Snel en goed

Leveren altijd conform aanvraag en datum

Slecht

Het spandoek banner heeft een witte rand en is dus niet goed

Drukwerk ziet er netjes uit

Visitekaartje makkelijk zelf ontwerpen en goeie kwaliteit

Gemakkelijk te bestellen; Snelle levering Mooie kwaliteit Vriendelijk geprijst

Een zeer snelle levering!

Levering was er 2 dagen eerder dan verwacht! De kwaliteit van de flyers is top! Ik ben er heel erg blij mee. Bedankt!

Top bedrijf

Snel en wanneer het niet goed gaat corrigeren ze het direct.

Ik ben zeer tevreden.

De bestelling is vrij makkelijk en de site geeft voldoende opties om stap bij stap de juiste combinatie te kiezen. De prijzen passen bij de kwaliteit. Ik heb in een paar weken meerdere bestellingen gedaan en ze waren allemaal tijdig afgeleverd.

Goede kwaliteit producten

De materialen die gebruikt worden zijn van hoge kwaliteit, en de opdruk is super scherp en netjes. Handige tool systemen om je eigen ontwerp aan te passen.

Perfecte levering van bestelde flyers en bannering!

Ik had wat moeite met de volgorde van aanleveren van het ontwerp , maar werd telefonisch keurig en erg goed geholpen!

Vorig jaar folders besteld. Deze waren op en ik kon gemakkelijk ook na een jaar bij bestellen. Daarna werden ze supersnel geleverd.

Zondagavond de bestelling geplaatst en zou donderdag geleverd worden. DINSDAG heb ik de bestelling al ontvangen.. Super tevreden!

prima volgens afspraak

Snel goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Snel goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Prima kwaliteit en service

Fijn programma waarin je kan werken en het resultaat voldoet aan de verwachting.

Top kwaliteit en snelle levering

Mooi gemaakt en supersnel geleverd.

Top bedrijf

Snel, kwaliteit, goede service en contact! Prijs kwaliteit prima !

Prima kwaliteit Binnen paar dagen in huis

Eenvoudig besteld, en binnen paar dagen in huis.

Het klopt precies

Voldoende kwaliteit een dag te laat aangekomen

De vlaggendoek is van voldoende kwaliteit, niet echt mooi, maar OK. De express levering was een dag laat zonder waarschuwing.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd

Altijd fijne service

Altijd top kwaliteit geleverd

Snel, goed en flexibel

Met name de service dat je als bedrijf op rekening kunt bestellen en dat jullie op basis van goed vertrouwen al beginnen met produceren is geweldig!

Top bedrijf

Door een fout in het systeem van Drukwerk werden mijn ansichtkaarten niet goed gedrukt aangeleverd. Na positief telefonisch overleg worden mijn ansichtkaarten nu met spoed opnieuw gedrukt. Mijn dank is groot! Complimenten voor de goede respectvolle communicatie hierover met medewerkers van Drukwerk!

Prima doek. Precies volgens afspraak.

Minpuntje is dat na mijn bestelling ik overspoeld wordt drukwerkdealreclame. Ik kan geen browser openen of mijn beeldscherm wordt gevuld met reclame. Erg irritant!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer