Beste Judith, Enorm bedankt voor deze prachtige review, een 10! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Spandoek besteld, via website. Je krijgt in de linker bovenhoek een afbeelding te zien welke je hebt geupload. Maar er wordt negens vermeld dat het niet correct is. Dus denk je dat het goed gaat. Krijgen een spandoek binnen, grijs vlak met kruis erop. Gebeld omdat of er nog iets geregeld kon worden omdat we de volgende dag een examen feest van onze dochter hadden. Niets was mogelijk konden alleen via de mail een klacht indienen. Vind ronduit slecht. Ondertussen gebeld met een bedrijf in Dokum, deze heeft alles nog geregeld en kregen zaterdagmorgen een nieuw en juist spandoek binnen.
Beste Edwin, Bedankt voor deze het plaatsen van een review.. Heel vervelend om te lezen dat het spandoek niet naar wens is geleverd. Ik heb de order bekeken en er is iets mis gegaan bij het aanleveren van het bestand. Wij hebben namelijk het bestand op deze manier van je mogen ontvangen. Ik heb zojuist een bericht gestuurd betreft een oplossing. Ik hoop hier een reactie op te mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specilaist
Onbedrukt spandoek ontvangen en als je belt kunnen ze niets voor je doen! Maak een foto en dien maar een klacht in dan kunnen we kijken of we er iets aan gaan doen!
Beste Ine, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat vervelend dat je het spandoek niet op de juiste manier hebt ontvangen, excuses hiervoor. Echter kan ik op het e-mailadres, die in deze review staat vermeld, geen bestelling bij ons vinden. Graag verneem ik het bestelnummer van je zodat ik een oplossing kan aanbieden. Je mag dan een e-mail sturen naar [email protected] ovv het ordernummer. Dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Kan niet anders zeggen dan top. Maar doe me een plezier en maak geen gebruik van de PTT Alweer pakje zoek.
Beste Olo, Bedankt voor deze top review! Kun je aangeven om welk ordernummer het gaat die nog niet is ontvangen? Dan wil ik dit uiteraard voor je nakijken/oplossen. Je kan het ordernummer mailen naar [email protected] ovv Marian/Webcare. Dank je wel! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik bestel hier al jaren mijn folders om uit te delen op het werk. Er zat volgens mij één keer een batch tussen die wat donkerder gedrukt was maar verder altijd exact dezelfde kwaliteit en ze worden heel snel opgestuurd. Tevreden klant wederom.
Hi Marion, Bedankt voor deze top review! Fijn om te horen dat je al jarenlang tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van onze folders. We zien je graag weer bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Op 20-05-2025 heb ik via Drukwerkdeal een banner besteld. Tot mijn grote verbazing is deze bestelling niet bij mij afgeleverd. Volgens de track & trace van DHL zou het pakket geweigerd zijn, terwijl ik op het moment van levering gewoon thuis was en er niemand is langsgekomen. Ik heb hierover contact opgenomen met zowel DHL als Drukwerkdeal, maar tot nu toe biedt geen van beide partijen een oplossing. DHL geeft aan dat zij niets kunnen doen omdat de zending als geweigerd geregistreerd staat, en Drukwerkdeal verwijst naar DHL. Hierdoor blijf ik met lege handen achter, terwijl ik betaald heb voor een product dat ik niet heb ontvangen.
Goedemiddag Paulina, Bedankt voor het achterlaten van je review. Allereerst onze excuses voor het ongemak dat je hierdoor hebt ervaren. Hoewel DHL de zending als "geweigerd" is geregistreerd, nemen wij je signaal serieus en gaan we dit wel doorgeven. We vinden het belangrijk dat je ontvangt waar je recht op hebt. Via de email hebben we een oplossing aangeboden en hier contact over gehad. We hopen dat de herdruk nog tijdig wordt geleverd en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Mocht je snel drukwerk nodig hebben, zit je bij drukwerkdeal goed. Mooie kwaliteit drukwerk.
Hi Aukje, Bedankt voor deze top review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Wij zijn ook blij met jou als klant! Bedankt voor je vertrouwen – we helpen je de volgende keer weer graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Onze A5 brochure (geniet) maandag aangeleverd en woensdag al in huis. En nog heel mooi gedrukt ook. Kan niet beter! Zeker voor herhaling vatbaar...
Hallo Sylvia, Wauw, wat fijn om te lezen dat de brochures naar wens en zo snel zijn geleverd. Bedankt voor deze mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Zelf ontwerpen ging gemakkelijk met de tool
Hallo Clementine, Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat het ontwerpen met onze tool zo gemakkelijk ging. Fijn dat je zo tevreden bent — we hopen je snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
altijd snel en goedkoop. volgende keer laat ik mijn ontwerp even checken door een medewerker. Laatste paar bestelling werden behoorlijk donker afgedrukt
Hoi Jeroen, Bedankt voor deze review en jouw feedback! Fijn om te horen dat je onze service snel en betaalbaar vindt. Lever je bestanden inderdaad gerust voor een controle aan, we denken graag met je mee om het beste resultaat te behalen! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bijna altijd goed
Hallo Willem, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je over het algemeen tevreden bent. Als er iets is waar we nog in kunnen verbeteren, horen we dat graag — we staan altijd open voor feedback! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik had een bestelling gedaan van 500 visitekaartje, 2 dagen later had ik ze al in huis. Goed verpakt en de kaartjes zien er prachtig uit. Prima service.
Hi Ria, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van de visitekaartjes. We doen ons best om elke bestelling met zorg te verwerken, dus dit soort feedback waarderen we enorm. Veel succes met het uitdelen van je kaartjes, en hopelijk tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Thank you, will be back again
Hi Sayedali, Thank you so much for your excellent review and kind words! We’re glad to hear that you’re happy with your order and look forward to welcoming you back soon. Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Hi Chris, Bedankt voor deze fijne review! Mooi om te horen dat je tevreden bent. Graag tot een volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooie kwaliteit flyers en posters. Makkelijk te bestellen. Snelle levering.
Beste, Wat een fijne review, dankjewel! Fijn dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en het bestelgemak. Graag tot een volgende keer weer bij Drukwerkdeal! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Gemakkelijk om je drukwerk zelf te ontwerpen, snel verstuurd en goede prijs- kwaliteit
Hi Anita, Bedankt voor deze top review! Wat fijn om te horen dat het ontwerpen soepel ging en je blij bent met de kwaliteit én snelheid. Bedankt voor je vertrouwen – we helpen je de volgende keer weer graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed bereikbaar, super klantenservice
Goedemiddag Lonneke, Dankjewel voor jouw mooie review, wat gaaf om te lezen dat je zo tevreden bent over ons! Hopelijk zien we je snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Kort na het plaatsen van mijn bestelling merkte ik dat de verwachte leverdatum helaas te laat zou zijn voor het geplande evenement. Doordat de leverdatum direct versprong op het moment van bestellen, heb ik de bestelling vrijwel onmiddellijk geannuleerd met de intentie om een spoedlevering te kunnen plaatsen, zodat het drukwerk alsnog op tijd zou binnenkomen. Ik heb hierover direct contact opgenomen met de klantenservice via e-mail. Enkele dagen later ontving ik een reactie dat mijn verzoek in behandeling was genomen. Toen ik de volgende dag belde om te informeren naar de status, werd mij verteld dat de bestelling al te ver in productie was om nog te kunnen annuleren. Dit verbaasde mij, aangezien de annulering vrijwel direct na betaling is doorgegeven. Ik vind het erg jammer dat er zo weinig flexibiliteit wordt geboden, zeker omdat ik bereid was extra te betalen voor een spoedlevering en daarnaast openstond voor het plaatsen van aanvullende bestellingen bij Drukwerkdeal. Helaas betekent deze ervaring dat ik als vaste klant — namens mijn werk — op zoek zal gaan naar een alternatief.
Goedemiddag Wilsun, We hebben elkaar telefonisch gesproken naar aanleiding van je klacht en de review. Zoals besproken heb ik de order gecrediteerd, omdat je direct contact met ons hebt proberen op te nemen terwijl de bestelling al te ver in productie was. Ik had je nog een spoedige herdruk aangeboden, maar je gaf aan inmiddels elders al een bestelling te hebben geplaatst. Zojuist heb ik een terugbetaling in gang gezet voor het volledige bedrag van je order. We hopen je bij een volgende bestelling toch weer terug te zien en nogmaals excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Samantha Webcare Specialist
Bedrukking liet naar 1x wassen los, hele nieuwe jas gekregen.
Beste Ingrid, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat wij het snel voor je hebben kunnen oplossen. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Meerdere Forex panelen besteld voor een beurs. Mooie kwaliteit en prima nazorg toen er 1 bleek te ontbreken.
Hi Jan-Willem, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het drukwerk én onze service. We streven er naar om snel en goed te handelen, ook als er iets misgaat. Veel succes op de beurs, en we helpen je graag weer bij een volgende opdracht! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Super duidelijke productsamenstelling, heldere informatie over elke stap, goed inzicht in de consequenties van keuzes. Daarna ook nog eens prima timing qua levering.
Beste Thomas, Wauw, wat een prachtige review, bedankt hiervoor! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Drukwerkdeal. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Last minute had ik drukwerk nodig. Heel gemakkelijk te bestellen, de levering was echt heel vlot, en het resultaat helemaal naar wens.
Beste Frederike, Wat fijn dat je bij ons terecht kon voor een last-minute besteling. Bij veel producten bieden wij inderdaad versnelde leveringen aan. Bedankt voor het plaatsen van een review. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zeer tevreden met het resultaat. Dank jullie wel.
Beste Ronald, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de roll-up banner, graag gedaan :). Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keurige leveringen, snel, betrouwbaar en goede prijs/kwaliteitsverhouding. Al heel veel besteld en nooit teleurgesteld.
Beste Olav, Wauw, wat een prachtige review, bedankt hiervoor! Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over Drukwerkdeal. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De handleidingen zijn door Drukwerkdeal goed gedrukt. Jammer dat deze handleiding zo gebogen in een doos waren gepropt dat ze grotendeels nu krom zijn en het er heel slordig uit ziet in een folderstandaard. We hebben dit nog niet eerder bij Drukwerkdeal gehad en hopen dat dit een eenmalige fout is.
Beste Henk, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat enorm vervelend dat de handleidingen op deze manier zijn afgeleverd, dit is uiteraard niet de bedoeling. Excuses! Ik kan echter geen account en bestelling vinden op de gegevens die staan vermeld in deze review. Kun je wellicht het ordernummer mailen naar [email protected] ovv Marian/Webcare. Dan wil ik je graag een oplossing hiervoor aanbieden. Ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer