Drukwerkdeal net niet helemaal

Ondanks het prettige contact met de medewerkers lukt het niet om de toezegging binnen 1 dag te leveren na te komen. Drukwerk wordt niet gecontroleerd er wordt geprint wat er aangeleverd wordt wat niet altijd even scherp is.

Duidelijke communicatie over de opdracht en keurig op tijd bezorgd.

Duidelijke communicatie over de opdracht en keurig op tijd bezorgd.

goede geregeld duidelijk helder transparant geregeld.

1 dag later dan geplannend mijn bestelling in goede orde mogen ontvangen. er zit degelijk verschil in lamineren & plastificeren hier heb ikzelf niet goed op doorgezoomd . qua afwerking materiaal keuze.

Na veel design werk winkelmandje leeg

Ik heb jullie design tool gebruikt om een eigen print te maken. Na vele uren prutsen doorgegaan naar winkelmandje en daar werkte de autofill van de checkout niet. Na verschillende pogingen kon ik eindelijk een account aanmaken. Nu had ik wel een account maar is mijn winkelmandje met complete design geleegd, dus kon ik weer overnieuw beginnen. Heel frustrerend. Uiteindelijke bezorging was wel goed.

Stressvol en extra duur: maar perfect opgelost!

Belangrijke AANVULLING op onderstaand bericht: Drukwerkdeal heeft contact met mij opgenomen en het naar volle tevredenheid opgelost. Ook aan de webwinkel wordt nu gewerkt. --- Als je van hetzelfde artikel verschillende uitvoeringen wil, kun je nieuwe ontwerpen downloaden. Zet dan wel het totaal aantal (bijv. dranghekdoeken) eerst in de bestelling want anders loopt de bestelling vast en kun je, net als ik, weer overnieuw beginnen. Mijn uitgebreide bestelling werd voor een tweede keer gewist doordat ik eerst een account moest aanmaken. Hierdoor moest ik overnieuw beginnen en alle bestanden opnieuw downloaden. Ik kwam daardoor enkele minuten na de deadline voor de tijdige bezorging. Met de spoedbezorging ben ik veel duurder uit. Jammer. Zet dit duidelijk op de homepage. Dat voorkomt een hoop ergernis. Bezorging in delen was niet handig, maar wel snel. Product prima.

Perfect!

Super goede kwaliteit spandoek!

Super goede kwaliteit spandoek voor een mooie prijs!

Drukwerk was gescheurd door DHL, binnen 2 dagen nieuw drukwerk op de mat!

Klachtafhandeling is erg belangrijk. Dit doen ze goed! Drukwerk zelf is ook van goede kwaliteit. Goede prijs!

Mooi prijzen, snelle levering en kwaliteit!

top

Helaas alweer niet goed

Ik bestel regelmatig bij Drukwerkdeal en ik snap dat er dan natuurlijk wel eens een foutje kan zijn in de bestelling, maar het gaat toch wel erg vaak fout. In dit geval een simpele, vierkante kaart is erg slecht schoongesneden. Zonde.

Snelle levering en prima kwaliteit

Prijs/kwaliteitsverhouding is prima en het wordt snel geleverd. Je wordt eenvoudig door het programma geleid om de juiste keuzes te maken voor het bedoelde product. Zeer gebruiksvriendelijk!

Snelle en goede leering

Nadat ik al een keer een bestelling heb geplaats, kon ik met een druk op de knop een nabestelling doen. Zo fijn dat je niet alles weer opnieuw hoeft in te voeren. Wat ook top is, is de snelle levertijd.

snel, makkelijk en goede prijs

dit was easy peasy

Snelle levering!

Op de dag van de bestelling en de upload van de bestanden is de opdracht al in productie gegaan en de dag erna was het al verzonden. Snelle afhandeling!

Product van hoge kwaliteit, netjes op tijd geleverd. Het ontwerp programma kan beter!

Perfect product! Netjes op tijd geleverd! Alleen kan het ontwerp programma "digibeet" vriendelijker!

Goed maar helaas niet uitstekend. Wat wel op die richting ging bij het begin! Alsnog zou ik het wel aanbevelen bij anderen.

Goede kwaliteit, snelle levering en prima service

Heb al heel veel verschillende dingen besteld bij drukwerkdeal. Van visitekaartjes tot (raam)stickers tot allerlei verschillend reclamemateriaal. Ontwerpen aanleveren gaat heel eenvoudig via de site. Levering is altijd supersnel (max. 10 dagen maar meestal sneller), alles ziet er netjes uit. Een paar keer gehad dat iets niet goed was, of kwijt was gegaan bij de post. Dat wordt dan steeds prima opgelost d.m.v. een nieuwe levering of creditering. Klein nadeeltje: telefonisch soms erg slecht bereikbaar en lange wachttijden. Er is ook een optie voor chatten (sneller).

Mijn fout, schappelijk opgelost

Alhoewel ik graag een herinnering had ontvangen dat ik mn bestand nog niet definitief had doorgestuurd, vond ik het prettig opgelost

vlot gelevert maar resultaat valt tegen

kleuren zijn flets en wijken erg af

Super goed

Bestelling was makkelijk te plaatsen. Levering en prijs uitstekend.

Betrouwbare kwaliteit en snelle service

Naast mooie brochures nu ook placemats geprobeerd. Onze vrijwilligers waren er bij het jaarfeestje erg over te spreken.

prettig samenwerken

snel reagerend personeel. Snelle en juiste levering

ZEER S L E C H T

Jullie of de bezorger kunnen niet eens ons bestaande adres vinden, terwijl er al zoveel producten van drukwerkdeal zijn geleverd. Dus zijn de stickers te laat geleverd en hebben we zelf stickers moeten uitdraaien en uit moeten snijden. pffff we hebben het opgelost, maar het was wel K*T Fijne dag

Zoals altijd een goed product

Makkelijk menu om je bestelling te plaatsen, mooi drukwek en snelle levering.

Scheef gesneden

Wij ontvingen de bestelde flyers en ze waren erg scheef gesneden. Oplossing was 30 stuks terug sturen en dan eventueel beslissen of ze opnieuw gedrukt werken of geld terug. Dit was echter te kort dag omdat wij de flyers nodig hadden voor een event en daarbij niet erg duurzaam.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer