Uitstekende en makkelijke website. Bestelling zag er boven verwachting prima uit en was met 2 dagen geleverd.
Bestelling via website loopt soepel en snel. Had dit keer aangevinkt controle van geleverde bestand (o.a beeld resolutie). Na betaling en doorsturen van het bestand kreeg ik melding terug: niet in productie, controleer bestand. Tja, als amateur kan ik niet alle beelden op gewenste dpi controleren en de info is zo algemeen geformuleerd dat het niet duidelijk is om welke afbeelding het gaat. Ik kwam niet verder, had wel betaald, bleef in soot loupe hangen. Dus toen Naardense, t0 minuten in wacht gehangen, uiteindelijk keek medewerker bestanden en gaf aan dat het niet noemenswaardig was en zette mijn bestand door. Veel tijd neeverloren, tientje extra was overbodig. Tip: geef dan ten minste per afbeelding aan wat het probleem is, maar nu is er alleen een melding afgekeurd zonder dat duidelijk is waardoor. Was echt even in paniek daardoor. Doe ik dus volgende keer niet meer. Overuiteindelijke drukwerkkwaliteit tevreden. Ik had versnelde levering gekozen tegen meebetalen, maar het kwam een dag later dan was beloofd...
Ik maak voor mijn drukwerk vaker gebruik van Drukwerk Deal. Het aanleveren van de bestanden is eenvoudig en overzichtelijk en levering altijd netjes en vlot.
Hi Maaike, Wat leuk om te lezen! 😊 Bedankt voor je 10 sterren en je fijne woorden. We doen ons best om het aanleveren én leveren zo makkelijk mogelijk te maken, fijn dat dat wordt gewaardeerd! Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Al jaren bestel ik tot volle tevredenheid en zonder problemen voor mijn klanten drukwerk bij Drukwerkdeal.
Hi Aad, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je al jaren tevreden bent over onze service en kwaliteit. We blijven ons best doen om je drukwerk altijd op tijd en perfect te leveren. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
De bestelde omslagmappen hebben een te kleine flap waardoor de inhoud uit de map valt (speciaal met 5 mm rug besteld maar toch te klein). Grotere irritatie: verzending met PostNL. Chauffeur weigert naar binnen te komen dus we hebben twee dozen in twee keer (want: maar 1 afhaalcode per keer) aan de andere kant van de stad af moeten halen.
Beste Marco, Bedankt voor je review en eerlijke feedback. Wat jammer om te horen dat de omslagmappen niet helemaal aan je verwachtingen voldoen en dat de levering zo onhandig is verlopen. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en kijken graag met je mee naar een passende oplossing voor zowel het product als de bezorging. Neem gerust even contact op met onze klantenservice, dan lossen we het samen op. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel al jaren mijn drukwerk bij drukwerkdeal. Daarbij kan natuurlijk soms wat misgaan zoals de afgelopen keer, en daar werd heel goed mee omgegaan. Super vriendelijk telefonisch contact gehad en snel een nieuwe druk geleverd.
Hi Simone, Wat fijn om te lezen dat je al jaren bij ons bestelt en zo tevreden bent over de prijzen, kwaliteit en service! We vinden het belangrijk dat alles goed verloopt, en als er eens iets misgaat, lossen we dat natuurlijk graag snel en netjes op. Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden – Graag tot een volgende keer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed geholpen. Nog even contact gehad over mogelijke kleine onduidelijkheden bij het drukken. Uiteindelijk een mooi, net product gekregen en heel snel klaar.
Hi Roel, Wat een fantastische review, bedankt! 🌟 Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, het eindresultaat én de prijs. Fijn dat het contact goed verliep en dat je snel een mooi product in handen had. We hopen je binnenkort weer te mogen helpen met je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Zie boven
Hi Lammert, Bedankt voor je mooie beoordeling! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en de levering. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen, en hopen je snel weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Ik bestel alles via Drukwerkdeal
Hi Rob, Wat geweldig om te lezen, bedankt voor je fantastische review! 😊 Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We waarderen het enorm dat je al je drukwerk via Drukwerkdeal bestelt, dankjewel voor je vertrouwen! Vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Er was iets fout gegaan met het drukken van kaartjes, dit hebben ze keurig en supersnel opgelost, de volgende morgen werd het hier al bezorgd. Prijs en kwaliteitverhouding is prima in evenwicht.
Beste Huub, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice en producten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering Website werkt goed Mooi product
Beste Gerard, Bedankt voor deze mooie review en complimenten. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de levering, website en producten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik geloof niet dat de wil van dit bedrijf verkeerd is maar het gaat mis bij de uitvoering. En dit zorgt voor grote frustratie bij mij. 1.000 ronde stickers besteld. Volgens de upload op hun website was mijn bestand akkoord. Toen ik de stickers ontving hadden ze bijna allemaal een rare witte rand. Niet bruikbaar voor mij. Ik gaf dit aan maar ze legden de fout bij mij. Mijn bestand zou niet goed zijn. Uiteindelijk toch een gratis herdruk gekregen. Wat ook niet soepel gaat want je moet alles zelf weer bestellen via jouw account. Toen ik de herdruk thuis ontving zat de afbeelding van de stickers gek genoeg niet in het midden maar aan de zijkant. Allemaal scheef. Toen ik hierover mailde met foto's kreeg ik wederom een onprettige reactie. Ze vroegen me om 30 stickers op een rijtje leggen en met een meetlat aante tonen hoe scheef de stickers waren. Inmiddels waren we al een paar weken verder dan mijn originele bestelling en had ik nog steeds geen bruikbare stickers.. uiteindelijk kwam de reactie dat de stickers inderdaad wel erg scheef gedrukt waren en dat ik een gratis herdruk kreeg. Ook deze herdruk moest ik weer zelf bestellen via hun website. Uiteindelijk heb ik vorige week de juiste stickers binnen gekregen. Ik heb hetzelfde betaald als ieder ander die 1.000 stickers besteld,ik heb er alleen veel weken op moeten wachten, ik ben er zelf veel tijd aan kwijt geweest die ik als ondernemer graag anders had besteed en het frustreerde erg. Een warmere reactie was geweest dat ik een extra set stickers had gekregen ter compensatie.voor alle gedoe en het lange wachten. Ik voel me meer behandeld als een zeurkous dan als een gedupeerde.
Beste Ellen, Bedankt voor het plaatsen van een review. Vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over de afhandeling van de klacht. Het was zeker niet de bedoeling om je een slecht gevoel te geven. Excuses hiervoor. Gelukkig heb je inmiddels de juiste stickers ontvangen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Gejo, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
altijd correct, snelle service
Beste Jacob, Wauw, wat een mooie review, bedankt voor de complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
En daarbij een eenvoudige website om alles zelf te doen.
Beste Gerard, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent over onze website. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb bij jullie een 2 de banner laten maken met dezelfde foto dat ik had bijgeleverd als de eerste keer , de eerste banner was mooi scherp de 2 de niet !
Beste Mario, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij hebben je een drukproef gestuurd omdat, het bestand wat was aangeleverd een lage resolutie had. Echter heb je aangegeven hiermee akkoord te zijn. Mocht je hier nog vragen over hebben, vernemen wij deze graag. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
duidelijke site om te bestellen, veel keuze, snelle en nette levering en zonodig hulp.
Beste Annemarie, Wat gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website! Bedankt voor deze prachtige review en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prijs kwaliteit is super goed
Beste Ralph, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten. Fijn dat je zo tevreden bent over de prijs en kwaliteit. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Er ging bij ons iets mis, waardoor het heel spannend was of een brochure op tijd bij ons geleverd zou worden. Met hulp van Elijna is alles goedgekomen!
Beste Jannine, Wat fijn om te lezen dat mijn collega je zo goed heeft kunnen helpen en dat de order op tijd is afgeleverd. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en eenvoudige en duidelijke bestelprocedure.
Goedemiddag Stefanie, Dankjewel voor jouw prachtige review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dat horen we graag. Veel plezier met de order en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had flyers besteld, alleen de beeldkwaliteit was helaas niet goed geworden, en dat lag waarschijnlijk toch echt aan mezelf.. Toch kreeg ik een kosteloze herdruk, zonder enige moeite. Super service!!
Hallo Anja, Wat een fijne review, bedankt! Goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je hebben kunnen helpen met een kosteloze herdruk. We vinden het belangrijk dat je blij bent met het eindresultaat — ook als er iets misgaat. Veel succes met je flyers, en hopelijk mogen we binnenkort weer iets moois voor je drukken! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
foto op aluminium snel geleverd en prachtige kleuren.
Hi Kees, Bedankt voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent met de foto op aluminium — zowel over de kwaliteit als de snelle levering. En geweldig dat de kleuren zo goed tot hun recht komen! We hopen dat je er lang van geniet en helpen je in de toekomst graag weer verder. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Al een paar keer besteld voor vereniging en flyers en kaarten zien er goed uit voor niet te duur
Hallo Rita, Bedankt voor je fijne review. Hartstikke mooi om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelheid van je drukwerk. Wat leuk dat je al meerdere keren voor je vereniging bij ons hebt besteld, we waarderen je vertrouwen en zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Alijna Webcare Specialist
Het was allemaal makkelijk te bestellen en het is mooi en correct geleverd.
Hi Elske, Bedankt voor het schrijven van een review en voor de mooie complimenten naar ons bedrijf toe! We zijn blij om te horen dat het bestellen soepel is verlopen en dat je blij bent met het eindresultaat. Veel plezier van het drukwerk en graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Met regelmaat bestellen wij posters, flyers, stickers, kaarten, etc. Het bestelproces is duidelijk, we worden goed op de hoogte gehouden van de voortgang en de bestellingen worden altijd snel geleverd. We kunnen alleen maar zeggen : Drukwerkdeal ga zo door!
Hi Huub, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat je steeds tevreden bent over het bestelproces, de communicatie en de kwaliteit van onze producten. We waarderen je vertrouwen en blijven ons best doen om dit ook in de toekomst zo te houden. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer