Altijd gelukkig na een bestelling bij Drukwerkdeal, met of zonder persoonlijk advies!
Hi Corinne, En wij houden van jou! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons! We zijn ook superblij met jou als klant en zien je heel graag terug voor toekomstige bestellingen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Wij hebben diverse soorten blisterverpakkingen, het is lastig om dan de juiste afmetingen geregeld te krijgen, steeds wordt het door Drukwerkdeal aangepast qua formaat waardoor het niet past. Na herhaaldelijk mailcontact is het uiteindelijk wel goed gekomen.
Goedemorgen Katja. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten! Ik zie dat je inderdaad aardig wat contact hebt gehad met mijn collega rondom het bestand en het formaat van de order. Gelukkig zijn jullie eruit gekomen en is de order inmiddels ook geleverd bij je. We hopen dat dit helemaal naar tevredenheid is geleverd! We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Het bestelproces was heel duidelijk! En de visitekaartjes waren na 1 dag al binnen! Super service.
Goedemorgen Babette, Wat een gave review! Wat fijn om te horen dat je de kaartjes zo snel hebt mogen ontvangen! Dat is altijd heel goed nieuws. Veel plezier met het uitdelen! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mooi product. Zoals gemaakt. Daarnaast pragmatisch en snelle service om te zorgen voor tevreden klant.
Goedemorgen Ruth, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons. We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Mooie prijs-kwaliteitverhouding. Duidelijke site en bestelproces. Prima klantenservice als er een keer iets mis gaat.
Hi Elan, Bedankt voor het achterlaten van deze review. Mooi om te lezen dat je zo tevreden bent. Wij streven er naar om de beste kwaliteit voor de beste prijs te leveren, fijn dat je dit ook zo ervaart. Bij een volgende order staan we graag weer voor je klaar. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
Ik had snel een welkomstbord nodig. Via de tool op de drukwerkdeal website snel en eenvoudig een ontwerp kunnen maken en twee dagen later bezorgd op locatie. Erg tevreden over het proces. Nu hopen dat het bord in de zon netjes zijn kleur behoudt.
Dag Robbert-Jan, Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat je gebruik hebt kunnen maken van onze express service die wij aanbieden voor het plaatmateriaal. Veel plezier van de order en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Heel goed materiaal
Goedendag, Dank voor deze lovende review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het geleverde materiaal. Veel plezier van de order en graag tot de volgende keer. Met vriendelijk groet, Isabel Webcare Specialist.
Helemaal tevreden en aardige helpdesk!
Beste Bibi, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten. Ik geef het door aan mijn collega's van de klantenservice. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snelle levering en top kwaliteit, enorm blij mee!!
Beste Eva, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten. Een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Snel en goed
Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Beste Rob, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten. Kort maar krachtig! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Pasjes waren eerst niet scherp en daarna gewoon nieuwe oplage gekregen voor prijs van 1 oplage. TOP!
Beste Roel, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat het probleem met de pasjes zo goed is opgelost! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Supersnel geleverd en hoge kwaliteit. Goed advies en de prijs/kwaliteit verhouding is prima.
Beste Houkelien, Bedankt voor de mooie beoordeling en complimenten. Alvast veel plezier in september! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb een eerdere bestelling opnieuw besteld maar wilde wel een andere foto erop. Dit kon ik heel makkelijk aanpassen. Zo had ik wel de nieuwe foto erop maar wist ik zeker dat het hetzelfde materiaal en formaat kaartje was. Super!
Beste Annelotte, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat het bestelproces zo goed bevalt! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
bij het plaatsen van de order had ik een vraag, deze is supernetjes beantwoord en meegedacht. daardoor zijn de shirts erg mooi geworden. ook de snelle levering is top: ruim op tij alles binnen
Beste Bertie, Bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice! Veel plezier gewenst met de T-shirts! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Via een goede site een goed product snel thuis gekregen
Beste Brigitte, Bedankt voor de mooie beoordeling! Hoe maken wij er een 9 of wellicht wel een 10 van? Tot een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het was makkelijk om te maken en genoeg keus. Snel geleverd
Beste Remko, Bedankt voor de mooie beoordeling! HIer worden wij erg vrolijk van, een 10! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Ik heb nadat de bestelling aan zou moeten komen al 4 keer "we hebben het leveren van het paket niet gehaald en verzetten het aflevermoment " gehad van PostNL. Heel slecht can PostNL maar het straalt ok op jullie af. Ik weet niet of het vaker gebeurd maar misschien ffing een gesprek met PostNL aangaan? Wat de volgende keer bestel ik wellicht er end anders die één betere bezorgservice heeft... Want dit werkt niet
Beste Leon, Bedankt voor je review en feedback. De laatste weken is het inderdaad énorm druk bij PostNL, maar ook bij andere transportfirma's. Dit komt door het enorme aanbod van zendingen en een personeels tekort. Daar heeft Drukwerkdeal.nl niet alleen last van maar iedereen. Uiteraard ben ik het er volledig mee eens dat een dergelijke vertraging natuurlijk niet wenselijk is. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Ik kon zeer makkelijk mijn bestelling maken, versturen en binnen 3 dagen werd alles geleverd.... Wat wil een mens nog meer???
Beste Susanne, Wij als Drukwerkdeal.nl willen je graag bedanken voor deze mooie complimenten ;)! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Volle tevredenheid
Beste Mathieu, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Wij zitten en blijven bij Drukwerkdeal omdat het altijd goed is. Het advies, de service bij eventuele vragen, en het eindproduct!
Beste Jan, Wat een prachtige complimenten, hier zijn wij erg blij mee, bedankt! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Hi Cora, Kort maar krachtig, bedankt! Wij zijn ook zeer tevreden met deze top review! Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed geholpen mooi resultaat. Ik ga nog vaker drukwerk bestellen dus korting altijd fijn.
Hi Marian, Dankjewel voor deze perfecte review! We zijn erg blij om te horen dat je graag terugkomt bij www.drukwerkdeal.nl. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het doosje waarin het binnenkwam was erg slecht verpakt met losse tape. Ook de kwaliteit van het shirt vond ik slecht. Voelt ontzettend dun aan en de bedrukking lijkt bijna onscherp met witte dunne randjes eromheen. Gewoon niet mooi. En in weet zeker dat mijn logo vlijm scherp is ingestuurd. Helaas, niet voor herhaling vatbaar!
Hi Caitlin, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat jammer om te horen dat de kwaliteit van de ontvangen T-shirt tegenvalt. Ik wil graag even met je meekijken naar wat er is geleverd en meedenken met een eventuele oplossing. Zou je mij foto's willen toesturen van de ontvangen T-shirt? Dit mag naar [email protected] TAV Rebecca. Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goed betaalbaar, prima kwaliteit, en snelle levering
Hey June, Wat een mooie review, bedankt! Wat fijn dat je zo tevreden bent over ons, dat doet ons heel goed. We zien je graag terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer