Bestellen en levering heel goed, product valt tegen.

Allereerst was het bestellen en de levering prima. Wel de doos erg ruim, maar goed. Ik heb 3 stoepbord platen besteld. Doorzichtig, die dan de poster op zijn plaats en droog houdt. Alleen het formaat is echt de maat van de poster, zonder overruimte, zodat hij dus niet goed in de kliklijst past. Dus koop een andere of ergens anders als je dit wil voorkomen. Sorry, maar echt onvoldoende.

X

Wordt steeds mindere qualiteit

Waar je enkele jaren geleden tot op de pixel nauwkeurig een bestand kon aanleveren en dan werd het ook exact zo geprint en geknipt, worden de visitikaartjes beduidend steeds slechter geknipt en zijn vaak oneffen. Voorheen kreeg je ook de kaartjes in een perfect passend doosje, met een brede plastic band er om heen. Tegenwoordig worden ze in enorme stapels in een te gote doos zonder opvullen met een elastiekje eromheen verzonden. Met dus kapotte hoekjes en deukjes op de kaartjes als gevolg. Ik snap dat men moet besparen, maar de service wordt wel echt minder.

Ook erg goed in the rebound, zo wil je het !!

De eerste levering van mijn naambord werd goed en erg snel geleverd. helaas was er een foutje gemaakt doordat ik zelf een foutje gemaakt had. De aangepaste levering kwam alweer de volgende dag aan. Super goed en mooi gemaakt ook. vr groet Peter

shirts voelen prima en zien er prima uit

Hopelijk blijkt in de toekomst dat de shirts ook echt van kwaliteit zijn.

prima service en drukwerk

helaas een beetje vertraging met de bezorging... anders was het 5 sterren!

Snel! Goed en strak!

Via meerdere offerte's bleek Drukwerkdeal 1 van de beste opties. Omdat er enigzins haast mee was, hebben wij gekozen voor Next Day Delivery. Wij hadden dit besteld op vrijdag 30 Juni en dit zou betekenen dat het maandag 3 Juli binnen zou komen. Wij ontvingen vrijdag later op de dag al de track and trace code en het was dat PostNL een lichte vertraging had, anders hadden wij dit zelfs al zaterdag in huis gehad. Drukwerk is prima kwaliteit!

Snelle levering, goede kwaliteit.

Betaalbare kwaliteit. Perfecte en snelle levering

Goede, snelle service.

Makkelijke website, snelle service en kwalitatieve spullen.

Heel goed!

Fijne begeleiding en tips! Heldere site en duidelijk uitgelegd.

Prachtig resultaat

Van de afbeelding is een keileuke button gemaakt. Jammer dat de toezending verlaat was. Niet 30 juni maar 4 juli kwam de bestelling. Gelukkig wel op tijd! (7 juli deadline)

Snelle levering van 17 shirts, en goede shirts. Alleen vind de druk kwaliteit wat minder. Ik ben bang dat die na een paar wasjes zo eraf gaat.

Altijd fijn werken met Drukwerkdeal. Goede klantenservice en snel bezorgd!

Prima service!

Hele goeie service, snel en mooi geleverd!

Rommelig

Mijn adreswijziging stond niet in mijn bevestigingsmail, moest ik achteraan bellen. Ik kreeg een creditnota, waarvan ik echt niet waar dat op slaat. Gelukkig kreeg ik mijn drukwerk wel op tijd op het gewenste adres.

Prima, maar niet vanuit Duitsland

Prima, alleen jammer dat ik vanuit Duitsland geen rekening met verlegde BTW kan krijgen, dat weerhoud me van een volgende bestelling.

Top kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen

Top kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke

NETJES!

Goed geregeld, makkelijke bestelling en goede afronding. Eindproduct ziet er fantastisch uit.

Snel en accuraat

Ik had snel drukwerk nodig. Drukwerkdeal levert kwaliteit en is snel. Ook nog eens voor een goede prijs

Behulpzaam, scherp en kwaliteit!

Behulpzaam

Van ontwerp tot resultaat, binnen 24 uur. Top.

Ik heb voor mijn bedrijf kaarten laten drukken, die ik naar nieuwe klanten stuur om ze welkom te heten. De kaarten zijn prachtig geworden, en ik heb gewoon de “meest gekozen” en niet al te dure versie besteld. Mooi en snel. Top dus.

altijd goed snel en goedkoop

idem.. lekker snel en heel goed

Geen zorg mijn drukwerk is in goeie handen.

Snel, correct en kwaliteit.

Top bedrijf

Snelle verzending, ruime keuze en nette service

Goede service en top product.

De ontwerpproces was gemakkelijk en de bestelling ging snel. Het was mijn eerste bestelling bij drukwerkdeal.nl maar ik ben er echt blij ermee. Zeker was dit niet de laatste bestelling.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer