Niet gehinderd door enige kennis of inzicht ben ik begonnen een mooi bord te maken. Dankzij de handleiding en begeleiding is het daadwerkelijk een mooi bord geworden. Bedankt!
Hallo Willie, Bedankt voor deze uitstekende review! Top om te horen dat je tevreden bent met de begeleiding in het bestelproces en ook uiteraard blij bent met het eindresultaat! :-) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Nu al voor de tweede keer besteld bij Drukwerkdeal.nl. Makkelijke site, en goede kwaliteit product. Ik zou ook graag bedrukte tasjes (papier) willen bestellen, echter zijn ze op dit gebied wel vele malen duurder dan concurrenten helaas. Maar ik ben super tevreden!
Hi Cynthia, Bedankt voor deze enthousiaste review! Daar worden we blij van! Top om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en snelle service! Ik ga wel even intern uitzoeken hoe het zit met de papieren tasjes. Vele malen duurder dan de concurrenten, dat lijkt me niet helemaal de bedoeling! ;-) We zien je graag weer terug bij www.drukwerkdeal.nl Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Ons kaartje was mooi geprint, goed materiaal maar was erg scheef afgesneden. Een goed zichtbare afwijking te zien per stuk en al helemaal op een stapel. We hebben evt foto’s.
Hi Floor, Dank je wel voor jouw review! Wat vervelend om te horen dat de kaartjes scheef zijn gesneden. Onze excuses voor het ongemak! Ik heb je gemaild zodat we de klacht naar tevredenheid kunnen oplossen. Ik hoop snel van je te horen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Op een avond met mijn tablet 3 reclameborden voor buiten besteld en 1 sticker van 250cm lang. Binnen 2 werkdagen per expres geleverd. In 1 keer goed!
Hi Wirie, Bedankt voor deze top review! Hier doen wij het graag voor! Veel plezier met je order en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Je krijgt snel antwoord en hulp, ik ben blij met het resultaat, dankjewel!
Dag Mirjam, Bedankt voor deze mooie review en de complimenten! Heel fijn om te horen dat we je snel en naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Erg tevreden over de posters die geleverd waren. Wel had de bovenste een kleine kras en was the pakket net niet stevig genoeg in de hoeken waardoor er in de hoek een vervorming was.
Hallo Sem, Bedankt voor jouw mooie review. Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent de posters! Het is wel jammer dat er eentje licht beschadigd is. Mocht je hierover nog contact willen opnemen, staan we uiteraard voor je klaar. Tot ziens! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Snel te bestellen, snel in huis, meestal topkwaliteit en een goede prijs.
Hi Bram, Bedankt voor je mooie review en complimenten. Hier worden wij erg blij van! Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Rebecca Webcare Specialist
Ook bij een misverstand werkt de service voorkomend en probleemoplossend
Beste Andreas, Bedankt voor deze uitstekende review! We waarderen het enorm. Wat fijn om te horen dat mijn collega's van de klantenservice je naar tevredenheid hebben geholpen. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het logo is zeer gefragmenteerd geprint, het ziet er niet uit. Blijkbaar heb ik een verkeerd bestand aangeleverd, had even gebeld. Ik begrijp niet dat jullie maar dan maar gewoon leveren. De eerste maar tevens de laatste keer dat ik gebruik maak van jullie diensten.
Beste, Bedankt voor het schrijven van een review. Jammer om te horen dat je vlag niet naar verwachting is gedrukt. Wanneer je gebruik maakt van onze online ontwerptool, geef je zelf akkoord op het gemaakte ontwerp en wordt het bestand niet gecontroleerd door onze prepress afdeling. Het bestand gaat dan rechtstreeks door naar de drukkerij en wordt gedrukt zoals aangeleverd. (geautomatiseerd proces) Ik zie in de aanlevertool dat er een melding is gegeven dat het aangeleverd bestand een lage resolutie had. Wellicht heb je dit gemist. Hoe dan ook blijft het vervelend en heb ik je een mail gestuurd met een coulance oplossing. Ik hoop wat van je te horen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eerste keer stickers besteld met eigen ontwerp. Deze waren niet scherp, hele andere kleur en plakten niet goed. "Klacht" ingediend en supergoed geholpen, ook met andere stickers bestellen. Kosteloze herdruk. Deze stickers zijn wel de goede kleur alleen weer niet echt lekker scherp...maar wel erg fijn contact gehad
Hi Sanne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven! Heel fijn om te horen dat je blij bent met onze service. Wel jammer dat de stickers nog niet helemaal scherp zijn gedrukt. Ik kan geen klacht vinden op de order die je doorgeeft. Kan het zijn dat dit een oudere klacht betreft? Zo niet, dan hoor ik graag van je wat het ordernummer is. Je mag altijd contact met ons opnemen om de klacht verder te bespreken. We staan dan voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Was worried my order wouldn't arrive on time but received my canvases after ordering on Friday - they came on Tuesday. Great quality and a really good price.
Hi Catherine, Thank you for the 5-star review! We're glad to hear that you're happy with our product and service!. We appreciate you taking the time to share your experience with us and we hope to see you again soon! Kind regards, Rebecca Webcare Specialist
Wij bestelden een bouwhekdoek en betaalden maar liefst €25,16 meer voor een next-day levering. (Vanwege een last-minute persmoment) Onze bestelling kwam helaas niet. Contact met de customer'care'-afdeling leidt direct tot antwoorden met 'kleine' lettertjes. (de levertijden die je terugvindt op onze website, zijn een indicatie...) Tja, de opvallende 'grote' letters zeggen toch wat anders: Morgen in huis? Next-day levering mogelijk! Je ontvangt vervolgens de factuur nadat je product is verstuurd. Je zou verwachten dat je dan de kosten voor de snelle levering wel terug zou krijgen. Maar helaas! In dit geval verteld de customer'care-specialist' dat je hierover érgens wel een klacht in kan dienen. En dan was er nog de levering. De levering die al te laat was werd nog later door ons opgemerkt aangezien de chauffeur deze in een onbemand magazijn zet, zonder zich te melden. Slechte levering en slechte service dus.
Hi Mariëlle, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring met ons hebt gehad. Ik zie inderdaad dat de banner een vertraging heeft opgelopen, onze excuses voor het geleden ongemak hierin. Naar aanleiding hiervan heb ik een klacht voor je aangemaakt en de betaalde next-day kosten gecrediteerd. Dit had uiteraard gelijk aangeboden moeten worden toen je contact met ons opnam, excuses dat dit niet het geval is geweest. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Bijzonder papier ingezet voor een trouwkaart. Prachtig resultaat en vlot geleverd.
Hi Marnix, Jouw mooie ontwerp had hier zeker ook invloed op! Dank je wel voor jouw review, fijn dat je zo tevreden bent met de kaarten. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Nav onderstaande heeft drukwerkdeal zelf contact met me opgenomen. En de fout wordt hersteld. Topservice! === Druk kwaliteit op het canvas is goed. Doek is helaas verkeerd gespannen op het houten raamwerk dat daardoor scheef trekt. Het is nu geen vierkant meer en hangt ook niet plat tegen de muur. Lelijk dus, erg jammer dit
Hi Amanda, Dank je wel voor jouw review. Wat vervelend dat het canvas niet naar verwachting is geleverd. Ik had je hier graag over gesproken maar helaas kon ik je telefonisch niet bereiken. Ik heb je daarom gemaild zodat we de klacht naar tevredenheid kunnen oplossen. Ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
Zoals wel vaker met post.nl vertikt dit bedrijf het af en toe om besteld drukwerk tijdig te bezorgen. Ik betaal extra voor spoedige bezorging, maar krijg op de dag van bezorging rond 14 of 16 uur een bericht dat er een poging is gedaan om te bezorgen, maar dat niemand is aangetroffen. Leugens! Ik moest weer zelf naar het post.nl-punt rijden om het pakket te halen. Daarom: ik vraag kosten voor het halen van het pakket EN de extra kosten die ik betaalde voor spoedige bezorging. Logisch toch?
Hallo Harry, Dank je wel voor jouw review. Wat jammer dat je hier nu speciaal voor moest rijden. PostNL en eigenlijk alle bezorgdiensten hebben het momenteel zo druk dat de bezorging niet altijd naar verwachting is. Mijn excuus voor het ongemak dat dit heeft veroorzaakt. Fijn dat het drukwerk wel naar tevredenheid is! Het viel me wel op dat het lijkt alsof niet alles geleverd is, ik heb je hierover gemaild en ik hoor graag van je. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Het ontwerp wat geleverd heb zaten wat fouten en dat kwam ook op het drukwerk dus eigenlijk mijn eigen fout.
Hallo Marcel, Bedankt voor jouw review. We helpen je graag met alles maar we checken niet op teksten. Het is wel jammer dat het doek nu onbruikbaar is. Ik heb je daarom gemaild zodat we misschien een oplossing kunnen bedenken, ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Zeer tevreden.
Beste, Bedankt voor deze top review, een 10! Wij zijn zeer tevreden met jou als klant! :-) Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima service, lekker snel geleverd
Beste, Wij als Drukwerkdeal.nl willen je graag bedanken voor deze mooie beoordeling :) Graag tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima website, snelle levering
Hi Petra, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het enige wat jammer is dat één bestelling in zes pakketjes geleverd wordt.
Beste, Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je tevreden bent je bestelling! Ook bedankt voor je feedback omtrent het individueel verpakken van de orderregels. Wij werken met een geheel geautomatiseerd productieproces. Zodra er een orderregel gedrukt is, wordt deze gelijk verpakt en klaargelegd voor verzending. We zijn er mee bezig om onze processen te verbeten om zo duurzaam en milieuvriendelijk te werk te gaan. Bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De door mij aangeleverde PDF bleek van onvoldoende kwaliteit. 'Wat nu??' Een bericht aan de bwehulpzame helpdesk was voldoende om te kiezen voor 'Alternatief aanleveren'. Dan wordt de kwaliteit gecontoleerd en goptimaliseerd. Zonder enig tegenbwrich zag ik dat miijn bestelling in productie werd genomen. De volgende dag werd mijn bestelling afgeleverd. Mooie scherpe folders!
Dag Thea, Bedankt voor deze mooie review en de complimenten! Heel fijn om te horen dat we je snel en naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zolang alles goed gaat, is er niks aan de hand: acceptabele kwaliteit drukwerk, makkelijk en goedkoop. Maar zodra er iets misgaat, is er op geen enkele manier beweging meer in te krijgen. Het kan natuurlijk gebeuren dat er een productiefout gemaakt wordt (schoonsnijden op verkeerd formaat). Het lijkt me voor de hand liggen dat je dat als bedrijf zo snel mogelijk recht wilt zetten voor je klant. En niet eerst een "onderzoek instellen" naar de oorzaak, dat zo lang duurt dat er een week later nog steeds geen vervangend drukwerk kan worden geleverd. Gevolg: deadline verstreken, ik heb ergens anders een spoedbestelling moeten plaatsen om op tijd drukwerk aan mijn opdrachtgever te kunnen leveren. Kom op. Als je een hele oplage verkeerd snijdt, is dat gewoon een fout bij het instellen van de snijmachine. Geen hogere wiskunde. Opnieuw doen en zsm fixen. Ik denk dat de mensen bij de klantenservice niet zo heel vaak in een drukkerij komen, maar vooral heel goed zijn in begripvol glimlachen en meelevende mailtjes typen. (Wat vervelend voor je...) Kijk maar naar de reactie die hieronder komt :)
Beste Eric, Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Ik ben er even ingedoken en ik kan me goed voorstellen dat dit frustrerend voor je is geweest. Je hebt middels een klacht aangegeven dat de geleverde brochures scheef zijn gesneden, waarvoor onze excuses. Naar aanleiding hiervan heb je contact gehad met mijn collega van de afdeling After-Sales. Je gaf aan je er spoed bij had en dat je graag z.s.m. een herdruk had gewenst. Omdat wij op dat moment niet wisten waardoor de boekjes scheef waren gesneden hebben wij dit op de productie laten onderzoeken. Mijn collega heeft aangegeven dat het niet mogelijk was om gelijk te gaan herdrukken omdat we nog geen terugkoppeling hadden ontvangen vanuit de productie en dus ook niet wisten of we te maken hadden met een achterliggende probleem wat opgelost moest worden. Wel gaven we aan dat je bij spoed zelf een nieuwe order mocht plaatsen op rekening en dat we achteraf (na de beoordeling) die order konden crediteren. Je gaf aan niet te kunnen wachten op het onderzoek en er is toen afgesproken dat de order geretourneerd en gecrediteerd zou worden. Nogmaals excuses voor het ontstane ongemak en bij verdere vragen verneem ik deze graag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snelle levering, Goede klantenservice. Leuke manier van communiceren. Ook de standaardmailtjes
Hi Gerard, Wauw, dankjewel voor deze prachtige review! Hier worden wij ontzettend blij van. Wij zijn superblij met jou als klant en zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Nadat het mij niet lukte om een blanco achterkant te krijgen, kreeg ik via de chat snel een blanco PDF toegestuurd. Goede service.
Beste Annette, Bedankt voor je mooie review. Fijn dat wij je hebben kunnen helpen. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Beste Marnix, Bedankt voor je mooie review, hier zijn wij erg trots op! Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer