Alles prima naar wens.

Bestelling snel en exact conform het gevraagde afgeleverd.

Gewoon goed

Uitstekende ervaring

Super gemakkelijk en super mooi

Wilde voor de reeks vakanties een vest maken voor de kinderen en mij waarop alle vakanties van Estivant staan. Super gaaf geworden. De pubers zijn lyrisch erover. En geloof me, die zijn zeer kritisch.

Geweldig!

Niet alleen de bemanning bij de klantenservice, klachtafhandeling en de prepress zijn helden maar vooral mijn vaste contactpersoon bij sales (Mariska H) vind ik een topper! Zij verdient een extra opsteker.

Snelle levering en goed product!

Product voldoet precies aan de verwachtingen

Goed en snel

Goed en snel

Duidelijk en snel geleverd

Snel gemaakt op de site en snelle levering

Snel, makkelijk en goed

Makkelijk aanleveren Snelle service Goede kwaliteit. Prettige prijs.

Product nooit geleverd en geen enkele communicatie vanuit Drukwerkdeal

De titel spreekt voor zich, erg zonde van mijn geld!

Altijd erg tevreden

Snel en mooi werk geleverd

Uitstelde ervaring met 1 verbeter punt

Twee borden besteld met aluminium afwerking. De online Configurator werkt erg fijn, alleen wat meer tekens zou zeker een aanbeveling zijn. (Meer soorten pijlen en figuren) levering ging volledig volgens Schema, tijdens vervoer was een bord beschadigd ondanks dat het goed verpakt zat. Dit aangegeven via de website inclusief foto’s, Er werd per direct een nieuw bord gemaakt en verstuurd. Ook afwikkeling van de schade was goed! Keep on the good work!!

Een mooi bord gemaakt netjes en snel

Mooi bord gemaakt makkelijk om te ontwerpen . Nette. snelle service en snel gelevert tegen een mooie prijs

Wauw!!

Helemaal flabbergasted over de meer-dan-perfecte service van Drukwerkdeal! Een pakket drukwerk werd door PostNL bij mijn klant afgeleverd.... de bezorger zette het neer in de hal zonder een medewerker van mijn klant te spreken... naast een paar dozen met oud papier. Tja, een schoonmaakbedrijf nam 's avonds deze dozen mee voor afvoer; inclusief de doos met drukwerk. Oeps... Klantenservice van Drukwerkdeal gebeld en ik raakte sprakeloos: Drukwerkdeal liet de order meteen opnieuw drukken en afleveren. En... kosteloos! De kosten probeerden zij zelf wel te verhalen op PostNL. De klant is dus overduidelijk koning. *thumbsup* En als kers op de taart: een dag later ontving ik een pakket met een hele fijne verrassing. Terwijl Drukwerkdeal er zelf niets aan kon doen! Wauw dus!! Emma en collega's: waanzinnig bedankt voor jullie geweldige oplossing en ontzettend leuke attentie! Zoals ik al mailde: behalve kwaliteit en prijs is een goede service net zo belangrijk. Jullie bewijzen dat absoluut! Tot de volgende opdracht. :-)

super makkelijk bestellen, snel en goed resultaat

zie hierboven

Mooi drukwerk. Super snel geleverd. Complimenten. Wel iets misgegaan, maar dat bleek vooral bij mij te liggen zonder dat ik dat door had. De technische uitleg over wat er fout is gegaan was goed. De controle door Drukwerkdeal van de aangeleverde pdf had wel beter gekund. Het was fijner geweest als de fout was opgemerkt tijdens de controle fase. Maar daar moet ik zelf ook scherper op zijn. Uit coulance wel korting gekregen op de factuur, dat is erg netjes. Dank. En volgende keer beter.

een simpel drukwerkje kan al fout gaan

jeetje, dat viel tegen. hoe een simpel foldertje al fout kan gaan, en dan vervolgens 1 dag niks horen of het opnieuw gedrukt gaat worden, terwijl mijn klant er al op zit te wachten. Heel beroerd dit. Niet betrouwbaar.

Prima advies en prima drukwerk

Drukken belde mij op met advies over aanpassingen en heeft deze ook aangepast in het drukwerk. Top service!

Snel service

Duidelijke website en snelle levering

Bijna perfect

Snelle service, goede aflevering en correcte afwerking als er iets fout gaat

Perfecte service!

Ik bestel wel vaker bij drukwerkdeal.nl. Altijd snelle levering, prima kwaliteit, en goede prijs/kwaliteit verhouding. Nu heb ik zelf wat verkeerd gedaan waar ik pas achter kwam na contact met de klantenservice. Eigen schuld, dikke bukt zou je kunnen zeggen. Nee hoor, keurig geholpen en zonder meerprijs spoedbestelling van gemaakt. Klasse!

Goede kwaliteit, snelle levering

Goed snel en betaalbaar

Altijd goede ervaringen met drukwerkdeal

Snelle goede service

roll-banner besteld. Snel geleverd. Bij het opbergen van de banner, rolde hij niet helemaal terug in de cassette en geraakte ook de zijkant van de poster wat beschadigd. Contact opgenomen en een paar dagen een nieuw exemplaar ontvangen

Een bestelling geplaatst die niet is geleverd.

Een sticker bestelling geplaatst die niet is geleverd. Bijna twee maanden op gewacht Continu afgeschoven op externe factoren niet zoeken naar een oplossing.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer