Bagger

Jullie service en kwaliteit is prima in orde, anders bestel ik niet meer bij jullie. Oftewel, geen bericht is goed bericht. En nu niet meer zeuren om een beoordeling. Fijne dag verder

Fijn overleg met de klantenservice over de papierkeuze; snelle levering; mooi drukwerk.

Tip Top

Snel en zonder gedoe. Ik vind het wat.

Mooi product, goeie kwaliteit!

Vind het jammer dat één bestelling bestaande uit 2 verschillende producten ook in 2 keer geleverd moet worden. Zou zeggen verzamelen en dan opsturen.

suppersnelle service

makkelijk zelf te maken en heel snel

Alles wat tegen kan zitten

Te laat geleverd voor een spoed bestelling. Vervolgens ligt het nog te lang bij de transporteur en als dan de bestelling binnen is dan is dit niet conform bestelling

Top drukkerij

Incl. perfecte supersnelle service.

Prima ervaring, goede kwaliteit en makkelijk te ontwerpen

Goede hulp, slechte leverperformance

Bij het bestellen van meerdere formaten posters en 3 mesh spandoeken is zo ongeveer alles fout gegaan mbt uitlevering wat fout kon gaan. Bij het uitleveren van 2 posters op A0 heb ik geen afleverbericht ontvangen. Op goed geluk naar pickup locatie gegaan. Bij het uitleveren van 3 spandoeken in mesh uitvoering op grootformaat ben ik in eerste instantie zeer goed geholpen door Megan. Het uitleveren was een drama. De zending is via DHL van Duisburgstraat 4 verzonden naar Duisburgstraat 4!!!!!????? De zending is geheel verdwenen en de status spoedlevering is totaal niet nagekomen. Meerdere keren vergeefs naar Duisburgstraat 4 gereden aangezien de track&trace informatie incorrect was. Uiteindelijk mede door goede inzet van medewerker bij pickuplocatie de zending 2 dagen te laat op kunnen halen. De gevraagde en betaalde versnelde levering is in totaal 5 dagen later uitgeleverd.

Wederom tevreden

Makkelijk te bestellen, tevreden over de dikte/glans van het papier. En verder snel bezorgd. In dit geval zelfs twee dagen eerder. Netjes ingepakt. Ik bestelde eerder al posters voor ander event. Daarom terugkerende klant.

Super makkelijk om te bestellen, altijd op tijd.

Ik bestel regelmatig, en veel verschillende items. Even contact opnemen voor een vraag of advies is geen probleem. Dat vindt ik heel handig, en relaxed.

snel en goed

Op donderdagmiddag laat besteld, binnen no time werd mijn design bekeken en kreeg ik de drukproef. Vrijdagmiddag geleverd en daardoor lukte het mij om de banner nog voor de gewenste tijd in Denemarken te krijgen. Heel blij mee

Mooie flyers, snel geleverd

Toch altijd even spannend als je het drukwerk (noodgedwongen) aanlevert in RGB-kleuren i.p.v. CMYK. Desondanks kwamen de flyers erg mooi uit de bus. Keurig schoongesneden ook, en zelfs een dag eerder geleverd. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat.

Snelle levering en mooie kaarten!

Het is zo makkelijk om te bestellen via de site en binnen een week, de mooiste dingen binnen. Altijd erg tevreden hier!

Top kaarten

top kaarten

Makkelijk, Snel, Goede kwaliteit!

Makkelijk, snel, goede kwaliteit! Snelle levering, optie om drukwerk te laten controleren voor productie, fijne updates.

Prima product en service

Goed werk! Mooie afwerking en netjes gedrukt en geleverd. Wel heel slecht bereikbaar voor vragen!

Echt een top site!

Snel en goed geleverd

Bestellen is goed te doen op de WEBSITE met duidelijke uitleg van de keuze mogelijkheden. Levering volgens afspraak en alles ziet er prima uit

Super Service!

Altijd snel, meedenkend. ook wordt het platform steeds gebruiksvriendelijker, met automatische drukwerkchecks wat heel fijn is

Zeer duidelijk, zeer overzichtelijk, goede kwaliteit.

Ik doorloop jullie programma meestal zonder problemen. Het drukwerk ziet er prima uit, ook de keuze mogelijkheden zijn goed en duidelijk omschreven. In het verleden heb ik ervaren dat jullie ook erg klantvriendelijk zijn als je wel vragen hebt. Kortom ik ben erg tevreden.

fantastisch!!!!!

Uiterst tevreden met de uitmuntende service en kwaliteit. Ook zeer behulpzaam bij eventuele vragen. Hele goede prijs, snelle verzending. Voor mij voortaan alleen maar Drukwerkdeal!

simpel, snel, super

makkelijke keuze, heldere instructies, snel bezorgd

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering