukken maar dankzij de uiterst behulpzame medewerker van de Customer Service lukte het alsnog!
Hi Toxandria, Hartelijk dank voor je uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze klantvriendelijkheid, kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zo waardeert — en dat je ons al vaker hebt gekozen voor je drukwerk. Dat betekent veel voor ons! Extra leuk om te lezen dat onze klantenservice je nog net op tijd heeft kunnen helpen voor de paasdagen. We doen er alles aan om mee te denken en net dat stapje extra te zetten wanneer het nodig is. Bedankt voor je vertrouwen en graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle leveringen, goede kwaliteit en bovenal; hele nette service!
Hoi Thom, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de goede kwaliteit én onze service. Dat waarderen we enorm! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede kwaliteit, snelle levering!
Hallo Ton, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de snelle levering. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Visitekaartjes zijn prachtig gedrukt + scherpe prijs, web-based ontwerpgemak en snelle levering! Bij vorige projecten had ik weleens telefonische ondersteuning nodig en dan krijg je altijd iemand aan de lijn die ECHT verstand van zaken heeft, bravo!
Hey Luuk, Wat een fantastische review, dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de visitekaartjes, de prijs en het gebruiksgemak van onze online ontwerptool. En extra fijn dat ook onze telefonische ondersteuning zo goed is bevallen — ik geef het compliment zeker door aan het team! Bedankt voor je vertrouwen en enthousiasme. We staan graag weer voor je klaar bij je volgende project! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering Voordelig in prijs en qualiteit is goed.
Hoi Jeroen, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de scherpe prijs en de goede kwaliteit. Dat is precies waar we voor staan. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooi papier, uitstekende print, zeer goed verpakt.
Hoi Jasper, Bedankt voor je mooie woorden! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de papierkwaliteit, de print en de verpakking. Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooie folders ontvangen. Snelle levering.
Hi Tamara, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent over zowel de kwaliteit van de folders als de snelle levering. Daar doen we het voor! We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het goed aanleveren van de tekst met foto’s en de omslag is me tegen gevallen. Dat komt mede doordat ik het boek had voorbereid in Word op A4 formaat en het kleiner, en zonder vormgever, wilde afdrukken. Toch ben ik geslaagd met hulp van de drukker en chatgpt. Kortom een aanrader, de doorzetter wint.
Hallo Jan, Bedankt voor je mooie en eerlijke review! Fijn om te horen dat je uiteindelijk tevreden bent met het resultaat, zeker omdat het traject met het aanleveren van tekst en foto’s soms best uitdagend kan zijn. We waarderen je aanbeveling enorm. Mocht je in de toekomst nog drukwerk wensen hebben dan staan we natuurlijk graag weer voor je klaar om het proces nog soepeler te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik ben erg tevreden over mijn bestelling bij Drukwerkdeal. De levering was snel en de kwaliteit van het drukwerk is goed. Alles verliep soepel en zoals verwacht. Zeker een aanrader!
Hi Felicia, Bedankt voor je prachtige review, fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen! Heel veel plezier met je order en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Super tevreden over de druk en hoe het is afgehandeld. Nadeel vind ik dat ik nu in google allemaal reclames tegenkom van drukwerkdeal. Dit alleen omdat ik de site heb bezocht. Dat mag wel minder! Vandaar 4 sterren. Anders had ik toch echt 5 gegeven
Hi, Bedankt voor je review en je mooie woorden over de kwaliteit van de druk en de afhandeling, daar zijn we erg blij mee! We begrijpen je punt over de advertenties die je nu tegenkomt. Dat kan inderdaad gebeuren na een websitebezoek, maar we nemen je feedback hierover zeker mee. Fijn om te horen dat je anders 5 sterren had gegeven. Nogmaals dank voor je feedback en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
gewoon hele mooie kwaliteit drukwerk! er was een klein probleempje en dat is direct hersteld, naar volle tevredenheid
Hi Lia, Hartelijk dank voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van het drukwerk. Jammer dat er een klein probleempje was, maar goed om te weten dat dit snel en naar volle tevredenheid is opgelost. We waarderen je feedback enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Hi Peter, Bedankt voor je geweldige 5-sterren review! ⭐️ Super om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en onze service. Graag tot een volgende keer! 😊 Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Mijn visitekaartjes zijn snel geleverd en gemaakt volgens het online voorbeeld. Toppie!
Hi Gerard, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en dat de visitekaartjes precies zijn geworden zoals je had verwacht. Daar doen we het voor! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Zoals steeds uitstekende kwaliteit, snelle levering & handig uploadsysteem. Prijzen zijn helaas (zoals overal) gestegen maar prijs-kwaliteit is Drukwerkdeal dusver de beste deal die ik ken.
Hi Xavier, Hartelijk dank voor je fantastische 10-sterrenreview! ⭐️ Geweldig om te horen dat je opnieuw tevreden bent over de kwaliteit, de snelle levering en het gebruiksgemak van ons uploadsysteem. Daar doen we het voor! We begrijpen dat prijsstijgingen nooit fijn zijn, maar het is erg fijn om te horen dat je onze prijs-kwaliteitverhouding nog steeds als de beste ervaart. Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Ik was blij verrast om de snelheid van werken. De goede begeleiding en de bereikbaarheid telefonisch en via de mail. Alles gaat zeer professioneel. En het drukwerk was prachtig verzorgt. Ook de prijs kwaliteit is heel goed.
Hi Mieke, Bedankt voor je mooie woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelheid, begeleiding en bereikbaarheid. En natuurlijk leuk dat je ook blij bent met het eindresultaat van het drukwerk én de prijs-kwaliteitverhouding! Bedankt voor het vertrouwen en we hopen je snel weer terug te zien. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Fijn hoe ze de dingen oplossen! De kaartjes waren niet helemaal naar wens, ik had goedkope kaartjes gekozen, zonder afwerking, maar daardoor erg rafelig, en ook scheef afgesneden. Niet gewend van Drukwerkdeal! Maar ik stuur een klacht in door een foto toe te voegen, en ze pakken het super goed op. Werd vriendelijk geholpen. Zonder extra kosten kregen we nieuwe kaartjes opgestuurd. Mijn klant wilde ook graag een aanpassing in het ontwerp, en dit was geen probleem. Hierom kom ik graag terug bij Drukwerkdeal! Eigenlijk ben ik altijd tevreden met het resultaat, maar zo niet, wordt het gewoon opgelost!
Hey Liona, Wat een fijne en uitgebreide review, dank je wel! 😊 Vervelend om te horen dat de eerste kaartjes niet helemaal naar wens waren, maar goed om te lezen dat onze klantenservice het naar tevredenheid heeft kunnen oplossen. We vinden het belangrijk dat je uiteindelijk een product ontvangt waar je écht blij mee bent. Super dat je onze service en flexibiliteit zo waardeert — daar doen we het voor! We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Drukwerkdeal is snel, accuraat en het bestelproces en aanleverproces verlopen als vanzelf. De prijs- kwaliteitverhouding is geweldig!
Hoi Mirjam, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je het bestel- en aanleverproces als zo soepel hebt ervaren en tevreden bent over onze snelheid en kwaliteit. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
altijd snel geleverd, goed afgewerkt. de kleuren zoals aangeleverd. dus ik ben al jaren vaste klant
Beste Debbie, Hartelijk dank voor je fantastische feedback! We zijn ontzettend blij dat je al jaren tevreden bent met onze service en producten. We stellen het enorm op prijs dat je ons als vaste klant hebt gekozen, en we kijken ernaar uit om je ook in de toekomst van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik vind artwork via AI late ontwikkelen. En Drukwerkdeal hun eigen ontwerp voorwaarden in ChatGIP in zetten, waardoor ChatGIP of ander AI makkelijk de artwork kunnen maken voor drukwerk klaar voor Drukwerkdeal.
Hi Ruban, Bedankt voor je waardevolle en innovatieve review! 😊 Wat een interessant idee om AI te combineren met onze ontwerpvoorwaarden, zodat artwork direct drukwerk-klaar gemaakt kan worden. Mooi om te zien hoe je meedenkt over slimme oplossingen en nieuwe mogelijkheden. We nemen dit soort suggesties zeker serieus en vinden het inspirerend om te zien hoe klanten zoals jij de toekomst van design en drukwerk voor zich zien. Nogmaals dank voor het delen van je feedback! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Top kaarten goede kwaliteit snelle levering
Hi Gerard, Bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de kaarten en onze snelle levering. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer