Eigenlijk liep alles vlekkenloos, totdat...

..Ik een mail kreeg dat mijn drukwerk is vertraagd. Maar geef dan ook meer info over de vertraging. Bedoel wanneer is de nieuwe te verwachte datum om mijn drukwerk te ontvangen. Nu werd ik dus in onzekerheid gebracht en had ik dus geen idee of mijn drukwerk nog wel optijd zou verwachten. Doordat ik er zelf achteraan heb gebeld werd mij duidelijk gemaakt dat mijn drukwerk met 1 dag vertraagd is. Dit had denk ik dan ook in die mail vermeld kunnen staan? Verder zeer tevreden met het bestellen van mijn drukwerk en de kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Beste Menno, Bedankt voor de review en feedback. Op het moment dat je de mail ontving was het nog niet bekend wanneer de order verstuurd zou worden. Daarom werd er in de e-mail niet gesproken over een verwachte leverdatum. Wel werd er aangegeven dat we je op de hoogte zouden brengen als de bestelling klaar stond voor verzending. Echter wilde wij jou wel op de hoogte brengen dat de verzending vertraagd was. Excuses voor de verwarring en het ongemak! Fijn dat het bestelprocs en de kwaliteit naar wens is! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist

Zeer behulpzaam, heldere communicatie

Tweede keer dat we kiezen voor dit bedrijf; mailverkeer altijd uiterst vriendelijk, behulpzaam als we om hulp vragen, en alweer tevreden met het eindresultaat, prachtig bedrukte borden!

Reactie van het bedrijf

Beste Lars, Bedankt voor jouw mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een derde keer ;)! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist

Je krijgt wat je verwacht en wordt daar blij van

Goede producten, vlot verwerkt, aangenaam geprijsd

Reactie van het bedrijf

Hallo Peter, Dat horen we graag, dank je wel voor jouw review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

kwaliteit, snel geleverd

Alles op tijd geleverd en voor ons van voldoende kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hi Pieter, Bedankt voor jouw review, fijn dat alles naar tevredenheid is. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

snelle levering mooi gedrukt

Super snel geleverd en ook mooi uitgevoerd.

Reactie van het bedrijf

Hallo Sanne, Fijn om te lezen dat je tevreden bent met de boekjes, dank je wel voor de review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Topservice

Ik bestelde voor het eerst en verdwaalde een beetje in de vele opties. Maar er was veel info beschikbaar om tot de juiste keuze te komen, de site werkte prettig en uiteindelijk is het drukwerk keurig verzorgd en op tijd geleverd. Zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Hallo Leonie, We kunnen ons voorstellend dat het aanbod wat overweldigend is bij een eerste bezoek aan onze site! Onze klantenservice zit voor je klaar om je te helpen navigeren, mocht je wat hulp of advies willen. Fijn dat je alles hebt kunnen vinden en dat je jouw bestelling goed hebt ontvangen. Dank je wel voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Eerste kennismaking met Drukwerkdeal goed bevallen

Klantenservice, proces van aanleveren allemaal prima bevallen. Ook op tijd geleverd etc. Wel één minpuntje en dat is dat PostNL blijkbaar bedrijven ook op zaterdag benaderd. Dat is wel lastig omdat kantoor dan dicht is. Nu moeten we het zelf ophalen uit een dorpje in de buurt. Verder heel tevreden.

Gemakkelijk, snel en goed

Prima software om te bestellen, snelle levering en kwalitatief goed drukwerk

Reactie van het bedrijf

Hi Tom, Dank je wel voor de complimenten! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

geweldig

in een paar klikken een prachtige poster en de volgende dag al in huis.

Reactie van het bedrijf

Hi Miranda, Zo snel kan het gaan! Dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Een positieve toevoeging aan ons bedrijf

Drukwerkdeal levert snel, zoekt naar oplossingen en denkt zelf mee. Een welkome aanvulling op de dagelijkse uitdaging.

Reactie van het bedrijf

Hallo Hanneke, Wat een mooi compliment, dank je wel! Een volgende keer denken we graag weer met je mee! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Goed snel en behulpzaam

Goed snel en behulpzaam

Reactie van het bedrijf

Hallo Mike, Bedankt voor jouw review, goed te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

!

!

Hi Melle, Bedankt! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Mooi product en goede service!

Je kunt heel gemakkelijk een eigen ontwerp maken en je ideale product samenstellen. In mijn geval was dit een banner. De levering ging vlot en mijn klacht (2 kleine oneffenheden in het doek) werd direct serieus genomen en opgelost. Prima service, mooi product!

Reactie van het bedrijf

Hallo Jessica, Fijn dat je nu een roll up banner hebt ontvangen die helemaal naar wens is! Dank je wel voor de review, graag tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Zeer fijne site, en sneller geleverd dan asngegeven

Makkelijke site, betrouwbaar en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Hi Stephanie, Wat een top review, dank je wel! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

De producten worden snel geleverd en de service is prima. Ooit was er iets misgegaan en alles werd heel snel opgepakt tot een goede oplossing

Reactie van het bedrijf

Hi Henriette, Wat een fijne review, dank je wel! Er kan altijd iets misgaan, het gaat om de oplossing. Top dat deze naar tevredenheid was. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

uitstekend

makkelijk om tekst en foto's in te voeren. goede kwaliteit snelle levering

Reactie van het bedrijf

Hallo Evelyn, Bedankt voor jouw review, ik hoop dat het spandoek een groot succes was! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Prima drukwerk geleverd

De vlotte verwerking van de opdracht valt op in positieve zin en ook de informatie over de voortgang. Jammer dat er geen tussenstap van 75 boekjes te bestellen is tussen 50 en 100 stuks. Dat werkte kostenverhogend voor ons.

Reactie van het bedrijf

Hallo Jan, Bedankt voor jouw review, fijn dat je tevreden bent met de ontvangen brochures. De feedback heb ik doorgegeven! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Heel tevreden

Duidelijke uitleg

Reactie van het bedrijf

Hi Ilse, Fijn dat je zo tevreden bent, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Telkens weer tevreden

Bestelling was incompleet, geen punt wordt gewoon een nieuwe gedrukt. Prima service.

Reactie van het bedrijf

Hi Ton, Dat vind ik een supercompliment: Telkens weer tevreden! Dank je wel! Fijn dat de klacht naar tevredenheid is opgelost. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Prima service!

Bij een identieke herbestelling dien je zelf de al eerder ge-uploade bestand opnieuw te uploaden. Dat was me niet duidelijk, maar heeft Drukwerkdeal prima opgelost. (Dank Naomi!)

Reactie van het bedrijf

Hallo Eric, Fijn dat Naomi je goed heeft kunnen helpen hierbij zodat je de kaartjes naar tevredenheid hebt ontvangen! De feedback heb ik doorgegeven, bedankt hiervoor. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Ben helemaal tevreden

Reactie van het bedrijf

Hallo Otto, Dan zijn wij ook helemaal tevreden! Dank je wel voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Heel fijn om bij jullie te bestellen. Super snel geleverd!

Als heel prettig, makkelijk te ontwerpen duidelijk op de site en snel geleverd

Reactie van het bedrijf

Hi Anouk, Bedankt voor deze mooie woorden, top dat je zo tevreden bent over onze online ontwerpmogelijkheid! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Goede en snelle service!

Komt haar afspraken na. Ook de klantenservice was zeer klantvriendelijk.

Reactie van het bedrijf

Hi Frank, Fijn te lezen dat onze klantenservice je goed heeft kunnen helpen. Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Goede kwaliteit goede prijs en snelle levering

Al een aantal x wat besteld en altijd zeer tevreden

Reactie van het bedrijf

Hallo Corieke, Dank je wel voor deze mooie review, we hopen je nog vaker te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Drukwerk prima, communicatie over bezorgen met PostNL slecht

Bij het bestellen kon ik ons postbusadres als bezorgadres doorgeven, maar blijkbaar bezorgt Drukwerkdeal niet bij een postbus. Vervolgens werd mijn bestelling afgeleverd bij een PostNL punt een stad verderop. Daar raakte het kwijt. Ik ben 2 dagen bezig geweest om te achterhalen waar mijn pakket gebleven was. Niet kunnen bezorgen bij een postbus is prima, maar dat moet dan aangegeven worden bij het bestellen! Verder is het drukwerk altijd prima en wordt het snel geleverd, dus wat dat betreft ben ik al jaren een tevreden klant.

Reactie van het bedrijf

Hallo Sylvie, Dank je wel voor jouw review en de feedback. Gelukkig is het pakket inmiddels terecht maar ik heb de feedback intern doorgezet want het is natuurlijk niet de bedoeling dat je twee dagen zoekende bent naar jouw bestelling die dan ook nog eens een stad verderop afgeleverd wordt! Mijn excuus voor het ongemak dat je hiervan hebt gehad. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist

Over Drukwerkdeal.nl

Jouw business verdient het om gezien te worden. Daarom maakt Drukwerkdeal.nl bedrukte producten toegankelijk voor ieder bedrijf dat klaar is om indruk te maken, op het grootste printplatform van Nederland en België! - Altijd de beste deal - Snel, sneller, snelst! - Al meer dan 15 jaar superbetrouwbaar - Gewoon goed gedrukt - Alles waar inkt op kan - Geen gedoe www.drukwerkdeal.nl