Aangezien er meerdere producten en opties beschikbaar waren hadden we hier en daar wat advies nodig. Meerdere offertes zodat een vergelijk gemaakt kan worden. Mede door de snelle reacties verliep het zeer goed.
Beste Roland, Bedankt voor het plaatsen van de review en de mooie complimenten! Fijn dat wij hebben kunnen helpen om de geschikte keuze te maken. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Na een jaar weer kaarten besteld. Wederom Prima Kwaliteit en Snelle Service
Beste Maarten, Bedankt voor het plaatsen van de review en de mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De kwaliteit prijs verhouding is super. Zepfs boven verwachting mooie afdruk ontvangen.
Beste Romana, Wauw, wat een mooie complimenten, een 10! Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Floris, Bedankt voor het plaatsen van de review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Duidelijke website, mooie kleuren en papier, snelle levering. Alleen de aanlevering na betaling is soms een beetje verwarrend. Wanneer het wel of niet goed aangeleverd is.
Beste Jeannet, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Wanneer je twijfelt of het bestand wel juist is aangeleverd, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen het voor je controleren. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb in de loop van jaren al vaker besteld en dat gaat altijd gemakkelijk en leveren goede kwaliteit. De levering is altijd snel en als nodig is er een goede service. Kortom, ik raad het iedereen aan.
Beste Silvie, Bedankt voor het plaatsen van de review en de mooie complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De online tool om je ontwerp zelf te maken is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het product werd snel geleverd en is van prima kwaliteit.
Hey Nancy, Top om te horen dat je zo tevreden bent. Fijn dat alles soepel is verlopen met het bestellen en de levering, daar doen we het natuurlijk voor! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het bestellen en toevoegen van bestand ging heel vlot. Bestelling was binnen enkele dagen al geleverd.
Hi Filip, Dat is inderdaad lekker snel gegaan! Je hebt de bestelling ruim voor de verwachte leverdatum ontvangen. Goed om te horen dat alles zo soepel is gegaan. Veel plezier met de bestelling en we zien je graag snel weer terug. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Helaas bleef in het proces de goedkeuring van het bestand hangen (aan jullie kant), waardoor de levering 2 weken later was dan gewenst, maar verder was het prima.
Hey Maarten, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Wat vervelend om te horen dat jouw order vertraagd is geraakt! Ik zie dat mijn collega direct een afkeurmail heeft gestuurd, maar dat hier helaas pas 2 weken later op gereageerd werd vanuit jou. Hierdoor heeft de bestelling inderdaad wat vertraging opgelopen. Ik ben in ieder geval blij om te horen dat je blij bent met het eindresultaat. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alles wordt goed en mooi geprint, als iets niet goed is dan wordt er snel en adequaat gehandeld. Ook telefonische goed en klantgericht bereikbaar.
Hi Janneke, Dankjewel voor jouw prachtige review! Wat gaaf om te horen dat je zo tevreden bent over de service en het eindresultaat natuurlijk! Tot snel bij jouw volgende order! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De geleverde producten zijn prima, de klantenservice telefonisch goed bereikbaar en met kennis van zaken! Doen wat ze beloven en communicatie is helder.
Goedemiddag, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, daar worden wij heel blij van! We zien je graag snel weer terug voor jouw volgende bestelling, ook dan staan we weer helemaal klaar voor je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alles perfect in orde, zeer goede prijs/ kwaliteit
Hi Mark, Dankjewel voor jouw mooie review, goed dat alles zo soepel is verlopen met de order. Uiteraard zijn we benieuwd wat we nog kunnen verbeteren om jouw 9 voor de volgende keer een 10 kunnen maken! Alle feedback is uiteraard meer dan welkom. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Nadat ik eerder wat teleurgesteld was doordat ik zelf een verkeerd formaat had aan geleverd en hierdoor het drukwerk natuurlijk ook. Eigenschuld dikke bult. Mag en kan ik drukwerkdeal.nl ook niet kwalijk nemen. Maar ik ben hierna echt fantastische geholpen door de dames van drukwerkdeal.nl. Het tweede drukwerk is echt loepzuiver en strak. Echt fantastisch dank jullie wel. Ik ben echt blij.
Hey Marcel, Wauw, wat een mooie review. En wat gaaf om te horen dat mijn collega's jou zo goed hebben kunnen helpen met het spandoek. En wat en leuk design heb je gemaakt! Veel plezier met het doek en we zien je graag snel weer terug bij Drukwerkdeal.nl! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk, goed en snel geregeld. Goede kwaliteit en levering op tijd.
Hi Yvonne, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten voor ons! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialst
3 x roll-up banner besteld met normale levertijd. Letterlijk de volgende dag al in huis. Bij het uitrollen bleek bij 1 van de banners het rolsysteem niet te werken. Op maandag een mailtje, op woensdag werd mijn vervangende banner al bezorgd! Echt een top service.
Goedemiddag Miranda, Wauw, dat is dan zeker snel gegaan! Wat fijn om te horen dat je zo super tevreden bent over ons en onze snelheid en service. En wat een gaaf design heb je gemaakt! Heel veel plezier met de banners en we zien je heel graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hi Mischa, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! We zien je graag terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb via de hackerspaces in Nederland drukwerkdeal aanbevolen gekregen om de I VOID WARRANTIES FOR A LIVING sticker te laten drukken. Het er 100.000 laten maken en verstuurd naar volle tevredenheid!
Hi Jilles, Dankjewel voor jouw review, wat gaaf om te horen dat je er zo tevreden over bent! Wauw, daar worden we helemaal blij van! We zien je graag terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk om een product te kiezen dat bij je past. Goedkoop bij hoge oplage en prima kwaliteit. Alleen is het de vraag of het duurzaam is. Want je kiest snel een grotere hoeveelheid omdat de prijs aantrekkelijk is. Waarbij je soms meer exemplaren besteld dan je echt nodig hebt.
Goedemiddag Leonie, Dankjewel voor jouw prachtige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze website. Wat betreft de duurzaamheid en de hogere oplage kiezen voor de prijs. Helaas is drukwerk niet vaak écht duurzaam. De hogere oplages zijn inderdaad wat voordeliger, maar we beloven je dat de CO2 uitstoot gelukkig niet hoger ligt bij hogere oplages. Ook valt het mee hoeveel papier er daadwerkelijk wordt gebruikt. Toch raden wij altijd aan om alleen dat te bestellen wat je nodig hebt. Zo denk je toch nog een beetje mee met het milieu! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Voor basis materiaal is Drukwerkdeal zeker aan te raden. Als je ze belt reageren ze snel en materialen kunnen snel geleverd worden. Ik ben zelf geen fan van het systeem waarmee je materialen moet aanleveren. Bij grote afdrukken (denk aan roll-up banners) geeft het toch een vertekend beeld van de scherpte van de druk. Wij hebben nu laatst kartonnen roll-up banners besteld. Deze zagen er zeker mooi uit. Ze zijn helaas niet zo stevig. Zelfs met windstil vielen ze om.
Goedemiddag Eline, Dankjewel voor jouw mooie review! Het kan inderdaad kloppen dat ons aanleversysteem wat wazig kan ogen. Dit is meestal zodat het systeem soepel blijft doorlopen, en dit programma is voornamelijk bedoeld voor de positionering. Mocht de resolutie echt te laag zijn, dan krijg je hier ook een melding van, zodat je het bestand nog kan aanpassen indien nodig. Je geeft aan dat de kartonnen roll-up banners vrij makkelijk omvallen. Dat is goede feedback, deze ga ik zeker doorgeven! Het is een vrij nieuw product, dus alle informatie is welkom! De enige tip die ik kan geven is goed kijken of de kartonnen cassette ook goed in elkaar is gevouwen. Deze zijn ook bedoelt voor tijdelijk gebruik. Mocht ik nog ergens mee kunnen helpen, of als je verdere feedback hebt over dit product (of andere producten) dan hoor ik dat uiteraard heel graag van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De levering was super snel zoals beloofd, helaas zit er op de helft van de kaartjes een zwarte streep van de printer, daar baal ik natuurlijk ontzettend van. Daarnaast is de kleurenkwaliteit ook erg tegengevallen.
Hi Marloes, Dankjewel voor jouw uitgebreide review! Wat vervelend om te horen dat de kaartjes niet naar tevredenheid zijn geleverd. Zwarte strepen en tegenvallende kleurkwaliteit zijn natuurlijk geen dingen die wij graag lezen! Ik heb je intussen al een mail gestuurd met de vraag voor meer informatie én een aantal foto's. Hopelijk kunnen wij op die manier samen tot een passende oplossing komen voor jouw kaartjes. Ik wil je daarnaast aanraden om klachten altijd direct in jouw account in te dienen. Zo komt jouw klacht direct bij Aftersales terecht en kunnen wij snel een oplossing bieden hiervoor. Ik zie heel graag jouw reactie tegemoet! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Fijn bedrijf om mee te werken.
Hi Maria, Dankjewel voor jouw prachtige review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over ons! We zien je heel graag snel terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Visitekaartjes kreeg ik in de goede kleuren, snelle levering en voor een perfecte prijs!
Beste Wim, Bedankt voor het plaatsen van je super enthousiaste review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze service en het eindresultaat. Hier doen wij het allemaal graag voor. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Mooi gedaan
Kort maar krachtig! :) Bedankt voor de mooie review. We zien jullie graag terug! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Wij bestellen hier erg vaak voor ons bedrijf en de levering is altijd goed!
Beste Iris, Wat een ontzettend leuke review heb je geschreven, we wensen je graag veel plezier met de flyers en hopen je natuurlijk snel weer eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
altijd keurig op tijd, en zonder fouten. De tools voor het aanleveren van het drukwerk zijn erg handig!
Beste Sjerrie, Bedankt voor jouw positieve, enthousiaste review :) Ik zie dat jullie al een tijd bij ons bestellen en dat alles naar wens was, wat super! Veel plezier met de brochures, flyers en de nieuwe visitekaartjes. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer