Snelle, nette, goede service.

Goede service, snelle levering. Duidelijk eigen ontwerp aan te leveren. Iedereen kan ermee werken.

Kaartjes zien er mooi uit! Netjes op tijd geleverd.

Snel en betrouwbaar

Snelle afhandeling en eenvoudig zelf te creëren

proefdruk gemist

Al diverse keren bedrukte enveloppen besteld maar de laatste keer is het logo helaas niet goed afgedrukt (full color) en bij vorige bestellingen ging het wel prima Wit op wit is nu niet gelukt en dat geeft een raster dat er niet had moeten zijn.

Makkelijk ontwerpen en leuke prijs

Folders en stickers maken gaat heel makkelijk. Ook kun je eenvoudig herbestellen zonder het hele proces weer te hoeven doorlopen.

Snel en goed

Snel en goed

mooi drukwerk, snel geleverd, betaalbaar

Heel tevreden. Mooie posters werden sneller dan verwacht geleverd. Kwaliteit van papier en kleuren prima. Ik moest even wennen aan het in elkaar zetten. In eerste instantie gekozen voor dubbelzijdig, het werd uiteindelijk enkelzijdig. Was mij niet duidelijk hoe ik dat handiger had kunnen doen. Volgende keer...

makkelijk, snel en goed

oploaden was simpel, afhandeling ging snel binnen 4 dagen geleverd. Het eindproduct zag er gelikt uit en het was niet te duur. TOP!!

Snelle service en prima kwaliteit

Makkelijk bestelproces, snelle levertijden, nette prijzen. Gewoon helemaal goed.

Perfectly done.

Ordering my board was easy. I got all the help I'd needed. I am totally satisfied.

Foute verzending snel hersteld!

Ik vond echter tot twee keer toe mijn pakketje in weer en wind achter de brievenbus gestoken.

Perfecte en correcte afwerking.

Prima bedrijf; snel en goede kwaliteit.

Ruime keuze aan producten, altijd erg snel. Bij grotere producties vakkundig support personeel. Wel soms wat moeite met de ontwerptool; dat gaat niet altijd helemaal goed (maar komt ook omdat er geen manual is..?)

Prima drukkerij, levering niet gegarandeerd.

Alles wat ik bestelde was van uitstekende kwaliteit. De klantenservice is prima. Maar Next Day Delivery kan niet worden gegarandeerd omdat Drukwerkdeal niet de optie Premium kiest bij PostNL. Houd daar rekening mee bij last minute drukwerk.

Handig zoekmethode; jwaliteit

De afgelopen 10 jaar altijd kwaliteit ervaren en efficiente afhandeling.

Super levering

Een drukker die voor mij garant staat voor goede service/kwaliteit

Drukwerkdeal is mijn to go partij waar ik mijn uitingen laat drukken. Hele goede service. Daar waar iets niet helemaal lekker naar wens loopt wordt je altijd goed gecompenseerd. Top bedrijf!

Goed drukwerk, soms een misdruk

In het algemeen prima drukwerk, goede service. De aangeleverde documenten worden beoordeeld en van commentaar voorzien, waardoor ik kan verbeteren. Ik heb wel ervaring met een enkele misdruk. En dat is jammer, want kost mij een aantal dagen vertraging in de mailing. Dus als oplossing een goede controle voor verzending!

Weer een goede service

Goede service en weer een snelle levering. Kleine aanmerking is dat het design niet gecentreerd geprint is ondanks de bestanden wel zo aangeleverd zijn. Niet het ergste punt, maar wel anders dan de vorige keer.

correcte, snelle en klantvriendelijke afhandeling

zie hierboven

Het hele team denkt mee voor het beste resultaat

Ik ben natuurijk maar een leek qua drukwerk. Maar door het beoordelen van hetgeen ik aanleverde en de contacten daarover is een mooi resultaat ontstaan.

Snel en mooi kwaliteit

Ik heb een poster op een canvas laten maken. Volgende dag was het al thuis en met echt mooie kwaliteit.

Prima snelle levering

Goede kwaliteit

Top kwaliteit en een dag geleverd

Vrijdag besteld en zaterdag al in huis, zonder te kiezen voor een spoedtoeslag.

Snel, simpel, service en goedkoop

Snel, simpel, service en goedkoop