ik had twee dranghek banners en een grote hangende banner besteld voor een festival. vriendelijke prijs , mooie kwaliteit en lekker snel geleverd. bestellen ging makkelijk via de website. Ik had al een ontwerpje klaar
Onbereikbaar, late reactie, betaling op factuur niet standaard mogelijk
Hi Joël, Bedankt voor je feedback. Jammer om te lezen dat je onze klantenservice als onvoldoende hebt ervaren. We begrijpen dat snelle bereikbaarheid en duidelijke betaalmogelijkheden belangrijk zijn, en we nemen je opmerkingen dan ook serieus. Betalen op factuur is bij ons onder bepaalde voorwaarden mogelijk, maar we begrijpen dat dit niet altijd even duidelijk kan overkomen. Als je wilt, kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je verder. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
fijn om mee zaken te doen. nog fijner als ze je drukwerk bewaren die je in het verleden hebt besteld.
Hi Frank, Wat leuk om te lezen – bedankt voor je fijne woorden! We vinden het belangrijk om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken. Fijn dat je dit waardeert! We kijken uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Levertijden worden niet aangehouden, standaard een dag te laat ook al betaal je extra voor het op tijd leveren. Deze keer was het vouwwerk niet goed zodat het omslag zichtbaar verkeerd was afgesneden. Klant niet tevreden.
Hi Ton, Bedankt voor je feedback, en vervelend om te lezen dat de levering niet volgens afspraak was en het vouwwerk niet in orde bleek. Dat is uiteraard niet de kwaliteit en service die je van ons mag verwachten, zeker niet wanneer je extra betaalt voor een tijdige levering, echter spreken we wel altijd van een verwachte leverdatum. Onverhoopt kan er een vertraging ontstaan bij de productie of bij de transporteur. Hierdoor kunnen we de leverdatum ook niet garanderen. Ik stuur je zo direct een e-mail om foto's van het product op te vragen, zodat we dit verder kunnen onderzoeken en samen tot een passende oplossing kunnen komen. Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dit snel voor je op te lossen. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Bij Drukwerkdeal wordt je altijd goed geholpen. Waar voor je geld.
Hi René, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze recensie met mooie woorden te plaatsen. Dat waarderen we enorm! We helpen je in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Altijd snel en goed geleverd! Werkt altijd simpel en snel en zijn, goed bereikbaar voor vragen en behulpzaam.
Beste Nadine, Bedankt voor het plaatsen van deze prachtige beoordeling en complimenten, Hier zijn wij erg trots op! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
voor standaard drukwerk de beste die er is!
Beste Esther, Super, wat een mooie review, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hoge kwaliteit afdrukken tegen een eerlijke prijs.
Beste Ger, Gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit. Bedankt voor het plaatsen van een review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Zie de zin
Beste Clemens, Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Nu voor tweede keer in korte tijd drukwerk laten maken (visitekaartjes en daarna flyers). Ben zeer tevreden over de service en de kwaliteit.
Beste Karin, Wat fijn dat je zo tevreden bent over de bestelde visitekaartjes en flyers. Bedankt voor het plaatsen van deze beoordeling. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Altijd goed
Beste Simon, Bedankt voor het plaatsen van een beoordeling, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
eerste keer besteld maar blij met resultaat
Beste Raymond, Bedankt voor het plaatsen van jouw eerste order, fijn dat je zo tevreden bent! Veel plezier gewenst bij het webinar. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik schijf niet zo snel een review maar na velen malen hier besteld te hebben, van drukwerk, spandoeken, vlaggen, promotiemateriaal tot aan shirts, toch een review. Ik ben een zeer tevreden klant, Goede kwaliteit, nette klantenservice en een betrouwbare aangeboden levertijd. Ik zou drukwerkdeal zeker aanraden.
Beste Sylvia, Wat een lief bericht, bedankt voor de mooie complimenten! Wat gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Wederom wat besteld en zeer snel geleverd. Prima prijs/kwaliteit.
Beste Henk, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de prijs/kwaliteit. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Bij het aanleveren van het ontwerp kreeg ik vanuit uw systeem de melding "helemaal goed", wat de indruk wekt dat het ontwerp technisch in orde is en zonder problemen gedrukt kan worden. Hoewel ik in de ontwerppagina enige pixelvorming opmerkte, heb ik uit voorzorg via de chat navraag gedaan. Mij werd nadrukkelijk verzekerd dat dit geen probleem zou zijn en ik de zichtbare pixels kon negeren. Helaas bleek dit achteraf onjuist. De menukaarten zijn inmiddels geleverd, en de pixelvorming is duidelijk zichtbaar in het drukwerk. Dit is niet acceptabel, zeker gezien ik vooraf expliciet navraag heb gedaan en mij geruststelling is geboden. Na ontvangst van het teleurstellende resultaat heb ik contact gezocht met uw klantenservice. Dit leidde tot een telefoongesprek van maar liefst 45 minuten, waarin als enige tegemoetkoming werd voorgesteld dat ik bij een volgende bestelling 20% korting zou ontvangen. Naar mijn mening is dit geen passende oplossing voor een fout die duidelijk niet aan mijn kant ligt. Ik heb inmiddels de bestanden en screenshots aangeleverd ter onderbouwing van mijn klacht. Mij werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld, maar de betreffende medewerker bleek op dat moment in een vergadering te zitten. Tot op heden heb ik geen goede oplossing ontvangen. Ook het contact met uw organisatie verloopt moeizaam: ik heb inmiddels acht keer telefonisch contact geprobeerd te krijgen, zonder duidelijke opvolging of afspraken. Gelukkig heb ik van alle communicatie en het ontwerpproces screenshots gemaakt waaruit blijkt dat er geen foutmelding werd gegeven en ik heb gehandeld op basis van de door u verstrekte informatie. Ik ga er dan ook vanuit dat Drukwerkdeal deze situatie alsnog op correcte wijze zal afhandelen. Ik zie uw reactie en een passende oplossing graag spoedig tegemoet.
Beste Soleil, Hartelijk dank voor je uitgebreide beoordeling. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de menukaarten niet aan je verwachtingen voldoen en dat het contact rondom je klacht niet naar wens is verlopen. Zeker wanneer je vooraf navraag hebt gedaan en daarbij gerustgesteld bent, is het extra teleurstellend dat de kwaliteit van het drukwerk niet aan je verwachting voldoet. We begrijpen heel goed dat je hier terecht ontevreden over bent en waarderen het dat je de moeite hebt genomen om alles zorgvuldig te documenteren. Dit helpt ons om de situatie goed te beoordelen en na te gaan waar het precies is misgegaan — zowel in het systeem als in onze communicatie. Ik zie dat er door mijn collega's inmiddels een kosteloze herdruk voor je in gang is gezet. Daarnaast hebben we uit 25% van het orderbedrag teruggestort op je rekening. We hopen dat deze oplossing recht doet aan je klacht. Onze excuses voor het ongemak hierin. We nemen je ervaring mee om onze service en processen verder te verbeteren. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk om opmaak te ontwerpen en bewaren.
Hi Maartje, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle service. Ook fijn dat onze ontwerpprogramma goed bevalt. Bedankt voor je vetrouwen in Drukwekdeal en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Producten herbestellen is altijd een ramp. Via 'Orders' is er een zoekfunctie, maar na het aanklikken volgt er vaak de "Oeps, er ging iets fout..." melding. Dit is meerdere browsers geprobeerd. Via de nieuwe functie 'Opnieuw bestellen' is wel mogelijk, maar hier staan niet de referenties bij en dat is dus puzzelen op basis van de afbeeldingen die vaak ook niet inladen. En dat pagina voor pagina langsgaan. Daarnaast, hoe ingewikkeld is het om de status van een order aan te passen na een iDeal betaling. Bij iedere andere website veranderd het gelijk naar betaald/voldaan. Bij Drukwerkdeal blijft er soms nog dagen 'te betalen' staan. Dit is vooral lastig als je een lijstje hebt na meerdere orders en zo moeilijk kan zien waar je gebleven bent. Telefonisch wel goed geholpen met de order achterhalen, daarom toch 2 sterren (ipv 1).
Beste Maarten, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring zo uitgebreid te delen. We begrijpen goed hoe frustrerend het is als herbestellen niet soepel verloopt en als de site niet werkt zoals je mag verwachten. Dat je regelmatig een foutmelding krijgt en afbeeldingen niet goed laden, is uiteraard niet de bedoeling – we geven dit direct door aan ons IT-team om te laten onderzoeken. Ook je punt over de betaalstatus bij iDeal-bestellingen nemen we serieus. We snappen dat het verwarrend is als een order nog als 'te betalen' blijft staan, terwijl de betaling al is voldaan – zeker als je met meerdere bestellingen tegelijk werkt. We geven je feedback door aan onze teams voor zowel het herbestellen als de betaalmethode, zodat we hier verbeteringen in kunnen aanbrengen. We waarderen het dat je toch de tijd hebt genomen om onze telefonische service positief te benoemen. Hopelijk kunnen we je in de toekomst een soepelere ervaring bieden, want we helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Vaak van alles besteld en altijd goed uitgepakt.
Goedemiddag Miriam, Bedankt voor je review, en wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze producten en service. We zien je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijk groet, Alijna Webcare Specialist
Met hulp ontwerp kunnen maken.
Goedemorgen, Wat fijn dat het gelukt is om de order te plaatsen. Heel veel plezier met jouw order en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Weer netjes geprint zoals altijd en deze keer ook super snel binnen. Fijn!
Goedemorgen, Dankjewel voor je mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ten eerste, kreeg ik 3x een foutmelding terwijl ik wilde bestellen, waardoor ik uiteindelijk mijn goedkopere prijs verloor omdat ik de pagina moest refreshen. Vervolgens werden mijn bestanden afgekeurd terwijl ik letterlijk dezelfde bestanden aanleverde. Ik kon niet eens controleren welke bestanden ik had aangeleverd, want ik kon ze niet meer openen erna. En je krijgt geen proef pdf, waardoor je dus maar moet hopen dat je alles goed hebt aangeleverd want je kan niks controleren. In het algemeen een zeer frustrerend process
Snelle levering. Wellicht onnodig in 4 aparte dozen verpakt maar netjes aangeleverd. Ben benieuwd naar hoe lang de doeken zich houden, ziet er in elk geval stevig uit.
Hi John, Bedankt voor deze positieve reactie en het delen van jouw ervaring! We zijn blij om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. Alle orderregels worden bij ons direct verpakt zodra ze klaar zijn, zodat ze niet hoeven te wachten op de rest van de order. Dit helpt om de levertijd zo kort mogelijk te houden en de kwaliteit te waarborgen. We zijn momenteel bezig met het verduurzamen van onze processen, en kijken continu hoe we dit efficiënter en milieuvriendelijker kunnen maken. We hopen dat de doeken lang meegaan - veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel en goed.
Beste, Wat geweldig om zo’n enthousiaste review te ontvangen! We zijn superblij dat je zo tevreden bent met onze snelle en nette service. Jouw complimenten maken onze dag helemaal goed - Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het bestellen en ontwerpen van de viltjes is eenvoudig. Maar in mijn geval had ik een spoedlevering nodig. Aan het eind van de dag nadat ik het besteld had kreeg ik te horen dat het aan DHL was overhandigd. Daarna kreeg ik geen bericht of contact meer. Het had mij erg geholpen als er gezegd was: we kunnen het nu aan DHL meegeven, maar om deze tijd (het was al avond) is er kans (bijvoorbeeld 20%, geen idee, maar dat zal Drukwerkdeal onderhand zelf wel weten) dat het niet de volgende dag geleverd wordt. Als dat een onoverkomelijk probleem is, (en dat was het!) dan kun je het (eventueel tegen een meerprijs) ook de volgende ochtend bij Drukwerkdeal in Deventer ophalen. Dat had ik graag gedaan.
Beste, Bedankt voor de uitgebreide feedback. Fijn om te horen dat het ontwerpen en bestellen van de viltjes eenvoudig was, maar vervelend dat de levering te laat kwam voor je feest. Helaas kunnen wij zelf niet vooraf precies voorspellen hoe snel DHL een pakket bezorgt zodra het bij hen is overgedragen. We doen er alles aan om bestellingen op tijd aan te leveren, maar de laatste stap ligt bij de bezorger. We waarderen je suggestie over heldere communicatie en het ophalen bij ons in Deventer zeker. We nemen dit mee om onze service verder te verbeteren. Hopelijk mogen we je een volgende keer beter van dienst zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik kon makkelijk mijn ontwerp uploaden en de levering geschiedde supersnel. Resultaat was prima.
Hi Jolanda, Bedankt voor deze 5-sterren review! Wat goed om te horen dat het uploaden van je ontwerp soepel ging en je blij bent met het snelle en mooie resultaat. Wij zijn blij met jou als klant en we helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer