Bij drukwerkdeal eea laten maken voor door ons georganiseerde evenementen. Makkelijk om dit zelf te ontwerpen op hun site. Wat je verwacht krijg je dan ook netjes en snel geleverd. Bij ons zijn de uiteindelijke lever dag altijd nog eerder geweest dan voorspeld, maar denk dat dit puur aan drukte ligt. Op naar meer ontwerpen en afdrukken.
Dag Marcel, Wat een mooie review, dankjewel hiervoor! Super fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat alles ook nog eerder was dan verwacht, dat is helemaal een mooie bijkomstigheid. Veel plezier van de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Alles perfect bewerkt, site is in eerste instantie lastig. Alle raamstickers gemaakt, wil je betalen, kan niet zonder account vallen al je ontwerpen weg. Zeker verbeterpunt voor drukwerkdeal. Maar de kwaliteit van hun werk is uitstekend voor een hele scherpe prijs.
Goedendag, Bedankt voor deze positieve review. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling. Het probleem rondom het inloggen met ontwerpen is inderdaad bij ons bekend en we zijn bezig dit spoedig te verbeteren. Graag tot gauw bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Had gehoopt op een iets mooiere uitstraling van het 'duurzame visitekaartje. Is wat kartonachtig. Wel snelle levering maar mag ook in een klein doosjeverpakt als set. Zaten nu los.
Dag Edith, Bedankt voor jouw review. Ik zie in jouw bestelling dat je gekozen hebt voor het paperwise materiaal, dit heeft inderdaad een beetje een kartonachtige uitstraling doordat het papier een lichtbruine kleur heeft. Jouw tip over de verpakking ga ik doorgeven bij onze productie! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
goede kwaliteit en supersnelle leveringsvoorwaarden
Dag Nindyat, Bedankt voor jouw lovende review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met de geleverde kwaliteit en snelheid van onze levering. Wij proberen alles zo goed mogelijk naar verwachting te leveren. Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Al een aantal jaren bestel ik hier mijn bedrijfs reclame middelen. Content over de service
Hoi Sonja, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat je na alle jaren als klant nog altijd tevreden bent. Wij streven naar de beste kwaliteit en voor de beste prijs, goed dat dit ook zo word ervaren. Op naar een mooie voorzetting in onze samenwerking. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Telefonische ondersteuning was perfect. Ook de snelle levering is altijd prettig. Niks te klagen.
Hi Willy, Bedankt voor deze enthousiaste review. Wij vinden het ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dan zijn wij dat uiteraard ook. Graag tot gauw bij een volgende mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Mijn bestelling kwam later binnen dan verwacht. Ik kon deze een week voor de levering niet meer annuleren, en moest hierdoor helaas een nieuwe spoedbestelling doen. Twee betalingen in plaats van één dus. Erg jammer, maar het contact met Nikkie van de helpdesk was erg duidelijk. Erg lief dat ze erna nog wat chocolaatjes stuurde om de kosten/pijn wat te verzachten! :)
Goedemiddag Marjan, Bedankt voor je review. Wat spijtig om te horen dat het zo heeft moeten lopen met jouw bestelling, helaas kunnen wij inderdaad een order die in productie is niet versnellen of annuleren. Wel fijn dat Nikkie jullie goed heeft geholpen. Mocht je de volgende keer ergens tegenaan lopen, neem gerust even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Eenvoudig om zelf ontwerp te maken en snelle levering. Enigste minpunt is de kleuren kiezen. Met een cursor in een veld de kleur bepalen. Ik vind dat niet handig.
Hi Christel, Bedankt voor jouw review en opbouwende kritiek. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde kwaliteit. Jouw genoemde punt over de kleuren in de ontwerptool ga ik meenemen, hopelijk kunnen wij hierin spoedig een verbetering toepassen. Graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Echt goede service, heel behulpzaam op chat en ook ontzettend duidelijke tips per mail over het aanleveren van de bestanden. Afwerking van zowel de brochures als de notitieboekjes is prachtig. Tip: wel handig als je ook de brochures even van te voren zelf kan zien in de aanlever-tool zoals wel kan bij de notitieblokken
Beste Dorien, Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Omdat wij de bestanden betreft brochures controleren voor de klant, is het niet mogelijk om een preview te zien. Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
De site werkt klant vriendelijk. Kom je er niet uit kan je een chat sturen. Ik kreeg daar gelijk een duidelijk antwoord. En binnen een paar dagen had ik mijn bestelling keurig verpakt in huis.
Beste Yvette, Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Spandoek besteld, met de documentatie online was het simpel zat. Levering sneller als verwacht en de kwaliteit is super, was verrast door de prijs had het niet zo scherp verwacht.
Beste Bas, Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten! Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Spandoek laten maken en snel binnen. Eerder dan verwacht! Kwaliteit goed zowel print als product/materiaal! Heel blij mee!!!
Beste Demi, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je zo blij bent met onze service. Feliciteer je Pim van ons? :) Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Erg gemakkelijk online bestelling kunnen plaatsen en daarna vlotte bezorging. Kortom: zonder poespas prima resultaat.
Beste Jan, Bedankt voor deze mooie beoordeling en complimenten. Hier zijn wij erg blij mee! Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Gebruik gemaakt van de prio service. Je word gelijk goed op de hoogte gehouden, en de volgende dag was het in huis. Keurig gesneden, precies zoals opgegeven
Beste, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Al vaak besteld bij Drukwerkdeal. Keer op keer is alles helemaal uitstekend.
Beste, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat alles keer op keer uitstekend is geregeld. Ik hoop dat de flyers veel vrijwilligers aantrekken! Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Met de module op de website is een spandoek/banner maken een peuleschil. Het werkt goed en is duidelijk, ook de levering volgens afspraak. Kortom. Goed geregeld!
Hi Robbin, Dankjewel voor het achterlaten van deze review. Heel fijn om te lezen dat de geleverde order geheel naar verwachting is. Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk te leveren. Bij je volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
ziet er goed uit en was heel snel in huis
Hi Marjolein, Dank voor deze mooie review. Goed om te horen dat je tevreden bent met de geleverde bestelling en dat alles mooi op tijd binnen was. Graag tot snel bij een volgende snelle order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Slecht is dat zodra je op de pagina van drukwerkdeal komt je meteen wordt uitgenodigd te beginnen met ontwerpen........ om er later achter te komen dat alles weg is om dat je niet bent ingelogd / aangemaakt. Als je dat dan uiteindelijk door hebt is het product van dwd goed! Geen gezeur in no time in huis. Aanbevelen: Ja maar registreer je eerst anders in je werk weg.!!
Goedendag, Bedankt voor jouw review. Spijtig om te horen dat jouw gemaakte ontwerp verloren is gegaan. Na meerdere meldingen over dit probleem is ons team er druk mee bezig om dit aan te passen in het systeem. Ons excuus dat je hier tegenaan hebt moeten lopen, wij hopen het spoedig aangepast te hebben. Wel fijn dat het uiteindelijke drukwerk geheel naar wens is. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik bestel regelmatig bij DWD. Voornamelijk omdat ze erg betrouwbaar zijn qua tijd, met het leveren van je bestelling. En het drukwerk is ook goed ;-)
Hallo Inge, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je ons nog altijd vertrouwd met het produceren van jouw drukwerk, wij doen dit met veel plezier. Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle levering, goede kwaliteit. vriendelijke personeel.
Hoi Gerard, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze kwaliteit en service. We doen ons best iedereen zo goed mogelijk te ondersteunen waar mogelijk. Bij je volgende order staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Makkelijk te bestellen Snelle levering Prima prijs kwaliteit verhouding
Hi Suzanne, Wauw een 10, dank hiervoor. Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Bij je volgende order staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Makkelijke website, snel te realiseren product, goede kwaliteit-prijs verhouding. Mogelijkheden ter ontwerpen hadden iets uitgebreider gemogen. Maar de banner is boven verwachting, werd nog geleverd in een handige beschermtas.
Dag Lotte, Bedankt voor deze lovende review. Wij zijn erg blij om te horen dat je zo tevreden bent. Ons streven is om het bestellen zo snel en gemakkelijk mogelijk te houden. Fijn dat dit ook zo ervaren word en het resultaat boven verwachting is. Veel plezier van de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Drukwerkdeal maakt het je echt gemakkelijk. De site is gebruiksvriendelijk en de keuze is reuze.
Dag Gonda, Bedankt voor jouw positieve review. Wat leuk om te lezen dat je tevreden bent met onze website en ons assortiment. Wij wensen je veel plezier met jouw bestelling en zien je graag spoedig terug voor een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Nadat alle gegevens zijn ingevoerd aangeleverd is het bestelde netjes zoals van te voren aangegeven bezorgd.
Goedendag, Wat ontzettend fijn dat jouw order geheel naar verwachting is geleverd. Wij doen ons best alles zo goed en snel mogelijk te leveren. Bedankt voor je beoordeling en heel graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Helemaal blij met onze flyers, makkelijk te bestellen, snel geleverd en de volgende dag in de brievenbussen bezorgd. Kom zeker bij Drukwerkdeal.nl terug!
Beste Natascha, Bedankt voor jouw beoordeling en mooie complimenten. Wij helpen je graag bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer