Op maandag een bestelling geplaatst van twee beachflags. Beide bestanden moesten nog gekeurd worden door de specialist. De bestanden waren snel goedgekeurd, maar één bestelling bleef staan als ‘in behandeling’. Hierover heb ik woensdag contact gehad met drukwerkdeal, om te checken of deze bestelling wel helemaal in orde zou komen. Er werd mij verzekerd dat dit goed zou komen en beide vlaggen geleverd zouden worden. Op donderdag werd er echter maar één vlag geleverd. Op vrijdagochtend weer direct contact gezocht, met de vraag of ik nog wat aan moest leveren. Er werd gezegd dat dit niet het geval was en dat de andere beachflag ook in productie was. Op vrijdagmiddag - iets over 4 - werd er echter gemeld dat het bestand niet aangeleverd was (terwijl deze al goedgekeurd was!). Ik heb hier direct op gereageerd met de vraag hoe dit kon, maar ik kreeg geen reactie meer om 16.15. Pas op maandagochtend werd er bevestigd dat het bestand in orde was, en mijn bestelling aan het eind van de week geleverd zou worden. Drukwerkdeal heeft onnodig lang gedaan over mijn bestelling - terwijl alles in orde was.
Beste Hetty, Bedankt voor de review. Erg vervelend dat de order te laat ios bezorgd, excuses hiervoor. Ik heb begrepen dat je inmiddels contact hebt gehad met mijn collega en dat het is opgelost. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Heel erg blij met wat ik steeds weer bestel! Altijd optijd geleverd en kwaliteit in top staat
Beste Rick, Bedankt voor de mooie complimenten, wauw! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestellling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Kleur van me stickers waren niet allemaal hetzelfde, één berichtje gestuurd en er werden nieuwe opgestuurd.
Beste, Wat top om te horen dat je zo tevreden bent met onze service! Veel plezier van de stickers en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had 2 x next day bestelling geplaatst en betaald. Echter maken ze deze verkoop mogelijkheid niet waar. Ten eerste was ik 8 emails verder en nog kwam er geen antwoord / oplossing. Als je gaat bellen komen er allemaal smoesjes. En gaan ze ook nog vragen waar ik mijn bestelling voor zou gaan gebruiken. Om vervolgens te gaan vertellen dat ik het dan niet op het juiste aangegeven moment heb ontvangen. Maar er wellicht niet wel iets aan had in de toekomst. Na een werkelijk onaangenaam gesprek met nota bene "de manager" (ik betwijfel ten zeerste of dat inderdaad aan de orde was). Heb ik verzocht mijn betalingen te retourneren. Om de eenvoudige reden dat ik de bestelling nodig had voor een event en dit dit niet op de aangegeven datum geleverd is. Daar werd absoluut geen gehoor aan gegeven. En kwamen er allemaal ongewenste ideeën wat ik nog met mijn bestelling zou kunnen gaan doen. Na heel veel aandringen mocht ik blij zijn met een tegemoetkoming van de te veel betaalde overnight kosten en nog een paar euro ter compensatie. Al met al een zeer onprettige ervaring om met dit bedrijf nog zaken te doen. En absoluut GEEN aanrader! Bezint eer ge begint.
Beste, Wat een vervelende situatie, excuus. Betreft de levering, wij spreken altijd van een verwachte levering. Garanderen doen wij dus niet. Dit staat op onze website ook benoemd: https://www.drukwerkdeal.nl/nl/klantenservice/wat-is-de-verwachte-leverdatum-van-mijn-bestelling. Je zal dus altijd rekening moeten houden met dat er een machine kapot kan gaan, postNL je pakket kan kwijtraken of de bezorger een lekke band heeft. Nu zie ik in jouw geval dat de order een dag later is geleverd door vertraging van postNL. Wij geven op de website aan dat, indien de order te laat is geleverd en jij hier wel extra voor hebt betaald, je recht hebt op de kosten van versnelde levering als credit. Mijn collega heeft 50% van jouw orderbedrag gecrediteerd. Dit vind ik dan ook een net voorstel. Echter vind ik het wel vervelend dat er geen goede communicatie en contact is geweest met mijn collega's. Ik zal dit zeker met hen doorspreken. Mocht je hierover nog met mij in gesprek willen gaan, ben ik telefonisch of per mail bereikbaar. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De beste drukkerij dat we tot nu toe hadden gebruikt.
Hey Kim, Hier worden we nou enthousiast van! We wensen je graag veel plezier met de visitekaartjes en hopen je natuurlijk snel weer eens terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Zeer goede website, duidelijk en overzichtelijk en in één oogopslag zie je wat je product bij verschillende aantallen gaat kosten. Goede levertijden, prima kwaliteit.
Hey Rene, Bedankt voor jouw enthousiaste woorden! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze website en de kwaliteit. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
Ik heb een spoedbestelling geplaatst, mijn bestelling zou binnen 1 dag geleverd worden. Na een week is die nog steeds niet geleverd. En als ik hierover contact opneem met de klantenservice, krijg ik een antwoord dat ik het eerder had moeten bestellen, vind dat niet heel klantvriendelijk.
Hallo Renee, Dank je wel voor jouw review. De levering van jouw bestelling laat wel heel erg op zich wachten, mijn excuus voor deze vertraging. Ik had je hier graag over gesproken maar ik kon je niet bereiken. Ik heb je gemaild hierover, ik hoop spoedig van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
We hebben de laatste tijd bijna bij iedere bestelling wel een fout. Dit keer op elke bladzijde twee mini stipjes. Bijna niet te zien, maar toch iets wat er niet hoort. Wij bestellen zeer regelmatig iets en overwegen nu wel een andere drukker.
Hallo mensen bij Hooggevoelig heel gewoon, Bedankt voor de review en het prettige gesprek dat we hebben gehad. Er gaat de laatste tijd te vaak iets mis bij jullie bestellingen. We lossen het netjes op, maar dit is natuurlijk niet de bedoeling. Zoals afgesproken houden we hier contact over. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
top
Hallo Johan, Kort maar krachtig, dank je wel voor jouw review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Super mooie banner ontvangen en sneller in huis dan verwacht! Geweldige medewerkers die echt proffesioneel service verlenen en je goed weten te adviseren als je er niet uit komt.
Hi Valerie, Dank je wel voor deze mooie review. Onze klantenservice zit voor je klaar en helpt je altijd graag verder! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het contact via de mail verliep heel prettig. Eerst overleg over de kwaliteit van mijn aangeleverde bestand en daarna over de dikte van het papier. Ik ben echt heel tevreden over hoe het geworden is en kan iedereen Drukwerkdeal aanraden.
Hallo Debbie, Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen, dank je wel voor jouw review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hele goede upload toon, geweldig assortiment top servicedesk!
Wauw Hans, wat een mooie complimenten, dank je wel! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De kaarten waren sneller binnen dan verwacht. En de kwaliteit is precies naar wens.
Hey Sanne, Wat super om te horen! Fijn dat je kaarten helemaal naar wens geleverd zijn. Veel plezier op jullie speciale dag :) Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Makkelijk besteld, Snel geleverd, helemaal goed.
Ha Tim, Bedankt voor je positieve review! Veel plezier met het plaatmateriaal en tot de volgende order. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had prut aangeleverd om te drukken in eerste instantie. De medewerkers van Drukwerkdeal hebben me perfect geholpen en tips gegeven hoe dit te verbeteren. Resultaat is zeer goed!
Dag Thomas, Dank voor je review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent, daar doen wij het voor. Mooi om te zien dat je met de hulp van onze superhelden tot het gewenste resultaat bent gekomen. Graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
De canvasprints voor mijn taalspel DeMoordOpHetWerkwoord zien er weer prachtig uit!
Hi Dolf, Bedankt voor jouw positieve review. Fijn om te lezen dat je wederom tevreden bent met jouw bestelling. Veel plezier van de prints en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Het raambord wat ik besteld had, zat geen dubbelzijdig tape op. Via de chat contact opgenomen en het is op zich netjes opgelost. Vond alleen hoe het contact via de chat verliep niet zo netjes/vriendelijk. Nou bestel ik regelmatig wat bij drukwerkdeal en dat verloopt altijd helemaal prima zonder problemen. Dus zou er zeker weer bestellen.
Dag Karin, Bedankt voor jouw review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat het raambord niet compleet geleverd was, ons excuus hiervoor. Fijn dat je samen met onze klantenservice tot een gepaste oplossing bent gekomen. Het chat gesprek is teruggelezen en zal opgepakt worden met de desbetreffende collega, excuus voor het geleden ongemak. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, laat het gerust weten. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Drukwerk voldeed aan de verwachtingen. Snel en op tijd aangeleverd.
Hi Aaron, Wauw, een 10! Heel erg bedankt daarvoor. Fijn dat jouw order op tijd is binnen gekomen en geheel naar tevredenheid. Mocht je in de toekomst vragen hebben, neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Goede kwaliteit en spoedige bezorging! Prijs wat hoog
Goedendag, Dank voor deze mooie beoordeling. Fijn om te horen dat de kwaliteit van onze producten naar wens is. Wij streven naar de beste kwaliteit voor de beste prijs! Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Mijn printverzoek is in een flits gerealiseerd.Het fotopapier is stevig en makkelijk kreuk en bubbelvrij aan te brengen.
Dag Alexandra, Wat een ontzettend mooie beoordeling, dank hiervoor. Erg fijn om te lezen dat de order naar verwachting is en dat het gebruik gemakkelijk en goed is. Voor een volgende order zien wij je graag terug! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
binnen de verwachte levering was alles binnen
Goedendag Sander, Bedankt voor het achterlaten van jouw positieve review. Erg fijn om te horen dat je alles op tijd hebt mogen ontvangen en geheel naar tevredenheid. Veel plezier van je bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Voor een leek zelfs professioneel drukwerk te krijgen met deze tools. Uiterst betaalbaar en prachtig eindresultaat.
Beste Gerrit, Bedankt voor de mooie complimenten en review! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Eigenlijk altijd naar wens, zo niet dan wordt het snel opgelost.
Beste Jeroen, Een 10! Bedankt voor de mooie complimenten en review! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snelle leveringen, duidelijke en snelle communicatie en de producten zijn altijd top.
Beste Marjon, Enorm bedankt voor de mooie complimenten en review! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goede kwaliteit, prima prijs en snel binnen.
Beste Megan, Een 10! Bedankt voor de mooie complimenten en review! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer