Snel besteld. Duidelijke site en heel snel bezorgd! Prachtig geworden!
Beste, Wat een mooie review, dank je wel! Super om te horen dat het bestellen makkelijk ging, de site duidelijk was en dat je bestelling zo snel is bezorgd. En natuurlijk het allerbelangrijkste: dat het prachtig is geworden! ✨ We wensen je er heel veel plezier van en hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijke website, snelle afhandeling en goede kwaliteit. Wat wil je nog meer?
Hoi Wiebe, Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat je onze website als makkelijk ervaart, tevreden bent over de snelle afhandeling én de kwaliteit waardeert. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer terug te zien bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Er zat behoorlijke druk op mijn vraag maar ik had het materiaal niet goed aangeleverd. Denis heeft onze vormgever en mij even heel fijn geholpen om e.e.a. toch snel in orde te krijgen zodat wij alles goed op tijd hebben ontvangen. Was echt top hoe hij dit deed.
Goedemiddag Bianca, Wat een gave review, dankjewel voor het delen van jouw mooie ervaring! Hier worden wij heel blij van. Veel plezier met je order en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ondanks dat ik voor de reguliere service en bezorgtermijn heb gekozen was alles ruim voor de geplande datum verwerkt, bezorgd en afgerond. Alles is naar wens en naar ruime tevredenheid verlopen.
Goedemiddag Jettro, Dankjewel voor jouw prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent hierover! Daar doen we het voor! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snel netjes en goed verpakt geleverd!
Beste Annemarel, Bedankt voor het plaatsen van deze top review! Fijn dat je zo tevreden bent over o.a. de levering. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Veel keuze, makkelijke systeem en zeer snel geleverd!
Beste Rachel, Fijn om te leen dat je zo tevreden bent over onze website en de levering. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Donderdag besteld en maandag stond het al op mijn bureau. Geweldige service
Beste Judith, Wauw, dat is een super snelle levering geweest, fijn dat je zo tevreden bent! Bedankt voor deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Behalve de visitekaartjes, die gaan altijd mis en worden niet recht gesneden. Dat is jammer, want ik durf geen kaartjes voor klanten of voor mezelf meer te laten drukken.
Beste Chantal, Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen! Je hebt hierover al contact gehad met mijn collega, die vertelde dat er een melding is gemaakt bij onze productieafdeling. Onze kwaliteitsmanager gaat hiermee aan de slag. Er wordt besproken om een verbeterproces te starten, zodat we kunnen achterhalen waar het probleem vandaan komt en, nog belangrijker, hoe we dit in de toekomst kunnen voorkomen. Heb je hier nog vragen over? Ik hoor ze graag van je! Nogmaals bedankt en onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Heb nog een probleem gehad met een bestelling, en sta telkens verbaasd van de lage kosten. Super partij!
Beste Finn, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Bestel hier altijd mn drukwerk. Altijd tevreden!
Beste Colin, Wat fijn om te lezen dat je altijd tevreden bent, hier zij wij erg trots op! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Levering, kwaliteit, communicatie
Beste Marc, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goede prijsverhouding voor de kwaliteit en verzending
Hi Robert, Dankjewel voor je mooie review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent met je drukwerk! Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal. Vriendelijke groet, Alijna Webcare specialist
Het bewerken van foto's vond ik erg lastig in hun format. Toen dat gelukt was, was het resultaat mooi. De levertijd was lang, dat had misschien te maken met de gladheid in Noord Nederland
Dag Marlies, Bedankt voor je review, en fijn om te horen dat het uiteindelijk wel gelukt is om je foto's juist aan te leveren! Goed dat je helemaal tevreden bent met je posters en dat ze wel nog netjes geleverd zijn. Hopelijk tot een volgende bestelling! Vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
idem
Hallo Paul, Dank voor je review, kort en krachtig! Helemaal top. Graag tot een volgende bestelling! Vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Ik ben ontzettend tevreden over de service en producten van Drukwerkdeal. Dat is ook de reden dat ik er blijf bestellen.
Dag Severine, Dankjewel voor je review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden met ons bent. We kijken ernaar uit om je te blijven voorzien van tiptop drukwerk! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Ik had wat vragen over technische aanlevering. Er werd meegedacht en snel voor mij opgelost. Chapeau en bedankt! Henk.
Bedankt voor je mooie feedback, Henk! We vinden het belangrijk om mee te denken en je snel verder te helpen. Fijn dat we de technische vragen snel voor je hebben kunnen oplossen. We staan altijd voor je klaar - Graag tot de volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk online te bestellen waarna een snelle levering volgt. Kwalitatief goed drukwerk voor een nette prijs.
Beste Ten Kate Motoren, Dank je wel voor je fijne review! Fijn om te horen dat het bestellen makkelijk ging en dat je tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van het drukwerk. We doen ons best om goede kwaliteit te leveren voor een nette prijs, mooi dat je dat zo ervaart. Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Banners besteld met een door ons aangeleverde opmaak. Gekozen voor de check door Drukwerkdeal. Hieruit kwamen wat hick-ups die goed zijn opgepakt en verwerkt. Snelle service en levering conform hetgeen werd aangegeven. Zeer tevreden met het resultaat.
Hi Willemien, Dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat de service en opvolging van je vragen als prettig zijn ervaren. Ook mooi dat alles volgens afspraak is geleverd en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Veel plezier van het drukwerk en graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
makkelijk en super snel
Hi Marja, Wat fijn om te horen! Bedankt voor je enthousiaste review, we doen ons best om het makkelijk en snel voor je te maken. Tot snel weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
al jaren een goede partner
Beste, Bedankt voor deze geweldige review! Fijn dat je al jaren tevreden bent en we je goed kunnen helpen met advies en service. Bedankt voor je vertrouwen en de prettige feedback. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Als grafisch ontwerper ligt de lat bij mij hoog. Maar het geleverde zag er precies zo uit als ik het had bedacht. De kleuren en het papier waren een fantastische combinatie. Ondanks dat het een zeer kleine oplage betrof, zag ik totaal geen minpuntjes, vandaar de 10… met een griffel!
Hoi Karin, Wat een fantastische beoordeling, dank je wel! Het is echt fijn om te horen dat je als grafisch ontwerper zo tevreden bent met het resultaat en dat alles precies naar wens was, van kleuren tot papier. We zijn blij dat we aan je hoge verwachtingen hebben kunnen voldoen! We hopen je snel weer terug te zien voor een volgende opdracht. 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel en goed kwaliteit
Hey Sona, Fijn om te horen dat je tevreden bent! Bedankt voor je feedback, we doen ons best om snel en met goede kwaliteit te blijven leveren. 😊 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Banner was makkelijk te maken via powerpoint. Spoed bestelling op tijd ondanks gladheid
Hi Martijn, Bedankt voor je mooie review. Wat fijn om te horen dat alles naar wens was! Mooi dat de banner makkelijk te maken was en dat de spoedbestelling op tijd is geleverd. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zeer eenvoudig en snel bestellen, snelle levering en uitstekende kwaliteit. Wat wil je nog meer…?!
Hallo Gijsbert, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat het bestellen zo eenvoudig en snel ging, en dat de kwaliteit helemaal naar wens is. We doen ons best om alles zo goed mogelijk te maken, mooi dat je dat zo ervaart. Bedankt voor het vertrouwen in Drukwerkdeal en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Magazine’s van goede kwaliteit, mooie afwerking. Bestelling was snel geleverd. Goede service! Aanrader :)
Beste, Super om te horen, bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat je zo tevreden bent met de kwaliteit, afwerking en snelle levering van de magazines. Goed om te weten dat je onze service waardeert! We hopen je snel weer van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer