De prints op dibond zijn opzich mooi, maar ondanks dat ik het netjes binnen de veilige marges had aangeleverd zit er een witte rand boven. Gebruiksvriendelijkheid kan misschien wat beter
Goedemorgen Martijn, Dankjewel voor jouw review. Wat vervelend om te horen dat de borden toch niet helemaal naar tevredenheid zijn geleverd en je een witte rand hebt. Ik heb je inmiddels ook al een mail gestuurd, wellicht heb je die al gezien. Helaas blijkt dat jij toch de veiligheidsmarge niet helemaal hebt gevuld, waardoor een witte rand is ontstaan. Ook missen wij de snijmarge/afloop bij het bestand, waardoor je altijd een extra risico hebt. Via de mail heb ik een oplossing aangeboden, samen met wat extra uitleg. Ik hoor heel graag nog terug van jou! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
De kleuren komen netjes uit, het wordt goed verpakt en is zonder beschadigingen aangekomen.
Hi Daniël, Wat goed om te horen dat jouw order helemaal naar tevredenheid is geleverd. Daar doen we het voor! Heel veel plezier ermee en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
We kunnen ze aanbevelen
Goedemorgen, Dankjewel voor jouw mooie review, kort en krachtig! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Een snelle service en een hoge kwaliteit producten zorgen ervoor dat ik mijn bestellingen hier blijf doen
Beste Niels, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Precies volgens verwachting!
Beste Emiel, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
makkelijk online te regelen
Beste Ron, Bedankt voor het plaatsen van een review. Hoe kunnen wij er een 9 of wellicht zelfs een 10 van maken? :) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Drukwerk is conform geleverd en een dag eerder.
Beste Nathalie, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ondanks het feit dat ik voorheen de bestanden van het t-shirt middels een speciale offerte kon aanleveren zodat de afbeelding goed gepositioneerd kon worden is dat nu onmogelijk geworden. De aanlevering MOEST, na dagen onderhandelen, via het aangeboden tool dat geïmplementeerd was op de pagina van het t-shirt aangeleverd worden. Anders begonnen ze er niet aan – al heb ik meerdere keren uitgelegd wat het belang ervan is. Wat hier erg jammer van is, is dat het een designers-replica betreft van iets dat ik wat ik zelf 45 jaar geleden ontworpen heb en dat ik voor een habbekrats verkoop. Fans kopen het vanwege de nauwkeurigheid waarmee het gemaakt is door de ontwerper zelf. Het onderscheidt zich daarmee van alle T-shirt-boeren die zich verrijken met slechte kopieën waar ze geen auteursrechten over hebben betaald. Heel erg jammer dat Drukwerkdeal niet meer de kwaliteit levert waar ze voor stonden.
Beste Zsa Zsa, Bedankt voor de review, vervelend dat de positionering van de bedrukking niet naar wens is. Ik heb je hierover gemaild, ik hoop snel van je te horen om een oplossing te kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
The printig it self was fine. I got a late measage that I need to change the file. Also the print was give rather late to DHL. So it did arrive to late.
Dear Matthias, Thanks for your review! The order was placed on June 27 and on June 28 we sent you an email that the file was incorrect. You had deliverd a PPTX file, while this was supposed to be a PDF. The file also contained several images and texts that were of low resolution and the format was not correct. We are sorry to hear that the order was not received on time due to a delay at DHL. I hope te help you with your next order. Greetings, Marian Webcare Specialist
top
Beste Netta, Bedankt voor het plaatsen van een review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Zeer professioneel.
Beste Ria, Wauw, bedankt voor het plaatsen van een review! Hoe kunnen wij er wellicht een 10 van maken? :) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
het verloopt nogal chaotisch. het is niet mogelijk om het aantal af te stemmen op de gewenste hoeveelheid. ik heb voor een brochure twee keer 250 moeten bestellen. de bestelling komt in twee keer en ten aanzien van het aanleveren van het document kan er niet snel worden geschakeld
Beste Tom, Bedankt voor je review. Vervelend om te lezen dat je proces als chaotisch hebt ervaren. Dit is uiteraar niet de bedoeling. Mijn collega heeft een offerte uitgebracht voor 500 brochures, echter heb je er voor gekozen om 2 x 250 stuks te bestellen via de website. Bij 1 orderregel was een foutief bestand aangeleverd (betreft een poster) , mijn collega heeft vervolgens het juiste bestand bij deze orderregel geplaatst. Dat is de reden waarom je 250 stuks later ontvangt. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, hoor ik deze graag op [email protected] ovv Marian/Webcare. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist.
goede kwaliteit, makkelijk aan te vragen en snelle service.
Beste Wilma, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Alles goed en vlot gegaan.
Beste Dirk, Bedankt voor het plaatsen van een review, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Het supersnel geleverde product was perfect. Maar ik ben niet anders gewend van DWD :-)
Beste Els, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Echt ideaal dat je zo snel iets kan regelen!
Beste Dennis, Bedankt voor het plaatsen van een review en de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
mijn ervaring is dat het meestal goed gaat. Jammer vind ik wel dat ze niet even mee kijken of je het goed in de kader hebt gezet. Soms wil het zijn dat mn scherm niet helemaal doet wat ik wil en ja dan zit je een mm ernaast en dus een witte rand .. nu 2 x gehad . flyers zo goed als mislukt dus ja daarom een 6 van mij omdat ze niet even checken of het goed is gegaan .
Beste Jet, Bedankt voor je bericht. Vervelend dat de flyers niet naar wens zijn. Om een witte rand te voorkomen dien je het bestand met 3 mm afloop rondom aan te leveren. Je dient de afbeelding dan wel mee te nemen in de afloop, anders heb je kans op witranden. Dit is dan ook gebeurt bij jouw bestelling. Indien de klant het bestand bij de order plaatst, en daar akkoord mee gaat, controleren wij het bestand niet en zal de order in productie gaan. Ik heb je zojuist een oplossing gemaild, ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
* uploaden gaat goed en controle systeem werkt goed. Duidelijke uitleg over afloop en marge van het ontwerp. * kleuren van het drukwerk zijn goed * afgesproken levertijd wordt nagekomen. * bij printen van dibond plaatjes was er onduidelijkheid over voorgeboorde gaten. Een telefoontje en het werd opgelost.
Beste Jaap, Bedankt voor het plaatsen van een review en de complimenten! Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Altijd prima geregeld met goede prijs/kwaliteit… en mocht er iets mis gaan, wordt er meteen een oplossing gezocht.
Beste Joep, Bedankt voor het plaatsen van een review en de complimenten. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de prijzen en de kwaliteit. En mocht er iets mis gaan dat er een snelle en goede oplossing wordt aangeboden. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Prima kwaliteit en snel geleverd
Beste Hugo, Bedankt voor het plaatsen van een review, een 10! Bedankt daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Al jaren klant bij Drukwerkdeal, met name voor voor zeilen en flyers. Voor een 100% goed resultaat. Vaak nog sneller in huis dan beloofd !
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wat een mooie complimenten, dank daarvoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goede en duidelijke communicatie en mooi product!
Beste Marcel, Bedankt voor het plaatsen van een review, een 10! Hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keurig/snel afgeleverd
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Goede eerste ervaring. Duidelijke uitleg en een heel mooi resultaat! Superblij mee. Ik heb veel succes met de prachtige visitekaartjes voor onze B&B De Patrones in Zutphen.
Beste Myran, Bedankt voor het plaatsen van een review. Fijn om te lezen dat je zo blij bent met het eindresultaat! Veel plezeier met uitdelen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
De boekenleggers waren helemaal naar verwachting en super snel geleverd. Erg tevreden!
Beste Joelle, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat de boekenleggers in de smaak vallen! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer