Ik heb om advies gevraagd en gekregen. Echter in het voorbeeld waarop ik ja zei was de kleur van het papier niet meegenomen waardoor ik verrast was toen de kaarten binnenkwamen. Het papier was minder wit dan verwacht. Het geheel is wel heel mooi geworden. Ook met een beige-bruine ondergrond.
Bestelling voor 2000 magazines geplaatst. Kwaliteit is zeer goed, kleurweergave is goed. De bladen zijn uniform. Helaas een paar dagen later dan beloofd, maar dat is verklaarbaar door de sinterklaasdrukte.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Heel vervelend dat de order later is ontvangen, excuses hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Drukwerk is geheel naar verwachting uitgevoerd en van goede kwaliteit. Helaas kwam klein deel van de levering een dag later dan geplanned, maar dit is netjes gecommuniceerd. Minpunt is dat de artikelen niet per 100 gebundeld waren, ondanks dat dit wel was geselecteerd, en voor is betaald.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Kun je aangeven om welk ordernummer het gaat, dan zullen wij de kosten betreft het (niet) bundelen crediteren. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
positief
Hi Ellen, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bestel regelmatig hier. Kwaliteit, service en snelheid altijd goed
Hi Rob, Hartelijk dank voor je 10-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn om te horen dat alles, zoals je gewend bent, weer helemaal naar wens is. Geweldig dat je onze kwaliteit, service en snelheid zo waardeert en regelmatig bij ons bestelt. Daar doen we het voor! Graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Zeer gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden. Altijd goede kwaliteit en snelle levering. Alleen heeft een spoedlevering een verwachte levering. Dat is jammer. Maar verder zeer tevreden. Goede prijs kwaliteit verhouding.
Hi Mayke, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de gebruiksvriendelijke bestelmogelijkheden, de kwaliteit en de snelle levering. We begrijpen je opmerking over de spoedlevering en nemen deze feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Dank je wel voor het vertrouwen en de mooie woorden over onze prijs-kwaliteitverhouding. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Op de site gezien dat er spoed levering mogelijk is en daarvoor gekozen en extra betaald. Voor 18:00 besteld is morgen in huis met spoedlevering staat er vermeld, maar helaas was dat niet het geval en heb ik dus voor niks extra betaald
Dag Halil, Bedankt voor je feedback. Ik begrijp dat het teleurstellend is als je bestelling later aankomt dan verwacht! We doen altijd ons best om alle bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten te krijgen, maar kunnen jammer genoeg op voorhand niet inzien of er een vertraging plaatsvindt tijdens bijvoorbeeld het productie- of leverproces. Daarom spreken we ook altijd van een verwachte leverdatum. Ik heb je een mail gestuurd naar aanleiding van je geplaatste order betreffende een oplossing. Excuses voor het ontstane ongemak, en mocht je nog vragen of hulp nodig hebben, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist.
Er is meegedacht en er zijn proactief stappen ondernomen in ons voordeel. Snelle reacties, prettig contact en het eindresultaat was top!
Goedemorgen, Dankjewel voor je mooie review! Goed om te lezen dat onze bestandscollega's je hebben kunnen helpen, en fijn dat je zo tevreden bent met je ontvangen kaarten. Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Snelle levering, regelmatig al eerder dan verwacht. Wanneer er iets mis is word dit snel en goed opgepakt.
Dag Yannick, Wat fijn om te horen dat we je zover hebben kunnen voorzien van goede service en drukwerk waar je helemaal tevreden mee bent. Bedankt voor deze review! We blijven je graag van dienst zijn voor je toekomstige bestellingen. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Erg makkelijk om drukwerk aan te leveren. De levertijd is ontzettend snel. Kwaliteit is goed.
Beste Nina, Bedankt voor het plaatsen van deze review, fijn dat je zo tevreden bent! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Al voor de vijfde keer mijn Kerstkaartjes laten drukken met gebruikmaking van het uploaden van het eigen ontwerp. Leuk hoor! Mooi uitgevoerd op stevig papier voor een redelijke prijs. Blij mee!
Beste Dorie, Bedankt voor het plaatsen van deze review en fijn om te lezen order naar wens is ontvangen! Veel plezier gewenst met het versturen van de kerstkaartjes! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hoge kwaliteit, redelijke prijzen en altijd snel geleverd! ALLES KLOPT!
Beste Remmelt, Wauw, wat een prachtige review, een 10! Bedankt voor het plaatsen van deze review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Er was iets mis gegaan maar het werd snel en proffesioneel opgelost. Het drukwerk is ook van goede kwaliteit!
Beste Xarai, Bedankt voor het plaatsen van deze review en fijn om te lezen dat wij een oplossong hebben kunnen aanbeden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Er verandert de laatste jaren veel in het land van graphic design, media-vormgeving en óók drukwerk-land.. Voor mij als reseller belangrijk dat mijn drukkerij op mij aansluit. Er is afgelopen jaar de partner pro aangepast, wat ik heel vervelend vond en oneerlijk, jullie gaven mij (na wat telefonische contacten) toch de kans om op de eerdere percentage door te gaan. Daar ben ik jullie dankbaar voor. Ondanks alles ging er dit jaar veel mis, fouten zijn menselijk zeg ik oook altijd, toch heeft het me veel discrepanties en stress opgeleverd. Uiteindelijk hebben jullie geluisterd en mijn klachten hierover ook goed serieus genomen. Ook al kostte het mij veel moeite en ook tijd, ik waardeer het zeker en dit zorgt uiteindelijk ook voor meer vertrouwen dat ik er niet alleen voor sta als kleine studio. Ik hoop dus dat jullie zo blijven doorgaan en dan kan ik dat ook.
Beste Joop, Bedankt voor het plaatsen van deze review en fijn om te lezen dat het vertrouwen is gebleven. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
We wilde snel extra kaartjes om uit te delen en dat is gelukt. Helaas nabestellen op basis van het oude bestand kon niet meer. Dan een gokje wagen dat we alles in dezelfde lay-out en glans bestelden. Gelukt
Beste, Bedankt voor het plaatsen van deze review en fijn om te lezen order naar wens is ontvangen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hele mooie banner ontvangen, heel blij mee. De kleuren zijn mooi en de kwaliteit van de banner is echt van dikker materiaal waardoor ik hier de komende jaren wel mee kan doen. Net geen volle 5 sterren omdat de tas/koffer waar de banner in gaat echt precies pas is. Ik denk dat deze niet zolang meegaat en dat is jammer. Iets ruimer dat had fijn geweest, maar verder helemaal tevreden.
Beste Ria, Fijn dat je zo tevreden bent over de ontvangen roll-up banner. Wij hebben tot op heden geen klachten ontvangen betreft de tas die mee wordt geleverd. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik wilde graag eenzelfde product als een jaar geleden alleen met andere aantallen, het systeem liet mij hierbij in de steek, .aardrijkskunde met één mailtje was het geregeld en drie dagen later werd mijn pakket geleverd.
Beste Sanne, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn dat wij je hebben kunnen helpen met het plaatsen van een nieuwe order. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
We hebben al verschillende jaren de kaartjes uitbesteed aan Drukwerkdeal en zijn zeer, zeer tevreden met het resultaat. De bestelwijze is duidelijk, het verwerken door Drukwerkdeal is uitstekend en we krijgen precies op de aangegeven dag de bestelling binnen, zeer keurig verpakt (complimenten!!) En verder is de prijsstelling erg scherp. We zijn weer content met Drukwerkdeal!
Beste Cees, Wauw, wat een prachtige review en complimenten. Heel gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent. Bedankt voor het plaatsen van dit bericht! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Peter, Bedankt voor het plaatsen van deze review, kort maar krachtig! Fijn dat je zo tevreden bent over onze prijs/kwaliteit. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Doen wat ze beloven, snel, accuraat en stipt.
Hi Yos, Wat een gave review, dankjewel voor je mooie woorden! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heel jammer dat ik op de dag dat ik mijn bestelling zou ontvangen pas een mail kreeg en mijn bestelling 4 dagen later pas zou komen. Wel netjes opgelost door drukwerk deal door het bedrag terug te storten, maar ik had toch liever mijn bestelling op tijd gehad.
Dag Monique, Bedankt voor je feedback. Ik begrijp dat het teleurstellend is als je bestelling later aankomt dan verwacht! In de maand december is het bij zowel onze productie als bij onze leverdiensten enorm druk; daardoor kunnen inderdaad onverhoopt vertragingen ontstaan tijdens een van deze processen. We doen altijd ons best om alle bestellingen zo spoedig mogelijk bij onze klanten te krijgen, maar kunnen jammer genoeg op voorhand niet inzien of en wanneer een vertraging precies plaatsvindt. Daarom spreken we ook altijd van een verwachte leverdatum. Excuses voor het ontstane ongemak, en mocht je nog vragen of hulp nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist.
Heel mooi drukwerk gekregen en de service achteraf (we hadden zelf een verkeerde papiersoort gekozen) was top! Heel goed geholpen om een betere papiersoort te kiezen.
Hi Camille, Wat een fijne review, dank je wel! Wat goed om te horen dat het drukwerk zo mooi is geworden en dat onze service je zo goed heeft kunnen helpen — zelfs toen er achteraf nog iets aangepast moest worden. We vinden het belangrijk dat iedereen met een perfect eindresultaat naar huis gaat, dus super dat dit zo goed is uitgepakt. Bedankt voor het vertrouwen, en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ze leveren gewoon.
Ha Rob, Dankjewel voor het achterlaten van deze mooie woorden! Dat doet deugd. Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Altijd snel en netjes. Misschien niet de goedkoopste, maar zeer betrouwbaar en dat vind ik persoonlijk ook erg belangrijk.
Goedemiddag Nicole, Wat fijn dat je zo'n goede ervaring hebt rondom de betrouwbaarheid van onze leveringen! Daar worden we heel gelukkig van om te horen. Hopelijk zien we je snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bestelling perfect verwerkt en afgeleverd, fijn om zaken mee te doen.
Hi Chris, Dankjewel voor jouw prachtige review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dat horen we heel graag. Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer