Snelle service!

Snelle service, na 2 dagen al thuis bezorgd

super

heel goed

Express service waardeloos

Extra betaald voor express-levering, met als gevolg dat de order alsnog niet op tijd geleverd wordt. Er is verteld dat er een storing heeft plaatsgevonden. Hier zou een “update” over zijn gemaild, maar deze mail heb ik nooit ontvangen. Er zou geld worden teruggestort, maar dit heb ik ook nogsteeds niet ontvangen.

Mooie kwaliteit en snel geleverd!

Ik heb 10 shirts besteld met allemaal dezelfde bedrukking. Snel in behandeling genomen en snel bezorgd. Op de achterkant van de shirts hadden wij een afbeelding van een vrij grote tomaat. Jammer was dat bij iedere shirt de kleur een beetje verschilde. Bij de één was hij bij wijze van licht oranje en bij de andere weer roze. En dan had je bij de ander weer dat ie knal rood was. Dat was jammer, maar we hadden de shirts nodig, en daarnaast verder fijn geholpen!

Een snelle, kwalitatieve dienst en service!

Ik ben zeer tevreden over drukwerkbegeleiding. Zeker een aanbeveling waard!

Voor de eerste keer gebruikt gemaakt van hun diensten en deze zijn top!

Snelle antwoord op mijn vragen… en product is super mooi geworden heel tevreden dus

Ook bij te late levering heel coulant gehandeld.

Ook bij te late levering heel coulant gehandeld.

handig, netjes en net op tijd

Handig bestellen, keurig drukwerk. Deze keer lukte de beloofde aflevertermijn net niet. Het werd een dag later, mede door drukte bij PostNL. Die speling had ik nog net, maar scheelde niet veel en gaf toch wat stress of het drukwerk op tijd zou zijn.

Knap waardeloos

Ik heb 2 foto's op metaal besteld zonder ophangwerk er aan. Uiteindelijk kreeg ik het pakketje binnen en wat blijkt ipv 2 zat er maar 1 in maar de prijs was voor 2 stuks. Ik heb contact gezocht met drukwerkdeal en de persoon in kwestie heeft hem gelijk weer als order geplaatst maar ik moest wel foto's maken van het geen ik binnen heb gekregen. Ik baal hiervan want nu valt het kado in het water. Pluspunt is wel dat Drukwerkdeal de order gelijk weer geplaatst heeft. Dat dan wel weer.

supersnel, goed, betaalbaar

Drukwerkdeal is de ideale partner voor je drukwerk. De tool om visitekaartjes te ontwerpen werkt prima. Bestellen gaat makkelijk, en de levering is snel, goed en betaalbaar!

Jammer

Ik betaal de dubbele prijs voor een snelle levering ivm een presentatie. Levertijd wordt verlengd, presentatie zonder materiaal en de hoofdprijs betaald

Mooie banners

Makkelijk te ontwerpen Je krijgt wat je hebt gevraagd Niet duur Goede kwaliteit Snelle levering Netjes verzonden

Super , Kwalitatief, Snel

Ik had stickers besteld , helaas ware deze niet goed van kleur . De klantenservice heeft me prima te woord gestaan en gezegt stuur maar samples op dan gaan we ze beoordelen. Na de beoordeling hebben ze het voor me opgelost en de stickers opnieuw gedrukt . Dit is toch top service. Groetjes Kevin

Top service en zeer snel geleverd!

Drukwerkdeal laat je nooit in de kou staan, ik had met spoed bedankkaartjes nodig en die waren zo snel geleverd. Daar kunnen een hele boel andere drukkerijen van leren.

kan beter

De service vanuit drukwerkdeal is perfect. Echter is het druk werk niet altijd top. Nu voor de 2e keer uitgelopen letters op onze menukaart.

Helaas geen goede ervaring!

'De helden' van drukwerkdeal hebben mij helaas teleurgesteld. Producten zijn geleverd op een manier die niet aan de verwachting voldeed. Het is onwijs omslachtig om allerlei dingen op de foto te zetten, te uploden en later nog per post op te moeten sturen. Ik verwacht een goed product en geen extra werk. Erg jammer.

Altijd perfecte service, snelle levering en de hoogste kwaliteit!

Ik bestel nergens anders meer mijn printables! Ik ben ontzettend tevreden.

Makkelijke tools, transparant en overzichtelijke website

Makkelijk en duidelijke interface. Snelle levering.

te late levering

ruim een week levertijd, maar pas verzonden op de avond voor leverdag en daarna door vertraagde drukke PostNL maar liefst 2 dagen te lang onderweg en geleverd op zaterdag ipv donderdag. Collega's bevestigen de te late verzending maar geven PostNL de volledige schuld van de vertraging. Dit ben ik niet van jullie gewend. Te late levering en verstoppen achter PostNL.

fijn zaken doen met jullie

Ik krijg wat ik wil ! Jullie zijn voor ons een prima partner.

Wij vonden de kleuren wat flets uitvallen. Op de voorbeeld flyer digitaal kwam alles mooier uit.

Heerlijk werken zo!

Als vormgever is het fijn om snel en betrouwbaar drukwerk in te kopen.

Fijn bedrijf voor allerlei uitingen

Goede service, vooraf en achteraf!

Snel en vriendelijk

Leveren heel snel en goede kwaliteit. De klantenservice is goed bereikbaar en heel vriendelijk. 2 aandachtspunten: website werkt alleen op Google Chrome, dus moest mijn bestelling opnieuw invoeren en de aantallen moet je 2x invoeren. Aan het begin doe je dit en zodra het ontwerp is gemaakt moet je dit nogmaals doen.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer