De druk werd precies op de afgesproken dag geleverd en het zag er prachtig uit. Precies zoals ik had gehoopt. Veel succes met jullie bedrijf. Ik zal het aanbevelen!
Hey Anna, Bedankt voor deze prachtige beoordeling! We zijn erg blij dat we hebben voldaan aan jouw verwachtingen en top om te horen dat je ons aanbeveelt. We zien je graag snel weer terug op www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk samen te stellen, levering mooi oo tijd en het eindproduct voldoet volledig aan de verwachting
Hallo Mirjam, Bedankt voor deze geweldige review! Makkelijk, snel en goed - We kunnen niet beter wensen! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze website, levering drukwerk. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Rebecca Specialist Webcare
Een goede voorbereing is het hele werk.
Beste Stan, Bedankt voor deze mooie review. We zijn erg blij met deze 10! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Wel handig als je wat ervaring g hebt met bestellen van drukwerk
Hi Judith, Snel en goed! Wat een mooie review, bedankt! We zijn wel benieuwd wat we nog beter kunnen doen zodat we de volgende keer een 10 scoren! Alle feedback is welkom :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Een product besteld en met beschadiging binnengekomen en met 1 telefoontje gemeld en direct nw opgestuurd. Geweldige ervaring met dit bedrijf.
Beste Jan, Bedankt voor het achterlaten van deze positieve review! Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je een beschadigd product ontvangt, daarom doen we er ook alles aan dit meteen naar tevredenheid op te lossen. Fijn dat je dit ook zo ervaren hebt. Ook bij volgende orders staan we voor je klaar! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Mooi product, goede prijs. Snelle levering, keurig verpakt. Prettige communicatie met medewerkers ook.
Hallo Niek, Mooi resultaat, mooi product en.......mooie review! Fijn dat je de communicatie met onze medewerkers als prettig hebt ervaren. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Als je weet waar je naar zoekt en een beetje kennis hebt van drukwerk is drukwerkdeal meer dan prima.
Beste Ad, Bedankt dat je zo'n mooie review hebt achtergelaten. En kom je er een volgende keer niet uit, dan staat onze klantenservice ook voor je klaar! We kijken uit naar je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Snel en netjes geleverd
Hallo Femke, Bedankt voor jouw review. Kort maar krachtig! Ik zie dat je gebruik hebt gemaakt van onze bestands controle. Altijd fijn als je bestand voor de zekerheid nog even gecontroleerd wordt zodat je zeker weet dat je een goed product geleverd krijgt. We helpen je bij een volgende bestelling ook graag weer! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Het aangeleverde drukwerk wordt snel geproduceerd en goed verpakt thuis geleverd.
Beste Peter, Bedankt voor jouw review! Wat fijn dat de folders naar wens zijn geleverd! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Ik bestel al voor het 8ste jaar al mijn drukwerk bij Drukwerkdeal.nl en ben zeer tevreden met het eindresultaat. Duidelijke website, handige tools en goede klantenservice. Precies wat je als zelfstandige ondernemer zoekt!
Beste Rene, Wat een geweldige review. Daar worden we blij van! Ook bij een volgende bestelling gaan we ons uiterste best voor je doen! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Bestand goed afgedrukt, verkeerd geleverd, vervolgens onbereikbaar. GRAAG REACTIE
Beste Nina, Bedankt voor jouw review. Op het moment dat je voor een oplage van 25 kiest, betekent dit dat 1 ontwerp 25 keer wordt afgedrukt. Wat jammer om te horen dat jouw verwachtingen daarin anders waren. Ik heb geprobeerd je telefonisch te bereiken maar kreeg je niet te pakken. Ik heb een mail naar je gestuurd met een voorstel en zie je reactie daarop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
De stickers zijn niet transparant maar een beetje mat en erg moeilijk om egaal zonder lucht belletjes op de raam te krijgen. Er zat geen beschrijving bij hoe je dit wel voor elkaar zou kunnen krijgen.
Beste Suzanne, Bedankt voor jouw review. Ik heb je zojuist proberen te bellen, maar kreeg je jammer genoeg niet te pakken. Bij jouw order kan ik nog geen klacht terugvinden. Ik heb je een mail gestuurd met verdere informatie en zie je reactie daarop graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Vanwege de opening van het pand en een misverstand hierbij moest er op korte termijn wat geregeld worden voor de aankleding van wat muren. Drukwerkdeal heeft op superkorte termijn mooie canvasafdrukken geleverd tegen een toch nog nette prijs.
Beste Ronald, Wat een mooie review! Dank daarvoor. We zijn blij te horen dat we hebben kunnen bijdragen aan een mooie aankleding van de opening van het pand. Mocht je in de toekomst weer drukwerk nodig hebben, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Bianca Webcare Specialist
Vorige week zou een levering in de middag plaatsvinden, echter werd het begin avond. Aangezien het afleveradres een middelbare school is, is de kans klein dat er 's avonds iemand aanwezig is. Dus indien mogelijk bellen vantevoren bij afleveren na 1700 uur. Graag hoor ik of het mogelijk is dit in afleveradres instructies te melden.
Beste Tommy, Bedankt voor jouw review en feedback! Je kan bij PostNL een "geslotenverklaring" aanvragen voor de tijdstippen waarop er niemand aanwezig is om het pakket in ontvangst te nemen. Zo ben je er zeker van dat het pakket op het aangegeven adres geleverd wordt. Met vriendelijke groet. Bianca Webcare Specialist
Echt altijd blij met hun werk, ze helpen mee als de files niet helemaal correct zijn, en geven duidelijk advies. Geleverd drukwerk is altijd van super kwaliteit.
Beste Jonathan, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Tot 2x toe grote vloerstickers geleverd gekregen die verfrommeld waren aan 1 uiteinde omdat ze in de buis op en neer konden klotsen. De deadline die we hadden was inmiddels te dichtbij om ze een nieuwe poging te laten doen. Doe dan maar geld terug. Vervolgens doen ze bureaucratisch moeilijk om te refunden. Of ik alles weer netjes in wil pakken en naar een postkantoor wil brengen. Jongens, stop dat geld maar in een potje om mensen te trainen. Voor ons zijn jullie vanaf nu de drukwerk-dumperts!
Beste Thijs, Bedankt voor de review. Heel erg vervelend dat de stickers beschadigd zijn afgeleverd, excuses hiervoor. Wij willen graag alle orderkosten crediteren maar dan is het wel noodzakelijk dat alle stickers retour worden gestuurd. Dit kan kosteloos, mijn collega heeft je het adres gemaild. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Wel verzonden, maar ergens kwijt geraakt bij PostNL. De klantenservice heeft na 2 dagen nog niet gereageerd op mijn vraag. Hopelijk kan er met spoed een nieuwe druk verzonden worden.
Beste Renee, Bedankt voor de review! Je hebt ons zaterdagmiddag een e-mail gestuurd. Het klopt dat je nog geen antwoord hierop hebt ontvangen, wij zijn in het weekend gesloten. Indien ik in de T&T van PostNL bekijk, zie ik dat het pakket is afgeleverd bij een PostNL- punt, omdat er niemand aanwezig was op het afleveradres. Ik heb de gegevens van dit PostNL-punt naar je gemaild. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb bij jullie een groot formaat foto op plexiglas besteld, Product ziet er heel netjes uit. Helaas had de bezorgdienst geen zin om het af te leveren.
Beste Jeffrey, Bedankt voor de review. Fijn dat je tevreden bent met het bestelde product. Helaas is het pakket een dag te laat geleverd door de vervoerder, excuses hiervoor. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
We hadden een tripje voor mijn vaders 65e verjaardag georganiseerd. Twee dagen later was hij echt jarig. Na het weekend bestelden we snel een foto op aluminium. 1,5 dag later was het al binnen. De kers op de taart!
Beste Kirsten, Bedankt voor de mooie review en complimenten. Gefeliciteerd met de verjaardag van jouw vader! En veel plezier met de mooie foto! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Voor een betere prijs dan andere drukkerijen heeft Drukwerkdeal prima foamborden op groot (A0) formaat geleverd, goede kwaliteit en op tijd.
Beste Lennart, Bedankt voor de mooie reviewe en complimenten. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik heb extra betaald voor een levering de volgende dag. Dit is niet gebeurd. Hierdoor konden wij pas op de dag van de bijeenkomst de banners uitpakken. De ene banner was goed in elkaar gezet. De andere was onbruikbaar. Ps. deze ervaring hoeft niet persé op de site geplaatst te worden. Wij nemen contact met de helpdesk op (die erg prettig functioneert) en regelen wel een nieuwe banner.
Beste Gerard, Bedankt voor de review. Ik wil je inderdaad adviseren om contact met ons op te nemen, zodat wij een oplossing kunnen aanbieden voor de defecte banner. Ik heb beide orders bekeken maar deze zijn niet vertraagd, deze zijn beide de volgende dag geleverd. Wij horen graag van je! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist.
snel besteld snel geleverd
Beste Mitch, Bedankt voor deze mooie review, kort maar krachtig! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Heel mooi gedaan en duidelijke instructies op de website. Helemaal blij met het resultaat en het was súper snel binnen. Misschien is het mogelijk om de optie van bijpassende enveloppen aan te bieden? (:
Beste Naomi, Bedankt voor deze mooie review! Wij bieden zeker bijpassende enveloppen aan: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/producten/enveloppen We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
fijn geholpen bij het in orde maken van de order
Beste Wil, Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel, goed en een zeer redelijke prijs. En een bestelprogramma dat eenvoudig is en goed werkt. En zo hoort het ook.
Beste Bert, Bedankt voor deze mooie review en complimenten! We zien je graag weer terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer