correct en netjes

Bestelling netjes en correct verzorgd en snel geleverd. Telefonisch ook heel plezierig te woord gestaan.

Een hele mooie foto op forex

De collage van drie foto's is heel mooi geworden. We vinden het alleen jammer dat er geen keuzemogelijkheid is voor een ophanghaakje. Nu moet je zelf iets kopen en precies in het midden opplakken.

zeer tevreden over het drukwerk

Het is mijn eerste keer dat ik via Drukwerkdeal een folder laat drukken. Ik ben geadviseerd door mijn buurman dhr. Op den Dries die vaker drukwerk bij uw instelling laat uitvoeren. Ik heb geen spijt van het opvolgen van zijn advies. dit zal ik in het vervolg ook doen bij een volgende opdracht.

Snel en goede goede kwaliteit plus goed betaalbaar

Goed!

volledig naar verwachting

Sneller geleverd dan verwacht en van topkwaliteit.

Snel en prima

Fijne website. Altijd snelle levering. Heel tevreden.

Goed werk, goede service.

Foto op dibond besteld. Hele mooie print. Bij levering was 1 van de hoeken beschadigd. Gebeld en men deed er niet moeilijk over. Kreeg een nieuwe foto. Gelukkig nu onbeschadigd. Al met al prima service.

keurig en vlotte verwerking, prima kwaliteit.

Het ontwerpen via de website werkt steeds vlotter, overzichtelijk en makkelijker

Al ruim 15 jaar mijn favoriet!

Vrij snel na de start van Drukwerkdeal in 2005 werd ik klant. Zakelijk, maar ook voor verenigingswerk. Van flyers, folders, posters, beachflags, visitekaartjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het door Drukwerkdeal tot volle tevredenheid laten produceren. En gaat er eens iets mis ( je blijft een beetje een amateur) dan doet DWD niet moeilijk en lost het voor je op.!

Goede kwaliteit en snel geleverd

Overzichtelijke website en bijna altijd sneller geleverd dan was aangegeven bij de bestelling. Goed drukwerk, nu al meer dan 12 jaar klant en tot heden 1 klacht.

Prima bedrijf

Zeer goede ervaringen, altijd perfect geregeld en nooit verassingen! Doe al het drukwerk ( visitekaartjes, posters etc.) bij Drukwerkdeal.

Snel en keurig afgewerkt en aangeleverd

Op een snelle manier wordt op juiste wijze de order uitgevoerd.

Het klopt helemaal. De verpakking lijkt ook nog eens verbeterd.

Ik kom zelf uit de drukkerij wereld. Was geen fan van "internet drukkers" vanwege prijs en snelheid. Daar ben ik op teruggekomen. Het gaat om de klant. Gemakkelijke "invoer" bestanden, de kwaliteit is prima en de snelheid ook. En . . . . de prijs zeker ook. In het verleden heb ik een aantal keren kapotte verpakking gehad maar dat is ook niet meer. De dozen zijn steviger. Kortom, niks te klagen. Jos Peters Peters Publiciteit

gewoon goede service

duidelijke website makkelijk alles in te voeren, gewoon erg goed.

Prima kwaliteit drukwerk voor een redelijke prijs

Onze eerste flyer en visitekaartjes - helemaal tevreden met het eindresultaat! Het is een goede kwaliteit papier en netjes afgewerkt. Snel geleverd ook nog eens. Prima prima prima!

Snelle service, goede kwaliteit shirt en print.

Prima, aanrader. Zou hier zo nog een keer kunnen bestellen!

Kwaliteit niet als file

Pixels die heel raar uitkomen.

Gebruiksvriendelijk en snel geleverd

De website is gebruiksvriendelijk en het uploaden en goed zetten van mijn eigen bestand gaat makkelijk. Na bestelling en betaling wordt het snel geleverd.

Snel en goed drukwerk en ook nog betaalbaar!

Wat ik zeg, snel geleverd, goede kwaliteit afdrukken en nog betaalbaarder dan de concurrent die ik normaliter de opdracht geef.

Zeer tevreden.

De visitekaartjes zijn niet goed gesneden.

We hebben 2 batches visitekaartjes laten drukken. Opmaak volgens de aangeleverde specs. Echter, het snijwerk is niet volgens de specs gedaan. Met als gevolg dat de onderste regel heel strak, zonder witruimte, op het kaartje staat. Bij sommige kaartjes is zelfs het onderste randje van de tekst af. Eigenlijk hadden deze kaartjes niet verzonden moeten worden door de kwaliteitscontrole.

Prima producten, jammer dat deze keer de levering niet volgens afspraak was.

Zie boven.

Soepel en snel je kaart laten drukken

Proces verloopt helder en snel. Een verbeterpunt: inpassen eigen files komt heel nauw. Verder: 3D view van eindresultaat heel nuttig

Mooie kwaliteit

Altijd snelle service, goede kwaliteit en goede levertijden! Ik ben fan. Visitekaartjes, brochures, boekjes, posters. Bijna alles komt hiervandaan. Goede prijs voor PaperWise (papier van landbouwafval) . Zeer prettig want dat scheelt weer een boel bomen kappen. Aanrader!

vlotte levering!

bestelling vlot geleverd