ziet er netjes uit.
Hoi Jacob, Wauw, een 10! Vriendelijk bedankt voor dit mooie cijfer. Goed om te horen dat je bestelling naar wens is. Tot snel bij je volgende order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Drukwerk zag er goed
Goedemorgen Stephan, Kort en krachtig, dankjewel voor jouw mooie review! We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Bestelling van 2 x 500 flyers werd secuur, goed en snel geleverd. Ervaringen met DWD zijn al jaren goed.
Dag Jos, Vriendelijk bedankt voor deze lovende review. We waarderen trouwen klanten zoals jij! Veel uitdeel plezier van de flyers en graag tot snel bij de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Enkel de post jan beter. Defecte verpakking en “adres niet gevonden”.
Hi Loek, Bedankt voor deze mooie review. Fijn om te horen dat je met ons tevreden bent! Bij de post gaat er ook soms wat mis helaas. Dit mag je altijd bij ons melden en kunnen we dit met de vervoersbedrijven voor je oplossen. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Altijd service gericht, ook als postverwerking niet soepel loopt.
Hi Ric, Bedankt voor jouw mooie woorden. Zo fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze printwerk en service. Dat doet ons deugd. Bij de volgende bestellingen staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
IK had een foutje gemaakt bij mijn foto op canvas. Vanuit de medewerkers kreeg ik een prima mail die me hielp om eea te herstellen.
Hi Jan, Bedankt voor je uitstekende review! Heel fijn om te horen dat we je hierin naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. Hopelijk is de canvas helemaal naar wens afgeleverd. Veel plezier ervan en we zien je graag terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Mooi product forex met mooie foto opdruk
Hi Ralph, Bedankt voor deze top beoordeling! Een 10, daar worden wij heel blij van. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met het plaat, dan zijn wij dat ook! Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Print o dubo besteld was prima.
Beste, Bedankt voor deze mooie review! Top om te horen dat je tevreden bent met de ontvangen print en dat deze snel geleverd is. We staan weer voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Eenvoudig uploaden, snelle levering, netjes verpakt. Echter valt de tekst (zowel licht grijs als koperkleur), geheel weg. Erg jammer dat dit niet duidelijk vermeld staat in de omschrijving. Stickers op transparant folie zijn dus alleen geschikt voor gebruik op ramen. Na melding en vragen, alleen het antwoord gekregen dat de stickers niet geschikt zijn voor een zwarte ondergrond. Helaas geen oplossing.
Beste Dennis, Bedankt voor het schrijven van deze review. Vervelend om te horen dat de stickers niet geheel naar verwachting zijn bedrukt. Er staat vermeld bij de transparante stickers "Let op: Vermijd wit en lichte kleuren in je ontwerp! In je ontwerp wordt dit transparant bij een transparante sticker." Wellicht heb je dit over het hoofd gezien, en dat kan gebeuren! Omdat we het oprecht vervelend voor je vinden heb ik je een mail gestuurd met een coulance oplossing. Reageer je daar even op? Ik hoor graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Een vlag op maat zonder verdere ophangmogelijkheden besteld met eigen ontwerp. Het bestelproces was erg gemakkelijk ook voor het opstellen van het te bedrukken ontwerp. De bestelling kwam daarna netjes op tijd. Helemaal tevreden met het ontvangen product!
Hi Kevin, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review! Heel fijn om te horen dat je het bestelproces en het ontwerpen van de vlag als gemakkelijk hebt ervaren en dat de vlag ook mooi op tijd is geleverd. Dat horen we graag! Veel plezier van de vlag en we hopen nog vele mooie opdrachten voor je te kunnen verzorgen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
snel accuraat en betaalbaar.
Hi Peter, Bedankt voor deze mooie review, hier doen we het voor! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met ons. Tot gauw weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Snel, hoge kwaliteit en betaslbaar
Hi Jantine, Bedankt voor deze geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze snelle levering, kwaliteit en prijzen. We zien je graag terug voor een volgende bestelling. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Van een vakantie moment een blijvende herinnering op canvas laten drukken. Blij met het resultaat!
Hi Anneke, Bedankt voor deze top review! Fijn om te horen dat dat je blij bent met het canvas, inderdaad een schitterende foto! Hopelijk heeft deze een mooie plek gekregen in jullie thuis! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Super snel geregeld allemaal. Scherpe prijzen en rap ik huis. Top!
Hi Jan, Kort maar krachtig! :-) Bedankt voor deze perfecte review en we zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Als je eenmaal wat ervaring hebt met de site, wekt het selecteren van het gewenste drukwerk met gewenste opties en het uploaden van het materiaal als vanzelf. Wel jammer dat de ingevoerde kortingscode niet werd herkend.
Wij hebben dan niets aan te merken van je positieve review, Bert! Bedankt voor het nemen van de tijd. P.S. In de winkelwagen heb je rechts onderaan: rechts onderaan bij kortingscode staat: referentie/ omschrijving en Po/ opdrachtnummer Daarboven staat in het klein "Heb je een kortingscode?" Daar mag je op klikken en de kortingscode invullen. Dan pas wordt de korting verwerkt. Tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik bestel heel regelmatig bij drukwerkdeal voor cultureel centrum De Meentwerf. Altijd prima ervaring, ook als je belt met vragen altijd goede service.
Hoi Lot, Bedankt voor deze mooie review. Heel fijn om te horen dat je steeds weer voor drukwerkdeal kiest en steeds tevreden bent. We zijn blij met trouwe klanten zoals jij! Tot de volgende keer weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Vriendelijke behulpzame mensen aan de telefoon die ook nog goed te bereiken zijn. Daar kunnen bedrijven met chat bots een voorbeeld aan nemen. Product sneller geleverd dan gedacht en ziet er naar wens uit.
Hi Anita, Bedankt voor deze mooie complimenten, daar doen we het voor! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze klantenservice en dat je bestelling snel en naar wens is afgeleverd. Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
snel en makkelijk, kwaliteit verschilt nog wel eens........
Beste Jurrian, Bedankt voor deze mooie review, dit waarderen wij! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Heel klantvriendelijk en snelle service. Wanneer er een probleem is lossen ze het gelijk op ! Ik ben heel tevreden!
Hi Dorinda, Bedankt voor je uitstekende review! Het is altijd jammer als er wat mis gaat, maar het is in ieder geval goed om te horen dat we je hiermee snel en naar tevredenheid hebben kunnen ondersteunen. We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Twee dagen geleden heb ik slecht gedrukte tweezijdige bordjes ontvangen. Direct gereclameerd, met 5 foto’s. Op de achterkant is het beeld 8 mm verschoven, zelfs iemand die slechtziend is kan zien dat dit niet goed is. Dag later niks gehoord en gemaild dat ik graag zsm, maar zeker voor de Pinksterdagen terugkoppeling wil omdat het werk voor een beurs is (nogal harde deadline dus). Weer een dag later: nog steeds niks gehoord en waar ik bang voor was gebeurt: extra lang Pinksterweekend en nog steeds onduidelijkheid en helemaal geen contact. Stress. Bij mijn vorige reclamatie was het hetzelfde verhaal: lang wachten op terugkoppeling van de productie (ergens in binnen of buitenland, who knows). Kortom: echt ruk en Drukwerkdeal niet waardig. Ik denk echt dat jullie het reclamatieproces nog eens onder de loep moeten nemen, want dit kan echt niet als jullie een fout maken, jullie klanten zijn de dupe. Ik hou niet van klagende mensen en dat ik klaag wil zeggen dat het me hoog zit, maar voorheen was dit toch écht allemaal veel beter geregeld. Klacht 0124EC0B: misschien hoor ik nu wel iets terug?
Hi Frank, Bedankt voor het schrijven van een review. Wat vervelend om te horen dat het mis is gegaan met de borden bedrukken. Onze excuses voor het ongemak in deze. Ik heb je zojuist geprobeerd te bellen maar kreeg je helaas niet te pakken. Mijn collega Sven heeft je afgelopen vrijdag een bericht gestuurd als reactie op jouw mail. Zou je daarop even willen reageren? Dan kunnen we de klacht z.s.m. voor je afhandelen. We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
zeer snelle levering en geweldige service, ook als er iets mis gaat. TOP
Hoi Roy, Wat een fijne review! Het is altijd jammer als er wat mis gaat, maar het is in ieder geval goed om te horen dat we je hiermee hebben kunnen ondersteunen. Hopelijk is de nieuwe banner wel helemaal naar tevredenheid! We zien je graag snel weer terug voor een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
Al snel na mijn bestelling bleek dat de levering van mijn magazines een stuk langer zou gaan duren dan aanvankelijk was aangegeven. Hierbij bleef het een lange tijd onduidelijk hoe lang het zou gaan duren en moest ik lang op verdere informatie wachten. De track & trace link die ik kreeg, bleef dagenlang niets doen. Uiteindelijk is mijn bestelling bijna een week te laat geleverd, waardoor ik mijn deadline gemist heb. De kwaliteit van het drukwerk was echter heel erg prima; daar ben ik heel erg tevreden mee.
Goedemiddag Denise, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze uitgebreide review achter te laten voor ons! Allereerst vervelend om te horen dat er zoveel onduidelijkheid was rondom deze order. Ik kan me goed voorstellen dat dit heel frustrerend was voor je. Ik zie inderdaad dat de order wat vertraging heeft opgelopen omdat dit intern is afgekeurd, maar helaas zonder reden. Hierdoor is de order pas later echt in productie genomen. Uiteindelijk is jouw order op de 11e 's nachts verzonden, en is dit de volgende dag opgehaald en verwerkt. Gelukkig is het vanaf dat moment soepeler verlopen en heb je de order mogen ontvangen. Onze excuses voor de vertraging rondom de order! Als ik hier nog wat in kan betekenen of je wil graag nog contact hebben, neem dan gerust contact op via [email protected] t.a.v. Webcare / Hanneke Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
makkelijk bestellen, veel opties, korte levertijd.
Hey Richard, Dankjewel voor jouw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zo goed is verlopen met jouw order. We zien je graag snel weer terug! Met vriendelijke groet, Hanneke Webcare Specialist
fijn om persoonlijk contact te hebben, alleen jammer dat je moet zoeken voor je een telefoonnummer vind.
Beste Jaap, Bedankt voor je mooie review! Ons telefoonnummer staat onder 'klantenservice' rechts op onze website. Voor de volgende keer onder de sneltoets: 088-8855222 :) We horen graag van je! Met vriendelijke groet, Emma Webcare Specialist
Erg tevreden over Drukwerkdeal.nl
Beste Arjo, Bedankt voor de mooie review en prachtige complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij hepen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer