Bestelling nooit ontvangen
Hi Myra, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Jammer om te horen dat jouw bestelling niet is geleverd. Ik ben er ingedoken en zie dat jouw order manco is geraakt bij het transport. Dat betekent dat je order tijdens het sorteren in het distributiecentrum kwijt is geraakt. Ik begrijp dat dit ontzettend vervelend is, vooral omdat je op een beurs stond en geen tijd had om een nieuwe druk te laten leveren. Daarom hebben we de order volledig gecrediteerd. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik heb de geboortekaartjes van mijn zoontje zelf ontworpen en bij drukwerkdeal besteld. De kaartjes zien er top uit en nog fijner is dat ze ook op de dag geleverd worden die op de site staat.
Hi Romy, Bedankt voor deze mooie review! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de geleverde kaartjes. En wat een leuk ontwerp heb je gemaakt! Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie klein ventje! Veel liefde en geluk <3 Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Topbedrijf voor de meeste soorten drukwerk. Tot nu toe stickers, flyers, posters en kaartjes laten drukken en altijd geweldige kwaliteit en service. Textiel druk was ik iets minder tevreden over, maar mijn klachten werden snel opgepakt en alles heel netjes afgehandeld.
Hi Neil, Wat een top review, dankjewel daarvoor. Wat fijn dat je jouw ervaringen wil delen! We hopen je snel weer terug te zien voor meer mooie orders! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Beste Bas, Bedankt voor de mooie review en complimenten, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Veronique, Enorm bedankt voor de mooie review, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Accuraat geholpen
Beste, Bedankt voor de mooie review en complimenten, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Helaas een drukfout, geven mij de schuld. Krijg 15 procent korting. Kan het product helaas niet gebruiken. Terwijl het snij percentage aangegeven was. Ik bestel regelmatig zowel voor opdrachtgevers als voor mijn eigen bedrijf. En dan met een halve oplossing, jammer,!
Beste Ayla, Bedankt voor je review. Je hebt bij ons aangegeven dat je niet tevreden bent met de ontvangen visitekaartjes. Er zit een blauwe rand onderaan de kaartjes. In het door jouw aangeleverde bestand zit dit ook verwerkt. Daarom is dus het ook op deze manier gedrukt door ons. Mijn collega heeft je daarover ook gemaild en een oplossing aangeboden. Wij ontvangen daar graag een reactie op. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede interface, resultaat naar mijn verwachting.
Beste Bart, Bedankt voor de mooie review en complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Fijne service en mooi resultaat Angelique Nossent
Beste Angelique, Enorm bedankt voor de mooie review en complimenten, wauw! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Dennis, Bedankt voor de mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Kiezen, ontwerp uploaden en hoppa. In 1 keer goed geleverd. Een dag eerder dan gepland. Een grandioze drukkerij! Ik zal mijn volgende ontwerp weer bij drukwerkdeal.nl gaan drukken.
Beste Luciën, Enorm bedankt voor de mooie review en complimenten, wauw! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Eelke, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
uitstekende site, goede kwaliteit en snelle levering!
Beste Sabine, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik kreeg goed advies over de papiersoort die ik nodig had, het online afleveren van het ontwerp gaat makkelijk en de levering was snel.
Beste Brenda, Bedankt voor je mooie review. Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk en supersnelle verzending. Heel tevreden met mijn posters!
Beste Annette, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Veel plezier met de posters! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
zoals altijd weer snel en goed werk geleverd
Beste Mart, Enorm bedankt voor je mooie review, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Prima kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd
Beste Kees, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
.....
Beste Karel, Bedankt voor je mooie review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Bestellingen voor vrijdag 12.00 kunnen maandag geleverd worden volgens de website. Doordat ik een pakket moest aannemen op dat tijdstip (een andere bestelling bij jullie nota bene), was ik 8 minuten te laat. Ik heb nog gebeld of er nog iets gewijzigd kon worden. Ik had de bestelling maandag nodig. Maar dat kon niet doordat dat niet in het systeem kon. Dat vind ik een slechte en klantonvriendelijke reden. De bestelling werd vervolgens ook nog een dag te laat geleverd. Meestal ben ik wel tevreden over jullie, maar deze keer niet!
Goedemorgen, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat de order voor jou te laat is ontvangen. Het is inderdaad mogelijk om voor een next-day levering te kiezen bij de brochures die jij hebt besteld. Echter heb jij bij het plaatsen van de order voor een normale levering gekozen en die bedraagt 4 werkdagen. De deadline voor offset druk bedraagt 12.00 uur en je hebt de order om 15.22 uur geplaatst, dus ruim na de deadline. De order is op 11 september na de deadline geplaatst, dus de leverdatum van 15 september is correct. Mocht je hier nog vragen over hebben, verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
12 jaar geleden had ik goede ervaringen met dit bedrijf. Helaas is de kwaliteit nu beneden alle peil. De eerste order met visitekaartjes: een vierkante vlek, niet uitgelijnd en scheef gesneden. Het ziet er niet uit. Duidelijke foto's gestuurd maar blijkbaar nog niet duidelijk genoeg want men wil 30 kaartjes op 1-foto. De tweede order met flyers: op de witte kant zit over de hele lengte een viezige rand (vlek). Het ziet er groezelig uit. Deze club heeft blijkbaar geen kwaliteitscontrole meer en het indienen van klachten is een tijdrovende procedure. Ondertussen heb je geen kaartjes en flyers. Voor het volgende drukwerk gaan we naar een andere partij.
Dag Victor, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Wat vervelend dat nu net twee orders achter elkaar mis zijn gelopen! Mijn collega heeft via de mail uitgelegd waarom we de extra foto's nodig hebben en wat de reden kan zijn van de snijfouten. Omdat we in stapels snijden kan het zijn dat een stapel niet goed is aangedrukt en het gehele snijwerk wegloopt of dat alleen het onderste kaartje van de stapel niet goed was aangedrukt tegen de persbalk van de snijmachine. Om de productiemedewerker te wijzen op een snijfout, is het aan ons om een foto te hebben met meerdere exemplaren. Desondanks hadden de vlekken op beide orders er niet mogen zitten. Dit is onzorgvuldig afgewerkt en daarvoor ook onze excuses! We hebben je voorstel tot oplossing in de klachten opgevolgd en we hopen de klacht zo naar tevredenheid te hebben opgelost. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Ik heb tot nu toe altijd precies gekregen wat ik besteld had en ook goede hulp gehad toen ik er met de upload tool niet uit kwam.
Hey Damarez, Bedankt voor deze prachtige 10! We zijn blij dat je tevreden met ons bent. Uiteraard helpen we je ook bij een volgende bestelling graag weer verder! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
I have ordered some posters.on editing page i double check everything and according to your software it was perfect but the text is missing from aides.so i couldn't use them
Hi Navneet, Thank you for your review! We apologize that the posters were not received as desired! We would like to look for a suitable solution. I sent you an email. Would you please respond to this so that we can resolve this properly? I like to hear from you! Yours sincerely, Annida Webcare Specialist
helaas: ik kan als laagste score een halve ster geven. Dit zouden echter 0-sterren moeten zijn. Ik heb een product besteld met NEXT-DAY-delivery. Die keuze had ik gister met levering vandaag (22-9) en daar vervolgens op aangekocht (tegen meerprijs zo'n 20% extra t.o.v. reguliere prijsstelling aldaar). U raadt het al: de next day delivery gaat niet plaats vinden! Nu blijkt er volgens diegene met wie ik gechat heb over de order een te late bestelling te zijn gedaan: het product heet NEXT-DAY-delivery. Wanneer next day niet meer mogelijk zou zijn, zou dit product niet meer beschikbaar moeten zijn natuurlijk want het is niet meer NEXT-day waardoor het product simpelweg niet meer bestaat. Ik kon verder nog een klacht achterlaten (dus bij deze) ik moest echter niet rekenen op clementie ondanks dat verwacht wordt dat mijn product in plaats van 22-9 (da's de next-day) op 25-9 geleverd wordt. Aan meedenken met de klant wordt op service niveau niet gedacht. Ik was al een jaar of 6 frequente koper alhier, dit was de laatste maal. 0-sterren voor dit bedrijf, koopt u a.u.b. elders waar u ook nadat de portemonnee is geleegd wordt geholpen!
Beste N. Peters, Bedankt voor het plaatsen van de review. Wij bieden inderaad een next-day levering aan voor het product wat er is besteld, flyers. Echter is de deadline hiervoor 13.00 uur. Dit vermelden wij zeer duidelijk op onze website voordat je het product in de winkelwagen kan plaatsen. De order is geplaast om 16.24 uur, na de deadline. Levering op 22-9 is dus nooit een optie geweest voor deze order. De verwachte leverdatum van 25-9 is daarom correct. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Uitstekend drukwerk voor een geschikte prijs, alle 100+ shirts zijn perfect bedrukt. Bij het opleveren van de drukbestanden fijne hulp ontvangen om er zeker van te zijn dat het drukwerk nergens dicht zou lopen. Na besteld te hebben was het zelfs nog mogelijk om voor alle shirts een extra druk toe te voegen. Een dikke aanrader!
Hi Jan Freerk, Wat een fantastische complimenten! Ik heb deze complimenten gedeeld met de betreffende collega's. Bedankt voor deze mooie review! We hopen je snel weer terug te zien bij een nieuwe order. Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Snelle levering, ziet er mooi uit en de basic duurzame t shirts zijn van goede kwaliteit
Hoi Marieke, Wat een mooie complimenten! We wensen je veel plezier met de shirts. We zien je graag snel terug! Met vriendelijke groet, Annida Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer