Snel geleverd en goede ondersteuning
Beste Marnix, Bedankt voor je mooie review en complimenten. Hier worden wij erg blij van! Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Na een aanvankelijke fout in de communicatie heeft Drukwerkdeal snel en adequaat gehandeld. Zeer tevreden.
Beste Jaap, Bedankt voor de beoordeling! Ik heb begrepen dat je afgelopen vrijdag hierover contact hebt gehad met mijn collega. Zij gaf toen aan dat je duurzame kaartjes hebt besteld, op het papiersoort paperwise naturel. Door de beige/lichtbruine kleur kan de bedrukking donkerder uitvallen dan verwacht, dit staat tevens op onze website vermeld. Dit is dus ook gebeurt bij jouw visitekaartjes. Mocht je hier nog vragen over hebben, dan verneem ik deze graag van je via [email protected] ovv Marian Webcare. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Originele beoordeling
Ik ben nog in contact met de klantenservice over de afhandeling van mijn klacht, dus wellicht is dit niet het goede moment om me om mijn mening te vragen ;) De visitiekaartjes zijn grijs geworden in plaats van wit. Totaal niet wat ik voor ogen had! Misschien is dit een drukfout of misschien ligt het aan de soort papier. In dat laatste geval was het beter geweest als jullie van tevoren hadden gewaarschuwd dat op dit papier wit niet mogelijk is, voor jullie het ontwerp klakkeloos accepteren. De klantenservice handelt dit momenteel nog af (zeggen ze althans). Afhankelijk van het resultaat 1, 2 of 5 sterren.
Echter Van Post NL moet DWD zo snel mogelijk af. Die blijven ondanks de eerdere levering een onbetrouwbare partij. Via mail wordt aangegeven dat iets geleverd is, maar dan ligt het pakketje bij de buren terwijl je gewoon thuis bent. Dat soort fratsen. Ik reken dat DWD ook aan.
Beste Niels, Bedankt voor je review en feedback. Ik kan geen account vinden op het mailadres wat je vermeld bij het plaatsen van de review. Kun je wellicht het ordernummer, waar het om gaat, naar mijn mailen? Dit kan naar [email protected] ovv Marian Webcare. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Duidelijke uitleg hoe aan te leveren en met gebruik van de sjablonen kan het niet misgaan. Snelle respons van de helpdesk. snelle levering en perfecte kwaliteit. Het resultaat was precies zoals we het wilde hebben.
Beste Harry, Bedankt voor je mooie review en complimenten. Hier worden wij erg blij van! Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Sneller dan gepland geleverd en het is ontzettend mooie gedrukt
Beste Jenny, Een 10, wauw! Enorm bedankt voor de complimenten! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Had een kioskvlag besteld. Het resultaat is prachtig! Helemaal top. Er stond bij het maak-proces dat mijn foto is optimaal zou zijn, maar het eindproduct was supermooi. Het enige puntje vond ik dat het niet makkelijk is om de juiste achtergrond kleur goed te krijgen.
Beste Marnix, Bedankt voor je mooie review en complimenten! Mocht je de volgende keer hulp nodig hebben met het ontwerpen, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. Die helpen je graag verder! Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Goede producten en prijs technisch prima. Duidelijke en snelle levering. Fijn daar te bestellen.
Beste Peter, Bedankt voor je mooie review en complimenten. Hier worden wij erg blij van! Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik bestel vrij vaak iets bij Drukwerkdeal en het gaat altijd goed een snel. Die ene x dat het niet goed ging, werd het achteraf alsnog naar tevredenheid opgelost!
Beste Angelique, Bedankt voor je mooie review, fijn om te lezen dat het die ene x goed opgelost kon worden. Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik zit al een paar dagen te wachten op het drukwerk, maar Postnl werkt niet mee. nu krijg ik de melding dat ze het niet konden afleveren. WIj zijn een horeca bedrijf geopend van 8 in de ochtend tot 23.00 in de avond. ze zijn gewoon niet geweest. en nu moet ik naar een ophaalpunt.....daar zou het vanaf vandaag moeten liggen.... terwijl het vorige week donderdag al geleverd had moeten zijn. Drukwerkdeal is goed, maar POSTNL sucks
Beste Martijn, Bedankt voor je review en feedback. De laatste weken is het énorm druk bij PostNL, maar ook bij andere transportfirma's. Dit komt door het enorme aanbod van zendingen en een personeels tekort. Daar heeft Drukwerkdeal.nl niet alleen last van maar iedereen. Het is inderdaad wel erg vreemd dat PostNL het pakket zaterdag niet heeft kunnen afleveren. Dit wordt niet vermeld in de T&T link. Uiteraard ben ik het er volledig mee eens dat een dergelijke vertraging natuurlijk niet wenselijk is. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ons mooie ontwerp komt perfect over op deze stevige kleurrijke zeilen die snel geleverd werden.
Hallo, Bedankt voor de geweldige review, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Altijd op tijd de levering binnen , iets niet goed er wordt voor een oplossing gezocht
Beste Pauline, Bedankt voor de geweldige review, bedankt hiervoor! Hoe kunnen wij er een 10 van maken? :) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
De tweede keer dat de bestelling er niet goed op staat
Beste Gertie, Bedankt voor jouw review, vervelend om te lezen dat de flyers niet naar wens zijn. Ik heb je hierover gemaild, ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Ik had een bestelling geplaats voor magazine, die ik ook kreeg. Ik had een bestand aangeleverd, wat blijkbaar niet de juiste kleurruimte had en ik had het ook in spreads aangeleverd, wat dus enkel moest zijn. Dit hadden ze netjes aangepast en gestuurd naar mij voor goedkeuring. Ik had het goed gekeurd en een aantal dagen kreeg ik het binnen, precies op de leverdatum wat ze hadden aangegeven. Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de levering van de magazines. Zeker ga ik vaker wat bestellen.
Beste Dominique, Bedankt voor de geweldige review, bedankt hiervoor! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Een probleemorder werd goed opgelost. Ook dat is van belang als je een leverancier kiest.
Beste Leonie, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat het probleem naar tevredenheid opgelost kon worden. Daar doen wij altijd ons uiterste best voor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Maak veel gebruik van dit bedrijf, kwaliteit is goed!
Beste Marion, Bedankt voor de geweldige review, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ansichtkaarten laten printen. Dun, flutterig papier, en de print had toner vegen en de kleuren waren niet goed (te donker) tov wat ik had aangeleverd. Wellicht dat mijn batch door de stagiair geprint waren? Ik weet het niet, maar ik heb 80 euro besteed aan iets waar ik niet blij mee ben.
Beste Ydwine, Bedankt voor je bericht. Erg vervelend om te lezen dat de ansichtkaarten niet naar wens zijn. Echter kan ik geen account vinden onder het mailadres waar je deze beoordeling van stuurt. Ik hoor graag van je om welk ordernummer het gaat, dan kan er een oplossing aangeboden worden. Je kunt mij dit laten weten via [email protected] ovv Marian Webcare. Dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Drukwerk zag er weer goed uit en ook weer snel geleverd
Beste Wilko, Bedankt voor deze prachtig review, een 10!. Hier zijn wij heel blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en prachtig resultaat
Beste Karin, Bedankt voor deze prachtig review, hier zijn wij heel blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Bedrukte pakjes kaarten: onduidelijk bestelproces. Geen afdrukvoorbeeld voor betalen doet twijfelen. Bij telefonisch contact krijg ik in eerste instantie onjuiste informatie. Kaarten zijn uiteindelijk heel mooi geworden.. Bij bestellen van posters is onduidelijk hoe de levertermijn bespoedigd kan worden. Na telefonisch contact wordt het wel duidelijk. Heel omslachtig dat ik dan mijn ontwerp kwijt raak. Sowieso opslaan eigen ontwerpen niet echt handig op de website. Afdrukken van foto's op aluminium niet echt mooi.
Beste AnneMarije, Bedankt voor de review en feedback! Ik zie dat je speelkaarten hebt besteld, de bestanden voor dit product controleren wij altijd voordat deze in productie gaan, Wij sturen geen afdrukvoorbeeld, wij gaan er vanuit dat wat de klant aanlevert, de klant ook wilt laten afdrukken :). Alleen wanneer het bestand niet juist is aangeleverd, conform onze aanleverspecificaties, ontvangt de klant eerst een mail van ons. Is het bestand correct wordt de productie gestart! Bij elk product wordt de verwachte leverdata aangegeven in de prijstabel. Hier kun je tevens zien of een express of next-day levering mogelijk is. Daar kun je dan voor kiezen voordat je begint met het online ontwerpen. Ik ben het met je eens dat het niet wenselijk is dat het ontwerp verloren gaat wanneer, je tijdens het ontwerpen, de levertijd wilt wijzigen. Dit is zeker een verbeterpunt! Tijdens en na het ontwerpen kun je het bestand opslaan. Deze kun je dan terug vinden in 'mijn account', onder 'mijn ontwerpen'. Kun je wellicht aangeven wat er je niet mooi vind bij het afdrukken van foto's op aluminium? Wil jij mij wellicht hier een mail over sturen op [email protected] tnv Marian Webcare? Bedankt alvast! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Levering snel en de print is mooi mbt de prijs - kwaliteit verhouding. Er zaten echter schilfers op van het maken van de boorgaten en twee luchtbelletjes onder de print. Bij een vorige bestelling was alles wel in orde. Het is ook goed verpakt enz. Maar dit is jammer. Ik kan het zo niet gebruiken
Beste Petra, Bedankt voor jouw review, fijn dat je zo tevreden bent over de levering, maar erg jammer dat het dibond bord niet naar wens was. Excuses hiervoor! Ik heb je hierover gemaild, ik hoop snel van je te horen. Met vriendelijke groet, Marian Webcare specialist
Alles super snel geleverd en het drukwerk ziet er super goed uit
Beste Monique, Bedankt voor de mooie beoordeling, een 10! Hier zijn wij erg trots op. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Nee Hanneke, Niet het verhaal weer verdraaien. Ik heb er speciaal telefonisch contact over gehad en dit was wat ik moest doen om het voor zaterdag in huis te hebben. Er was al een order voor 2 dranghekdoeken die betaald waren. Dit geld is/was nog niet terug. Het geld hadden jullie al in huis.
Beste, Zoals mijn collega al aangaf, worden gecrediteerde bedragen terug gestort. Deze kunnen niet worden verrekend op een volgende bestelling. Daarom moest de nieuwe bestelling betaald worden bij het plaatsen daarvan. Mocht je hier nog vragen over hebben, wil ik je vragen om contact op te nemen met onze klantenservice, dank je wel! Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Zonder spoed mijn producten toch veel sneller gekregen dan verwacht. De melding "te lage resolutie" genegeerd op eigen risico en zowel flyers als posters waren prima in orde. Ze stellen dus zelf hoge eisen en dat is helemaal prima
Beste Marielle,, Bedankt voor de geweldige review, bedankt hiervoor! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Conform verwachting gemaakt en geleverd.
Hi Eddy, Dankjewel voor jouw mooie review! Wat fijn dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan met de order! En wat een ontzettend leuk doek heb je besteld! We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Bestelling via Express levering besteld en optijd betaald. Door verkeerd geïnformeerd te zijn en afhandeling van klantenservice zijn de producten niet optijd geleverd voor een evenement.
Goedemiddag Richard, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten. Wat vervelend om te horen dat het proces niet is verlopen zoals je gedacht had. Ik zie dat je contact hebt gehad met een aantal collega's van mij. Je hebt in eerste instantie een order geplaatst met een Express levering, maar deze is vervolgens geannuleerd. Je hebt een nieuwe order geplaatst met een Normale levering, maar deze is niet betaald. Hierdoor is de order ook niet in productie genomen. Wij kunnen een betaling van een geannuleerde order niet zomaar overboeken naar een nieuwe bestelling. Houd wel altijd de status bij via jouw account en via de mail! Via daar wordt je namelijk op de hoogte gehouden. Wij snappen dat het erg vervelend is. Hopelijk loopt jouw volgende bestelling een stukje soepeler! Mocht je hier tegen tijd vragen over hebben, dan helpen we je uiteraard graag op weg. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer