Meer valt er niet over te zeggen
Ik ben al jaren klant bij Drukwerkdeal, niet echt een grote maar ik bestel regelmatig iets (zoveel te groter zoveel te mooier). Ook vandaag weer een mooie afbeelding van 180 x 41 cm op Aluminium mogen ontvangen, puik werk weer! Ik kan niks anders dan goed over Drukwerkdeal zeggen, en als er al een keer iets fout gaat dan zijn ze gul in het herstellen van de fout, wat wil je nog meer en dat alles voor een uiterst scherpe prijs! Bedankt weer team Drukwerkdeal, ik ben er heel blij mee!
Hi Frans, Bedankt voor je prachtige woorden, we worden er bijna verlegen van! Heel veel plezier met je aluminium bord, en hopelijk mogen we je snel weer helpen met je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goede en makkelijke website. En fijn dat je ook kan mailen met vragen
Beste Ineke, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Graag ontvangen feedback hoe wij van de 7 wellicht een hoger cijfer kunnen maken. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Voor het eerst gebruik gemaakt van Drukwerkdeal. Ik had bij het ontwerp hulp van mijn dochter met ervaring hierin, dat was heel fijn. Het bestellen en de levering gingen vlot. Helemaal blij met de mooie flyers die ik geleverd kreeg. Mooie kleuren, scherp en ook de qr-code werkt (daar was ik wel een beetje bang voor omdat die er best klein op moest). Het enige wat ik jammer vind is dat ik 1000 stuks moest bestellen (om de kosten redelijk te houden) terwijl ik er maar 800 nodig had. Met het oog op duurzaamheid vind ik het vervelend dat er nu 200 stuks ongebruikt de papierbak in gaan. Meer keuze in aantallen zou hierin voor mij een grote verbetering zijn.
Beste Mar, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Drukwerk dat offset gedrukt wordt, leveren we in vaste staffels. Dit wordt namelijk in combinatiedruk gedrukt. Dat betekent dat jouw bestanden op een drukplaat worden gezet met bestanden van andere klanten. Zo deel je de opstartkosten met andere klanten, en houden we de prijzen laag. Je kunt natuurlijk afwijken van de vaste aantallen, maar dan betaal je inderdaad de prijs voor de eerstvolgende staffel. Het is overigens mogelijk om 800 stuks digitaal te bestellen, dan kun je een combi maken van 300 + 500 stuks. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prima Flyers, op afgesproken tijd geleverd
Goedemiddag, Kort en krachtig, dankjewel voor je prachtige review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het is niet eenvoudig om een opdracht te geven. Hier en daar zijn de aanwijzingen (voor mij althans) niet duidelijk genoeg. En toen de bestelling was geplaatst ontdekten wij toch nog een typfout (iedereen ipv iedereen) maar konden dat niet terugdraaien. Toen maar een tweede dranghekbanner besteld. Die werd in sneltreinvaart gemaakt en toegezonden. Wij blij!
alleen als jezelf een ontwerp wilt maken en ontwerpen op jullie site.. doet de machine helaas niet altijd wat je wilt... ik kon een tekst niet overzetten op tekstblok, het werd te groot, of te klein....
Hi Gonny, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Onze ontwerptool werkt over het algemeen heel goed, maar soms lijkt het ook een eigen willetje te hebben. Ben je er inmiddels uitgekomen en is het gelukt? Zo niet, dan raad ik aan nog even contact op te nemen via [email protected], we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Geweldige klantenservice, goede kwaliteit en snelle levering. Een spoedopdracht verkeerd aangeleverd en klantenservice hielp heel betrokken mee om deze te annuleren.
Hi Mayke, Bedankt voor je mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dat horen we graag. Hopelijk zien we je snel terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb flyers besteld met snelle levering en nakijken/corrigeren indien nodig. Mailwisseling, goedkeuring en levering volgens afspraak en netjes. De kwaliteit van de folders viel een beetje tegen. Mijn folder is grotendeels zwart en een flink aantal van de flyers had nog net 1 of 2 mm snijrand in de kleur geel. Dat steekt natuurlijk flink af tegenover het zwart en dat vind ik slordig. Jammer.
Hi Patrick, Bedankt voor je review, vervelend om te horen dat de order niet helemaal naar wens is geleverd. We hebben inmiddels al contact gehad per mail om een passende oplossing te bespreken. Het gaat hier namelijk echt om een productiefout, en dit had niet mogen gebeuren. Nogmaals excuses voor het ongemak! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het gevraagde is zonder omwegen uitgevoerd en gearriveerd. Enig minpuntje: bezorger stond voor de gesloten deur. Oorzaak: zijn verkeerde inschatting van de tussentijden op zijn route. voorgespiegeld: tussen 13.45 en 16.01 uur. Realiteit: na 17.00 uur. dan centrum gesloten. maar dat kunnen we niet op jullie conto afschrijven. Korte samenvatting: ik ben tevreden.
Hi Bram Bedankt voor je mooie review, fijn dat alles - ondanks de kleine vertraging - alsnog geleverd is! Wanneer je een melding hebt over de bezorging, kunnen wij zeker aanraden om hier een klacht voor in te dienen via jouw account, zelfs als alles opgelost is. Op die manier kunnen wij de melding altijd doorgeven aan de vervoerder, zodat hier extra op gelet kan worden voor een volgende zending. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Heb 2500 flyers besteld. Zelf in Canva pro gemaakt, maar de instellingen bleken niet helemaal goed. Helpdeskdame hielp me er goed mee. Daarna nog wat tips voor een volgende keer gekregen. De flyers zien er mooi uit, goed gesneden. Ook de prijs van de flyers was prettig.
Beste, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de flyers en dat ze mooi en netjes gesneden zijn. Goed ook dat onze klantenservice je kon helpen met de instellingen vanuit Canva en je meteen wat handige tips heeft meegegeven voor een volgende keer. We vinden het belangrijk dat je niet alleen een goed eindresultaat krijgt, maar ook makkelijk verder kunt werken. Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooie banner laten drukken 2e x, snel geleverd en duidelijke site. Alles prima, bedrijf is zeker aan te bevelen. bedankt.
Beste, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je opnieuw tevreden bent over de banner, de snelle levering en de duidelijke website. Geweldig dat je ons aanbeveelt—daar doen we het voor! Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel al jaren bij Drukwerkdeal en dat bevalt me altijd erg goed. De prijskwaliteitsverhouding is uitstekend. Dit keer moest ik door een foutje van mijn kant contact opnemen met de klantenservice en door hen ben ik perfect geholpen. Drukwerkdeal is echt heel klantgericht en goed bereikbaar. Chapeau!
Hey Amanda, Bedankt voor je mooie en uitgebreide review! Geweldig om te horen dat je al jaren tevreden klant bent en dat de prijs-kwaliteitverhouding goed bevalt. Fijn ook dat onze klantenservice je snel en goed heeft kunnen helpen bij het foutje. We doen ons best om altijd bereikbaar en klantgericht te zijn, dus het is leuk om te lezen dat je dat zo hebt ervaren. We waarderen je vertrouwen enorm en helpen je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
We laten al jaren onze flyers maken bij Drukwerkdeal. Naast de goede kwaliteit is het bestellen en na-bestellen zeer eenvoudig.
Hi Tom, Bedankt voor je mooie review en het jarenlange vertrouwen in ons! Geweldig om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van het drukwerk en het gemak van (na)bestellen. We waarderen je loyaliteit enorm en staan graag weer voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bij mijn eerste bestelling was er in de communicatie niet alles geheel zo gegaan als verwacht. Na contact gehad te hebben is er een compromis uit gekomen waar beide partijen mee konden leven. De bestelling opnieuw ingevoerd en toen was alles vlot en goed verlopen met de juiste kwaliteit.
Hallo Arnold, Bedankt voor je eerlijke en waardevolle review! Jammer om te horen dat de communicatie bij je eerste bestelling niet helemaal verliep zoals verwacht, maar fijn dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Goed om te horen dat je tweede bestelling vervolgens vlot is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We nemen je feedback mee om onze communicatie verder te verbeteren. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zoals altijd mooi drukwerp, makkelijk online te ontwerpen en snel geleverd tegen redelijke prijs. Altijd tevreden klant.
Hi Joost, Bedankt voor je mooie woorden en je vertrouwen in Drukwerdeal! Fijn om te horen dat je tevreden bent over het drukwerk, het gemak van online ontwerpen en onze snelle levering. Geweldig dat je al zo lang een tevreden klant bent—daar doen we het voor! Graag tot je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
We hebben al meerder keren visitekaartjes besteld. Ze worden snel geleverd en zijn van goede kwaliteit.
Hi Angie, Bedankt voor je fijne review en het vertrouwen in ons! Geweldig om te horen dat je al meerdere keren visitekaartjes bij ons hebt besteld en tevreden bent over de snelheid en kwaliteit. We kijken ernaar uit om je ook bij je volgende bestelling weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Duidelijke instructie via bestellen, snelle terugkoppeling dat er toch iets nog niet goed was. Na telefonisch overleg (vriendelijke medewerker) kon het product gemaakt worden. Snelle levering en wij zijn nu zeer tevreden over het eind resultaat!
Beste CP, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te lezen dat wij je hebben kunnen helpen met het bestellen van de brochures en dat het resultaat bevalt. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Makkelijke site om alles aan te maken, binnen een week alles thuis. Aanrader!
Hi Ricardo, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles makkelijk te regelen was en dat je bestelling zo snel binnen was. Veel plezier ermee en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Kim Webcare Specialist
Ok
Hi Jim, Kort en krachtig, dankjewel voor je review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Zeer goede beoordeling van mijn kant. Prima flyer ontvangen, op tijd bezorgd en vooral ook zeer happy met telefonische ondersteuning tijdens het bestelproces
Goedemorgen, Bedankt voor je review, wat gaaf om te horen dat we je zo goed hebben kunnen helpen! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Zoals altijd - Drukwerkdeal levert via een inuitief upload-systeem, kwalitatief drukwerk, op tijd. Plezier om mee te werken.
Mariette, Bedankt voor je prachtige 10-sterren review! ⭐️ Geweldig om te horen dat je onze kwaliteit, het uploadproces en de levering zo waardeert. Fijn dat het elke keer weer prettig samenwerken is! We kijken uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Joy Webcare Specialist
Ik kreeg snel telefonisch contact om iets kort te sluiten, waardoor alles goed verliep
Hi Maria, Bedankt voor je 10-sterren review! ⭐️ Fijn om te horen dat het snelle telefonische contact heeft geholpen en dat alles soepel is verlopen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groeten, Joy Webcare Specialist
Hele fijne medewerking, mooi resultaat.
Hi Emmy, Bedankt voor je mooie review en de 9 sterren! ⭐️ Geweldig om te horen dat je tevreden bent over zowel het drukwerk als de samenwerking. Daar doen we het voor! We hopen je snel weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groeten, Joy Webcare Specialist
De handgemaakte en ingescande tekening die ik om wilde zetten in een poster leek qua resolutie een probleem te vormen. Eerlijk verwachtte ik er niet veel van. Wat was ik verrast door de glasheldere afdruk! De poster heeft al dienst gedaan op een boekenbeurs waar deze belangstellenden aantrok.
Hi Joost, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de poster zo goed is uitgepakt en zelfs op de boekenbeurs de aandacht heeft getrokken. We zijn blij dat we je positief hebben kunnen verrassen met het resultaat en helpen je graag weer bij een volgend project! Met vriendelijke groeten, Kim Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer