Makkelijk te bestellen en de levering gaat heel snel.
Beste John, Wat top dat je zo positief bent, dank je wel voor de mooie review. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Omdat ik pas een paar dagen na aanlevering van mijn bestanden te horen kreeg dat ik nieuwe bestanden moest aanleveren, was mijn drukwerk direct een week vertraagd. De kwaliteit was echter, zoals gebruikelijk, goed.
Beste Ageeth, Bedankt voor je review. Omdat in jouw bestand snijtekens stonden, moest er inderdaad een nieuw bestand komen. Dit werd 'pas' gezien bij de productie, nogmaals excuses hiervoor. Mijn collega heeft de de kosten voor een snellere levering gecrediteerd. Fijn dat je tevreden bent over de eindkwaliteit! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goed geholpen met de ontwerpen!
Beste Annelie, Bedankt voor de mooie review, een 10! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Meerdere keren mijn drukwerk (diverse soorten) besteld bij Drukwerkdeal en de kwaliteit is constant en super goed! Fijne klantenservice en de producten worden snel geleverd. Ook fijn dat de verzendkosten inbegrepen zijn bij de prijs van het artikel.
Beste Wendy, Wat top dat je zo positief bent, dank je wel voor de mooie review. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
fijne meedenkende helpdesk. product helemaal naar wens.
Beste Marjolein, Wat top dat je zo positief bent, bedankt voor de mooie complimenten! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ik heb regelmatig contact opgenomen met klantenservice en werd altijd kundig en goed geholpen. Het was m'n eerste grote drukwerkopdracht en hebben me erg geholpen en ondersteund waar nodig. Ook toen de levertijd erg krap werd. Uiteindelijk kreeg ik alles prachtig en op tijd binnen.
Beste Femke, Enorm bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg trots op! We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snelle levering, prima gedrukt. Duidelijke richtlijnen.
Beste Yvonne, Bedankt voor de mooie beoordeling. Hoe maken wij er een 8, 9 en misschien wel een 10 van ;)? We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
De goudfolie op letters van meerdere kaarten is beschadigd. In verhouding op kwart van de levering. Ik heb hier een klacht over lopen.
Beste Juana , Bedankt voor je review en het melden van het probleem. De klacht is in behandeling en er zal snel een oplossing aangeboden worden. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Al een tijdje klant bij Drukwerkdeal. Het is een super snelle service en gebruiksvriendelijk. Ik raad het iedereen aan.
Beste Celine, Wat top dat je zo positief bent, dank je wel voor de mooie review. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Voor het eerst met Drukwerkdeal gewerkt nu. Zeer positief over. Gaan we zeker vaker doen.
Hallo Nick, Wat top dat je zo positief bent, dank je wel voor de mooie review. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering. Mooiste kwaliteit. Niet duur.
Hallo Rashad, Bedankt voor jouw review, niet duur is erg belangrijk in deze tijd van stijgende prijzen! Fijn dat je zo tevreden bent. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Super snel en goed geleverd
Hallo Joost, Bedankt voor jouw review, fijn dat de order naar tevredenheid geleverd is. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik had van te voren een mail gestuurd met een vraag over hoe ik iets moest aanleveren ivm scheurlijnen, dat was mij niet helemaal duidelijk. Het was voor mij als zeker 5 a 6 jaar geleden dat ik iets ontworpen had dat gedrukt zou worden. Vrij vlot nog een email terug gekregen met een duidelijke uitleg! Zodra je het ontwerp geupload hebt kan je via de 3D viewer een goede indruk krijgen van hoe het er uit gaat zien. Alleen jammer dat je het het hele proces van uploaden en wachten opnieuw moet doen als je verschillende papiersoorten wilt vergelijken.
Beste Robin, Wat fijn dat je na zo lange tijd bij ons terecht komt en dat we je goed hebben kunnen helpen. Bedankt voor de review! We hopen je snel nogmaals te zien. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooi bedrukt en zoals beloofd de volgende dag in huis
Hallo Tashin, Fijn dat je zo tevreden bent, bedankt voor de mooie review. Veel uitdeelplezier van de flyers en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel geleverd en mooi bedrukt.
Hi Rob, Fijn dat de T-shirts mooi geworden zijn, dank je wel voor de review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Al vaker van hun diensten gebruik mogen maken en altijd goed en sneller dan ze zeggen.
Hi Bertje Doperwtje, Dank je wel voor jouw review. Dat je met deze flyers maar minimaal 84% meer optredens mag boeken! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snel en betrouwbaar!
Hi Anna, Dat zijn mooie woorden, dank je wel! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Goede kwaliteit juiste prijs snelle levering
Hallo Hv, Dank je wel voor jouw review en het mooie cijfer. Bijna net zo mooi als de trouwauto's! Veel plezier van de bestelling en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Je kunt er bij Next Day levering nog nauwelijks op vertrouwen dat iets op tijd binnen komt. Natuurlijk ligt het altijd aan DHL. Ik doe geen zaken met DHL maar met DD!
Hallo Harrie, Bedankt voor jouw review. Het klopt dat je zaken doet met ons en niet met DHL. Wij zijn echter wel afhankelijk van de bezorgdiensten zoals DHL en PostNL voor de levering van de pakketten. Ze doen hun uiterste best maar soms lukt het niet om tijdig te bezorgen. Met jouw gegevens kan ik geen order terugvinden. Ik kan hierdoor niet zien of het pakket bij ons of bij de bezorging vertraagd is. Hoe dan ook, mijn excuses voor de vertraging in de levering. Ik zou dit graag voor je uitzoeken en in ieder geval de nex day kosten voor je crediteren. Kun je mij berichten op [email protected] t.a.v. Michelle - webcare met het ordernummer? Ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Heldere website en via een keuzemenu kom je langs alle verschillende mogelijkheden. Levering volgens afspraak en hele goede kwaliteit drukwerk.
Hallo Nico. Bedankt voor jouw review, fijn om te lezen dat je tevreden bent met onze website maar vooral dat je blij bent met het ontvangen drukwerk! Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
En ook nog eens makkelijk te bestellen.
Hallo Inge, Het is ook een erg mooi schilderij! Dank je wel voor jouw review, veel plezier van de bestelling. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Ik heb visitekaartjes af laten drukken en net voor het afdrukken wilde ik de aantallen aanpassen waardoor mijn ontwerp was verdwenen. Met hulp van telefonische klantenservice en de klantenservice via de mail is dit opgelost. Heel meedenkend en nemen echt de tijd om naar je te luisteren en mee te denken. Heel erg bedankt Gijs!
Hi Chantal, Dank je wel voor jouw review, wat fijn dat Gijs je heeft kunnen helpen zodat je jouw ontwerp niet kwijt was! Ik heb de complimenten aan hem doorgegeven. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
top!
Hallo Kars, Fijn dat je zo tevreden bent, dank je wel voor de mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Snelle levering en gebruiksvriendelijke uploadmogelijkheden. Als er iets mis gaat wordt dit snel en goed opgelost.
Hallo Oma Haars, Bedankt voor de review en het mooie cijfer. Wat een leuk ontwerp heb je gemaakt, ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Excellent service, custom format, good communication, 10/10
Hello Eduardo, Thank you for that great review! 10/10 that is awesome. We hope to see you again. Kind regards, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer