Goed verzorgde en duidelijke website. Prima kwaliteit tegen een acceptabele prijs.
Hi Paul, Bedankt voor deze lovende review. Heel fijn om te lezen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Wij doen ons best om alles zo goed mogelijk naar tevredenheid te leveren. Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Zou afgelopen maandag geleverd worden, toen dinsdag, toen woensdag en alhoewel we open zijn tot 20.00 h krijgen we een bericht dat we er niet waren. Behalve dat we er fysiek waren (het is een kliniek en dierenwinkel), is er ook geen gebruik gemaakt van de ringbel, we kunnen in ieder geval niets terugvinden. Morgen gaan we het pakketje dus maar zelf bij het de lokatie van Postnl ophalen en hopelijk is het drukwerk wel zoals we verwachten.
Hallo Ron, Bedankt voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat jouw bestelling een vertraging opgelopen heeft bij de vervoerder. Voor al onze orders zijn wij voor de levering altijd afhankelijk van de vervoerders, hierin kunnen helaas wel een vertragingen ontstaan. Wij spreken hierom ook altijd van een verwachte leverdatum. Ik hoop dat de order verder helemaal naar verwachting is, alvast veel plezier gewenst van de bestelling. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, neem dan even contact op met de klantenservice zodat wij kunnen kijken naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
De t shirts zagen er goed uit alleen bij een was de print niet goed doordat ze gekreukt in de doos zaten. Das wel jammer want nu is een print toch wel lelijk op 1 shirt. Het verpakken en verzenden is de boosdoener het zal ongetwijfeld goed uit de machine gekomen zijn. Daarnaast waren de shirts erg gekreukt dat ben ik niet gewend. Verder top partij altijd snel en goede prijs. Alleen deze keer dus iets minder en gene 5 sterren waard.
Dag Irene, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Allereerst super fijn om te horen dat je normaalgesproken helemaal tevreden bent, dat doet ons goed. Echter vind ik het spijtig om te horen dat het bij deze order niet helemaal naar wens is. Ik zie geen klacht op je bestelling dus ik stuur je even een mail zodat we kunnen kijken hoe we dit zo spoedig mogelijk kunnen oplossen. Graag hoor ik van je! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Slecht gedrukt, vlekkerig.
Goedemorgen Gert Jan, Bedankt voor jouw review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent met het geleverde drukwerk, dat is uiteraard niet de bedoeling. Graag willen wij als het niet naar wens is dit voor je rechtzetten, echter zie ik dat je nog geen klacht hebt ingezet op de order. Ik wil je vragen een klacht in te dienen via jou account met foto's zodat we zo snel mogelijk een gepaste oplossing kunnen bieden. Excuus voor het geleden ongemak. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
Met de juiste basis aangeleverd wordt e.e.a. zeer kundig en snel uitgevoerd en geleverd. Aan de telefoon mensen met kennis van zaken. Een goede inDRUK hebben zij gemaakt en dan DRUK ik mij nog voorzichtig uit.
Hi Rob, Wat een ontzettend mooie review om te lezen, dat is een prachtig begin van de dag. Bedankt hiervoor. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde bestellingen en hopelijk mogen we je gauw terug verwelkomen voor een nieuwe mooie bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Altijd top en snel en scherp geprijsd!
Goedendag, Wat een top beoordeling, daar worden wij blij van. Goed om te horen dat je onze prijs / kwaliteitsverhouding goed vind, dat is uiteraard ons streven. Mocht je een keer toch ergens tegenaan lopen, laat het dan gerust even weten! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Al meerdere keren bij drukwerkdeal besteld. Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en de levering. Ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden!
Goedendag, Bedankt voor jouw beoordeling. Wat leuk om te horen dat je ons zou aanraden bij anderen. Wij doen ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen en alles naar tevredenheid te leveren. Goed om dan hier te lezen dat dit door jou ook zo ervaren word. We zien je graag weer terug voor je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Alles dat verkeerd kon gaan, ging verkeerd. Ondanks gegeven oplossingen. De terugbetaling van de spoedverzending (voor 10u ontvangst) en nieuwe druk omdat de afwerking ook nog vergeten was. De vandaag ontvangen vervanging bleek ook niet met de gewenste kwaliteit afgeleverd... Erg jammer. Dit is mogelijk de laatste keer dat ik jullie service afnam.
Hoi Koen, Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt met ons. Ik heb in je order gekeken en zie inderdaad dat de vertraging en levering zonder afwerking al waren opgepakt door ons klachten team. Wij doen altijd ons best alles naar verwachting te leveren, maar ook bij ons kan daar helaas wel eens iets mis in gaan. Uiteraard is het niet de bedoeling dat de herdruk dan ook niet naar verwachting is. Ik wilde even telefonisch contact met je opnemen, maar wij hebben geen telefoonnummer in het account staan helaas. Ik zal je dan ook even een mail sturen, hopelijk kunnen wij samen achterhalen wat er is mis gegaan en kijken naar een gepaste oplossing. Ons excuus voor het geleden ongemak! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Heel vlotte verzending en ontvangst, mooie enveloppen!
Dag Margo, Wauw, wat een ontzettend mooi cijfer. Dankjewel hiervoor. Heel fijn om te horen dat je alles netjes op tijd hebt ontvangen en het resultaat naar wens is. Veel plezier van jouw bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Mooie kwaliteit, snelle levering
Hi Marian, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Veel plezier met jouw bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Precies wat ik bedoelde.
Hoi Bregje, Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Wij doen ons best alles zo goed mogelijk naar verwachting te leveren. Graag tot gauw bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
goed hoor alleen zou fijn zijn als alles tegelijk verzonden word inplaats van alles op apparte dagen
Dag David, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde order. Jouw opmerking over de verzending is iets waar wij inderdaad mee bezig zijn, wij hopen hier in de nabije toekomst een gepaste oplossing voor te hebben. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Ideaal om via Drukwerkdeal te bestellen, altijd op tijd levering en goede kwaliteit (uiteraard afhankelijk van wat je zelf aanlevert...). Het proces om iets te uploaden en te checken is ook super simpel. Kortom, zeer tevreden!
Hi Sheila, Wat een ontzettend leuke review om te lezen, bedankt hiervoor. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons en ons bestelproces. Wij proberen alles zo gemakkelijk mogelijk te houden en de beste kwaliteit te leveren. Veel plezier van jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
prima, wel pittige prijsstijging
Hoi Nick, Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent met ons. Helaas moeten wij inderdaad mee stijgen in de prijzen, wij proberen wel nog altijd de scherpste prijs aan te bieden. Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Altijd blij met de visite kaartjes! En snelle levering!
Hi Wendy, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat jouw visitekaartjes helemaal naar verwachting zijn, daar doen wij het voor. Veel uitdeel plezier en graag tot gauw bij een volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
Alles verliep vlot, ik had diverse keuze's met leveren en alles was op tijd. Jammer dat bij de Mesh doeken geen rubbertjes zaten.
Hey Alfons, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Mocht je iets missen bij onze producten dat horen wij dat graag. Zet het gerust met een voorbeeldje voor ons op de mail zodat we kunnen kijken of wij het aan het assortiment kunnen toevoegen. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Meer dan tevreden over het resultaat. In de toekomst ook een kleine hoeveelheid in een keer verzorgen. nu moest ik twee keer dezelfde gegevens versturen.
Dag Arlet, Bedankt voor deze review. Fijn dat je zo tevreden bent over het geleverde resultaat. Goede tip omtrent het de lage oplagen, dit speel ik door naar het desbetreffende team. Veel plezier van de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Uploaden was duidelijk - snelle service - Aanleveren was duidelijk. Het zou fijn zijn om te kunnen kiezen hoe het pakket verstuurd wordt. Pakket werd nu met PostNL verstuurd.
Hoi Sher, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling en dat het bestellen duidelijk en snel verlopen is. Helaas is het kiezen van de vervoerder inderdaad niet mogelijk, dit heeft te maken met verschillende factoren. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan gerust even contact op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Product besteld, snel geleverd, en van zeer goede kwaliteit.
Hoi Piet, Bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze geleverde kwaliteit. Ons streven is de beste kwaliteit voor de beste prijs, mooi dat dit ook zo ervaren word. Graag tot gauw bij een volgende kwaliteitsorder. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Door de duidelijke specificaties en template tot een prachtig resultaat gekomen.
Dag Siska, Wat een lovende review, dankjewel hiervoor. Mooi om te lezen dat je met onze templates en website tot jouw gewenste bestelling bent gekomen, dat is uiteraard het doel. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
T-shirt laten bedrukken. De levering was volgens afspraak en het resultaat zoals ik het wilde hebben.
Hi Stan, Wauw, een tien! Daar zijn wij ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat jij ook tevreden bent met het geleverde t-shirt, veel draagplezier :) Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ruime keus. Gemakkelijk samen te stellen naar wens. Goede kwaliteit producten. Snelle levering
Hallo Michel, Bedankt voor deze mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Wij proberen het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat je de gewenste order zo snel mogelijk naar tevredenheid mag ontvangen. Veel plezier van de order en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Goed produkt( foto op dibond), goede telefonische hulp en prima verpakt.
Hoi Dime, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de dibond plaat en het telefonisch contact dat je hebt gehad met onze klantenservice. Veel plezier van de mooie foto's en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
De klachtenafhandeling is prima voor zover ik daar tot nu toe gebruik van heb moeten maken. Het is jammer dat ik ervan gebruik heb moeten maken, dat is wel zo. Eén keer een order gemist door jullie, één keer product niet bij de klant terecht gekomen, een keer beschadigd bij de klant terecht gekomen. Maar het wordt netjes en snel opgelost. Wat mij meer stoort is de offerte-afdeling. Deze reageert traag en maakt zich er iets te makkelijk van af. Nee, doen we niet, nee, kan niet.
Dag Caroline, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat vervelend om te horen dat er een aantal dingen niet helemaal goed zijn gegaan, wel goed om te horen dat het allemaal goed opgelost is. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt met onze sales afdeling. Zij hebben vrij strikte eisen omtrent het aanvragen van offertes, helaas worden daardoor inderdaad soms verzoeken afgewezen. Mocht je de volgende keer ergens tegenaan lopen, laat het ons dan gelijk weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Goede service, snelle levering. Duidelijk eigen ontwerp aan te leveren. Iedereen kan ermee werken.
Dag Monique, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons en dat het aanleveren gemakkelijk is verlopen, we hebben geprobeerd het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer