Goed geholpen

Goed begeleid door het bestel proces en keuze menu ,kwaliteit en levering als gewenst.

Uitstekend resultaat, snel en vakkundig advies

Lastig drukwerk klusje. Uitstekend en snel begeleid. Prachtig resultaat.

Business cards

Love the quality and the material of the cards. Very professionally done!

Ik ben erg tevreden met mijn tuinposter van strand/zee Staat geweldig mooi onder mijn overkapping. Alle lof voor drukwerkdeal. Vr gr Wim

Mooi product

Het product is mooi gedrukt. Verzending is niet goed gegaan. De bestelling is terechtgekomen op ons oude adres, terwijl wij de juiste informatie in het account hebben gezet. De factuur is wel gericht aan het nieuwe adres. Wij hebben het pakket zelf opgehaald op ons oude adres. Ik heb hier zojuist een bericht over gestuurd via e-mail.

Uitstekende service

..........................

Levertijd erg lang

Borden zien er prima uit. Je trekst alleen wel de verf er af als je het verkocht sticker er af trekt. Waardoor ik het bord maar 1 keer kan gebruiken.

Snelle levering, maar 1/3 van de kaartjes heeft andere kleuren dan zou moeten.

1/3 van de visitekaartjes kan ik niet aan klanten geven omdat deze gedrukt lijken te zijn met een printer waar de inkt bijna op was. Er zitten krassen in en de kleuren zijn niet goed.

Op tijd, on par en op naar de volgende

Prettige website. Makkelijk te gebruiken. Goede prijzen en mega snelle delivery. Ik ben fan!

Zijn behulpzaam en lossen problemen op

Drukwerkdeal is behulpzaam en lossen problemen op. Snel geleverd.

Prachtig gedrukt ,helemaal zoals ik het wilde

Vlotte service

Alles mooi en op tijd geleverd

Voordelig, snel en uitgebreide keuze aan mogelijkheden voor je kaartje

Slecht!

Ik probeer sinds augustus flyers te bestellen. In augustus heb ik een bestelling geplaatst voor 1000 flyers bij ontvangst blijkt het niet te zijn wat ik heb besteld hiervan heb ik een klacht ingediend toen werd er gratis nieuwe flyer voor afgedrukt om dat de fout was van drukwerkdeal toen weer 1000 flyers ontvangen met dezelfde fout. Hierdoor heb ik mijn promotie misgelopen om de flyers uit te delen waardoor ik klanten ben misgelopen. Vorige week heb ik weer gebruik van een gratis levering van 1000 stuks flyer en tegelijkertijd heb ik ook een bestelling geplaatst voor 2500 stuks flyer. De flyers van 1000 stuks hadden een snelle levering de andere normale doorlooptijd van bijna 1 week. Nadat ik de flyers van 1000 stuk heb ontvangen en bij het openen ervan schrok ik de flyers waren weer niet goed toen heb ik gelijk contact met ze opgenomen en om ook gelijk aan te geven dat de flyers van 2500 stuks waarschijnlijk ook niet goed zullen zijn dat ze die moeten controleren dit contact had ik opgenomen 4 á 5 dagen voor levering en wat kwam er gisteren binnen een pakket met 2500 flyers die niet goed afgedrukt zijn en onleesbaar!!!!!!!!!!!!!!!! Ik snap dit echt niet ben al ruim 2 maanden bezig om flyers te bestellen en hierdoor al 5500 flyers moeten weggooien door steeds dezelfde fout vanuit Drukwerkdeal!!! Belachelijk!!!!!

Snelle levering en het ziet er mooi uit!

Ik ben heel tevreden!

Top klantenservice

Zat een fout in het drukwerk, gelijk credit nota ontvangen en volgende dag nieuw drukwerk ontvangen! Super vriendelijke mensen aan de telefoon.

top

prijs kwaliteit verhouding is super

Top en snelle service

Snel duidelijk en top kwaliteit

Goed en snel. Precies gedrukt als het voorbeeld.

Goedemiddag, De bestelling van 3000 enveloppen (ordernr 14771001) ging goed. Facturatie ging goed. Alleen de aflevering: Factuur staat op bedrijfsnaam Wispex Transit NL BV. T.a.v. Rianne van Gorp. Dat is correct. Maar op de pakketten zelf (2 grote dozen) staat geen bedrijfsnaam, alleen mijn naam. Aangezien wij in een bedrijfsverzamelgebouw zitten met een paar honderd werknemers van verschillende bedrijven, moet er altijd een bedrijfsnaam op de pakketten staan. Waarom zetten jullie geen bedrijfsnaam op de pakketten? Alleen mijn naam stond erop. Vriendelijke groet, Rianne van Gorp

Viel een beetje tegen

Ik bestel al sinds jaar en dag T shirts en vesten voor onze Berenclub. Ik lever altijd de bestandjes aan en het wordt gefixt. Dit jaar was daat aanleveren best een gedoe. Kon eigenlijk alleen maar naar jullie site om een bestand te maken. Maar ik heb het al! Was verwarrend. Toch maar gdaan. Dat is dus fout gegaan en opnieuw geprobeert en nu mijn bestandje netjes in posititie gezet. Zowel voor als achterkant. Blijkt dat de voorkant ik niet alleen een beer op mijn shirts en vest heb, maar een wittige beer met witte achtergrond! Had blijkbaar ook die achtergrond moeten verwijderen! Na wat zoekwerk staat dat er inderdaad bij. Nog nooit gehoeven! Zeker al 5 of 6 keer besteld. Wellicht nog vaker. De fout zal vast wel bij mij liggen, maar het is wel jammer. Zeker voor de Tshirtjes. Die hebben nu een groot wit vlak op hun borst. Voor het vest (maar 1) is het minder storend. Is een klein logootje. Volgende keer beter ga ik maar vanuit. Namens de Berenclub Delft. Vera

Zeer snelle levering

Vlaggen besteld bij Drukwerkdeal, ik had ze binnen een paar dagen in huis.

Fijn bedrijf!

Al jaren een prettige samenwerking met Drukwerkdeal

Snelle levering + fijne begeleiding

Ik vond het makkelijk te bestellen. Ook makkelijk om mijn eigen design aan te leveren. Fijn dat er een service is dat het design gecontroleerd wordt door een medewerker (met meerprijs), maar dat je zeker weet dat het goed is. Snelle levering. Over het algemeen helemaal top! Ik zal hier zeker weer bestellen, mocht ik iets nodig hebben.

Prima kwaliteit!

Goeie hulp als er vragen zijn, snel antwoord. Fijne communicatie. Maar bovenal prima kwaliteit in drukwerk. Lijnen lopen mooi door in geniete brochure. Kleuren zijn goed. We hebben ook nog een roll-up banner besteld en de prijs-kwaliteit is echt super! Levertijd meer dan goed.

Snel en precies volgens ontwerp

Ze leverden supersnel en conform het aangeleverde ontwerp

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer