Meer dan 100.000 stickers besteld, altijd perfect en snel geleverd!

Ik heb via de hackerspaces in Nederland drukwerkdeal aanbevolen gekregen om de I VOID WARRANTIES FOR A LIVING sticker te laten drukken. Het er 100.000 laten maken en verstuurd naar volle tevredenheid!

Snel, goedkoop en prima kwaliteit

Makkelijk om een product te kiezen dat bij je past. Goedkoop bij hoge oplage en prima kwaliteit. Alleen is het de vraag of het duurzaam is. Want je kiest snel een grotere hoeveelheid omdat de prijs aantrekkelijk is. Waarbij je soms meer exemplaren besteld dan je echt nodig hebt.

Prima voor basis

Voor basis materiaal is Drukwerkdeal zeker aan te raden. Als je ze belt reageren ze snel en materialen kunnen snel geleverd worden. Ik ben zelf geen fan van het systeem waarmee je materialen moet aanleveren. Bij grote afdrukken (denk aan roll-up banners) geeft het toch een vertekend beeld van de scherpte van de druk. Wij hebben nu laatst kartonnen roll-up banners besteld. Deze zagen er zeker mooi uit. Ze zijn helaas niet zo stevig. Zelfs met windstil vielen ze om.

snelle levering maar minder tevreden over het product

De levering was super snel zoals beloofd, helaas zit er op de helft van de kaartjes een zwarte streep van de printer, daar baal ik natuurlijk ontzettend van. Daarnaast is de kleurenkwaliteit ook erg tegengevallen.

Goede kwaliteit, snelle levering

Fijn bedrijf om mee te werken.

Perfecte kwaliteit en levering

Visitekaartjes kreeg ik in de goede kleuren, snelle levering en voor een perfecte prijs!

Mooi gedaan

Mooi gedaan

snel, goed geprijsd en groot aanbod

Wij bestellen hier erg vaak voor ons bedrijf en de levering is altijd goed!

altijd keurig voor elkaar

altijd keurig op tijd, en zonder fouten. De tools voor het aanleveren van het drukwerk zijn erg handig!

Heel fijn geholpen

Het is makkelijk om producten zelf te ontwerpen en samen te stellen, maar mocht er toch iets mis gaan dan is het ook heel fijn om zo goed geholpen te worden. Top!

Goede levering, goede producten

Eigenlijk altijd wel tevreden, maar in mn laatste bestelling waren de letters net niet scherp en zat er een soort schaduw op 1 kant bij de letters.

Kwaliteit

Goede kwaliteit drukwerk. Snel geleverd. Ook de telefonische hulp is ook top.

Sneller dan snel en goed!

Drukwerk keurig geleverd. Nog voor de aangegeven datum

Slechte website

Bestelling is na betaling niet meer te annuleren. Direct na bestellen kwam ik achter een fout, op de site kon ik niet annuleren. Direct een mail gestuurd en op maandag ochtend gebeld om 8 uur. Reactie helaas is u bestelling al in productie , we kunnen niets meer doen. Om de bestelling pas 5 dagen later te verzenden. Erg ontevreden met de service!

De website is duidelijk en daardoor is een bestelling doen ook door onervaren mensen te doen

De bestelling ging redelijk snel, wel kreeg ik aanwijzingen voor verbeteringen van de kwaliteit. De levertijd werd meteen zichtbaar. Al was er enige vertraging, die werd gemeld maar viel achteraf erg mee. De vertraging was niet langer dan een dag. De bezorging ging goed. Een klacht die ik over het afgeleverde product had werd vlot en vakkundig en naar tevredenheid afgehandeld.

Netjes afgewerkt en keurig op tijd!

Een zeer fijne en gebruikersvriendelijke website. Goed zelf uploaden van bestanden en op tijd geleverd. Eén nadeel als je per ongeluk iets verkeerd hebt gedaan dan is het niet altijd mogelijk om iets terug te draaien...

snelle levertijden en goede prijs/kwaliteit verhouding

Ik werk al meer dan 10 jaar met Drukwerkdeal.

De beste service, redelijke prijzen en OK drukwerk

Prijs kwaliteit verhouding is goed en drukwerk is makkelijk te bestellen. Ook service aan de telefoon mbt technische vragen en advies is zeer goed. Ben blij met jullie!

Heel goede en ultrasnelle service

We zijn heel tevreden met de t shirts met company logo. Ultrasnelle levering was mogelijk, competente medewerkers, gebruikersvriendelijke website, goede kwaliteit van de t shirts. Kortom, voor herhaling vatbaar.

de foto is heel donker verder een mooie druk

jammer dat de foto zo donker is verder snel geleverd

snel en geweldig gedaan!

Ik gebruik DWD al jaren en ben heel tevreden

Prima drukwerk

Had een trespa bord met full color afdruk besteld. Werd binnen 1 week geleverd. Keurig op de afgesproken datum.

Raamstickers vertoonden bleed

Ben eigenlijk altijd tevreden,maar deze keer vertoonden de raamstickers bleed van de zwarte letters naar de achtergrond. Is niet heel netjes vind ik. Ik heb een foto gemaakt, mochten jullie deze willen zien, laat maar weten. Ik vul nu een nee in bij aanbevelen, omdat ik de stickers in deze staat niet nogmaals zo zou willen ontvangen. Ander drukwerk altijd goed geweest.

Betrouwbaar goed

Hele snelle afhandeling met een zeer goede kwaliteit/prijs verhouding

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer