Geweldige ervaring met Drukwerkdeal voor ons zomerkamp!

Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de fantastische ervaring die we hebben gehad met Drukwerkdeal. Als leiding bij een scoutinggroep hebben we last-minute besloten om bedrukte T-shirts te bestellen voor ons welpen zomerkamp, en ik ben zo blij dat we voor Drukwerkdeal hebben gekozen! Het hele proces, van het online bestellen tot het ontvangen van de bestelling, verliep ongelooflijk soepel. Het begon allemaal met het ontwerpen van onze eigen shirts. De afdrukvoorbeelden die Drukwerkdeal aanbood waren geweldig, en het stelde ons in staat om samen met de rest van de leiding te beslissen welk ontwerp we het beste vonden. Wat betreft de prijs-kwaliteitverhouding waren we aangenaam verrast. Voor nog geen 14 euro per T-shirt kregen we een uitstekend product. Het is geweldig om een bedrijf te vinden dat hoogwaardige producten levert tegen een betaalbare prijs. De levertijd was ook indrukwekkend. Hoewel we verwachtten dat het ongeveer een week zou duren voordat we onze bestelling zouden ontvangen, stond de doos al na slechts 3 dagen voor mijn deur. Dit heeft ons echt verbaasd en het laat zien dat Drukwerkdeal zich inzet om klanttevredenheid te waarborgen. Toen ik de T-shirts uit de verpakking haalde, was ik meteen onder de indruk van de kwaliteit. Ze voelen geweldig aan en de bedrukking zit er mooi op met strakke lijnen. Bovendien vielen de maten precies zoals verwacht, wat voor ons erg belangrijk was. Als ik dan toch een klein puntje van feedback moet geven, is het dat de shirts een lichte geur van olie hadden. Maar eerlijk gezegd heb ik dit ervaren bij vrijwel elke online kledingbestelling die ik heb gedaan, ongeacht het bedrijf. Het is iets dat gemakkelijk kan worden verholpen door de shirts even te luchten of te wassen. Kortom, we zijn ontzettend tevreden met onze ervaring met Drukwerkdeal!

Goede & snelle service

Allereerst enorm gemakkelijk te bestellen en snelle levering. Na een klein foutje in het drukwerk enorm goede en snelle service gehad, waarbij de bestelling zonder onkosten opnieuw geplaatst kon worden. Enorm tevreden en ik kom zeker terug!

Doen wat ze zeggen, snelle, keurige, vlotte en zorgvuldige levering

Liever alles in 1 pakket

De kwaliteit van producten is altijd goed. Maar ik vind het zo gek dat als ik meerdere soorten producten bestel, deze allemaal apart verzonden worden. Zo ook deze keer. Ik had 500 flyers en een rolletje bedrukte stickerlabels. Voor dat rolletje is een hele aparte doos gebruikt. Waarom toch..?

Uitstekend product; dag en uur van levering niet duidelijk

Positief, alleen datum en uur levering niet duidelijk

Snelle service en prima kwaliteit

Roll up werd snel geleverd en is van prima kwaliteit. Mooie kleuren

Top kwaliteit, gebruiksvriendelijk en goede klantenservice

In mijn jaren ervaring met drukwerkdeal.nl ben ik altijd tevreden geweest met de leveringen. Het proces om je bestelling aan te leveren is heel gebruiksvriendelijk en als er problemen mee zijn wordt je uitstekend geholpen door de klantenservice.

Snel en mooi drukwerk

De T-shirts zijn mooi, het was snel geregeld. We bestellen ieder jaar deze shirts. Daarom vind ik het jammer dat je niet kan herbestellen. Nu moet je toch het hele proces weet doorlopen.

Snel, goed

Irritant, dit verplichte veld

Oké

Fijne website ik Kong goed mijn eigen ontwerp maken en dit eenvoudig bestellen. Levering was wel lang en de opdruk is een beetje vervaagd erop gezet.

Snel en hoogwaardige kwaliteit

Goede communicatie, nadat ik in de 1e instantie was vergeten de 3mm afloop in de InDesign naar PDF conversie aan te vinken. Daardoor snel een nieuwe PDF kunnen uploaden en 2-dagen later lagen de gedrukte folders binnen :-) Prima drukwerk kwaliteit en netjes per 25 stuks verpakt. Enkele folders hadden minimale schade op de hoekjes door de verpakking/verzending, echter acceptabel...

Veel te laat bezorgd

Ik kan niet zeggen of het bestelde product fysiek gezien goed is, want ik wacht er nog steeds op. Om er zeker van te zijn dat ik het bestelde item op tijd had heb ik voor de duurdere Express optie gekozen, maar ondanks dat is het bezorgmoment door PostNL al 4 keer verschoven en wacht ik er nog steeds op, waardoor ik het te laat binnen krijg. Dit zal allicht de schuld zijn van PostNL, maar wellicht moet er dan voor een andere bezorgdienst gekozen worden.

Snel en top kwaliteit

Het was er op de afgesproken dag, maar ik schrok wel toen ik het pakket zag.. Die was totaal fout ingepakt

Snel en goed.

Snel en goed.

De levering is snel en correct geleverd.

Wij hebben daar al verschillende dingen laten maken en zijn altijd snel en zorgvuldig gemaakt en geleverd tot nu toe.

Een mooi resultaat voor een mooie prijs.

Snel, goed, service!

Snel, goed, service!

Heel mooi drukwerk

Onze A5 brochure werd zonder problemen en heel snel geleverd. De kwaliteit is ook uitstekend. Ik heb al meerdere keren brochures laten drukken bij drukwerkdeal.nl en ben altijd uitstekend geholpen.

Snelle betrouwbare levering

gebeld en direct goed geholpen, daar Vistaprint een belofte had gemaakt welke niet klopte, voortaan dus alleen nog bij drukwerkdeal, die maken de beloftes wel waar. dank nogmaals.

Afspraak niet nagekomen

Ik heb een order geplaatst voor 1000 flyers en daarbij voor express levering gekozen, waarbij aangegeven werd dat het vrijdag geleverd zou worden. Helaas is dit uiteindelijk maandag pas aangekomen en had ik niks meer aan de flyers, jullie collega's stonden mij aan de telefoon netjes te woord en gaf aan dat express kosten gecrediteerd zouden worden en er korting op de factuur zou volgen, later volgde er een mail vanuit haar dat de leverdatum op maandag lag en dat ze niks kon betekenen voor mij.

Kwalitatief slecht

Kwaliteit van t shirt en kwaliteit van bedrukking heel slecht.. kan beter zelf naar zo'n winkel gaan voor zlefde prijs krijg je veel betere kwaliteit.

Altijd goede kwaliteit en snel, fijne service

Erg tevreden

Snelle correcte levering

X

Next day delivery niet nagekomen

Een forse toeslag betaald om de bestelling de volgende dag geleverd te krijgen. Echter, tot op heden de bestelling nog steeds niet ontvangen.

Ik hou van Drukwerkdeal

Altijd gelukkig na een bestelling bij Drukwerkdeal, met of zonder persoonlijk advies!

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer