Online ontwerpen is voor mij ideaal. Ik maak speelkleden voor robot programmeer opdrachten.
De website laat goed zien hoe het eindproduct dat je aanlevert er komt uit te zien. Snelle levering daarna (binnen de aangekondigde termijn) en goed geinformeerd over het hele proces. Kan haast niet beter. We komen weer terug voor een volgende bestelling.
Drukwerkdeal als drukker prima ervaringen mee, maar de spoed-optie kunnen ze niet waarmaken. Vandaag besteld, morgen in huis, is een optie die door drukwerkdeal simpelweg niet geleverd kan worden, de levering had twee extra dagen nodig. Gelukkig wel de spoedkosten terug gekregen, maar adverteren met een spoedlevering als dat simpelweg onmogelijk is, is niet heel klantvriendelijk.
Beste Robin, Bedankt voor je feedback en de complimenten over onze drukkwaliteit — fijn dat je daar tevreden over bent. Wel jammer om te horen dat de spoedlevering niet volgens verwachting is verlopen. We begrijpen heel goed hoe belangrijk het is dat een bestelling er op tijd is, zeker bij een spoedoptie. Hoewel we in de meeste gevallen wél op tijd kunnen leveren, is het vervelend om te horen dat het in dit geval niet zo is geweest. Goed om te horen dat de spoedkosten zijn teruggestort. We nemen je opmerkingen serieus en blijven kritisch kijken naar onze processen én communicatie, zodat we de beloftes die we doen ook écht kunnen waarmaken. Nogmaals dank voor je feedback — we hopen je bij een volgende bestelling weer volledig tevreden te kunnen stellen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij hebben een deurmat voor buiten besteld en de kwaliteit is afschuwelijk. Helaas kunnen wij niks met de mat omdat we niet zoiets lelijks voor de deur willen hebben liggen. De mat is roze/rood van kleur en de bedrukking is zo onscherp dat zeer grote tekst niet eens te lezen is. Ik raad dit product ten zeerste af.
Beste Rob, Wat jammer om te horen dat de deurmat niet aan je verwachtingen voldoet. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor ogen hebben. We willen dit graag voor je nakijken en samen tot een oplossing komen. Zou je via je account een klacht willen indienen, met een foto van het ontvangen product? Op die manier kunnen we de situatie goed beoordelen en een passende oplossing bieden. Alvast bedankt voor de moeite — we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Regelmatig krijgen wij nog de vraag om drukwerk te verzorgen voor onze klanten in Nederland. Door jarenlange samenwerking weten wij dat we op Drukwerkdeal kunnen vertrouwen voor een super-makkelijke bestelprocedure, ruime keuzes, snelle levering en goede kwaliteit.
Hi Larissa, Wat een fijne review - Dank voor het mooie compliment! We waarderen het vertrouwen dat jullie al jarenlang in ons stellen en zijn blij dat onze samenwerking steeds weer naar tevredenheid verloopt. We blijven ons best doen om jullie snel en betrouwbaar van dienst te zijn — op naar nog vele succesvolle opdrachten samen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
prijs-kwaliteit 100% snelheid prima
Hi Ron, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Geweldig om te horen dat u 100% tevreden bent over de prijs-kwaliteitverhouding en dat de snelheid naar wens was. We doen ons best om onze klanten snel én goed te helpen, dus dit soort feedback waarderen we enorm. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
duidelijke site met aanbevelingen erbij. goed systeem ook voor de posters, zo weet ik of de kwaliteit goed wordt. daarnaast mega goede prijs-kwaliteitverhouding én snelle levering. ik ben fan!
Hoi Aylyn, Wat een fantastische review – dank je wel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over onze website en natuurlijk ook fijn dat de levering snel was! We waarderen je enthousiasme enorm en helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Duidelijke afspraak, keurige verwerking van het materiaal en veilige verpakking voor ongeschonden aankomsi.
Hi Job, Bedankt voor je mooie review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen – van duidelijke communicatie tot een nette afhandeling en veilige levering. We stellen je feedback erg op prijs en helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Altijd snel geleverd. Heel tevreden!
Hallo, Dankjewel voor je review! Altijd fijn om te lezen als iets netjes en op tijd is geleverd, dank voor je vertrouwen. We zijn je graag weer van dienst! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Wij hebben hele goede ervaringen met DWD. Uitstekende service en zeer snelle levering.
Hi Arjan, Hartelijk dank voor je review en de mooie woorden, we doen het graag! Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Niet alleen het drukwerk altijd op orde, alles altijd netjes op tijd, maar ook nog eens dat stapje meer door de werknemers. De snelle reacties bij nakijken van de documenten, maar in het bijzonder een speciale vermelding voor Joeri. Persoonlijker en attenter vind je ze niet!
Hallo Carlo, Wauw, wat een topreview. Super om te lezen dat je niet alleen tevreden bent met je bestelling en de levertijd, maar ook over de betrokkenheid van ons team. En Joeri is hartstikke blij om dit te horen, dankjewel! Daar doen we het voor. (: Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Prima werk voor mooie prijs en snel geleverd
Ha Emile, Top dat je tevreden bent met je order en dat deze volgens planning mooi op tijd geleverd werd. Dank voor je review en je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Alles werd optimaal op tijd geleverd.
Hi Anne, Bedankt voor je fijne review! We zijn blij dat alles netjes op tijd geleverd is. Hopelijk kunnen we je snel weer van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Goede kwaliteit en scherpe afbeeldingen op goed materiaal
Hallo Eddy, Dankjewel voor je review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling! Hopelijk zien we je snel weer voor een volgende. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Drukwerk is eigenlijk altijd in orde. Nu was er iets mis. Contact opgenomen. Mega goed geholpen. Was een heel gezellig en persoonlijk gesprek en ik werd perfect t geholpen. Super!
Hi Lin, Bedankt voor je mooie review! Wat tof om te horen dat je tevreden bent met je bestellingen tot nu toe, en natuurlijk is het hartstikke fijn dat we je zo goed hebben kunnen helpen. Ik geef je complimenten ook meteen door aan de collega met wie je hebt gesproken. (: Hopelijk ben je net zo blij met de nieuwe platen wanneer je ze mag ontvangen! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Helaas js de voorkant van mijn kaart niet uitgekomen zoals ik wil, de kader is helemaal misvorm ondanks dag ik heb mij heb gehouden aan de border.
Voor een promotie-event op zaterdagmiddag, heb ik de zondagavond ervoor de bestelling voor 1000 flyers gedaan. De "normale" bestelling zou op vrijdag geleverd worden. Voor versnelde leveringen op donderdag betaal je ruim €25,- en voor spoedleveringen op woensdag betaal je maar liefst €45,- meer. Als er staat dat je flyers vrijdag worden bezorgd, in 5 werkdagen, dan ga je ervan uit dat dat goed komt. Een man een man, een woord een woord. Maar niets was minder waar. Vrijdagochtend krijg ik een mail dat Drukwerkdeal te laat is met leveren. Het wordt zaterdagmorgen, Post NL vermeld tussen 11-13.30u. Dat zou nog op tijd zijn, het event begon 's middags. Maar helaas PostNL kwam pas om 19u. Event voorbij, geen flyers kunnen uitdelen of mijn bedrijf goed kunnen promoten. Ik baal hier enorm van. Ik moet erop kunnen vertrouwen dat afspraken worden nagekomen en dat is nu niet het geval. Het voelt wrang dat je kennelijk alleen door flink extra te betalen wél de garantie krijg dat mijn bestelling op tijd komt. Mijn vertrouwen is weg. Twee keer klacht ingediend hierover bij Drukwerkdeal, maar nog steeds geen reactie.
Hi Ilona, Bedankt voor je feedback en excuses voor het ontstane ongemak omtrent de levering van je flyers. Het is zeker niet de bedoeling om je vertrouwen in ons te schaden. Het klopt dat we spoedopties aanbieden op onze site; de reden dat je daarvoor meer betaalt, komt omdat het productieproces daarvan afwijkt van het standaard proces. Jouw order wordt dan met voorrang op andere orders geproduceerd. Uiteraard ben je zelf vrij om de keuze te maken je bestelling zonder spoed te plaatsen; echter kunnen we zelfs met spoed geen garanties bieden over de levering. We spreken namelijk altijd van een verwachte leverdatum; vertragingen die onverhoopt ontstaan kunnen we namelijk op voorhand niet voorzien. Ik heb je een antwoord gestuurd via de mail met een oplossing. Graag verneem ik van je als je nog vragen of hulp nodig hebt. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Wij hebben een beschadigd product ontvangen. Eerst telefonisch contact proberen op te nemen, maar na 45 minuten in de wacht was het mooi geweest. Daarna via de website een klachtenformulier ingevuld, althans dat was de bedoeling. Na vijf pogingen en steeds maar weer er uit gegooid worden was ook dit geen optie meer. Dan maar een e-mail met foto's. Na bijna één week nog steeds geen antwoord terug. Tot nu toe was ik altijd tevreden, maar dat gevoel is nu wel weg...
Hallo Frank, Bedankt voor je feedback. Het is erg druk op het moment; daardoor zijn we helaas wat minder goed bereikbaar dan je van ons gewend bent. Mijn excuses voor het ontstane ongemak hierin. Ik heb je zojuist een bericht gestuurd in antwoord op je mail betreffende een oplossing voor het probleem; zou je hierop willen reageren? Alvast bedankt! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Te laat
Hallo Bas, Dankjewel voor je review, wat vervelend dat je bestelling te laat is geleverd. Excuses hiervoor. Helaas kan ik niet achterhalen om welke order het gaat. Zou je contact met ons op willen nemen door een mail te sturen naar [email protected], met in het onderwerp 't.a.v. Webcare'? We willen je graag verder helpen. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Door een klant van jullie kreeg ik de tip Drukwerkdeal in te schakelen voor het drukken van 250 flyers die ik nodig had voor een organisatie in Berkelland (Achterhoek). Op de website werd ik heel goed en informatief geleid bij het kiezen van de verschillende opties. In dat proces werd ik ook op tijd gewaarschuwd voor enkele "foutjes" die ik had gemaakt bij het ontwerp van de flyser (kleurstelling CMYK en niet RGB, extra rand ivm snijwerk). Bij de prijs had ik ook niet goed opgelet omdat deze zonder BTW wordt weergegeven. Neem niet weg dat de kosten mij zeker zijn meegevallen. Ik zal Drukwerkdeal zeker aanbevelen bij anderen. Met vriendelijk groeten, Bob
Ha Bob, Bedankt voor je uitgebreide review, wat fijn om te lezen dat je er met onze site en aanlevertool goed uit bent gekomen. Op onze productpagina's hebben we de optie om de prijzen in- of exclusief BTW weer te geven. Dit kan je omzetten met de knop die boven de tabel met de prijzen per oplage staat. Handig om te weten als je hier volgende keer gebruik van wilt maken! Hopelijk zien we je vlug weer voor een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
De site is heel gebruiksvriendelijk, het heeft een mooi systeem dat je het product kunt checken en na bestelling wordt het snel geleverd.
Hallo Anne, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze site en dat je je order snel in huis had. Hopelijk kunnen we je binnenkort weer van dienst zijn met een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Goede kwaliteit, betrouwbaar en super snel.
Hi Enrico, Bedankt voor deze mooie review en complimenten naar ons bedrijf toe! Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Helemaal prima!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Zeer tevreden!!!
Beste Michel, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent over ons! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De bestellingen verlopen snel en soepel, de kwaliteit is uitstekend en de service betrouwbaar. Ik blijf zeker klant.
Beste SA Klussenbedrijf, Erg leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze kwaliteit en service. Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer