Goed snel handig

We laten er al ons drukwerk doen

Bestellen gaat gemakkelijk, alles in 1 keer bezorgen wederom niet mogelijk

Maak de bezorging net zo gebruiksvriendelijk als de bestelmogelijkheid en ik zou 5 sterren gegeven hebben. Ik bestel regelmatig meerdere soorten drukwerk tegelijk en telkens blijkt het niet mogelijk om mijn bestelling als 1 levering te bezorgen waardoor er meerdere malen op en neer gereden moet worden naar een bezorgadres om de dozen op te halen. Ik laat het om die reden al niet meer thuis komen, 4 dozen in 3 dagen.... belachelijk. En nee, het ligt niet aan de bezorger, de bestelling wordt over meerdere dagen verstuurd... Mijn aanbeveling gaat dus meer om de bestelmogelijkheden en niet om de afwikkeling van de bezorging.

Alles naar wens

De levering was op tijd en het product zag er goed uit.

Gewoon goed

Snel, kwaliteit & goede Klantenservice

Een aantal plexiglas borden besteld via de site. Kwaliteit is erg goed en snelle levering. Klantenservice reageert snel en komt snel met oplossing.

Verkeerde druk

In een mail wordt onze mening gevraagd. Graag geven we die maar tegelijkertijd willen we drukwerkdeal de kans geven de verkeerde levering op te lossen. Onze waterflessen zijn helaas niet conform de drukproef geleverd en dienen retour genomen te worden. We hebben nog geen reactie op onze klacht.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Prima product

was goed

gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt

snel en goed

Kwaliteit is top. Snelheid is enorm. Prima site en overzichtelijk. Het werkt gewoon.

Wel even wennen dat een kaart op inslag moet staan en niet vier losse pagina's. maar uiteindelijk geen echt probleem.

gewoon goed en snel

gewoon goed en snel

Goede kwaliteit, uitstekende service

Gemakkelijk te bestellen, heldere instructies, stipte aflevering, redelijke prijzen.

Wt en super vice

Het bestellen gaat eenvoudig. Stap voor stap kun je de foto bestellen. Alleen bij mij lukte het steeds niet met het adres invoeren maar na een telefoontje super geholpen en zo besteld. Na een kleine week kwam de foto binnen. In 1 woord fantastisch echt blij mee.

Zeer snelle levering!

Snel bestellen en snel ontvangen

Prachtig!

De druk werd precies op de afgesproken dag geleverd en het zag er prachtig uit. Precies zoals ik had gehoopt. Veel succes met jullie bedrijf. Ik zal het aanbevelen!

Makkelijk, snel, goed

Makkelijk samen te stellen, levering mooi oo tijd en het eindproduct voldoet volledig aan de verwachting

Juiste keuze maakt het makkelijker

Een goede voorbereing is het hele werk.

Snel en hoed

Wel handig als je wat ervaring g hebt met bestellen van drukwerk

Zeer proffesioneel

Een product besteld en met beschadiging binnengekomen en met 1 telefoontje gemeld en direct nw opgestuurd. Geweldige ervaring met dit bedrijf.

Mooi resultaat

Mooi product, goede prijs. Snelle levering, keurig verpakt. Prettige communicatie met medewerkers ook.

Prima site

Als je weet waar je naar zoekt en een beetje kennis hebt van drukwerk is drukwerkdeal meer dan prima.

Snel en goed

Snel en netjes geleverd

Mooi drukwerk en snelle levering

Het aangeleverde drukwerk wordt snel geproduceerd en goed verpakt thuis geleverd.

Precies zoals ik het in gedachte had!

Ik bestel al voor het 8ste jaar al mijn drukwerk bij Drukwerkdeal.nl en ben zeer tevreden met het eindresultaat. Duidelijke website, handige tools en goede klantenservice. Precies wat je als zelfstandige ondernemer zoekt!

Bestand goed afgedrukt, verkeerd geleverd, vervolgens onbereikbaar

Bestand goed afgedrukt, verkeerd geleverd, vervolgens onbereikbaar. GRAAG REACTIE

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer