Perfecte en snelle leveringen

Altijd netjes, goed, mooi en snel geleverd. Al jaren klant en uitermate tevreden over de prijs en de kwaliteit. Verschillende mooie dingen laten drukken en altijd goed! Prima klantenservice voor vragen over orders of mogelijkheden.

duidelijk en snel en goed

Ik geef een 8 omdat het zoals ik al zei er is duidelijkheid, ze zijn snel en het levert goed werk af.

Top resultaat zoals gewend

Ik had een bijzondere bestelling met contourgesneden foamborden. Resultaat precies zoals bedoeld en snel geleverd

Sneller dan aangegeven, perfecte kwaliteit

2500 flyers besteld, perfect en een dag eerder dan aangegeven geleverd, top service.

Alles ok

Alles ok

Quick, easy, quality

I have used Drukwerkdeal several times. It’s straightforward to use, quick delivery and always good quality for flyers or cards or booklets.

Snel maar print is niet perfect gesneden

Makkelijk en snel bestelproces. Mooie kant en klaar sjablonen om te gebruiken. Maar eenmaal het product in huis valt op dat de kaartjes niet helemaal hetzelfde zijn. Witte randje verschilt en ook per kaartje links en rechts niet gelijk. Misschien gewoon een foutje..of mis gegaan..geen idee. Ik heb nog geen contact erover gehad met jullie.

Goed, snel en een prima prijs

Werk regelmatig met Drukwerkdeal. Ik ben tot nu toe altijd tevreden.

Weer eens tevreden. Makkelijk bestellen snelle levering van goed materiaal.

Altijd goed!

Elke bestelling bij Drukwerkdeal is altijd naar wens.

Perfecte klantenservice

Goed product, goede service, snelle levering

Geweldige site en followup

Drukwerkdeal werkt super makkelijk: goeie website! Compleet assortiment!! Ze houden je erg goed op de hoogte. Drukwerkdeal zou zelfs kunnen nadenken over nèt iets minder mailtjes die je krijgt na een bestelling… ook beter voor t milieu. Ik wil niet met naam en toenaam op een website of zo.

Goed geadviseerd, er is veel mogelijk

In eerste instantie leek het niet mogelijk en kostbaar om ansichtkaarten te drukken die aan beide zijden te beschrijven zijn. Echter, na advies van een medewerker over welk materiaal, is het me gelukt via Flyers printen, maar dan op 300g en A5. Het snijkader was toch nog niet helemaal duidelijk, maar dat zal ik de volgende keer dan wat ruimer nemen.

goede kwaliteit en goede prijs en fantastische dienstverlening

Klantenservice bestaat nog. Daarvoor moet je bij Drukwerkdeal zijn, een ware verademing. Dit lijkt wel een reclame of zo, haha. Ik ben meer dan dik tevreden.

Vanaf goedkeuring afbeelding upload tot verzending, alles uitstekend

Top Service!

They do really good job.

Goede website, makkelijk ontwerpen en naar verwachting geleverd

De website is makkelijk, duidelijk en het ontwerpen van je product eenvoudig, daarnaast ook naar volle tevredenheid geleverd en product is volledig naar verwachting. Kortom zeker dat we er nog een keer bestellen!

T shirt

The item I ordered was mistakenly delivered by the post NL delivery person, and my item was lost, but the person from this company immediately contacted me and asked me about it at Post NL. However, when I still had trouble finding it, they immediately printed it out again and sent it back! ! "I am very grateful to Michelle for her kind response."

Snelle levering goede kwaliteit

B1 poster folie waterdicht binnen 1 dag geleverd. Toppie

Snelle levering met kwaliteit

Een roll up banner besteld en binnen 2 dagen was het binnen. Goede kwaliteit en afdruk. Zeker aan te bevelen.

Korte lijnen, snelle reacties, top product

De website was duidelijk en goedbetaalde doen. Maar met mijn ontwerp had ik wat hulp nodig en dit is top en snel gedaan.

Snel en goed werk.

De website is duidelijk om te bestellen Het eindproduct was mooi. Goede verpakking bij verzending Snelle levering.

Topdrukwerk!

Netjes en correct afgewerkte produkten. Stevig verpakt, snelle levering, prima klantenservice. Al vele jaren onze vaste leverancier van banners, grote reclamedoeken, posters en stickers in allerlei formaten.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer