Bestelling netjes en correct verzorgd en snel geleverd. Telefonisch ook heel plezierig te woord gestaan.
Dag Joke, Dankjewel voor deze lovende review. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling en het contact met onze klanten service als prettig hebt mogen ervaren. Voor een volgende order staan we uiteraard graag weer voor je klaar. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare specialist.
De collage van drie foto's is heel mooi geworden. We vinden het alleen jammer dat er geen keuzemogelijkheid is voor een ophanghaakje. Nu moet je zelf iets kopen en precies in het midden opplakken.
Goedemiddag Annelien, Bedankt voor het schrijven van je review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde kwaliteit van de foto's. Wij hebben inderdaad een beperkt aantal ophangsystemen, ik zal dit mee nemen richting ons product team. Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Het is mijn eerste keer dat ik via Drukwerkdeal een folder laat drukken. Ik ben geadviseerd door mijn buurman dhr. Op den Dries die vaker drukwerk bij uw instelling laat uitvoeren. Ik heb geen spijt van het opvolgen van zijn advies. dit zal ik in het vervolg ook doen bij een volgende opdracht.
Beste Desiana, Bedankt voor je positieve enthousiaste review! Veel plezier van de brochures en tot de volgende order :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goed!
Beste Marianne, Bedankt voor je enthousiaste review! Dat waarderen we. We hopen je natuurlijk snel weer eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Sneller geleverd dan verwacht en van topkwaliteit.
Beste Bram, 'Verwachte leverdatum' pakt dan positief uit ;) Goed om te horen dat het bestellen en het eindresultaat volledig naar verwachting is. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Fijne website. Altijd snelle levering. Heel tevreden.
Beste Rian, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website en de levering! Bedankt voor je positieve review. Veel plezier met de posters en tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Foto op dibond besteld. Hele mooie print. Bij levering was 1 van de hoeken beschadigd. Gebeld en men deed er niet moeilijk over. Kreeg een nieuwe foto. Gelukkig nu onbeschadigd. Al met al prima service.
Beste Emile, Helaas kan het nog wel eens gebeuren dat een zending beschadigd bij jou binnenkomt. Dit is natuurlijk niet jouw fout dus dan zullen wij een nieuwe toesturen :-) Fijn om te horen dat deze nu onbeschadigd en naar wens is binnengekomen. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Het ontwerpen via de website werkt steeds vlotter, overzichtelijk en makkelijker
Hey John, Bedankt voor je positieve feedback! Goed om te horen dat het ontwerpen steeds beter gaat :) Tot de volgende order bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Vrij snel na de start van Drukwerkdeal in 2005 werd ik klant. Zakelijk, maar ook voor verenigingswerk. Van flyers, folders, posters, beachflags, visitekaartjes, je kunt het zo gek niet bedenken of ik heb het door Drukwerkdeal tot volle tevredenheid laten produceren. En gaat er eens iets mis ( je blijft een beetje een amateur) dan doet DWD niet moeilijk en lost het voor je op.!
Goedemorgen Ron, Ik heb je lovende review gedeeld met mijn collega's. Bedankt voor je super enthousiaste woorden. Foutjes kunnen wel eens gebeuren. Zelfs als je een professionele Drukwerkdeal.nl fan bent ;-) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Overzichtelijke website en bijna altijd sneller geleverd dan was aangegeven bij de bestelling. Goed drukwerk, nu al meer dan 12 jaar klant en tot heden 1 klacht.
Hallo Kees, Bedankt voor de review en vooral voor zoveel jaar al trouwe klant! Op naar de volgende 12 met misschien wel 0 klachten ;) Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zeer goede ervaringen, altijd perfect geregeld en nooit verassingen! Doe al het drukwerk ( visitekaartjes, posters etc.) bij Drukwerkdeal.
Hallo Kees, Dank je wel voor jouw review! Hou je brievenbus in de gaten want er is een leuke verrassing naar je onderweg. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Op een snelle manier wordt op juiste wijze de order uitgevoerd.
Hi Peter, Wat een fijne review, dank je wel hiervoor! Veel plezier van jouw bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik kom zelf uit de drukkerij wereld. Was geen fan van "internet drukkers" vanwege prijs en snelheid. Daar ben ik op teruggekomen. Het gaat om de klant. Gemakkelijke "invoer" bestanden, de kwaliteit is prima en de snelheid ook. En . . . . de prijs zeker ook. In het verleden heb ik een aantal keren kapotte verpakking gehad maar dat is ook niet meer. De dozen zijn steviger. Kortom, niks te klagen. Jos Peters Peters Publiciteit
Dag Jos, Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Wat goed om te lezen dat wij jouw mening over online drukkerijen hebben mogen veranderen. Ook fijn om te horen dat het probleem omtrent de dozen nu verholpen is. Veel plezier van jouw bestelling en heel graag tot een volgende mooie order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
duidelijke website makkelijk alles in te voeren, gewoon erg goed.
Hi Anton, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Kort maar ontzettend krachtig. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat is ons streven. Graag tot de volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare specialist.
Onze eerste flyer en visitekaartjes - helemaal tevreden met het eindresultaat! Het is een goede kwaliteit papier en netjes afgewerkt. Snel geleverd ook nog eens. Prima prima prima!
Goedemorgen Annemarie, Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie 1e bestelling helemaal goed in de smaak is gevallen. Wij streven dan ook altijd naar de beste kwaliteit voor de beste prijs. Heel graag tot snel voor jullie tweede bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Prima, aanrader. Zou hier zo nog een keer kunnen bestellen!
Goedendag, Bedankt voor deze lovende review. Wat fijn dat je alles naar verwachting hebt mogen ontvangen en ook super om te horen dat je ons zou aanraden. Heel graag tot een volgende order. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
Pixels die heel raar uitkomen.
Dag Brent, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent met de geleverde flyers. Ik heb jouw bestelling bekeken en ik zie dat je lage resolutie bestanden hebt aangeleverd. Als je een laag resolutie bestand aanlevert dan zal dat ook gedrukt worden. Ik neem via de mail nog even contact met je op om te kijken naar een gepaste oplossing. Mocht je in de toekomst niet tevreden zijn dan wil ik je aanraden een klacht in te dienen via het account, zodat we het zo snel mogelijk kunnen verhelpen. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
De website is gebruiksvriendelijk en het uploaden en goed zetten van mijn eigen bestand gaat makkelijk. Na bestelling en betaling wordt het snel geleverd.
Hi Arianne, Wauw een 10, wat een prachtig cijfer. Bedankt hiervoor. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat doet ons goed. Tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Wat ik zeg, snel geleverd, goede kwaliteit afdrukken en nog betaalbaarder dan de concurrent die ik normaliter de opdracht geef.
Dag Lennart, Bedankt voor je positieve review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het geleverde drukwerk. Dat het dan nog goedkoper is dan je gewend bent dan is dat helemaal mooi meegenomen natuurlijk. Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Zeer tevreden.
Dag Nanne, Bedankt voor het schrijven van jouw positieve review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dat doet ons goed. Veel plezier van de bestelling en heel graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
We hebben 2 batches visitekaartjes laten drukken. Opmaak volgens de aangeleverde specs. Echter, het snijwerk is niet volgens de specs gedaan. Met als gevolg dat de onderste regel heel strak, zonder witruimte, op het kaartje staat. Bij sommige kaartjes is zelfs het onderste randje van de tekst af. Eigenlijk hadden deze kaartjes niet verzonden moeten worden door de kwaliteitscontrole.
Hoi Joris, Bedankt dat je de tijd neemt om een review te schrijven. Wat vervelend om te horen dat je visitekaartjes foutief zijn gesneden. Ik wil mij graag verdiepen in deze klacht echter kan ik geen ordernummer vinden van visitekaartjes gekoppeld aan dit emailadres. Zou je mij willen mailen op [email protected] TAV Rebecca met je ordernummer en wat foto's? Dan kunnen we samen verder kijken naar een passende oplossing. Ik hoop graag van je te horen! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Zie boven.
Hi Teun, Bedankt voor het schrijven van een review. Fijn om te horen dat je blij bent met onze producten. Wel vervelend om te horen dat de levering van deze order tegenviel. Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan graag contact op met onze klantenservice. We helpen je dan graag verder! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Proces verloopt helder en snel. Een verbeterpunt: inpassen eigen files komt heel nauw. Verder: 3D view van eindresultaat heel nuttig
Hi Rob, Bedankt voor het schrijven van een review! We zijn blij om te horen dat je helemaal thuis bent met de online aanlevertool. Ook bedankt voor je feedback omtrent het inpassen van de bestanden, we gaan kijken hoe we dit punt kunnen verbeteren. Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Altijd snelle service, goede kwaliteit en goede levertijden! Ik ben fan. Visitekaartjes, brochures, boekjes, posters. Bijna alles komt hiervandaan. Goede prijs voor PaperWise (papier van landbouwafval) . Zeer prettig want dat scheelt weer een boel bomen kappen. Aanrader!
Hoi Hanneke, Bedankt voor je mooie review en complimenten. We zijn erg blij met trouwe klanten zoals jij! Tot ziens weer bij de volgende mooie bestelling! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
bestelling vlot geleverd
Hi Jannie, Kort maar krachtig, bedankt! Heel fijn om te horen dat je order snel is geleverd. We zien je graag weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer