Top service!

Super goed geholpen door Joep! Kwam er niet helemaal uit met de bestand maar door de hulp van Joep een mooi Mesh doek van 4x6 m

Top kwaliteit en zeer snel geleverd

Of het nu gaat om flyers, brochures of roll-up banners, de kwaliteit en snelheid van levering zijn uitstekend en natuurlijk betrouwbaar. Ga zo door, Drukwerkdeal!

Geweldig in oplossen van problemen. Top service

Goede service, vriendelijk personeel en goed in het oplossen van problemen. Dank !

Prima geregeld, levertijden klopten helaas niet.

Eerste levering was goed, maar op basis van jullie website had ik nog een tweede doek besteld voor maandag op dinsdag. Ondanks dat was aangegeven dat deze op dinsdag zou worden geleverd, werd het woensdag. Het was voor een eenmalige actie dus hebben we er niks meer aan. Snelst klopt dus niet.

Snel en correcte leveringen

Makkelijk systeem om te bestellen. En het fijnst: als je vragen hebt, is er altijd snel een kundig medewerker beschikbaar.

Mooie producten en snelle service

Prettige ervaring. Mooie producten opgeleverd en snel geleverd.

Altijd goede service

Meestal krijg ik mijn drukwerk binnen zoals afgesproken. Vrijwel altijd op de dag zoals aangegeven of eerder. Als er wel iets mis gaat dan proberen ze goed mee te denken om het alsnog op te lossen.

prima kwaliteit en snelle levering

prima kwaliteit en snelle levering

Snel en goed

Het bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel. Product ziet er goed verzorgd uit.

Mooi van aanzien; moeilijk op te zetten

Geen gedoe geldt niet voor het opzetten van de banner. Het gaat vooral stroef en zonder op een stoel te gaan staan lukt het sowieso niet. De banner zelf ziet er stralend uit.

Goede levering van materialen en handige tools om alles in te voeren

Ik heb een paar vlaggen laten bedrukken en dat ging soepel. De eerste keer op de website is het even zoeken hoe alles moet maar als je daar bent kun je gewoon wat proberen en dan wijst het zich vanzelf. Na het invoeren komt de betaling en dat gaat ook zonder problemen. Daarna ontving ik binnen een week de bestelde producten die er erg netjes uitzagen. Kwaliteit is prima! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

ruim voldoende

het was goed drukwerk. bestelling kwam een dag later dan toegezegd. Dat is onprettig want er is dan onzekerheid of het nog op tijd komt

Snel, accuraat en klantvriendelijk

Ik laat al vele jaren voor verschillende organisaties drukwerk doen door drukwerkdeal. Kwaliteit is altijd goed en wordt altiid op tijd en soms sneller geleverd dan afgesproken.

Kennis van zaken, heldere website, klantvriendelijk

Bijna tien jaar goede ervaring. Prijs/ kwaliteit nog in balans.

Ziet er goed uit alleen mis ik de factuur in de mail

Drukwerk is van prima kwaliteit. Maar normaal krijg na levering meteen de factuur in de mail. Dat was nu bij 2 orders niet. Dus moest ik ze zelf op gaan zoeken op de website en downloaden. Dat vind ik jammer. Zo vergeet je dat soms te doen en dan klopt de administratie niet.

Fast and effective.. brilliant.

geweldig

Hoewel het een lange tijd geduurd heeft, met name omdat ik me vergist had en niet meteen door had dat het afgebeelde poster Niet te bestellen was, maar je zelf een bestand diende te uploaden, maar na dit te hebben gedaan, is het resultaat geweldig te noemen, bedankt daarvoor

Snel en kwalitatief goed. Meer wil een klant niet.

altijd weer super

mijn ontwerp moeiteloos in het bestelsysteem en snel geleverd

Prima kwaliteit!

Goede prijs en prima kwaliteit! Bezorging iets later door de drukte.

goeie kwaliteit

snelle levering. de kwaliteit van de geüploade foto wordt vtv duidelijk aangeven. top

Goed en snelle levering

Nvt

Goed drukwerk met snelle service

Wij bestellen regelmatig drukwerk, daarbij is de kwaliteit altijd goed en de snelle levertijd is ook prettig. Tevens ben ik zeer enthousiast over de blogs en masterclasses.

Correct gedrukt en geleverd.

Bestellen gaat prima met de interface. Ook duidelijk over het proces. Wel zou ik graag een loyalty optie zien.

Gemakkelijke tool en snelle levering

Al meerdere malen bij Drukwerkdeal besteld en heel tevreden. Gemakkelijk om mijn bestanden te uploaden, goede prijs-kwaliteit en dienst na verkoop bij problemen of vragen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer