Goede service & kwaliteit

Geen duidelijke uitleg bestelprocedure, en je kunt geen telefonisch een klacht indienen

Spandoek besteld, via website. Je krijgt in de linker bovenhoek een afbeelding te zien welke je hebt geupload. Maar er wordt negens vermeld dat het niet correct is. Dus denk je dat het goed gaat. Krijgen een spandoek binnen, grijs vlak met kruis erop. Gebeld omdat of er nog iets geregeld kon worden omdat we de volgende dag een examen feest van onze dochter hadden. Niets was mogelijk konden alleen via de mail een klacht indienen. Vind ronduit slecht. Ondertussen gebeld met een bedrijf in Dokum, deze heeft alles nog geregeld en kregen zaterdagmorgen een nieuw en juist spandoek binnen.

Slecht

Onbedrukt spandoek ontvangen en als je belt kunnen ze niets voor je doen! Maak een foto en dien maar een klacht in dan kunnen we kijken of we er iets aan gaan doen!

Kan niet anders zeggen dan top. Maar doe me een plezier en maak geen gebruik van de PTT Alweer pakje zoek.

Altijd goed

Ik bestel hier al jaren mijn folders om uit te delen op het werk. Er zat volgens mij één keer een batch tussen die wat donkerder gedrukt was maar verder altijd exact dezelfde kwaliteit en ze worden heel snel opgestuurd. Tevreden klant wederom.

Klacht over niet bezorgde bestelling – ten onrechte als geweigerd gemarkeerd

Op 20-05-2025 heb ik via Drukwerkdeal een banner besteld. Tot mijn grote verbazing is deze bestelling niet bij mij afgeleverd. Volgens de track & trace van DHL zou het pakket geweigerd zijn, terwijl ik op het moment van levering gewoon thuis was en er niemand is langsgekomen. Ik heb hierover contact opgenomen met zowel DHL als Drukwerkdeal, maar tot nu toe biedt geen van beide partijen een oplossing. DHL geeft aan dat zij niets kunnen doen omdat de zending als geweigerd geregistreerd staat, en Drukwerkdeal verwijst naar DHL. Hierdoor blijf ik met lege handen achter, terwijl ik betaald heb voor een product dat ik niet heb ontvangen.

Snel en netjes

Mocht je snel drukwerk nodig hebben, zit je bij drukwerkdeal goed. Mooie kwaliteit drukwerk.

Snel en Supermooi gedrukt!

Onze A5 brochure (geniet) maandag aangeleverd en woensdag al in huis. En nog heel mooi gedrukt ook. Kan niet beter! Zeker voor herhaling vatbaar...

Heel tevreden

Zelf ontwerpen ging gemakkelijk met de tool

snelle service en goedkoop

altijd snel en goedkoop. volgende keer laat ik mijn ontwerp even checken door een medewerker. Laatste paar bestelling werden behoorlijk donker afgedrukt

Bijna altijd goed

Superrrrrr!

Ik had een bestelling gedaan van 500 visitekaartje, 2 dagen later had ik ze al in huis. Goed verpakt en de kaartjes zien er prachtig uit. Prima service.

Excellent

Thank you, will be back again

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit flyers en posters. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Snelle service en goede kwaliteit

Gemakkelijk om je drukwerk zelf te ontwerpen, snel verstuurd en goede prijs- kwaliteit

Goed bereikbaar, super klantenservice

Goed bereikbaar, super klantenservice

Bureaucratisch, inflexibel en geen service

Kort na het plaatsen van mijn bestelling merkte ik dat de verwachte leverdatum helaas te laat zou zijn voor het geplande evenement. Doordat de leverdatum direct versprong op het moment van bestellen, heb ik de bestelling vrijwel onmiddellijk geannuleerd met de intentie om een spoedlevering te kunnen plaatsen, zodat het drukwerk alsnog op tijd zou binnenkomen. Ik heb hierover direct contact opgenomen met de klantenservice via e-mail. Enkele dagen later ontving ik een reactie dat mijn verzoek in behandeling was genomen. Toen ik de volgende dag belde om te informeren naar de status, werd mij verteld dat de bestelling al te ver in productie was om nog te kunnen annuleren. Dit verbaasde mij, aangezien de annulering vrijwel direct na betaling is doorgegeven. Ik vind het erg jammer dat er zo weinig flexibiliteit wordt geboden, zeker omdat ik bereid was extra te betalen voor een spoedlevering en daarnaast openstond voor het plaatsen van aanvullende bestellingen bij Drukwerkdeal. Helaas betekent deze ervaring dat ik als vaste klant — namens mijn werk — op zoek zal gaan naar een alternatief.

Klacht snel naar wens opgelost

Bedrukking liet naar 1x wassen los, hele nieuwe jas gekregen.

Prima bedrijf, mooi drukwerk en prima nazorg

Meerdere Forex panelen besteld voor een beurs. Mooie kwaliteit en prima nazorg toen er 1 bleek te ontbreken.

Snel, begrijpelijk, kwaliteit

Super duidelijke productsamenstelling, heldere informatie over elke stap, goed inzicht in de consequenties van keuzes. Daarna ook nog eens prima timing qua levering.

Snelle levering mooi resultaat

Last minute had ik drukwerk nodig. Heel gemakkelijk te bestellen, de levering was echt heel vlot, en het resultaat helemaal naar wens.

Roll-banner besteld

Zeer tevreden met het resultaat. Dank jullie wel.

DWD levert zijn producten goed af.

Keurige leveringen, snel, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Al heel veel besteld en nooit teleurgesteld.

Drukwerk goed, verpakking slecht!

De handleidingen zijn door Drukwerkdeal goed gedrukt. Jammer dat deze handleiding zo gebogen in een doos waren gepropt dat ze grotendeels nu krom zijn en het er heel slordig uit ziet in een folderstandaard. We hebben dit nog niet eerder bij Drukwerkdeal gehad en hopen dat dit een eenmalige fout is.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer