Allereerst was het bestellen en de levering prima. Wel de doos erg ruim, maar goed. Ik heb 3 stoepbord platen besteld. Doorzichtig, die dan de poster op zijn plaats en droog houdt. Alleen het formaat is echt de maat van de poster, zonder overruimte, zodat hij dus niet goed in de kliklijst past. Dus koop een andere of ergens anders als je dit wil voorkomen. Sorry, maar echt onvoldoende.
Beste Alexander, Bedankt voor jouw review, vervelend dat de inlegvellen niet naar verwachting zijn. Ik heb je hierover gemaild, ik hoop snel van je te horen zodat wij het voor je kunnen oplossen. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
X
Beste Jenny, Bedankt voor het plaatsen van een review, kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Waar je enkele jaren geleden tot op de pixel nauwkeurig een bestand kon aanleveren en dan werd het ook exact zo geprint en geknipt, worden de visitikaartjes beduidend steeds slechter geknipt en zijn vaak oneffen. Voorheen kreeg je ook de kaartjes in een perfect passend doosje, met een brede plastic band er om heen. Tegenwoordig worden ze in enorme stapels in een te gote doos zonder opvullen met een elastiekje eromheen verzonden. Met dus kapotte hoekjes en deukjes op de kaartjes als gevolg. Ik snap dat men moet besparen, maar de service wordt wel echt minder.
Goedemiddag, Bedankt voor het achterlaten van jouw review. Wat vervelend om te horen dat je onze service en kwaliteit vind gedaald in de afgelopen tijd, dat is uiteraard niet de bedoeling. Wij doen uiteraard ons best om alles naar tevredenheid te leveren. Mocht dit niet het geval zijn dan horen wij het uiteraard graag, zodat wij dit kunnen herstellen. Ik kan helaas geen account/order vinden, mocht je niet tevreden zijn over een bestelling wil ik aanraden om een klacht in te dienen via jouw account. Ons klachten team neemt dan spoedig contact met je op. Bij vragen, neem gerust even contact op. Wij zijn te bereiken op 088-8855222. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
De eerste levering van mijn naambord werd goed en erg snel geleverd. helaas was er een foutje gemaakt doordat ik zelf een foutje gemaakt had. De aangepaste levering kwam alweer de volgende dag aan. Super goed en mooi gemaakt ook. vr groet Peter
Hopelijk blijkt in de toekomst dat de shirts ook echt van kwaliteit zijn.
Beste Tijmen, Bedankt voor het plaatsen van een review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
helaas een beetje vertraging met de bezorging... anders was het 5 sterren!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review. Wel erg jammer van de levering, excuses hiervoor. Hopelijk nog wel op tijd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Via meerdere offerte's bleek Drukwerkdeal 1 van de beste opties. Omdat er enigzins haast mee was, hebben wij gekozen voor Next Day Delivery. Wij hadden dit besteld op vrijdag 30 Juni en dit zou betekenen dat het maandag 3 Juli binnen zou komen. Wij ontvingen vrijdag later op de dag al de track and trace code en het was dat PostNL een lichte vertraging had, anders hadden wij dit zelfs al zaterdag in huis gehad. Drukwerk is prima kwaliteit!
Beste, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat de order naar wens is ontvangen. Veel plezier tijdens de kermis in augustus! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Betaalbare kwaliteit. Perfecte en snelle levering
Beste Raymond, Wauw, wat een mooie review, een 10! Bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Makkelijke website, snelle service en kwalitatieve spullen.
Beste Karlijn, Wauw, wat een mooie complimenten, bedankt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Fijne begeleiding en tips! Heldere site en duidelijk uitgelegd.
Beste Sam, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Van de afbeelding is een keileuke button gemaakt. Jammer dat de toezending verlaat was. Niet 30 juni maar 4 juli kwam de bestelling. Gelukkig wel op tijd! (7 juli deadline)
Beste Joop, Bedankt voor het plaatsen van een review. Leuk om te lezen dat de buttons in de smaak vallen! Wel jammer inderdaad van de levering, excuses hiervoor. Gelukkig nog wel op tijd! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Snelle levering van 17 shirts, en goede shirts. Alleen vind de druk kwaliteit wat minder. Ik ben bang dat die na een paar wasjes zo eraf gaat.
Beste Chalessa, Bedankt voor het plaatsen van een review. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben over de drukkwaliteit, verneem ik deze graag van je. Deze kun je sturen naar [email protected] ovv Marian Webcare. Hierbij adviseer ik je om onze wasvoorschriften te hanteren: *Wassen tot 40 graden *Lauw strijken (niet op de print) *Niet in de droogtrommel *Nooit chemisch reinigen *Geen wasverzachter *Niet bleken Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Altijd fijn werken met Drukwerkdeal. Goede klantenservice en snel bezorgd!
Hi Micha, Bedankt voor deze enthousiaste review, ook namens onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hele goeie service, snel en mooi geleverd!
Hallo Agata, Wat een ontzettend leuk ontwerp heb je gemaakt! Dank je wel voor de mooie review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mijn adreswijziging stond niet in mijn bevestigingsmail, moest ik achteraan bellen. Ik kreeg een creditnota, waarvan ik echt niet waar dat op slaat. Gelukkig kreeg ik mijn drukwerk wel op tijd op het gewenste adres.
Hallo Jan, Bedankt voor jouw review en de feedback over het orderproces. Fijn dat het drukwerk tijdig en vooral op het juiste adres geleverd is. Veel plezier er van! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Prima, alleen jammer dat ik vanuit Duitsland geen rekening met verlegde BTW kan krijgen, dat weerhoud me van een volgende bestelling.
Hallo Gerda, Dank je wel voor jouw review. Onze administratie heeft je een uitleg gestuurd waarom wij geen facturen met verlegde btw opmaken. In het kort komt het er op neer dat wij werken met de Ship to VAT. Het land van levering is hiervoor leidend voor de btw, er is sprake van een lokale levering in het land van aflevering. Ik hoop dat de uitgebreidere uitleg die onze administratie heeft gestuurd je verder helpt en dat we je snel weer terug zien. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Top kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke
Beste, Bedankt voor het nemen van de tijd om een review te plaatsen. Super om te horen dat je zo tevreden bent! We zien je graag snel terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Goed geregeld, makkelijke bestelling en goede afronding. Eindproduct ziet er fantastisch uit.
Ha Björn, Wat een super review heb je geschreven, bedankt daarvoor! Top dat jij het eindproduct naar wens hebt mogen ontvangen. Veel plezier ermee. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik had snel drukwerk nodig. Drukwerkdeal levert kwaliteit en is snel. Ook nog eens voor een goede prijs
Hey Lavinia, Bedankt voor je enthousiaste complimenten! Goed om te horen dat de ansichtkaarten naar wens zijn ontvangen. Tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Emma Drukwerkdeal.nl
Behulpzaam
Beste Hanneke, Bedankt voor je enthousiaste review! Graag horen wij hoe wij van jouw acht een dikke tien kunnen maken. Mail jij mij jouw feedback op [email protected]? Hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Ik heb voor mijn bedrijf kaarten laten drukken, die ik naar nieuwe klanten stuur om ze welkom te heten. De kaarten zijn prachtig geworden, en ik heb gewoon de “meest gekozen” en niet al te dure versie besteld. Mooi en snel. Top dus.
Beste Esther, Bedankt voor het plaatsen van je super enthousiaste review! Ontzettend leuk om te lezen dat je zo blij bent het eindresultaat en het leveren. Hier doen wij het allemaal graag voor. We hopen je graag snel terug te zien! Met vriendelijke groet, Emma Specialist Webcare
idem.. lekker snel en heel goed
Kort en krachtig, Marja! Top om te horen dat je zo tevreden bent. Tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snel, correct en kwaliteit.
Jaap, bedankt voor de tien! Wat een leuke review heb je geschreven. Veel plezier met het textieldoek en we zien je natuurlijk graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Snelle verzending, ruime keuze en nette service
Hey Corine, Bedankt voor de tien! Hier doen we het natuurlijk graag voor. Wat een fijne complimenten over onze service, keuze en verzending. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
De ontwerpproces was gemakkelijk en de bestelling ging snel. Het was mijn eerste bestelling bij drukwerkdeal.nl maar ik ben er echt blij ermee. Zeker was dit niet de laatste bestelling.
Beste, Bedankt voor je positieve terugkoppeling! Goed om te horen dat het ontwerpen makkelijk ging. Veel plezier met het naambordje en we zien je bij de volgende order natuurlijk graag terug. Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer