Mooie producten, exact wat je maakt. Snelle levering.
Hoi Gabrielle, Dankjewel voor het achterlaten van jouw beoordeling. Fijn om te lezen dat jouw bestelling naar verwachting is binnengekomen en je blij bent met het resultaat. Hopelijk tot snel bij je nieuwe order, dan staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Prima prijs product verhouding. Snelle levering
Bestel elk jaar spandoeken voor onze sponsoren en software werkt goed.
Hi Michel, Wat goed om te horen dat je nog altijd zo tevreden bent, dat doet ons goed. Bedankt voor het achterlaten van je review en we staan graag de volgende keer weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Als je ook vaker besteld snap je het ontwerp systeem, dan is het zo gemakkelijk!
Hoi Sjoukje, Wat een mooie review, bedankt voor het schrijven. Het kan soms, als je nieuw bent op de site, inderdaad een beetje puzzelen zijn om je weg te vinden. Fijn dat je intussen wegwijs bent en het bestellen nu helemaal goed gaat. Als je iets toch niet kan vinden, laat het ons weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Voorheen bestelden we onze blocnotes bij een drukkerij, maar vanwege de hoge prijzen en omdat we nu vaak in lagere oplages (diverse varianten) bestellen, gezocht naar een voordeliger oplossing. En die vonden we eenvoudig bij Drukwerkdeal.
Dag Sylvia, Bedankt voor jouw review. Wat super om te horen dat jullie bij ons hebben kunnen vinden wat je zocht en dat alles naar verwachting is. Veel plezier van de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Wordt mooi gedrukt, snel geleverd en voor een goede prijs.
Hi Puk en Eef, Bedankt voor jullie mooie review. Super leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn. We doen ons best alles zo goed mogelijk te leveren voor de scherpste prijs. We zien jullie graag gauw weer terug voor een nieuwe order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ging snel, makkelijk, kreeg snel reactie terug of ons ontwerp ok was etc., erg tevreden. Heb ondertussen ook nog een 2de besteld.
Beste Lina, Bedankt voor je enthousiaste woorden. Fijn dat mijn collega's jou goed hebben geholpen en dat het eindresultaat naar wens is :) Veel plezier met de beide orders! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snel, goede prijs en kwaliteit volgens verwachting
Dit is een goede start voor onze maandagochtend, bedankt Frank! Goed om te horen dat je alles naar verwachting hebt mogen ontvangen. Fijn dat we er een nieuwe trotse klant bij hebben. Graag tot de volgende keer bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het maken van het ontwerp was makkelijk op de website. Ook kreeg je een goed voorbeeld van hoe het zou worden. De geleverde artikelen zijn ook precies als het voorbeeld. De kwaliteit van het product is ook goed.
Beste Danielle, Bedankt voor je mooie complimenten! We gaan natuurlijk altijd voor de tien, super dat jij dit ook zo hebt ervaren. We zien je graag terug bij Drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Inmiddels al verschillende bestellingen bij Drukwerkdeal gedaan en altijd naar volle tevredenheid afgerond. Het bestelproces is duidelijk en eenvoudig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de verzending. En de kwaliteit is prima.
Beste Ghislaine, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Wij doen ons best alles zo goed mogelijk naar tevredenheid te leveren, super dat je dit ook zo hebt mogen ervaren. Veel plezier met je visitekaartjes! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snelle levering makkelijk bestelproces. Goede kwaliteit spullen
Beste Diana, Super om te horen dat je zo tevreden bent! Wij doen ons best alles zo goed mogelijk naar tevredenheid te leveren, fijn dat je dit ook zo hebt mogen ervaren. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goedkoop, snel, goede kwaliteit
Bedankt voor je leuke review, Hester! We gaan natuurlijk graag voor de tien, fijn dat jij dit ook zo hebt ervaren. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Redelijk eenvoudig te bedienen site zodat je zelf mooi foto's kan selecteren en passen. Wel jammer dat ik geen twee bestellingen in een keer kon doen. Heb er twee vlak na elkaar gedaan, maar ze kwamen ook in twee keer geleverd. Vind het erg slecht omgaan met grondstoffen en energie in deze tijd.
Beste Zoran, Bedankt voor je review. Je kan bij ons meerdere producten in de winkelwagen zetten. Zo heb je 1 order met meerdere 'orderregels'. Nu kunnen wij niet altijd alles in 1 pakket leveren, helaas. Dat heeft te maken met planningen, verschillende druktechnieken of locaties. Desalniettemin zijn wij druk bezig met dit verbeteren omdat wij dit ontzettend belangrijk vinden. Heb je onze duurzame materialen/opties al gevonden op de site? Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
hele mooi stickers op duurzaam paperwise papier, haarscherp gedrukt en snelle levering
Beste Inge, Bedankt voor de dikke tien! Wij bieden meerdere duurzame materialen aan en het eindresultaat doet niet onder. Daar zijn we ontzettend trots op! Veel plezier van jouw stickers en we zien je graag snel terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede kwaliteit
Babette, bedankt voor je krachtige review! Veel plezier van je mooie flyers. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Levering zelf binnen afgesproken tijd.
Snel, sneller, snelst Gertie :) We doen hard ons best om de order voor of op de verwachte leverdatum te leveren. Goed om te horen dat het eerder was dan verwacht. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De visitekaartjes die ik heb besteld zijn samen met een andere kaartjes op één drukplaat gezet wat ik wel begrijp. Maar het kaartje dat tegen mijn kaartje stond had een rood vlak wat bij het snijden een rood haarlijntje achterlaat op de rand van mijn kaartjes. Een minpuntje dus waar wel aandacht aan geschonken moet worden.
Beste Aad, Wat ontzettend vervelend om te horen! Excuus voor het ongemak. Ik zie bij de order nog geen klacht staan en ik raad je aan om dat eerst te doen. Je kan dit via jouw account inzetten en dan direct foto's er bij voegen. Vanuit daar pakken mijn aftersales collega's het over en zullen zij met een passende oplossing komen. Mocht je hier vragen over hebben, mag je natuurlijk ook contact opnemen met mij. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Bij Drukwerkdeal 2 shirts gekocht. De maten vielen enorm klein dus contact opgenomen. Geen probleem om een nieuwe order in te zetten waarbij ik kosteloos een nieuw shirt opgestuurd heb gekregen, ditmaal in de juiste maat. Erg goede service dus!
Hey Robin, Een foutje kan helaas soms gebeuren maar het is natuurlijk belangrijk hoe het dan wordt opgepakt. Super om te horen dat jij nu zo tevreden bent :) Ik ga je complimenten doorgeven aan de desbetreffende collega's. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Duidelijk en goede adviezen
Kort, krachtig maar vooral een prima review, Ingrid :) Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. Tot de volgende keer bij www.drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Prima service, snelle levering. Bij vragen direct antwoord.
Beste Judith, Bedankt voor je enthousiaste woorden! We waarderen dat je de tijd hebt genomen om een review te plaatsen. Veel plezier met de flyers. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Voor ons bedrijf laten we al ons drukwerk doen bij drukwerkdeal met grote tevredenheid.
Hey Justin, Bedankt voor de tien :) We zijn ontzettend blij met jullie als onze klant! Tot de volgende order. Met vriendelijke groet , Emma Webcare Specialist
In het begin hebben we met ons tijdschriftje nog wel eens fouten meegemaakt als strepen in drukwerk of de glanslaag, maar de laatste paar nummers waren foutloos en niet alleen foutloos, maar bijzonder mooi gedrukt.
Hey Hans, Wat goed om te horen dat de laatste nummers bijzonder mooi gedrukt zijn! Bedankt voor het nemen van de tijd om jouw review te plaatsen. We zijn helemaal in onze nopjes met de tien :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snel, netjes en probleemloos
Klaas, bedankt voor je positieve woorden! Fijn dat alles probleem is verlopen. We zien je graag de volgende keer terug! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
snel geleverd, makkelijk proces, goede resolutie
Eline, bedankt voor je positieve review! Wat fijn dat het vlaggendoek naar wens en snel geleverd is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Emma Drukwerkdeal.nl
Altijd goede ervaringen gehad met Drukwerkdeal, helaas wat min puntjes kwa ervaring met betrekking tot een aantal bestellingen, in verband met een fout van het systeem zijn mijn bestellingen niet binnen wanneer ik het nodig heb gehad. Voor de rest een top bedrijf die denk je met je mee
Hey Miguel, Wat super om te horen dat het grootste gedeelte van jouw ervaring met Drukwerkdeal.nl positief is! Maakt het des te vervelender dat het mis is gegaan met het systeem. Mocht het nogmaals voorkomen, neem je dan contact met ons op? Dan kijken we mee naar een oplossing! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer