Goed meegedacht en snelle levering van een mooi product.
Om een bestelling t-shirts te plaatsen met het juiste formaat is een grote ellende. Dat zou wel wat makkelijker mogen. Ook vallen de shirts voor vrouwen erg klein uit. Die van de mannen vallen wel goed. Ik ben uitstekend geholpen door Kim van klachten. Dit maakt ook dat ik zo'n goede beoordeling heb gegeven. Zonder Kim gaf ik 1 tot 2 sterren.
prettig en snel geregeld
Beste Annemarie, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijk te maken, keuzes. Allemaal kloppend met de (snelle) levering. Consistente ervaring.
Hi Martin, Heel goed om te horen dat het maken en bestellen soepel verliep en dat alles klopte met de snelle levering. We streven naar die consistente ervaring, dus mooi dat dat zo is overgekomen! Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ziet er uitstekend uit!
Hi Cees, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze producten. Bedankt voor de mooie review en graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
De gebruikte foto bleek niet helemaal te voldoen aan de afdrukkwaliteit. Met het programma van Drukwerkdeal kon de foto meerdere keren geüpgrade worden. Het resultaat was super! Levering ook precies volgens afspraak.
Hallo, Wat fijn om te horen dat het eindresultaat toch super is geworden! Goed dat je met het uploadprogramma de foto hebt kunnen verbeteren, dat kan inderdaad echt verschil maken. En mooi dat de levering ook netjes volgens planning is gegaan. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Ik heb inmiddels twee orders geplaatst bij Drukwerkdeal en beide keren was de ervaring ronduit teleurstellend. Bij de eerste order nam ik binnen vijf minuten na het plaatsen contact op om te annuleren. Toch kreeg ik te horen dat dit al niet meer mogelijk was omdat de bestelling “te ver in het productieproces” zat. Echt onbegrijpelijk en totaal niet klantvriendelijk. Bij de tweede order heb ik inmiddels twee keer een ontwerp teruggekregen met witte randen, terwijl ik heel duidelijk had aangegeven dat dit niet de bedoeling was. Er wordt gewoon niet goed geluisterd naar de wensen van de klant, wat bijzonder frustrerend is wanneer je met deadlines werkt. Kortom: slechte communicatie, weinig flexibiliteit en onprofessionele afhandeling van ontwerpen. Voor mij is dit de laatste keer dat ik met Drukwerkdeal werk. Absoluut geen aanrader.
Beste Stan, Bedankt voor het schrijven van een review en voor je feedback. Wat ontzettend jammer om te lezen dat je twee keer een teleurstellende ervaring hebt gehad bij ons — dat is uiteraard niet de service die we willen bieden. Wat betreft het annuleren van je eerste bestelling: we begrijpen dat dit frustrerend is. In onze communicatie geven we wel duidelijk aan dat annuleringen een verzoek zijn en geen garantie, juist omdat we streven naar een snelle productie. Soms zit een order dan al te ver in het proces om dit nog terug te draaien, hoe snel je ook contact opneemt. We begrijpen dat dat vervelend kan overkomen en nemen je signaal hierin zeker serieus. Wat betreft het ontwerp willen we toelichten dat in beide gestuurde voorstellen het ontwerp zo is opgemaakt dat het streepjes-patroon volledig doorloopt tot aan de snijrand, zonder witte randen. Mocht het er in de digitale weergave anders hebben uitgezien, dan horen we dat graag — we kijken dan met je mee. We waarderen je feedback, hoe kritisch ook, en gebruiken dit om onze dienstverlening te verbeteren. Mocht je nog openstaan voor een gesprek om te kijken of we toch nog iets voor je kunnen betekenen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudig zelf mijn kaart maken en bestellen. Snelle afhandeling Vlotte verzending. Goede kwaliteit
Hi Riek, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en voor de complimenten naar ons bedrijf toe. We waarderen je feedback enorm en zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima spandoek besteld. Goede prijs kwaliteit verhouding. Alles bij elkaar dik tevreden, enige nadeel was de levertijd. Zou uiterlijk de 17e geleverd worden. Werd toen pas verstuurd. Weekend ertussen dus maandags pas geleverd. Hadden hem door avond ook nodig, dus net op tijd.
Hi Alex, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het spandoek zelf. Onze excuses dat de levering later was dan beloofd — we begrijpen hoe belangrijk de timing was en het is jammer dat dit op het laatste moment spannend werd. Gelukkig is het uiteindelijk net op tijd goedgekomen! Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wij hadden een banner besteld en deze kwam te laat door de fout van de bezorgdienst. Drukwerkdeal heeft dit keurig voor ons opgelost, mijn complimenten!
Goedemorgen C, Bedankt voor het achterlaten van je review en je mooie worden. Vervelend dat de levering vertraging had, maar we zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen. Mocht je in de toekomst weer iets nodig hebben, dan staan we graag voor je klaar! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Lekker makkelijk dat je je eigen ontwerpen kunt uploaden.
Hi Inez, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de levering en kwaliteit. We zijn blij dat het uploaden van je eigen ontwerp zo goed is bevallen! We hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
super snel en mooi en goede kwaliteit, fijn bedrijf!
Beste Mertz Gas Vulstation, Heel erg bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelheid, kwaliteit en service. We helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Los van het feit dat het drukwerk van goede kwaliteit is vind ik het heel fijn dat de klantenservice goed bereikbaar is en ook meedenkt in oplossingen. Men is altijd vriendelijk, kundig en hulpvaardig. Ik ben heel blij met drukwerkdeal.
Hi Aurora, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over zowel de kwaliteit van ons drukwerk als onze klantenservice. We doen ons best om altijd vriendelijk en oplossingsgericht te zijn — geweldig dat dit zo wordt ervaren! Dankjewel voor je vertrouwen in Drukwerkdeal. We blijven graag met je meedenken bij je volgende opdrachten. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bij een recent uitgevoerde opdracht viel het resultaat wat tegen. Wat was de oorzaak? Dat werd snel onderzocht en bleek in de aangeleverde data te zitten, dus niet bij Drukwerkdeal. Desondanks was er begrip en coulance en werd supersnel nieuw drukwerk geleverd. Top!
Hi John, Hartelijk dank voor je mooie review en de fijne woorden over onze communicatie en service. Jammer om te horen dat het resultaat in eerste instantie niet helemaal naar wens was, maar fijn dat we samen snel tot een oplossing zijn gekomen. We vinden het belangrijk om altijd met je mee te denken, ook als de oorzaak buiten ons ligt. Heel fijn dat dit gewaardeerd wordt! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle en uitstekende afwerking en levering
Hi Jeanette, Bedankt voor deze perfecte review. Super fijn om te horen dat je blij bent met de afwerking en snelle levering van jouw bestelling. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Visitekaartjes bestelden deze zijn te krap afgesneden
Beste Inge, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat jammer dat je niet helemaal tevreden bent met je ontvangen product. Dit is gekomen omdat het bestand niet juist is aangeleverd. Ik heb je een e-mail gestuurd betreft een uitleg en oplossing. Ik verneem graag jouw reactie hierop. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Doorgaans ben ik echt zeer tevreden over Drukwerkdeal; nette prijs, snel geleverd en mooi drukwerk. Maar deze keer vond ik de kwaliteit iets tegen vallen. Als mijn klant verder tevreden is, laat ik het voor wat het is, maar als de klant niet tevreden is, kom ik er graag nog even op terug.
Beste Meinder, Bedankt voor het plaatsen van dzereview. Wat vervelend om te lezen dat de kwaliteit tegen viel. Hiervoor willen wij uiteraard een oplossing aanbieden. Indien dit van toepassing is ontvang ik graag het ordernummer op [email protected] ovv Webcare. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Er was wat mis met het bestelde product. Na 2 foto’s gemaakt te gebben en doorgestuurd kreeg ik binnen een paar dagen een nieuw product. Dat is nog eens een topservice
Beste Raoul, Wat goed om te lezen dat wij een passende oplossing hebben aangeboden. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Binnen een paar dagen al binnen
Beste Raoul, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering van de bestelde producten. Hoe kunnen wij er een 9 of wellicht een 10 van maken ;)? Wij staan open voor feedback via info@drukwerkdeal ovv Webcare. Bedankt! Wij helpen je uiteraard graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik ben altijd super tevreden met de kwaliteit en snelheid. Maar ik heb recentelijk twee opmerkingen geplaatst per contactformulier via de klachten pagina. Geen enkel antwoord van Drukwerkdeal!!!!! Mijn bezorgdheden gingen over DHL en inderdaad het is compleet misgegaan. DHL is een B2C club, niet B2B en zeker geen (groot) drukwerk!
Beste Bram, Bedankt voor het plaatsen van een review. Excuses dat je geen antwoord hebt ontvangen van ons op jouw opmerkingen. DHL is echter wel een partij die wij gebruiken om (groot) drukwerk te verzenden. Zij leveren van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. De exacte levertijden kunnen verschillen per dag. Dit is ook afhankelijk van de pakketgrootte en het afleveradres. De drukte op een dag heeft hier ook mee te maken. Helaas kan er dus altijd een situatie ontstaan waardoor een zending na 18:00 uur wordt geleverd, dit is bij andere vervoerders ook mogelijk en vooraf niet aan te geven. Uiteraard snap ik wel dat dit heel vervelend is. Je kunt via 'mijn DHL' wel een voorkeur voor een de afleverplek naar wens wijzigen. Via de app volgt de ontvanger alle pakketten die via DHL Parcel naar hem onderweg zijn en kan hij tot het laatste moment het bezorgtijdstip of de afleverplek naar wens wijzigen. Bezorging op een plek rondom huis (afgesproken plek) is daarbij een nieuwe service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
I am a repeat customer of Drukwerkdeal, and usually all items arrive in great condition with no production errors. However, this time the prints I ordered had some production defects, the main one being uneven cuts, leaving uneven white borders in some sides of *some* of the prints. Overall, usually great and fast, though this time the prints had some noticeable production errors.
Good afternoon Carlo, Thank you for your review. I'm sorry to hear the order hasn't been delivered according to your wishes! Of course I would like to see what happened and how we can fix this for you. I would like to recommend creating a complaint with your order and uploading some pictures with it. That way we can figure out what went wrong and what would be a solution for you. You can also send the pictures, along with your order number to [email protected] to Webcare/Hanneke. I hope to hear from you soon, so we can find a way to make you satisfied with your product! Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
Mijn bestelling wordt al voor de vierde keer uitgesteld, zonder me daar van op de hoogte te stellen. Zelfs niet na dit te hebben aangegeven bij de klantenservice. Een product dat op 30 april is besteld en op 7 mei zou worden geleverd, is nu op 13 juni nog steeds niet binnen.
Goedemiddag Max, Bedankt voor het achterlaten van de review. Ik heb inmiddels het mailcontact met mijn collega gevonden en ik heb je hier ook een reactie op gegeven. Ik schrik namelijk enorm van hoe lang jouw order loopt, en het feit dat je natuurlijk nog steeds niets hebt ontvangen. Het is echt de Wet van Murphy met jouw order. Via de mail heb ik ook een oplossing geboden, voor zoverre dat kan. Ik wacht jouw reactie op de mail af en hopelijk kunnen we dit verder snel afronden. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb een bestelling gedaan met spoed, deze was helaas te laat geleverd. Dat kan natuurlijk gebeuren. Zonder aarzelen of moeilijk doen kreeg ik mijn geld terug voor de spoedlevering. Waar een ander moeilijk doet en postNL de schuld geeft zegt Drukwerkdeal gewoon; wij hebben iets beloofd en het niet waargemaakt, dat is voor onze rekening. Daarnaast wil ik graag over mijn bestelde product zeggen: Mooi geprint, kwaliteit spul. Top service en mooie printkwaliteit.
Beste Bram, Enorm bedankt voor het plaatsen van deze mooie review Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel mooie afdruk van de foto op onze inloopmat voor onze boot en (veel) snellere levering dan voorzien.
Beste Piet, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en de levering van de mat. Heel veel plezier ermee gewenst. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het ontwerp in goed en en snel overleg kunnen maken. En de ontvangst via de post ging ook goed. Ben blij met het resultaat!
Hi Daphne, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Fijn om te horen dat je blij bent met de goede en snelle service. Heel veel plezier van het drukwerk en we zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer