Snelle levering en prima kwaliteit

Prijs/kwaliteitsverhouding is prima en het wordt snel geleverd. Je wordt eenvoudig door het programma geleid om de juiste keuzes te maken voor het bedoelde product. Zeer gebruiksvriendelijk!

Snelle en goede leering

Nadat ik al een keer een bestelling heb geplaats, kon ik met een druk op de knop een nabestelling doen. Zo fijn dat je niet alles weer opnieuw hoeft in te voeren. Wat ook top is, is de snelle levertijd.

snel, makkelijk en goede prijs

dit was easy peasy

Snelle levering!

Op de dag van de bestelling en de upload van de bestanden is de opdracht al in productie gegaan en de dag erna was het al verzonden. Snelle afhandeling!

Product van hoge kwaliteit, netjes op tijd geleverd. Het ontwerp programma kan beter!

Perfect product! Netjes op tijd geleverd! Alleen kan het ontwerp programma "digibeet" vriendelijker!

Goed maar helaas niet uitstekend. Wat wel op die richting ging bij het begin! Alsnog zou ik het wel aanbevelen bij anderen.

Goede kwaliteit, snelle levering en prima service

Heb al heel veel verschillende dingen besteld bij drukwerkdeal. Van visitekaartjes tot (raam)stickers tot allerlei verschillend reclamemateriaal. Ontwerpen aanleveren gaat heel eenvoudig via de site. Levering is altijd supersnel (max. 10 dagen maar meestal sneller), alles ziet er netjes uit. Een paar keer gehad dat iets niet goed was, of kwijt was gegaan bij de post. Dat wordt dan steeds prima opgelost d.m.v. een nieuwe levering of creditering. Klein nadeeltje: telefonisch soms erg slecht bereikbaar en lange wachttijden. Er is ook een optie voor chatten (sneller).

Mijn fout, schappelijk opgelost

Alhoewel ik graag een herinnering had ontvangen dat ik mn bestand nog niet definitief had doorgestuurd, vond ik het prettig opgelost

vlot gelevert maar resultaat valt tegen

kleuren zijn flets en wijken erg af

Super goed

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Levering en prijs uitstekend.

Betrouwbare kwaliteit en snelle service

Naast mooie brochures nu ook placemats geprobeerd. Onze vrijwilligers waren er bij het jaarfeestje erg over te spreken.

prettig samenwerken

snel reagerend personeel. Snelle en juiste levering

ZEER S L E C H T

Jullie of de bezorger kunnen niet eens ons bestaande adres vinden, terwijl er al zoveel producten van drukwerkdeal zijn geleverd. Dus zijn de stickers te laat geleverd en hebben we zelf stickers moeten uitdraaien en uit moeten snijden. pffff we hebben het opgelost, maar het was wel K*T Fijne dag

Zoals altijd een goed product

Makkelijk menu om je bestelling te plaatsen, mooi drukwek en snelle levering.

Scheef gesneden

Wij ontvingen de bestelde flyers en ze waren erg scheef gesneden. Oplossing was 30 stuks terug sturen en dan eventueel beslissen of ze opnieuw gedrukt werken of geld terug. Dit was echter te kort dag omdat wij de flyers nodig hadden voor een event en daarbij niet erg duurzaam.

Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Volgens afspraak op datum geleverd die ook op de website stond. Systeem voor ontwerp makkelijk te gebruiken. Vele opties (al zie je soms niet helemaal welke je moet hebben). Veel mogelijkheden voor opmaak. Wij bestellen zeker weer.

Perfect drukwerk

Print, communicatie, verpakking, levering, belofte allemaal perfect

Géweldig

Makkelijk in te voeren en te bestellen. Ziet er schitterend uit, precies wat ik op gegeven had. Top.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd.

Goede service en snel geleverd

Gewoon goed

Kwaliteit top!! Levering helaas later

Altijd erg tevreden maar deze keer duurde het langer dan anders en dat was jammer.

Ontwerp was online gemakkelijk te maken, prijs netjes en levering snel.

Gewoon goed

Snelle levering geen verborgen kosten, goede kwaliteit

Snelle en goede levering.

De allerslechtste niet meedenkende klantenservice

Bestelling nooit ontvangen

Keulenstraat 4