snelle levering en goede kwaliteit
Hi Wietske, Soms zijn meer woorden gewoon niet nodig. Bedankt voor het plaatsen van deze top review! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Na uploaden, bleek dat ik mijn document niet goed had geüpload. Hier moest ik zelf achter komen, jammer dat ik geen herinnering o.i.d.. toegestuurd kreeg. Gelukkig was ik ruim op tijd met bestellen en is mijn bestelling voor de beurs aangekomen.
Hi Mine, Bedankt voor je beoordeling! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit, prijzen en levering. Ook bedankt voor je feedback omtrent de herinnering, we gaan ermee aan de slag! Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Meermaals om hulp gevraagd via chat, mail en telefonisch. Werd continu verwezen naar de site, maar ik hoefde alleen een bevestiging van jullie omtrent kleuren en kleur verschil tussen RGB en CMYK. Mijn designer zei dat alleen de drukker de 100% bevestiging kan geven omtrent de kleuren. Ik vroeg dus niet om een bestand op te maken, maar om er alleen even naar te kijken, maar men weigerde mij te helpen. Ivm deadline toch maar de stickers besteld en nu dus toch opgezadeld met 2500 stickers waar ik niet 100% blij mee ben. Dus top, dank voor deze vriendelijke service.
Hi Annelie, Bedankt voor het schrijven van een beoordeling. Wat vervelend om te horen dat je geen positieve ervaring met ons hebt gehad. Dit is uiteraard niet onze bedoeling. Excuses voor het ongemak hierin! Ik heb er verder in gedoken maar het is mij niet geheel duidelijk wat er precies niet naar wens is met de geleverde stickers? Zou je dit verder willen toelichten als reactie op dit bericht? Dan kunnen we hopelijk tot een passende oplossing komen samen! Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudig te gebruiken, snel en betaalbaar
Beste, Wat fijn dat je tevreden bent met jouw order. Wij streven ernaar om onze orders zo snel mogelijk te leveren met uiteraard de beste prijzen en kwaliteit. Veel plezier van de order en graag tot de volgende! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk te maken kaartjes op de site, mooie kwaliteit en snelle levering!
Dag Ilona, Bedankt voor de mooie review en prachtige complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij hepen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Shirts snel geleverd. Er zat een klein gaatje in één v.d. shirts. Ze hebben razendsnel nieuwe gedrukt. Alles op tijd binnen. Goede service.
Hi Mirjan, Bedankt voor je uitstekende review! Het is altijd jammer als er wat mis gaat, maar het is in ieder geval goed om te horen dat we je hiermee snel en naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
1 van de aanschroef dopjes was beschadigd dus er moest een nieuwe nagestuurd worden. En dat was snel geregeld. Dus tevreden in the end.
Hi Kees, Bedankt voor het schrijven van een review! Vervelend om te horen dat er een dopje beschadigd geleverd is, maar heel fijn om te horen dat het snel is opgelost! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Er valt altijd wat te verbeteren, zoals de bestelfunctie online als je meerdere ontwerpen wilt bestellen in kleine oplages bijvoorbeeld. Of bij de afleveradressen moet je soms ook heel goed opletten dat je die dan goed invoert. Verder een prima en betrouwbare leverancier
Hi Willem, Bedankt voor deze mooie review. Het doet ons goed om te horen dat je blij bent met onze prijzen en levering. Ook bedankt voor je feedback! Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze website zodat deze zo optimaal en klantvriendelijk mogelijk werkt. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Een poster en een magazine laten drukken, zag er allebei zeer goed uit! Én snel en netjes geleverd.
Hi Liesbeth, Bedankt voor deze top review! Wat een prachtige complimenten, daar worden we blij van! We zien alweer uit naar je volgende opdracht. Tot dan! :-) Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel, aanlever is lekker makkelijk en snel bezorgd
Hoi Leon, Wauw, een 10! Vriendelijk bedankt voor dit mooie cijfer. Fijn om te horen dat je tevreden bent met de order, maar dat kan haast niet anders met zulke leuke ontwerpen! :-) Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Zeer goede service en kwaliteit
Dag Claas, Bedankt voor deze top review. Hier doen wij het voor! We zien je graag een volgende keer weer terug. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel en goede kwaliteit prijs verhouding
Hi Caro, Wauw, een dikke 10. Heel erg bedankt hiervoor. Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Snel op naar de volgende mooie bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De website geeft duidelijk aan hoe, in mijn geval, de poster er uit komt te zien met de snijdlijnen en kleur. Gekozen voor normale bezorging, maar ik was aangenaamd verast dat het pakket een dag eerder aan kwam. De kwaliteit was erg goed, en de normale afwerking is erg mooi. Het enige mindere punt was dat 1 van de 20 bestelde posters een paar grijze veegjes had, het was specifiek de poster bovenop de stapel, dus wellicht heeft deze tegen het karton geveegd. Het is geen punt en zal waarschiinlijk ook weer makkelijk er af komen! Kortom, fijn om mee te werken, niet duur, en goede kwaliteit
Hoi Tommi, Bedankt dat je tijd hebt genomen om een review te schrijven, en wat voor een! We zijn er blij mee! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze website en dat levering zelfs nog eerder was dan verwacht. Zo komt onze slogan snel, sneller, snelst mooi tot z'n recht! Graag tot de volgende keer weer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Altijd snel en accuraat en bovendien service gericht en vriendelijk
Dag Wim, Bedankt voor deze ontzettend mooie review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met jouw bestelling en met onze toppers van de klantenservice. Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Bij de volgende bestelling staan we weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
De visitekaartjes die ik bij Drukwerkdeal.nl besteld heb, zijn heel mooi geworden. Enige minpunt is dat de software maar aan bleef geven dat ik binnen de snijlijnen bleef met mijn afbeelding. Terwijl ik met de klantenservice aan het chatten was, zag ik ineens dat ik een voorbeeld kon bekijken en dat zag er prima uit dus de gok genomen en ze besteld. Was een goede gok dus. Wel vervelend dat de software dat dan toch niet herkend.
Hi Sandra, Bedankt voor je beoordeling! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de visitekaartjes. Ook bedankt voor je feedback omtrent de aanlevertool software. Dit heb ik doorgegeven aan mijn collega's, we gaan ermee aan de slag! Graag tot de volgende order weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Duidelijke website, duidelijke communicatie en mijn bestelling werd snel op de afgesproken datum geleverd.
Hoi Marinus, Ontzettend bedankt voor deze perfecte review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze website, communicatie en levering! Veel plezier van jouw bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooie kaartjes, ben er tevreden mee. Precies wat ik zocht.
Hi Robert, Dankjewel voor jouw prachtige review! We zijn heel blij om te horen dat alles zo goed is bevallen. We kijken uit naar jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Regelmatig worden hier flyers, visitekaartjes en stickers besteld. Ik ben erg tevreden over het resultaat, de kwaliteit en de snelle levering.
Dag Veerle, Bedankt voor jouw positieve review. Wat fijn om te dat je voor jouw orders zo tevreden bent. Wij streven er naar om alles zo goed en snel mogelijk te produceren zodat jij alles naar tevredenheid kan ontvangen. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, neem dan gerust even contact op met onze klanten service. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
De bestelling werd snel, professioneel en keurig afgeleverd.
Hallo Aad, Bedankt voor deze lovende review. Goed om te lezen dat je zo tevreden bent met jouw order. Wij streven ernaar om zo goed mogelijk drukwerk zo snel mogelijk te leveren. Graag tot de volgende order! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Aanmaakproces was erg eenvoudig in tegenstelling tot andere leveranciers. Erg duidelijk, vlot proces. Scherp geprijsd en mooie uitvoering van de flyer. Daarenboven snel geleverd. Kortom: prima prestatie!
Goedendag Ab, Ontzettend bedankt voor deze lovende review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel het bestelproces als de order. Veel plezier van jouw bestelling en graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
De logo op de t shirts komen er helaas niet zo goed uit. Vind ik persoonlijk erg jammer want het heeft me wel geld gekost
Hallo Jerke, Dank je wel voor jouw review, wat jammer dat de T-shirts niet naar tevredenheid bedrukt zijn! Je hebt nog geen klacht ingediend bij de order, daarom had ik je graag willen spreken. Helaas kon ik je niet bereiken. Er is een mail naar je onderweg, ik hoor graag van je zodat we de klacht kunnen bespreken! Met vriendelijke groet, Michelle Webcare specialist
Mooie prijs, snel geleverd, goede kwaliteit.
Goedemiddag Linda, Wat een mooie review, wat fijn om te horen dat we je hiermee hebben kunnen helpen. We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Ik heb vaker bij Drukwerkdeal besteld dus weet wat ik zo ongeveer kan verwachten. Scherp prijzen, veel keuze en weer sneller geleverd dan verwacht. Prima!!
Hi Fred, Wauw, dankjewel voor jouw prachtige review! We zijn heel blij om te horen dat alles zo goed is bevallen. We kijken uit naar jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Afspraken nakomen
Hi Maria, Dankjewel voor jouw mooie review! Ik zie dat je de order mooi op tijd hebt mogen ontvangen. Uiteraard ben ik wel heel benieuwd wat wij kunnen doen om jouw 7 voor de volgende keer een 8 of zelfs hoger te kunnen krijgen! Alle feedback is meer dan welkom. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al tot 2 keer toe heel makkelijk besteld en snel geleverd.
Hey Gabin, Wat gaaf dat je al twee keer bij ons hebt besteld, én natuurlijk dat beide keren zo goed bevallen zijn! Wat een ontzettend mooie kaartjes heb je nu gemaakt, heel mooi! Heel veel plezier ermee! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer