Dag Victor, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat nu net twee orders achter elkaar mis zijn gelopen! Mijn collega heeft via de mail uitgelegd waarom we de extra foto's nodig hebben en wat de reden kan zijn van de snijfouten. Omdat we in stapels snijden kan het zijn dat een stapel niet goed is aangedrukt en het gehele snijwerk wegloopt of dat alleen het onderste kaartje van de stapel niet goed was aangedrukt tegen de persbalk van de snijmachine. Om de productiemedewerker te wijzen op een snijfout, is het aan ons om een foto te hebben met meerdere exemplaren. Desondanks hadden de vlekken op beide orders er niet mogen zitten. Dit is onzorgvuldig afgewerkt en daarvoor ook onze excuses! We hebben je voorstel tot oplossing in de klachten opgevolgd en we hopen de klacht zo naar tevredenheid te hebben opgelost. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Hey Damarez, Bedankt voor deze prachtige 10! We zijn blij dat je tevreden met ons bent. Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Hi Navneet, Thank you for your review! We apologize that the posters were not received as desired! We would like to look for a suitable solution. I sent you an email. Would you please respond to this so that we can resolve this properly? I like to hear from you! Yours sincerely, Annida Webcare Specialist
Hi Jan Freerk, Wat een fantastische complimenten! Ik heb deze complimenten gedeeld met de betreffende collega's. Bedankt voor deze mooie review! We hopen je snel weer terug te zien bij een nieuwe order. Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Hoi Marieke, Wat een mooie complimenten! We wensen je veel plezier met de shirts. We zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Beste Annemieke, Bedankt voor de mooie review, ik heb de complimenten doorgegeven aan Joep! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Beste Ralph, Bedankt voor de mooie review en complimenten, wauw! Hier zijn wij erg blij mee. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Beste Hero, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Dag Wim, Bedankt voor deze mooie voldoende! Ik kan helaas de betreffende order niet terug vinden in je account. Graag wil ik met je meekijken wat de reden van de vertraging is. Daarom heb ik je een mail gestuurd. Graag hoor ik van je! Tevens helpen we je uiteraard graag weer verder bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Beste Sabine, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Beste Jeroen, Bedankt voor de mooie review en complimenten, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Beste Josselin, Bedankt voor de mooie review en complimenten, daar zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Hallo Maud, Dank je wel voor jouw review. Top om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hey Hugo, Dankjewel voor jouw prachtige review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Veel plezier met de bestelling en we zien je heel graag snel terug! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Hi Marga, Bedankt voor deze mooie voldoende! Wat vervelend dat het opzetten van de banner stroef verliep. Ik wil hier graag wat meer informatie over zodat we kunnen kijken waar dit aan ligt. Hierover heb ik je dan ook een mail gestuurd! Fijn dat de kwaliteit van de banner wel naar wens is! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Hi Mike, Wat een uitgebreide, mooie review! Bedankt voor deze positieve 9. We hopen je snel weer te zien bij een nieuwe order! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Dag Nico, Bedankt voor deze ruime voldoende! Hier zijn we erg blij mee. Wat vervelend dat er een dag vertraging is opgelopen. We spreken altijd van een verwachte leverdatum omdat we afhankelijk zijn van diverse factoren. Indien je, in de toekomst, twijfelt of je order nog op tijd aan zal komen kan je uiteraard altijd contact met ons opnemen! Wij kijken dan graag met je mee. We zien je graag weer terug bij een volgende order! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal.nl bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe www.drukwerkdeal.nl