Goede service, snelle levering. Duidelijk eigen ontwerp aan te leveren. Iedereen kan ermee werken.
Dag Monique, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons en dat het aanleveren gemakkelijk is verlopen, we hebben geprobeerd het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Kaartjes zien er mooi uit! Netjes op tijd geleverd.
Hi Kimberly, Goed om te horen dat de kaartjes naar wens zijn en op tijd binnen zijn gekomen. Ons streven is om alles naar verwachting te leveren, fijn dat dit ook zo is geweest voor jullie. Op naar de volgende top bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle afhandeling en eenvoudig zelf te creëren
Dag Paul, Bedankt voor deze 10, daar zijn we ontzettend blij mee. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Voor een volgende order staan we ook graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Al diverse keren bedrukte enveloppen besteld maar de laatste keer is het logo helaas niet goed afgedrukt (full color) en bij vorige bestellingen ging het wel prima Wit op wit is nu niet gelukt en dat geeft een raster dat er niet had moeten zijn.
Hi Henk, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Wat vervelend om te horen dat het de laatste keer niet helemaal goed gegaan is met de order, mocht dit het geval zijn bij een bestelling wil ik je altijd aanraden even contact op te nemen. Via die weg kunnen samen kijken naar een gepaste oplossing. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Folders en stickers maken gaat heel makkelijk. Ook kun je eenvoudig herbestellen zonder het hele proces weer te hoeven doorlopen.
Dag Lisanne, Bedankt voor deze mooie review. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de geleverde bestellingen. Wij proberen alles zo goed mogelijk te leveren naar verwachting. Graag tot gauw bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Snel en goed
Hi Thijs, Bedankt voor de 9, dat doet ons heel goed. Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Heel tevreden. Mooie posters werden sneller dan verwacht geleverd. Kwaliteit van papier en kleuren prima. Ik moest even wennen aan het in elkaar zetten. In eerste instantie gekozen voor dubbelzijdig, het werd uiteindelijk enkelzijdig. Was mij niet duidelijk hoe ik dat handiger had kunnen doen. Volgende keer...
Goedendag, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de order naar wens is binnen gekomen bij je, dat is ons streven. Je geeft aan wat twijfels te hebben gehad tijdens het bestellen, mocht je dit de volgende keer weer hebben neem dan even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
oploaden was simpel, afhandeling ging snel binnen 4 dagen geleverd. Het eindproduct zag er gelikt uit en het was niet te duur. TOP!!
Dag Harrie, Wat een TOP review, daar worden wij heel blij van. Goed om te horen dat het bestellen maar ook de geleverde order naar verwachting is. Veel plezier van de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Makkelijk bestelproces, snelle levertijden, nette prijzen. Gewoon helemaal goed.
Hoi Ed, Wat een mooie review, dank hiervoor. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw order. Wij proberen het bestellen zo simpel mogelijk te houden, goed om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren. Graag tot gauw! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ordering my board was easy. I got all the help I'd needed. I am totally satisfied.
Hi Monika, Thank you for your review. So good to hear that you are pleased with the service provided and the delivered order. Hopefully we can welcome you back soon for a new order. With kind regards, Isabel Webcare Specialist.
Ik vond echter tot twee keer toe mijn pakketje in weer en wind achter de brievenbus gestoken.
Goedendag, Bedankt voor jouw positieve review. Spijtig om te horen dat er wat problemen zijn geweest met de levering. Wij doen ons best alles zo goed mogelijk te leveren, wij zijn hierin wel afhankelijk van de vervoerders. Mocht je in de toekomst problemen ervaren, neem dan gerust even contact op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Dag Gerda, Bedankt voor deze beoordeling. Kort maar krachtig! Graag tot gauw bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Ruime keuze aan producten, altijd erg snel. Bij grotere producties vakkundig support personeel. Wel soms wat moeite met de ontwerptool; dat gaat niet altijd helemaal goed (maar komt ook omdat er geen manual is..?)
Dag Kees, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Wat fijn dat je tevreden bent met jouw bestellingen en de bij komende service. Fijn dat je aangeeft dat een uitleg/handleiding voor de ontwerptool gewenst is, dit ga ik voorstellen aan het team die hier over gaat. Veel plezier van jouw bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Alles wat ik bestelde was van uitstekende kwaliteit. De klantenservice is prima. Maar Next Day Delivery kan niet worden gegarandeerd omdat Drukwerkdeal niet de optie Premium kiest bij PostNL. Houd daar rekening mee bij last minute drukwerk.
Dag Marco, Bedankt voor jouw beoordeling. Fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze service en drukwerk. Wij doen ons best alles zo goed en snel mogelijk te leveren, het is echter altijd goed om een beetje speling te houden in de levering. Tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
De afgelopen 10 jaar altijd kwaliteit ervaren en efficiente afhandeling.
Goedendag, Bedankt voor het achterlaten van jouw beoordeling. Ontzettend fijn om te horen dat jullie na 10 jaar nog steeds tevreden zijn met onze samenwerking. Wij zijn erg blij met jullie als klant. Op naar de volgende 10 jaar! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Hi Els, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling, dat is uiteraard ook onze bedoeling. Voor de volgende bestelling staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Drukwerkdeal is mijn to go partij waar ik mijn uitingen laat drukken. Hele goede service. Daar waar iets niet helemaal lekker naar wens loopt wordt je altijd goed gecompenseerd. Top bedrijf!
Goedendag Dion, Wauw, wat een ontzettend mooie beoordeling. Dank hiervoor. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dan zijn wij dat ook :) Graag tot gauw bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
In het algemeen prima drukwerk, goede service. De aangeleverde documenten worden beoordeeld en van commentaar voorzien, waardoor ik kan verbeteren. Ik heb wel ervaring met een enkele misdruk. En dat is jammer, want kost mij een aantal dagen vertraging in de mailing. Dus als oplossing een goede controle voor verzending!
Dag Anke, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw bestellingen. Het kan inderdaad helaas soms voorkomen dat er iets niet helemaal goed gaat, we proberen dit dan zo goed mogelijk te herstellen. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, laat het dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Goede service en weer een snelle levering. Kleine aanmerking is dat het design niet gecentreerd geprint is ondanks de bestanden wel zo aangeleverd zijn. Niet het ergste punt, maar wel anders dan de vorige keer.
Dag Kely, Bedankt voor deze positieve review. Goed om te horen dat je tevreden bent met de geleverde service en order. Jouw opmerking over het centreren van de druk ga ik oppakken met onze productie, dit mag uiteraard niet gebeuren. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
zie hierboven
Hi Henri, Wat fijn om te horen dat jij onze service correct, snel en klantvriendelijk vind. Dat doet ons goed. Bij de volgende order zullen de toppers van de klantenservice uiteraard weer voor je klaar staan. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik ben natuurijk maar een leek qua drukwerk. Maar door het beoordelen van hetgeen ik aanleverde en de contacten daarover is een mooi resultaat ontstaan.
Dag Andre, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de order naar verwachting is en je goed bent geholpen door onze klantenservice. We doen ons best iedereen zo goed mogelijk te helpen. Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Ik heb een poster op een canvas laten maken. Volgende dag was het al thuis en met echt mooie kwaliteit.
Beste Mariana, Bedankt voor je super enthousiaste review, voor dit soort vrolijke woorden doen we het natuurlijk allemaal graag :-) Veel plezier met het canvas! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goede kwaliteit
Bedankt voor je krachtige review, Peter! We hopen je snel terug te zien bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis, zonder te kiezen voor een spoedtoeslag.
Snel, sneller, snelst Piet! We doen hard ons best om zo de verwachte leverdata (of eerder) te leveren. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snel, simpel, service en goedkoop
Beste Frank, Bedankt voor jouw review, top dat je zo tevreden bent! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer