Altijd netjes, goed, mooi en snel geleverd. Al jaren klant en uitermate tevreden over de prijs en de kwaliteit. Verschillende mooie dingen laten drukken en altijd goed! Prima klantenservice voor vragen over orders of mogelijkheden.
Hi Jeroen, Wat een complimenten! We worden er bijna verlegen van, wat ontzettend mooi om te horen! Jij maakt onze dag weer helemaal goed! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik geef een 8 omdat het zoals ik al zei er is duidelijkheid, ze zijn snel en het levert goed werk af.
Goedemorgen Janet, Dankjewel voor jouw supermooie review! Uiteraard zijn wij benieuwd wat we kunnen doen om jouw ervaring voor een volgende keer van een 8 omhoog kunnen tillen naar een 9 of zelfs een 10. Mocht je feedback hebben, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik had een bijzondere bestelling met contourgesneden foamborden. Resultaat precies zoals bedoeld en snel geleverd
Hey Oliver, Wat gaaf om te horen dat alles zo goed is verlopen met jouw order! We zijn superblij om dat te horen. Heel veel plezier met jouw order en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
2500 flyers besteld, perfect en een dag eerder dan aangegeven geleverd, top service.
Hey Stefan, Wauw, wat een gave review! En wat een leuk design! Heel veel plezier ermee en we zien je graag snel weer terug voor jouw volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Alles ok
Hi Dien, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! Veel plezier met de folders! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
I have used Drukwerkdeal several times. It’s straightforward to use, quick delivery and always good quality for flyers or cards or booklets.
Hey Ronja, Thank you for your amazing review! We're glad to hear you're happy with our website and of course with the end result. We hope to see you soon for your next order! Kind regards, Hanneke Webcare Specialist
Makkelijk en snel bestelproces. Mooie kant en klaar sjablonen om te gebruiken. Maar eenmaal het product in huis valt op dat de kaartjes niet helemaal hetzelfde zijn. Witte randje verschilt en ook per kaartje links en rechts niet gelijk. Misschien gewoon een foutje..of mis gegaan..geen idee. Ik heb nog geen contact erover gehad met jullie.
Hey Anja, Dankjewel voor jouw mooie review! Toch jammer om te horen dat de order niet helemaal naar verwachting is geleverd. Ik wil aanraden om via jouw account een klacht aan te maken en hier enkele foto's bij te uploaden. Wij kunnen via daar uitzoeken wat er mis is gegaan en natuurlijk kijken naar een passende oplossing. Excuses voor het ongemak, we horen graag van je! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Werk regelmatig met Drukwerkdeal. Ik ben tot nu toe altijd tevreden.
Weer eens tevreden. Makkelijk bestellen snelle levering van goed materiaal.
Hi Georg, Dankjewel voor jouw prachtige review! Wat gaaf om te horen dat je altijd zo tevreden bent over ons! Tot ziens bij jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Elke bestelling bij Drukwerkdeal is altijd naar wens.
Hi Rowin, Wat een mooie review, wat fijn dat je zo tevreden bent over ons! We gaan ons best doen om dit vast te houden. We zien je graag terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Hey Martin, Kort en krachtig! Dankjewel voor jouw review! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Goed product, goede service, snelle levering
Goedemorgen Mariska, Dankjewel voor jouw prachtige review! Lekker duidelijk! We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Drukwerkdeal werkt super makkelijk: goeie website! Compleet assortiment!! Ze houden je erg goed op de hoogte. Drukwerkdeal zou zelfs kunnen nadenken over nèt iets minder mailtjes die je krijgt na een bestelling… ook beter voor t milieu. Ik wil niet met naam en toenaam op een website of zo.
Hey Arthur, Dankjewel voor jouw mooie review, hier zijn we erg blij mee! We zullen jouw feedback rondom de mailtjes zeker meenemen, alle kleine beetjes helpen! Fijne dag! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
In eerste instantie leek het niet mogelijk en kostbaar om ansichtkaarten te drukken die aan beide zijden te beschrijven zijn. Echter, na advies van een medewerker over welk materiaal, is het me gelukt via Flyers printen, maar dan op 300g en A5. Het snijkader was toch nog niet helemaal duidelijk, maar dat zal ik de volgende keer dan wat ruimer nemen.
Goedemorgen Martin, Wat fijn om te horen dat we je hebben kunnen helpen aan een passend alternatief voor jouw kaarten! En wat zijn ze mooi geworden! Mocht je voor een volgende bestelling nog wat meer willen weten over de snijmarge, neem dan gerust contact met ons op. Wij leggen het graag uit, zodat je volgende keer een product krijgt waar je 100% tevreden over bent! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Klantenservice bestaat nog. Daarvoor moet je bij Drukwerkdeal zijn, een ware verademing. Dit lijkt wel een reclame of zo, haha. Ik ben meer dan dik tevreden.
Ellen! Wat ben je fijn enthousiast! Ik heb jouw complimenten hier doorgegeven aan de collega's, we worden er gewoon een beetje verlegen van. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Vanaf goedkeuring afbeelding upload tot verzending, alles uitstekend
Hallo Arie, Wat een complimenten, dank je wel! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
They do really good job.
Hi Granit, Thank you for your kind words! We are looking forward to help you again. Kind regards, Michelle Webcare specialist
De website is makkelijk, duidelijk en het ontwerpen van je product eenvoudig, daarnaast ook naar volle tevredenheid geleverd en product is volledig naar verwachting. Kortom zeker dat we er nog een keer bestellen!
Hallo Miranda, Wow, wat een fijne review, dank je wel hiervoor! Hopelijk zien we je snel weer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
The item I ordered was mistakenly delivered by the post NL delivery person, and my item was lost, but the person from this company immediately contacted me and asked me about it at Post NL. However, when I still had trouble finding it, they immediately printed it out again and sent it back! ! "I am very grateful to Michelle for her kind response."
Hi Rena, I'm so sorry to read that you did not receive your T-shirts! My apologies for the inconvenience this caused you. As discussed during our phone conversation I have asked PostNL to investigate and I will keep you updated about the outcome. Kind regards, Michelle Webcare specialist
Originele beoordeling
The t-shirt I ordered has not arrived because the post nl courier delivered it to the wrong place. I called the post office and asked them to investigate, but I'm shocked that they probably won't come out anymore. "Could you send me the same thing again?"
B1 poster folie waterdicht binnen 1 dag geleverd. Toppie
Hallo Dennis, Nu nog een beetje regen zodat we zeker weten dat het werkt ;) Bedankt voor jouw review en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Hallo Hans, Dank je wel! Kort maar krachtig. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Een roll up banner besteld en binnen 2 dagen was het binnen. Goede kwaliteit en afdruk. Zeker aan te bevelen.
Hallo Elif, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw roll up banner. Het is ook een heel mooi ontwerp! Veel plezier er van en bedankt voor jouw review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De website was duidelijk en goedbetaalde doen. Maar met mijn ontwerp had ik wat hulp nodig en dit is top en snel gedaan.
Hi Erika, Fijn dat we je snel hebben kunnen helpen bij jouw ontwerp zodat je nu een mooi product hebt ontvangen. Dank je wel voor de review! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
De website is duidelijk om te bestellen Het eindproduct was mooi. Goede verpakking bij verzending Snelle levering.
Hallo, Wat een fijne review, dank je wel hiervoor. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Netjes en correct afgewerkte produkten. Stevig verpakt, snelle levering, prima klantenservice. Al vele jaren onze vaste leverancier van banners, grote reclamedoeken, posters en stickers in allerlei formaten.
Hallo Eddy, We hopen dit allemaal nog vele jaren voor je te mogen doen! Dank je wel voor jouw mooie review. Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer