Snelle levering, ziet er netjes uit. Gebruikersvriendelijk.

Uitstekende service

Simpel aanvragen, direct resultaat zien en geen bijkomende kosten. Service is top

Prima, snelle en jeurige levering

Ik vind dat ik verhoudingsgewijs veel moet betalen voor een nabestelling van 2xshirt

Prima werk

Downloaden tekst ging prima, alleen weer een nieuw account moeten aanmaken??

Snelle levering en prima prijzen.

Verbeterpuntje: Als ik zelf een ontwerp wil aanleveren en een werktekening van jullie download dan zijn deze vaak niet met een sjablown voor Indisign. Ook een duidelijke aanlever specificatie ontbreekt nogal eens.

prima werk zoals besteld was

snel geleverd prima kwaliteit

Heel tevreden over de snelheid van levering, de prijs en de kwaliteit van het drukwerk.

Snellere levering dan verwacht.

Snellere levering dan vwrwacht. Product prima.

Goede kwaliteit drukwerk

Wij bestellen regelmatig flyers en posters bij Drukwerkdeal. Snelle levering en altijd goede kwaliteit.

Net even beter

Bestel af en toe digitaal drukwerk bij verschillende leveranciers. Drukwerkdeal net even beter op punt van kwaliteit en levertijd.

Snel en goede kwaliteit

Gekozen voor normale magazine levering en binnen 2 dagen had ik het al in huis. Top service.

Geen gedoe, duidelijk site, makkelijk bestellen en super snelle levering voor een goede prijs!

Ik bestel regelmatig kaartjes, stickers en flyers en is ben super tevreden over de kwaliteit en hoe makkelijk het is om je bestelling te plaatsen. Ik maak eerst mijn bestanden in canvas en upload ze dan naar drukwerkdeal easypeasy Prijzen zijn goed en levering is binnen een paar dagen!

Betrouwbare kwaliteit, snelheid en service.

Altijd tevreden over Drukwerkdeal.

Prima werk

Ziet er perfect uit!

Kwalitatief mooi!

Goede kwaliteit en snel geleverd!

Uitsluitend!

De website is overzichtelijk en de informatie rondom een product is erg gedetailleerd. Dat maakt het aanleveren van bestanden en het bestellen makkelijk.

Mooi drukwerk en volgens afspraak geleverd

Eenvoudig online te maken en te uploaden. Goede kwaliteit en volgens afspraak tijdig geleverd

Kwaliteit en service super!

Al een aantal jaar werk ik met Drukwerkdeal. Klantenservice is altijd erg meedenkend en hulpzaam. Producten zijn altijd van goede kwaliteit en er zijn veel opties om iets te maken.

Super service

Ik bestelde flyers en visitekaartjes. Het gekozen papier zorgde voor best wat kleurabsorbtie wat met lichte nuances in mn ontwerp leidde tot onduidelijke teksten. Ik werd meteen goed geholpen en had een dag later het nieuwe drukwerk binnen. Heel fijn!

Snelle levering tegen een mooie prijs

Banner bestelt met eigen ontwerp die voldeed zoals in de beschrijving stond beschreven. prima keuze.

Snel en prima drukwerk voor een goede deal!

Snel en prima drukwerk voor een goede deal!

goede poster

de kwaliteit en prijs is goed

Het uploaden van een ontwerp is makkelijk en overzichtelijk De kwaliteit en prijs is ook goed. Echter kwam het pakket veel eerder op een zaterdag dan aangegeven woensdag, en als bedrijf ben ik dan gesloten.

Binnen 3 dagen weer visitekaartjes in huis. De layout van de vorige bestelling was nog beschikbaar, dus binnen enkele minuten de vervolgbestelling geregeld

Goed geregeld, snel in huis en makkelijk te realiseren. Kortom voor een niet creatief iemand als ik, is dit goed te doen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer