Mooi resultaat, goede service

Gewoon goed!

Compleet wat ik er van had verwacht.

Complaint zo als verwacht en snelle levering..

Top, zoals altijd.

Ik wordt altijd zo vrolijk van Drukwerkdeal, ze leveren altijd een perfecte kwaliteit af van de producten die ze maken en de levering is nog eens altijd op tijd, top dus.

product ziet er goed uit, nette aflevering

De logostickers op rol zien er goed uit en de levering was netjes op tijd.

Uitstekend product en sneller ontvangen

Ik heb een foto op canvas laten drukken. Het product is heel goed verpakt bezorgd en was uitstekend geprint en goed gespannen op de frame.. Ik ben zeer tevreden..

Makkelijk en mooi resultaat

Het programma om te uploaden of te ontwerpen werkt erg makkelijk. Wat ook fijn is is dat het aangeeft of je afbeeldingen geschikt zijn zodat je resultaat ook goed is.

Makkelijk bestellen

Het hele bestelproces bij Drukwerkdeal is heel helder. Het inladen van bestanden gaat vlot, en je ziet goed hoe het drukwerk eruit komt te zien in het voorbeeld wat je kunt bekijken. Aanrader!

Het product is niet geleverd zoals ik het besteld heb.

Hallo, ik heb vanmorgen het vloeipapier binnen gekregen. Helaas kom ik tot de conclusie dat de kleur erg donker is uitgevallen, ook is een ronde stanslijn te zien rondom het logo wat niet in het bestand zit wat ik bij jullie heb aangeleverd. Ik hoor graag welke oplossing hiervoor gevonden kan worden. Met vriendelijke groet, Britt Schregardus

Uitstekend!

Uitstekend drukwerk - stevig papier

Mooi beachflags met logo in no-time geleverd

Afgelopen weken heb ik meerdere keren voor verschillende events beachflags besteld. Hele makkelijke tool op de website om de beachflag zelf te ontwerpen. De levering was ook super snel!

geen reactie op klacht

Na een foutieve levering (niet goed gesneden) telefonisch doorverwezen naar klachtenpagina, na 3 dagen nog geen reactie! Klant ontevreden en product elders moeten nabestellen waar het wel goed is gegaan.

Gewoon erg goed!

Netjes prijs snelle levering

Kaartjes slordig afgesneden

Visie kaartjes zijn slordig afgesneden; er is erg veel wit zichtbaar rondom de randen. Verder was het qua bezorging ook slecht. Wij waren niet thuis en de kaartjes zijn achter onze vuilnisbak neergegooid. Hierdoor hebben wij deze pas na 3 dagen opgemerkt en was het pakket en de inhoud doorweekt.

Tsja...

Tot nu toe altijd groot fan van Drukwerkdeal, en regelmatig besteld. Dit keer vergeten om vroegtijdig te bestellen, maar volgens de verwachte leverdatum zou het goed gaan komen! Direct na de bestelling de bevestiging dat de order in productie was, maar helaas de dag. van aflevering toch een mailtje "uw order is vertraagd". Graag had ik dit mailtje eerder gezien; blijkbaar kan Drukwerkdeal niet 3 dagen vooruit plannen, en "hangen ze de klant op" door valse verwachtingen te scheppen. Belletje naar klantenservice deed niets helpen want "de order stond al klaar" en de klacht die aangemaakt is, wordt niet op gereageerd; heel jammer. Kwaliteit is eigenlijk nooit een probleem geweest, maar de ervaring er omheen valt deze keer vies tegen.

Duidelijke website, handig bestellen, mooie kwaliteit

Van kerstkaarten tot weerbestendige borden, ik bestel al meer dan 10 jaar bij Drukwerkdeal en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de levertijden.

Erg slechte drukkwaliteit, ga dit afraden wanneer iemand drukwerkdeal overweegt.

Teleurstellend

Ik ben heel tevreden .

Stickers en visitekaartjes zien er heel netjes uit.

prima service

Er zat een fout in mijn levering, is netjes en heel snel opgelost

Slechte afhandeling van een door drukwerkdeal gemaakte fout.

Van de 3 shirts was er 1 fout gedrukt. Dit in een mail kenbaar gemaakt, inclusief 2 duidelijke foto's. De medewerker gaf aan dat de shirts al bij een postnl punt lagen (klopt niet, waren al opgehaald) en dat er niets aan te doen was want er was een bestand aangeleverd, en zo was het gedrukt. Als de medewerker gewoon even de foto's uit de bijlage had bekeken had ze gezien dat er wel degelijk een fout was gemaakt. Na enkele mails over en weer zag ze hun fout toch in en werd mij gevraagd om welke orderregel het ging... Jullie maken een fout, los het porbleem op en ga de klant niet vragen nog meer tijd en energie hier in te steken!

Snel, servicegericht, prachtige kwaliteit, goede prijs!

Ik zou jullie bij iedereen aanraden.

onzorgvuldig

ik kreeg mijn ansichtkaarten met een scheve afdruk. En ik had nog wel betaald voor een dubbelcheck..... wel kreeg ik de bestelling heel snel binnen.

De juiste kwaliteit en op tijd geleverd

Voor 'kleiner' drukwerk wijk ik altijd uit naar Drukwerkdeal en eigenlijk ben ik nog nooit teleurgesteld. De aanlevering gaat eenvoudig, het drukwerk is van goede kwaliteit en de levering volgens afspraak. Niks op aan te merken derhalve!

Snelle levering en kwaliteit

Op donderdag heb ik een bestelling geplaatst voor 100 flyers. Deze waren ontzettend snel binnen, zelfs als op de vrijdag ochtend. Niet alleen was de levering snel maar de kwaliteit van de flyers is top.

Snl,, sneller, snelst

Mooie bedankkaartjes laten maken zouden maandag binnenkomen waren er vrijdag al en za en helemaal goed uit Bedankt

Goede service en mooi resultaat

Poster A0 formaat op canvas laten afdrukken. Er staat tekst op maar ook afbeeldingen en een QRcode. Resultaat is heel mooi, kleuren zijn precies zoals ze moeten zijn. Nog even telefonisch contact gehad over het materiaal van de poster en ben goed geholpen. Levering was ook mooi op tijd.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer