Gewoon goed!
Hallo Joyce, Bedankt voor jouw fijne review, graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Complaint zo als verwacht en snelle levering..
Hi Rocky, Wat een mooie review, bedankt! Fijn om te horen dat we aan jou verwachtingen hebben voldaan! We zijn wel benieuwd wat we nog beter kunnen doen zodat we de volgende keer een 10 scoren! Alle feedback is welkom :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik wordt altijd zo vrolijk van Drukwerkdeal, ze leveren altijd een perfecte kwaliteit af van de producten die ze maken en de levering is nog eens altijd op tijd, top dus.
Hallo Peter, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze snelle leveringen en uiteraard ook het eindresultaat van het drukwerk. We zien je graag snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De logostickers op rol zien er goed uit en de levering was netjes op tijd.
Hi Bernadette, Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat je eerste bestelling bij ons een positieve ervaring is geweest. We hopen je gauw terug te zien voor meer mooie orders! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb een foto op canvas laten drukken. Het product is heel goed verpakt bezorgd en was uitstekend geprint en goed gespannen op de frame.. Ik ben zeer tevreden..
Hi Nis, Bedankt voor deze uitstekende review! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent, daar worden wij blij van! We zien je graag weer bij een volgende keer bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het programma om te uploaden of te ontwerpen werkt erg makkelijk. Wat ook fijn is is dat het aangeeft of je afbeeldingen geschikt zijn zodat je resultaat ook goed is.
Hallo Claudia, Bedankt voor de 5 sterren review! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze online aanlevertool en uiteraard ook het eindresultaat. We zien je graag snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het hele bestelproces bij Drukwerkdeal is heel helder. Het inladen van bestanden gaat vlot, en je ziet goed hoe het drukwerk eruit komt te zien in het voorbeeld wat je kunt bekijken. Aanrader!
Beste Welmoet, Bedankt voor de mooie complimenten en review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hallo, ik heb vanmorgen het vloeipapier binnen gekregen. Helaas kom ik tot de conclusie dat de kleur erg donker is uitgevallen, ook is een ronde stanslijn te zien rondom het logo wat niet in het bestand zit wat ik bij jullie heb aangeleverd. Ik hoor graag welke oplossing hiervoor gevonden kan worden. Met vriendelijke groet, Britt Schregardus
Hi Britt, Dankjewel voor jouw review, goed dat je even contact zoekt! Ik heb jouw klacht direct verder met je opgepakt en jou een mail gestuurd over de order en een mogelijke oplossing. Het blijkt namelijk dat jouw order uit register is gedrukt, de kleuren zijn dus niet netjes op elkaar terecht gekomen. Dit is echt een drukfout. Ik hoor graag spoedig van je per mail, zodat we dit kunnen oplossen voor je. Nogmaals excuses voor het ongemak en ik hoor graag snel van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Uitstekend drukwerk - stevig papier
Hey Arie, Kort en krachtig, maar wij zijn superblij met jouw mooie review. Heel veel plezier met het uitdelen van de kaarten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Afgelopen weken heb ik meerdere keren voor verschillende events beachflags besteld. Hele makkelijke tool op de website om de beachflag zelf te ontwerpen. De levering was ook super snel!
Hi Larissa, Wauw, wat een mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze systemen en de levering van het product. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Na een foutieve levering (niet goed gesneden) telefonisch doorverwezen naar klachtenpagina, na 3 dagen nog geen reactie! Klant ontevreden en product elders moeten nabestellen waar het wel goed is gegaan.
Goedemorgen, Dankjewel voor jouw review! Ik heb meteen met je meegekeken naar de klacht. Allereerst excuses dat het langer duurt voor je hier reactie op hebt gehad. Het is helaas erg druk bij Aftersales, waardoor we iets achterlopen. Ik zie dat het bestand wat je hebt aangeleverd helaas niet helemaal voldoet aan de specificaties. Ik heb je hier voor inmiddels een mail gestuurd samen met een oplossing. Ik hoor graag spoedig van jou terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Netjes prijs snelle levering
Hi Tijs, Dankjewel voor jouw prachtige review! Kort en krachtig, fijn dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Visie kaartjes zijn slordig afgesneden; er is erg veel wit zichtbaar rondom de randen. Verder was het qua bezorging ook slecht. Wij waren niet thuis en de kaartjes zijn achter onze vuilnisbak neergegooid. Hierdoor hebben wij deze pas na 3 dagen opgemerkt en was het pakket en de inhoud doorweekt.
Goedemorgen Robby Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat de kaartjes niet netjes zijn afgesneden én dat deze doorweekt geleverd zijn. Ik heb jou inmiddels een mail gestuurd met een oplossing voor jouw klacht. Graag hoor ik spoedig van je of dit een gepaste oplossing is en of we dit kunnen verwerken. Nogmaals excuses en ik hoop dat we dit snel kunnen oplossen. Fijne dag!
Tot nu toe altijd groot fan van Drukwerkdeal, en regelmatig besteld. Dit keer vergeten om vroegtijdig te bestellen, maar volgens de verwachte leverdatum zou het goed gaan komen! Direct na de bestelling de bevestiging dat de order in productie was, maar helaas de dag. van aflevering toch een mailtje "uw order is vertraagd". Graag had ik dit mailtje eerder gezien; blijkbaar kan Drukwerkdeal niet 3 dagen vooruit plannen, en "hangen ze de klant op" door valse verwachtingen te scheppen. Belletje naar klantenservice deed niets helpen want "de order stond al klaar" en de klacht die aangemaakt is, wordt niet op gereageerd; heel jammer. Kwaliteit is eigenlijk nooit een probleem geweest, maar de ervaring er omheen valt deze keer vies tegen.
Goedemorgen Brian, Dankjewel voor jouw uitgebreide review en jouw terugkoppeling rondom de order! De vertraging hebben wij helaas niet kunnen voorzien. Het is erg druk bij productie, maar wij weten van tevoren niet of een order daadwerkelijk gaat vertragen. Daarom kunnen wij die mails niet eerder verzenden. Wat betreft de klacht, ook bij onze Aftersales is het op het moment erg druk. Ik heb jou inmiddels al een mail gestuurd om jouw klacht in behandeling te nemen. Hopelijk komen we samen tot een goede oplossing. Ik hoor graag snel van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Van kerstkaarten tot weerbestendige borden, ik bestel al meer dan 10 jaar bij Drukwerkdeal en ben altijd zeer tevreden over de kwaliteit en de levertijden.
Hi Pepe, Wauw, wat een gave review heb je achtergelaten! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons, én al zo lang bij ons bestelt! Daar worden wij erg gelukkig van. We zien je hopelijk snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Teleurstellend
Goedemorgen Pepijn, Dankjewel voor jouw review. Wat vervelend dat het drukwerk niet naar verwachting is geleverd! Ik heb direct met je meegekeken. Helaas zie ik dat de bestanden welke je hebt aangeleverd niet voldoen aan onze specificaties, deze zijn erg pixelig. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd waarbij ik ook een oplossing heb geboden. Hopelijk komen wij er samen snel uit! Ik wil voor een volgende keer wel aanraden om eerst contact met ons te zoeken. Ik zie nu geen klacht in het systeem staan en ook geen meldingen dat je contact met ons hebt gehad. Op die manier kunnen wij namelijk direct jouw klacht behandelen en een oplossing bespreken. Ik hoor graag spoedig van je via de mail. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Stickers en visitekaartjes zien er heel netjes uit.
Hallo David, Bedankt voor jouw 10! Wat fijn dat je zo tevreden bent over de stickers en visitekaartjes. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Er zat een fout in mijn levering, is netjes en heel snel opgelost
Hallo Marielle, Bedankt voor de mooie review ondanks dat er een fout is gemaakt. Fijn om te horen dat dit naar tevredenheid is opgelost! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Van de 3 shirts was er 1 fout gedrukt. Dit in een mail kenbaar gemaakt, inclusief 2 duidelijke foto's. De medewerker gaf aan dat de shirts al bij een postnl punt lagen (klopt niet, waren al opgehaald) en dat er niets aan te doen was want er was een bestand aangeleverd, en zo was het gedrukt. Als de medewerker gewoon even de foto's uit de bijlage had bekeken had ze gezien dat er wel degelijk een fout was gemaakt. Na enkele mails over en weer zag ze hun fout toch in en werd mij gevraagd om welke orderregel het ging... Jullie maken een fout, los het porbleem op en ga de klant niet vragen nog meer tijd en energie hier in te steken!
Hallo Franc, Bedankt voor jouw review en feedback. Het is erg vervelend dat de klachtoplossing niet soepel verliep, mijn excuus hiervoor. Mijn collega heeft inmiddels een herdruk ingezet en je hierover geïnformeerd. Ik ga ervan uit dat je straks alsnog een mooie polo ontvangt met een volledige bedrukking. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben dan kun je mij bereiken via [email protected] t.a.v. Michelle-webcare. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik zou jullie bij iedereen aanraden.
Hi Carla, Wat fijn dat je zo tevreden bent met ons, dank je wel voor de super review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
ik kreeg mijn ansichtkaarten met een scheve afdruk. En ik had nog wel betaald voor een dubbelcheck..... wel kreeg ik de bestelling heel snel binnen.
Hi Frances, Wat jammer dat de kaarten niet naar tevredenheid zijn. Ik zie dat je hier nog geen klacht over hebt ingediend. Ik heb je gemaild met een verzoek om wat meer informatie, hopelijk kunnen we zo de klacht voor je oplossen! Dank je wel voor jouw review, ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Voor 'kleiner' drukwerk wijk ik altijd uit naar Drukwerkdeal en eigenlijk ben ik nog nooit teleurgesteld. De aanlevering gaat eenvoudig, het drukwerk is van goede kwaliteit en de levering volgens afspraak. Niks op aan te merken derhalve!
Hallo Robert, Met zo'n enthousiaste review moet je ons eigenlijk ook eens proberen voor 'groter' drukwerk misschien? ;) Bedankt voor de 5 sterren! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Op donderdag heb ik een bestelling geplaatst voor 100 flyers. Deze waren ontzettend snel binnen, zelfs als op de vrijdag ochtend. Niet alleen was de levering snel maar de kwaliteit van de flyers is top.
Hi Sanne, Het is altijd fijn wanneer een bestelling zo lekker snel binnen is! Dank je wel voor jouw review, top dat je zo tevreden bent met de flyers. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooie bedankkaartjes laten maken zouden maandag binnenkomen waren er vrijdag al en za en helemaal goed uit Bedankt
Hallo Ron, Dat was zeker lekker snel! Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Poster A0 formaat op canvas laten afdrukken. Er staat tekst op maar ook afbeeldingen en een QRcode. Resultaat is heel mooi, kleuren zijn precies zoals ze moeten zijn. Nog even telefonisch contact gehad over het materiaal van de poster en ben goed geholpen. Levering was ook mooi op tijd.
Hi Dorien, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent over jouw bestelling, dank je wel voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer