Snel geleverd en makkelijk te bestellen

Volgens afspraak op datum geleverd die ook op de website stond. Systeem voor ontwerp makkelijk te gebruiken. Vele opties (al zie je soms niet helemaal welke je moet hebben). Veel mogelijkheden voor opmaak. Wij bestellen zeker weer.

Perfect drukwerk

Print, communicatie, verpakking, levering, belofte allemaal perfect

Géweldig

Makkelijk in te voeren en te bestellen. Ziet er schitterend uit, precies wat ik op gegeven had. Top.

Goede afhandeling van mijn bestelling

Makkelijk te bestellen, op tijd geleverd.

Goede service en snel geleverd

Gewoon goed

Kwaliteit top!! Levering helaas later

Altijd erg tevreden maar deze keer duurde het langer dan anders en dat was jammer.

Ontwerp was online gemakkelijk te maken, prijs netjes en levering snel.

Gewoon goed

Snelle levering geen verborgen kosten, goede kwaliteit

Snelle en goede levering.

De allerslechtste niet meedenkende klantenservice

Bestelling nooit ontvangen

Onze geboortekaartjes zijn weer top

Ik heb de geboortekaartjes van mijn zoontje zelf ontworpen en bij drukwerkdeal besteld. De kaartjes zien er top uit en nog fijner is dat ze ook op de dag geleverd worden die op de site staat.

Topbedrijf voor de meeste soorten drukwerk.

Topbedrijf voor de meeste soorten drukwerk. Tot nu toe stickers, flyers, posters en kaartjes laten drukken en altijd geweldige kwaliteit en service. Textiel druk was ik iets minder tevreden over, maar mijn klachten werden snel opgepakt en alles heel netjes afgehandeld.

Mooie giftcards en goede service

Eenvoudig, mooie resultaat, goed bereikbaar en behulpzaam!

Professioneel geholpen en drukwerk afgeleverd

Accuraat geholpen

Slechte ervaring

Helaas een drukfout, geven mij de schuld. Krijg 15 procent korting. Kan het product helaas niet gebruiken. Terwijl het snij percentage aangegeven was. Ik bestel regelmatig zowel voor opdrachtgevers als voor mijn eigen bedrijf. En dan met een halve oplossing, jammer,!

Goed. Jullie hebben gedaan wat jullie beloven.

Goede interface, resultaat naar mijn verwachting.

Netjes, snel en mooi

Fijne service en mooi resultaat Angelique Nossent

Goed geprijsd, kwaliteit en snel

Goede levering

Kiezen, ontwerp uploaden en hoppa. In 1 keer goed geleverd. Een dag eerder dan gepland. Een grandioze drukkerij! Ik zal mijn volgende ontwerp weer bij drukwerkdeal.nl gaan drukken.

Zowel snelheid van levering als kwaliteit erg goed!

Aanrader

uitstekende site, goede kwaliteit en snelle levering!

Prima advies en snel geleverd

Ik kreeg goed advies over de papiersoort die ik nodig had, het online afleveren van het ontwerp gaat makkelijk en de levering was snel.

Gebruiksvriendelijk!

Overzichtelijke website, gebruiksvriendelijk en supersnelle verzending. Heel tevreden met mijn posters!

snel en goed

zoals altijd weer snel en goed werk geleverd

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer