Te laat en niet goed

De beach flags kwamen helaas een dag te laat voor ons event. Ook de kleuren waren niet zoals ik ze aangeleverd had.

Helemaal zoals ik in gedachten had

Fijne communicatie Snel geregeld Precies zoals ik wil

Snelle levering van goed drukwerk

Snel goed

Ok

Vriendelijk advies, snelle levering, prima prijzen

Vriendelijk advies, snelle levering, prima prijzen

Drukwerkdeal is niet meer zoals vroeger.

Jaren geleden vaker besteld. Afgelopen tijd minder. Voor de 2e maal in kortere tijd hier besteld. Slechte kwaliteit afdrukken. Bestelproces laat te wensen over. 2x dezelfde poster ontvangen terwijl ik 2 verschillende posters had besteld.

Snelle levering en goede kwaliteit

Voor de tweede keer flyers besteld en een grote raamsticker. Ziet er allemaal prima uit. Ben er heel blij mee!

Alles zoals verwacht

Heel makkelijk te ontwerpen kaartjes, handig programma. Verder heel snel verzonden, factuur en pakbon snel in de mail.

perfecte service en altijd op tijd

Goede afdrukkwaliteit, goede service en snelle levering als het moet.

Snel, goede kwaliteit en betaalbaar!

Via de duidelijke website is bestellen eenvoudig. Wat ik echter wel fijn zou vinden is, dat áls je meerdere producten in 1 bestelling hebt, deze ook in zijn totaal in 1 keer geleverd wordt. Klanten begrijpen dit vaak niet. En ik heb geen tijd en ruimte om eerst alle bestellingen bij mij te laten bezorgen.

Makkelijk, snel, betrouwbaar en kwaliteit.

Makkelijk, snel, betrouwbaar en kwaliteit.

Echt super!

Prachtig drukwerk, kwaliteit en goede service. Ze helpen je direct met al je vragen. Ik bestel hier vaak

Goede en snelle service

We hebben bij Drukwerkdeal een banner, posters en visitekaartjes laten drukken voor een beurs. De service was erg goed - vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. De levertijd was precies zoals aangegeven bij het bestellen, wat erg prettig was met onze strakke planning. Ook de kwaliteit van het drukwerk is top: alles ziet er netjes en professioneel uit. Kortom, een betrouwbare partner voor drukwerk en zeker aan te bevelen!

uitstekend advies en medewerking.

Omdat mijn poster niet van goede kwaliteit was hebben ze mij uitsekende geholpen en het resultaat is geweldig, Voortaan altijd bij hun.

Gewoon goed, zoals verwacht

Alles duidelijk qua ontwerpvoorschriften, levertijd volgens afspraak en kwaliteit conform afspraak.

Goede producten voor een goede prijs, perfecte service

De producten van Drukwerkdeal zijn goed, goed geprijsd en woprden snel geleverd. Maar als er per ongeluk iets fout gaat, ook als het mijn fout is, wordt er direct gehandeld met veel coulance. Kom daar nog maar eens om in deze tijd!

Helemaal blij met mijn nieuwe banner

De roll-up banner, die ik bestelde voor onze wandelsportvereniging, overtreft mijn verwachtingen. Bovendien een dag eerder geleverd dan de planning aangaf.

Goede prijs-kwaliteit-verhouding. Snelle service-bezorging.

Site moet echt nog wel logischer en logistieker worden ingericht

Helemaal tevreden; resultaat zoals gehoopt!

Ben zeer bedreven in fotobewerking, maar niet in afdrukken. Heb een avond zitten zweten om de bestanden in "professioneel format" aan te leveren, en in spanning afgewacht. De dibond panelen zijn mooi op de aangegeven datum afgeleverd, èn, het belangrijkste, mooi geworden, kleuren kloppen, goed scherp etc. Ik kom een volgende keer zeker bij jullie terug.

Goede service en mooie kwaliteit

Ik had het bestand niet goed aangeleverd, waardoor er witte randen zouden ontstaan. Dat werd direct gemeld zodat ik het nog kon aanpassen.

Snelle levering.

ZIet er op zich mooi uit. Had alleen de kleur rood iets feller verwacht.

Goede reactie, meedenken en snel

Goed meedenken met de oplossing die ik zocht (belettering) en bestand goed gezet. Snelle levering en geplaatst thuis. Top.

Goed en simpel geregeld

Uitstekende en makkelijke website. Bestelling zag er boven verwachting prima uit en was met 2 dagen geleverd.

Al vaak via Drukwerkdeal folders besteld, altijd goede kwaliteit en betrouwbare levering.

Bestelling via website loopt soepel en snel. Had dit keer aangevinkt controle van geleverde bestand (o.a beeld resolutie). Na betaling en doorsturen van het bestand kreeg ik melding terug: niet in productie, controleer bestand. Tja, als amateur kan ik niet alle beelden op gewenste dpi controleren en de info is zo algemeen geformuleerd dat het niet duidelijk is om welke afbeelding het gaat. Ik kwam niet verder, had wel betaald, bleef in soot loupe hangen. Dus toen Naardense, t0 minuten in wacht gehangen, uiteindelijk keek medewerker bestanden en gaf aan dat het niet noemenswaardig was en zette mijn bestand door. Veel tijd neeverloren, tientje extra was overbodig. Tip: geef dan ten minste per afbeelding aan wat het probleem is, maar nu is er alleen een melding afgekeurd zonder dat duidelijk is waardoor. Was echt even in paniek daardoor. Doe ik dus volgende keer niet meer. Overuiteindelijke drukwerkkwaliteit tevreden. Ik had versnelde levering gekozen tegen meebetalen, maar het kwam een dag later dan was beloofd...

Visitekaartjes snel en netjes aangeleverd

Ik maak voor mijn drukwerk vaker gebruik van Drukwerk Deal. Het aanleveren van de bestanden is eenvoudig en overzichtelijk en levering altijd netjes en vlot.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer