Mooie kwaliteit, snelle levering
Hi Marian, Bedankt voor jouw mooie beoordeling. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Veel plezier met jouw bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Precies wat ik bedoelde.
Hoi Bregje, Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent met jouw bestelling. Wij doen ons best alles zo goed mogelijk naar verwachting te leveren. Graag tot gauw bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
goed hoor alleen zou fijn zijn als alles tegelijk verzonden word inplaats van alles op apparte dagen
Dag David, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de geleverde order. Jouw opmerking over de verzending is iets waar wij inderdaad mee bezig zijn, wij hopen hier in de nabije toekomst een gepaste oplossing voor te hebben. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Ideaal om via Drukwerkdeal te bestellen, altijd op tijd levering en goede kwaliteit (uiteraard afhankelijk van wat je zelf aanlevert...). Het proces om iets te uploaden en te checken is ook super simpel. Kortom, zeer tevreden!
Hi Sheila, Wat een ontzettend leuke review om te lezen, bedankt hiervoor. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons en ons bestelproces. Wij proberen alles zo gemakkelijk mogelijk te houden en de beste kwaliteit te leveren. Veel plezier van jouw bestelling! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
prima, wel pittige prijsstijging
Hoi Nick, Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat je tevreden bent met ons. Helaas moeten wij inderdaad mee stijgen in de prijzen, wij proberen wel nog altijd de scherpste prijs aan te bieden. Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Altijd blij met de visite kaartjes! En snelle levering!
Hi Wendy, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Goed om te horen dat jouw visitekaartjes helemaal naar verwachting zijn, daar doen wij het voor. Veel uitdeel plezier en graag tot gauw bij een volgende bestelling. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
Alles verliep vlot, ik had diverse keuze's met leveren en alles was op tijd. Jammer dat bij de Mesh doeken geen rubbertjes zaten.
Hey Alfons, Bedankt voor jouw review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dan zijn wij dat ook. Mocht je iets missen bij onze producten dat horen wij dat graag. Zet het gerust met een voorbeeldje voor ons op de mail zodat we kunnen kijken of wij het aan het assortiment kunnen toevoegen. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Meer dan tevreden over het resultaat. In de toekomst ook een kleine hoeveelheid in een keer verzorgen. nu moest ik twee keer dezelfde gegevens versturen.
Dag Arlet, Bedankt voor deze review. Fijn dat je zo tevreden bent over het geleverde resultaat. Goede tip omtrent het de lage oplagen, dit speel ik door naar het desbetreffende team. Veel plezier van de bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Uploaden was duidelijk - snelle service - Aanleveren was duidelijk. Het zou fijn zijn om te kunnen kiezen hoe het pakket verstuurd wordt. Pakket werd nu met PostNL verstuurd.
Hoi Sher, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Goed om te lezen dat je tevreden bent met de bestelling en dat het bestellen duidelijk en snel verlopen is. Helaas is het kiezen van de vervoerder inderdaad niet mogelijk, dit heeft te maken met verschillende factoren. Mocht je hier meer informatie over willen, neem dan gerust even contact op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Product besteld, snel geleverd, en van zeer goede kwaliteit.
Hoi Piet, Bedankt voor jouw positieve review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze geleverde kwaliteit. Ons streven is de beste kwaliteit voor de beste prijs, mooi dat dit ook zo ervaren word. Graag tot gauw bij een volgende kwaliteitsorder. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Door de duidelijke specificaties en template tot een prachtig resultaat gekomen.
Dag Siska, Wat een lovende review, dankjewel hiervoor. Mooi om te lezen dat je met onze templates en website tot jouw gewenste bestelling bent gekomen, dat is uiteraard het doel. Mocht je in de toekomst hulp nodig hebben, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
T-shirt laten bedrukken. De levering was volgens afspraak en het resultaat zoals ik het wilde hebben.
Hi Stan, Wauw, een tien! Daar zijn wij ontzettend blij mee. Fijn om te lezen dat jij ook tevreden bent met het geleverde t-shirt, veel draagplezier :) Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ruime keus. Gemakkelijk samen te stellen naar wens. Goede kwaliteit producten. Snelle levering
Hallo Michel, Bedankt voor deze mooie review. Wat ontzettend fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Wij proberen het bestellen zo gemakkelijk mogelijk te maken zodat je de gewenste order zo snel mogelijk naar tevredenheid mag ontvangen. Veel plezier van de order en graag tot snel. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Goed produkt( foto op dibond), goede telefonische hulp en prima verpakt.
Hoi Dime, Bedankt voor jouw review. Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de dibond plaat en het telefonisch contact dat je hebt gehad met onze klantenservice. Veel plezier van de mooie foto's en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
De klachtenafhandeling is prima voor zover ik daar tot nu toe gebruik van heb moeten maken. Het is jammer dat ik ervan gebruik heb moeten maken, dat is wel zo. Eén keer een order gemist door jullie, één keer product niet bij de klant terecht gekomen, een keer beschadigd bij de klant terecht gekomen. Maar het wordt netjes en snel opgelost. Wat mij meer stoort is de offerte-afdeling. Deze reageert traag en maakt zich er iets te makkelijk van af. Nee, doen we niet, nee, kan niet.
Dag Caroline, Bedankt voor het schrijven van jouw review. Wat vervelend om te horen dat er een aantal dingen niet helemaal goed zijn gegaan, wel goed om te horen dat het allemaal goed opgelost is. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt met onze sales afdeling. Zij hebben vrij strikte eisen omtrent het aanvragen van offertes, helaas worden daardoor inderdaad soms verzoeken afgewezen. Mocht je de volgende keer ergens tegenaan lopen, laat het ons dan gelijk weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Goede service, snelle levering. Duidelijk eigen ontwerp aan te leveren. Iedereen kan ermee werken.
Dag Monique, Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons en dat het aanleveren gemakkelijk is verlopen, we hebben geprobeerd het proces zo gemakkelijk mogelijk te maken. Veel plezier van je bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Kaartjes zien er mooi uit! Netjes op tijd geleverd.
Hi Kimberly, Goed om te horen dat de kaartjes naar wens zijn en op tijd binnen zijn gekomen. Ons streven is om alles naar verwachting te leveren, fijn dat dit ook zo is geweest voor jullie. Op naar de volgende top bestelling. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Snelle afhandeling en eenvoudig zelf te creëren
Dag Paul, Bedankt voor deze 10, daar zijn we ontzettend blij mee. Goed om te horen dat je zo tevreden bent met ons. Voor een volgende order staan we ook graag weer voor je klaar. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Al diverse keren bedrukte enveloppen besteld maar de laatste keer is het logo helaas niet goed afgedrukt (full color) en bij vorige bestellingen ging het wel prima Wit op wit is nu niet gelukt en dat geeft een raster dat er niet had moeten zijn.
Hi Henk, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Wat vervelend om te horen dat het de laatste keer niet helemaal goed gegaan is met de order, mocht dit het geval zijn bij een bestelling wil ik je altijd aanraden even contact op te nemen. Via die weg kunnen samen kijken naar een gepaste oplossing. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Folders en stickers maken gaat heel makkelijk. Ook kun je eenvoudig herbestellen zonder het hele proces weer te hoeven doorlopen.
Dag Lisanne, Bedankt voor deze mooie review. Erg fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de geleverde bestellingen. Wij proberen alles zo goed mogelijk te leveren naar verwachting. Graag tot gauw bij je volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
Snel en goed
Hi Thijs, Bedankt voor de 9, dat doet ons heel goed. Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier van je bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Heel tevreden. Mooie posters werden sneller dan verwacht geleverd. Kwaliteit van papier en kleuren prima. Ik moest even wennen aan het in elkaar zetten. In eerste instantie gekozen voor dubbelzijdig, het werd uiteindelijk enkelzijdig. Was mij niet duidelijk hoe ik dat handiger had kunnen doen. Volgende keer...
Goedendag, Bedankt voor je positieve review. Goed om te horen dat de order naar wens is binnen gekomen bij je, dat is ons streven. Je geeft aan wat twijfels te hebben gehad tijdens het bestellen, mocht je dit de volgende keer weer hebben neem dan even contact met ons op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare specialist.
oploaden was simpel, afhandeling ging snel binnen 4 dagen geleverd. Het eindproduct zag er gelikt uit en het was niet te duur. TOP!!
Dag Harrie, Wat een TOP review, daar worden wij heel blij van. Goed om te horen dat het bestellen maar ook de geleverde order naar verwachting is. Veel plezier van de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Makkelijk bestelproces, snelle levertijden, nette prijzen. Gewoon helemaal goed.
Hoi Ed, Wat een mooie review, dank hiervoor. Erg fijn om te horen dat je tevreden bent met jouw order. Wij proberen het bestellen zo simpel mogelijk te houden, goed om te horen dat je dit ook zo hebt ervaren. Graag tot gauw! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Ordering my board was easy. I got all the help I'd needed. I am totally satisfied.
Hi Monika, Thank you for your review. So good to hear that you are pleased with the service provided and the delivered order. Hopefully we can welcome you back soon for a new order. With kind regards, Isabel Webcare Specialist.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer