Supersnel en helemaal volgens verwachting

Supersnel, duidelijke updates van de orderstatus. Alle verwachtingen waargemaakt, volgende keer weer

Supersnel en verrassend mooie kwaliteit!

Het was even een klus om het kaartje netjes in te delen, maar met alle tools die er waren, lukte dit uiteindelijk prima! De levering was bizar snel en ik was superverrast door de prachtige kwaliteit van de kaartjes!

Kleine oplage, goede service!

Een tevreden zelfstandig ondernemer.

Goede producten en vlotte behulpzame service

Nu een paar keer spullen besteld, erg overzichtelijke site. Als ergens niet uitkomt wordt je geholpen en de producten zijn helemaal in orde.

Snelle levering en prima prijsverhouding!

Ruim assortiment, goede service, snelle levering en prima prijsverhouding!

Kwalitatief goed drukwerk

Ben nu enige tijd klant. Eigenlijk altijd goed. Met de editor is goed te zien of ik mijn ontwerp goed heb aangeleverd, al blijft altijd de opmerking staan dat de bleed onvoldoende is. Best apart als je het perfecte resultaat uiteindelijk ziet. Maar goed, ben erg blij met de prijs/kwaliteit verhouding! Voor mij is Drukwerkdeal een betrouwbare partner.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering en goede service

Makkelijk zelf ontwerpen, duidelijke bestelprocedure, snelle levering!

Heb zelf een muurcirkel ontworpen. Er wordt hiervoor een duidelijk programma aangeboden met voldoende opties om een mooie layout te maken. Vervolgens wijst de bestelprocedure zich vanzelf en is de levering lekker snel ( maandagavond besteld, woensdag in huis ) Product ziet er mooi uit en de ontvanger was heel blij met dit cadeau. Top!

Dropflag is niet volgens inlevering bedrukt.

De opdruk teveel naar rechts geplaats waardoor het logo rechtezijde verliest. De sjabloon gebruikt in Illustrator en in PDF wel goed. En achtergrond opdruk bijna niet te zien. Dit was ook mijn eerste aanlevering. Dus valt het mij tegen. Waarom kon het niet gelijk met de rolbanners afgeleverd worden. Deze konden wij wel gebruiken waar het voor bedoeld was, maar de Dropflag niet te laat ontvangen.

Nacontrole gemist na eigen fout

Dun lijntje om de ronde sticker laten staan per ongeluk maar blijkbaar is het priced zo geautomatiseerd dat niemand dit meer opvalt :(

Super snelle levering en goede kwaliteit. Ook fijn dat de lintjes met een lusje vast zaten zodat knopen maken in de ballonnen gemakkelijker ging

Makkelijk toegankelijke site

vriendelijk en meedenkend.

Prettige site, waar je eenvoudig besteld...

Prima prijs kwaliteit verhouding, snel en goed geleverd...

Snelle Levering

Mooi logo ontworpen

Goede website, snelle levering

Ontwerp goed te maken via website. Snelle levering van het product.

snelle en goede prints

zie boven

Gewoon af

Snelle en adequate levering overeenkomstig de omschrijving. Goed werkende site

mooie kwaliteit materiaal, maar beter overleg was fijn geweest.

Ik had een doek besteld van 3,40 m x 1,90 m. Mooie kwaliteit doek en snel geleverd. Het bestand wat ik gestuurd had was niet van goede kwaliteit voor dit formaat. Ik had het fijn gevonden als dit teruggekoppeld was. Nu was de afdruk niet mooi. Je krijgt een melding dat het aangeleverde bestand is goedgekeurd, maar het was heel blokkerig op dit formaat. Natuurlijk ligt de oorzaak hiervan natuurlijk bij mij, maar als ik geweten had dat het zo blokkerig zou worden, had ik het bestand nog aan kunnen passen. Even overleg of contact was fijn geweest.

Goede kwaliteit en afwerking

Het programma om de selectie te maken van soort drukwerk, het uploaden van het ontwerp en de afwerking inclusief betaling is goed. De aflevering is snel.

Snelle levering, mooi gedrukt

Er zijn mooie folders gedrukt. Het programma om in te voeren, werkt erg gemakkelijk. Snelle levering en goede kwaliteit.

Goed, scherp geprijsd en vlot geleverd drukwerk.

Goed, scherp geprijsd en vlot geleverd drukwerk. Al jarenlang mijn favoriete drukwerk-leverancier.

Goede service en snel geregeld

Ook de technische ondersteuning was goed geregeld. Zodat alles top geleverd werd.

Zeer goed en snel

Ik werd snel geholpen en doorverwezen naar een aanverwant bedrijf die mijn bestanden kon voorbereiden. Toen daarna bleek dat het toch niet was zoals het moest zijn werden mijn bestanden door jullie verwerkt tot wat het moest zijn en kwam het helemaal goed. De aflevering was veel sneller dan verwacht. Chapeau!! Ik heb al vaker met jullie gewerkt en dar gaat altijd prima!

Gewoon top

Kundig, snelle levering, duidelijke site en van goede kwaliteit.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer