De beach flags kwamen helaas een dag te laat voor ons event. Ook de kleuren waren niet zoals ik ze aangeleverd had.
Hi Mattijs, Dankjewel voor het achterlaten van jouw review. Vervelend om te horen dat de order niet op tijd, én niet naar tevredenheid is geleverd. Ik wil je vragen om een klacht in te dienen via jouw account, waarbij je direct foto's kan uploaden van het eindresultaat. Op die manier kunnen wij kijken wat er precies niet goed is gegaan rondom de kleuren en we kijken natuurlijk hoe we dit voor een volgende keer kunnen voorkomen. We zien graag de klacht tegemoet. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Fijne communicatie Snel geregeld Precies zoals ik wil
Hi Annelies, Fijn dat we je zo goed kunnen helpen met jouw order! Dat horen we graag. Hopelijk mogen we je snel weer helpen met jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Snelle levering van goed drukwerk
Hi Fried, Dankjewel voor jouw mooie review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ok
Goedemorgen Koos, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Vriendelijk advies, snelle levering, prima prijzen
Hi Janine, Dankjewel voor jouw mooie review, fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dit houden we graag vast, hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Jaren geleden vaker besteld. Afgelopen tijd minder. Voor de 2e maal in kortere tijd hier besteld. Slechte kwaliteit afdrukken. Bestelproces laat te wensen over. 2x dezelfde poster ontvangen terwijl ik 2 verschillende posters had besteld.
Goedemorgen Frank, Dankjewel voor je review, vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring hebt gehad met ons! Ik heb jouw order gevonden, maar ik zie nog geen klacht in het systeem staan. Ik heb jou om die reden een mail gestuurd om uit te zoeken wat er is gebeurt. Ik zie dat een deel van de posters een lagere resolutie heeft. Daarnaast bestel je 2 posters met 1 design, in plaats van 2 losse posters met 2 designs. Ik zal dit in de mail verder toelichten. Ik kijk uit naar jouw reactie, hopelijk komen we samen tot een oplossing! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor de tweede keer flyers besteld en een grote raamsticker. Ziet er allemaal prima uit. Ben er heel blij mee!
Beste, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor deze mooie review. We zijn ontzettend blij dat je opnieuw voor ons hebt gekozen en dat zowel de flyers als de raamsticker naar wens zijn. Jouw positieve feedback betekent veel voor ons! We kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heel makkelijk te ontwerpen kaartjes, handig programma. Verder heel snel verzonden, factuur en pakbon snel in de mail.
Hi Debby, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat het ontwerpen van de kaartjes zo gemakkelijk ging en dat u tevreden bent over onze snelle service. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede afdrukkwaliteit, goede service en snelle levering als het moet.
Hi Jan, Wat een fijne review - bedankt voor je mooie woorden! 😊 We zijn blij dat je tevreden bent over onze service, afdrukkwaliteit en levering. We doen ons best om dat elke keer weer waar te maken. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Via de duidelijke website is bestellen eenvoudig. Wat ik echter wel fijn zou vinden is, dat áls je meerdere producten in 1 bestelling hebt, deze ook in zijn totaal in 1 keer geleverd wordt. Klanten begrijpen dit vaak niet. En ik heb geen tijd en ruimte om eerst alle bestellingen bij mij te laten bezorgen.
Hi Maureen, Bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je onze website duidelijk vindt! 😊 We begrijpen goed dat het handig zou zijn als meerdere producten uit één bestelling tegelijk geleverd worden. Helaas is dit niet altijd mogelijk, omdat we met meerdere productielocaties werken. Ook wanneer producten bij dezelfde locatie worden gemaakt, kan het zijn dat ze op verschillende momenten geproduceerd worden. Indien het mogelijk is, doen we ons best om meerdere pakketten samen te verzenden. We waarderen je begrip hiervoor en nemen je suggestie zeker mee! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Makkelijk, snel, betrouwbaar en kwaliteit.
Hi Richard, Wat geweldig om te lezen dat je ons zo positief ervaart! 😊 Bedankt voor je mooie review en het delen van je ervaring met onze service en kwaliteit. Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Prachtig drukwerk, kwaliteit en goede service. Ze helpen je direct met al je vragen. Ik bestel hier vaak
Hi Madeleine, Wauw, 10 sterren! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Ontzettend bedankt voor je mooie woorden! We doen ons best om altijd snel en persoonlijk te helpen, superfijn om te horen dat dat gewaardeerd wordt. Tot de volgende bestelling! 🙌 Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
We hebben bij Drukwerkdeal een banner, posters en visitekaartjes laten drukken voor een beurs. De service was erg goed - vriendelijk, duidelijk en behulpzaam. De levertijd was precies zoals aangegeven bij het bestellen, wat erg prettig was met onze strakke planning. Ook de kwaliteit van het drukwerk is top: alles ziet er netjes en professioneel uit. Kortom, een betrouwbare partner voor drukwerk en zeker aan te bevelen!
Beste Jos, Wauw, wat een prachtige review en complimenten, bedankt hiervoor! Fijn dat je zo tevreden bent over de ontvangen producten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Omdat mijn poster niet van goede kwaliteit was hebben ze mij uitsekende geholpen en het resultaat is geweldig, Voortaan altijd bij hun.
Beste Gert, Wat fijn dat wij je hebben kunnen helpen met de bestelling betreft de poster. Bedankt voor het plaatsen van deze review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Alles duidelijk qua ontwerpvoorschriften, levertijd volgens afspraak en kwaliteit conform afspraak.
Beste Sjors, Bedankt voor het plaatsen van deze review. Fijn om te lezen dat de alles duidelijk op onze website staat vermeld! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De producten van Drukwerkdeal zijn goed, goed geprijsd en woprden snel geleverd. Maar als er per ongeluk iets fout gaat, ook als het mijn fout is, wordt er direct gehandeld met veel coulance. Kom daar nog maar eens om in deze tijd!
Beste Wiebe, Fijn dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De roll-up banner, die ik bestelde voor onze wandelsportvereniging, overtreft mijn verwachtingen. Bovendien een dag eerder geleverd dan de planning aangaf.
Beste WSV De Grenslopers, Wauw, bedankt voor het plaatsen van deze prachtige review en complimenten. Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over de ontvangen roll-up banner! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Site moet echt nog wel logischer en logistieker worden ingericht
Beste Paul, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn dat je zo tevreden bent over de prijs, kwaliteit en levering. Indien je feedback hebt over onze website hoor ik deze graag. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ben zeer bedreven in fotobewerking, maar niet in afdrukken. Heb een avond zitten zweten om de bestanden in "professioneel format" aan te leveren, en in spanning afgewacht. De dibond panelen zijn mooi op de aangegeven datum afgeleverd, èn, het belangrijkste, mooi geworden, kleuren kloppen, goed scherp etc. Ik kom een volgende keer zeker bij jullie terug.
Goedemiddag Richard, Dankjewel voor jouw prachtige review, wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het eindresultaat! Dat is zeker iets waar je heel trots op mag zijn! Heel veel plezier met de order en hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had het bestand niet goed aangeleverd, waardoor er witte randen zouden ontstaan. Dat werd direct gemeld zodat ik het nog kon aanpassen.
Hi Wim, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en de kwaliteit! Bedankt voor je mooie review, en goed dat we het samen nog even konden checken voordat het drukwerk werd geproduceerd. Graag tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
ZIet er op zich mooi uit. Had alleen de kleur rood iets feller verwacht.
Hi Jeannette, Bedankt voor deze review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelheid van de levering en het eindresultaat. Wel vervelend om te horen dat de rode kleur niet helemaal aan je verwachting voldeed. Kleurweergave kan soms iets afwijken door scherminstellingen en druktechniek, maar we nemen deze feedback zeker mee. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed meedenken met de oplossing die ik zocht (belettering) en bestand goed gezet. Snelle levering en geplaatst thuis. Top.
Hoi Bas, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat we goed hebben kunnen meedenken over de belettering! 😊 Fijn dat alles naar wens is verlopen en de levering snel en netjes is afgehandeld. Bedankt voor je vertrouwen en tot een volgende keer bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Uitstekende en makkelijke website. Bestelling zag er boven verwachting prima uit en was met 2 dagen geleverd.
Hallo Fred, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en dat je zo tevreden bent met het eindresultaat! 😊 Bedankt voor jouw mooie feedback en graag tot een volgende bestelling bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestelling via website loopt soepel en snel. Had dit keer aangevinkt controle van geleverde bestand (o.a beeld resolutie). Na betaling en doorsturen van het bestand kreeg ik melding terug: niet in productie, controleer bestand. Tja, als amateur kan ik niet alle beelden op gewenste dpi controleren en de info is zo algemeen geformuleerd dat het niet duidelijk is om welke afbeelding het gaat. Ik kwam niet verder, had wel betaald, bleef in soot loupe hangen. Dus toen Naardense, t0 minuten in wacht gehangen, uiteindelijk keek medewerker bestanden en gaf aan dat het niet noemenswaardig was en zette mijn bestand door. Veel tijd neeverloren, tientje extra was overbodig. Tip: geef dan ten minste per afbeelding aan wat het probleem is, maar nu is er alleen een melding afgekeurd zonder dat duidelijk is waardoor. Was echt even in paniek daardoor. Doe ik dus volgende keer niet meer. Overuiteindelijke drukwerkkwaliteit tevreden. Ik had versnelde levering gekozen tegen meebetalen, maar het kwam een dag later dan was beloofd...
Beste Marianne, Hartelijk dank dat je de tijd heeft genomen om jouw ervaring met ons te delen. Fijn om te lezen dat je over het algemeen tevreden bent over de kwaliteit van ons drukwerk en de bestelprocedure. We vinden het echter jammer dat de bestandscontrole dit keer voor onduidelijkheid en vertraging heeft gezorgd. Je feedback over de melding en de onduidelijkheid rondom de afgekeurde afbeelding is heel waardevol. We begrijpen goed dat dit frustrerend kan zijn, zeker als je al betaald had en niet precies wist waar het probleem lag. We nemen jouw suggestie – om per bestand duidelijker aan te geven wat er niet in orde is – mee in de verdere verbetering van onze communicatie en workflow. Fijn dat je wel tevreden bent met het eindresultaat van het drukwerk. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik maak voor mijn drukwerk vaker gebruik van Drukwerk Deal. Het aanleveren van de bestanden is eenvoudig en overzichtelijk en levering altijd netjes en vlot.
Hi Maaike, Wat leuk om te lezen! 😊 Bedankt voor je 10 sterren en je fijne woorden. We doen ons best om het aanleveren én leveren zo makkelijk mogelijk te maken, fijn dat dat wordt gewaardeerd! Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Joy Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer