De stickers zijn niet transparant maar een beetje mat en erg moeilijk om egaal zonder lucht belletjes op de raam te krijgen. Er zat geen beschrijving bij hoe je dit wel voor elkaar zou kunnen krijgen.
Beste Suzanne, Bedankt voor jouw review. Ik heb je zojuist proberen te bellen, maar kreeg je jammer genoeg niet te pakken. Bij jouw order kan ik nog geen klacht terugvinden. Ik heb je een mail gestuurd met verdere informatie en zie je reactie daarop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Vanwege de opening van het pand en een misverstand hierbij moest er op korte termijn wat geregeld worden voor de aankleding van wat muren. Drukwerkdeal heeft op superkorte termijn mooie canvasafdrukken geleverd tegen een toch nog nette prijs.
Beste Ronald, Wat een mooie review! Dank daarvoor. We zijn blij te horen dat we hebben kunnen bijdragen aan een mooie aankleding van de opening van het pand. Mocht je in de toekomst weer drukwerk nodig hebben, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Vorige week zou een levering in de middag plaatsvinden, echter werd het begin avond. Aangezien het afleveradres een middelbare school is, is de kans klein dat er 's avonds iemand aanwezig is. Dus indien mogelijk bellen vantevoren bij afleveren na 1700 uur. Graag hoor ik of het mogelijk is dit in afleveradres instructies te melden.
Beste Tommy, Bedankt voor jouw review en feedback! Je kan bij PostNL een "geslotenverklaring" aanvragen voor de tijdstippen waarop er niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Zo ben je er zeker van dat het pakket op het aangegeven adres geleverd wordt. Met vriendelijke groet. Bianca Webcare Specialist
Echt altijd blij met hun werk, ze helpen mee als de files niet helemaal correct zijn, en geven duidelijk advies. Geleverd drukwerk is altijd van super kwaliteit.
Beste Jonathan, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Tot 2x toe grote vloerstickers geleverd gekregen die verfrommeld waren aan 1 uiteinde omdat ze in de buis op en neer konden klotsen. De deadline die we hadden was inmiddels te dichtbij om ze een nieuwe poging te laten doen. Doe dan maar geld terug. Vervolgens doen ze bureaucratisch moeilijk om te refunden. Of ik alles weer netjes in wil pakken en naar een postkantoor wil brengen. Jongens, stop dat geld maar in een potje om mensen te trainen. Voor ons zijn jullie vanaf nu de drukwerk-dumperts!
Beste Thijs, Bedankt voor de review. Heel erg vervelend dat de stickers beschadigd zijn afgeleverd, excuses hiervoor. Wij willen graag alle orderkosten crediteren maar dan is het wel noodzakelijk dat alle stickers retour worden gestuurd. Dit kan kosteloos, mijn collega heeft je het adres gemaild. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Wel verzonden, maar ergens kwijt geraakt bij PostNL. De klantenservice heeft na 2 dagen nog niet gereageerd op mijn vraag. Hopelijk kan er met spoed een nieuwe druk verzonden worden.
Beste Renee, Bedankt voor de review! Je hebt ons zaterdagmiddag een e-mail gestuurd. Het klopt dat je nog geen antwoord hierop hebt ontvangen, wij zijn in het weekend gesloten. Indien ik in de T&T van PostNL bekijk, zie ik dat het pakket is afgeleverd bij een PostNL- punt, omdat er niemand aanwezig was op het afleveradres. Ik heb de gegevens van dit PostNL-punt naar je gemaild. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb bij jullie een groot formaat foto op plexiglas besteld, Product ziet er heel netjes uit. Helaas had de bezorgdienst geen zin om het af te leveren.
Beste Jeffrey, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent met het bestelde product. Helaas is het pakket een dag te laat geleverd door de vervoerder, excuses hiervoor. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
We hadden een tripje voor mijn vaders 65e verjaardag georganiseerd. Twee dagen later was hij echt jarig. Na het weekend bestelden we snel een foto op aluminium. 1,5 dag later was het al binnen. De kers op de taart!
Beste Kirsten, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Gefeliciteerd met de verjaardag van jouw vader! En veel plezier met de mooie foto! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Voor een betere prijs dan andere drukkerijen heeft Drukwerkdeal prima foamborden op groot (A0) formaat geleverd, goede kwaliteit en op tijd.
Beste Lennart, Bedankt voor de mooie reviewe en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb extra betaald voor een levering de volgende dag. Dit is niet gebeurd. Hierdoor konden wij pas op de dag van de bijeenkomst de banners uitpakken. De ene banner was goed in elkaar gezet. De andere was onbruikbaar. Ps. deze ervaring hoeft niet persé op de site geplaatst te worden. Wij nemen contact met de helpdesk op (die erg prettig functioneert) en regelen wel een nieuwe banner.
Beste Gerard, Bedankt voor de review. Ik wil je inderdaad adviseren om contact met ons op te nemen, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden voor de defecte banner. Ik heb beide orders bekeken maar deze zijn niet vertraagd, deze zijn beide de volgende dag geleverd. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist.
snel besteld snel geleverd
Beste Mitch, Bedankt voor deze mooie review, kort maar krachtig! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel mooi gedaan en duidelijke instructies op de website. Helemaal blij met het resultaat en het was súper snel binnen. Misschien is het mogelijk om de optie van bijpassende enveloppen aan te bieden? (:
Beste Naomi, Bedankt voor deze mooie review! Wij bieden zeker bijpassende enveloppen aan: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/producten/enveloppen We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
fijn geholpen bij het in orde maken van de order
Beste Wil, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel, goed en een zeer redelijke prijs. En een bestelprogramma dat eenvoudig is en goed werkt. En zo hoort het ook.
Beste Bert, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
In eerste instantie was het adres verkeerd, maar dat hebben ze prima en snel gecorrigeerd
Beste Elles, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat het adres gecorrigeerd kon worden. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Betaald voor spoedbestelling die uiteindelijk 4 dagen later kwam. Kwaliteit is niet goed. Stickers zijn niet van de ondergrond af te krijgen.
Beste Laura, Bedankt voor het plaatsen van de review. Excuses dat de order was vertraagd, uiteraard ontvang je de extra kosten betreft de express levering terug. Ik heb je zojuist een mail gestuurd met een aanvullende vraag. Ik hoor graag van je, dan kunnen wij een oplossing aanbieden. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
In eerste instantie was er eea fout gegaan, waardoor ik 2x hetzelfde heb moeten bestellen en op mijn klacht werd niet echt gereageerd, ik was dus ook niet tevreden. Echter na het plaatsen van een review (die door het bedrijf zelf werd gevraagd) werd er direct contact met mij gezocht door Annida. Zij heeft haar uiterste best gedaan om uit te zoeken waar de fout precies vandaan kwam. Dit is niet helemaal gelukt, maar alsnog heeft zij het meer dan keurig opgelost met mij. Alleen al de manier waarop ze de mail beantwoord geeft een prettig gevoel. Ik heb nu 4 sterren gegeven vanwege de eerdere slechte ervaring, maar Annida verdient er eigenlijk wel 5.
Hi Sylvia, Bedankt voor het plaatsen van deze review! Wat vervelend om te horen dat er iets in het proces niet goed is gelopen. Ik ben in jouw dossier gedoken maar mis helaas nog wat informatie om hier duidelijkheid uit te krijgen. Daarom heb ik je gemaild! Wil je daar op reageren? Graag kijk ik samen met je naar een nette en gepaste oplossing zodra ik alle informatie heb. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Originele beoordeling
Ik had een ontwerp gemaakt en vervolgens laten drukken. Blijkbaar is er ergens iets fout gegaan en waren de flyers onleesbaar. Dit werd afgedaan als een fout van mijn kant, wat natuurlijk kan. Het ontwerp in het winkelwagentje was idd wazig, echter het ontwerp wat ik gemaakt heb en mee akkoord was gegaan was wel gewoon leesbaar. Ik mocht uit coulance met korting opnieuw bestellen. Vervolgens heb ik (met hulp) exact hetzelfde ontwerp weer laten drukken en nu waren ze gelukkig wel goed. Dit is dus achteraf zeker geen fout van mij geweest, wat ik ook heb aangegeven bij dit bedrijf. Hier werd echter niets meegedaan en ik heb dus gewoon moeten betalen voor de flyers die ik weg heb moeten gooien. Erg jammer, maar ik zal hier dus nooit meer iets bestellen.
Heb een rond naambordje besteld van 15cm, van het dibond materiaal. Netjes gedaan, snel geleverd voor 14 euro. Erg blij mee.
Hi Jerry, Bedankt voor deze positieve woorden! Fijn om te horen dat het naambordje naar wens is geleverd. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
levering was snel en netjes, mijn visitekaartjes zien er puik uit en ik ga zeker opnieuw bestellen in de toekomst.
Hoi Ninke, Bedankt voor het plaatsen van de review en de mooie complimenten! Een 10, daar worden wij erg blij van! Wij zien er uiteraard alweer uit naar je volgende bestelling :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed, duidelijke mails en correcte levering
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze communicatie en levering. Top dat je de verbetering in de verpakking opmerkt :-) We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudig bestellen en snel geleverd. Mooie kwaliteit posters. Perfect verpakt
Dag Johan, Bedankt voor deze mooie woorden. Erg fijn dat je jouw positieve ervaring met ons wil delen! En top dat je zo tevreden bent met de posters. Veel plezier ervan en hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
I placed an urgent oder for a last minute event opportunity and chose the urgent delivery. That was Wednesday afternoon and on Friday all my material was delivered and the quality was great. Definitely recommend.
Hi Marcelo, Thanks for your kind review! It's great to hear that you were pleasantly surprised at our fast delivery. :-) We hope to see you back soon at www.drukwerkdeal.nl! Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Prijs/kwaliteit is altijd prima.
Hi Peter, Bedankt voor het schrijven van een review en het dele van jouw ervaring! Het is erg fijn om te lezen dat je blij bent met onze prijs/kwaliteit verhouding en leveringen. Tot snel weer op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Niets is te veel. Alleen de keus voor DHL is dan weer jammer. Dat werkt niet.
Beste Aart, Bedankt voor deze top review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Ook bedankt voor je feedback wat betreft onze keuze om met DHL te vervoeren. Dit nemen we intern mee. We hopen je snel weer te zien bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestelling zelfs al eerder geleverd als aangegeven en van prima kwaliteit.
Beste Peter, Bedankt voor deze mooie 10! Wat fijn om te horen dat jouw bestelling zelfs eerder geleverd is dan verwacht! Zo komt onze slogan "snel, sneller, snelst" mooi tot z'n recht. :-) Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer