Zeer teleurgesteld

Ik had deze bestelling in januari besteld en deze is nooit aangekomen. Ik ga ervan uit dat jullie dit ook hebben gezien. Het rompertje past inmiddels niet meer. Ik zou verwachten dat er een excuses komt en geld wordt teruggestort aangezien dit bij een enorme bestelling hoorde en ik afgelopen winter heel veel bij jullie besteld hebt en dit aankomende winter eventueel weer wil doen. Enorm teleurstellend dat jullie dit pakket zonder iets te zeggen gewoon maanden later opsturen.

Dwd gets the job done

Perfect drukwerk en levering

Al eerder besteld bij Drukwerkdeal.nl en zoals eerder, perfect product en perfecte levering.

Gewoon prima

Prima prijs, prima kwaliteit, prima leveringstijd. Gewoon prima dus.

Top bedrijf

Alle vele banners besteld en elke keer super snel geleverd!

Goede kwaliteit en service

Goed snel en correct

Snel en goed

Een spoedje werd goed en snel opgepakt door drukwerkdeal.nl. Met vragen werd ik telefonisch uitstekend geholpen, zorgen direct weggenomen en het product werd binnen no time op het juiste adres geleverd. Kwaliteit bleek prima, dus voor herhaling vatbaar.

Goede service en snelle levering

Heel betrouwbaar!

Nooit problemen, altijd netjes verzorgd.

SLECHT

Folders zijn niet goed afgedrukt, snijrand is niet eraf gehaald waardoor ik nu met verkeerde folders zit. Probleem wordt ook niet opgelost. Ik zal nooit meer wat bestellen bij jullie!!

Altijd goed.

Drukwerk bestel ik elk jaar weer hier voor onze straatrommelmarkt. Altijd prima geregeld, goede prijs, mooi drukwerk. Bestellen is een eitje en snel in huis.

Puike service

Goede producten redelijk geprijsd snel geleverd Service fantastisch puik

prima kwaliteit, op tijd aangeleverd, niks op aan te merken

prima kwaliteit, op tijd aangeleverd, niks op aan te merken

Top en snelle levering

Ik moest supersnel nog een spandoek hebbben, ontwerpen was zo klaar. Spandoek volgende dag al in huis en voor een top prijs ook nog

Service gericht en prettig in de omgang

Oei ik maakte een fout. Beetje paniek. Ik moest de eerste order annuleren en daarna herstellen. Het werd supersnel geregeld. Inmiddels staan de mooie beachflags voor het buurthuis in Utrecht . Dank voor de service!

Helemaal goed

Je wordt heel goed geholpen als er problemen zijn en de levering is snel. Het is een gebruiksvriendelijke site

Optijd geleverd maar de print was helemaal scheef gesneden. Aan de linkerkant zat n halve centimeter meet wit dan aan de rechterkant..

Snel en goede kwaliteit

Fijn

We waren vrij laat met bestellen maar de gewenste leverdatum was volgens de website haalbaar. Zul je net zien ... in het productieproces liep er iets niet volgens planning waardoor de levertijd niet gehaald werd. Het contact met de klantenservice hieromtrent verliep zeer prettig. Uiteindelijk is een deel van de bestelling een dag later dan gepland maar nog net op tijd voor het feestelijke moment rondom het 50 jarig bestaan van ons bedrijf geleverd. Zo doende konden wij de feestelijkheden 'omkleden' met mooie bedrukte servetten ;-).

Uitermate tevreden!

De site is gebruiksvriendelijk. Met een eigen lay-out is het resultaat uitstekend gedrukt. Verder is de levering sneller dan verwacht ontvangen. Service is top!

Goedkoop en goed

Bouwhekdoek gekocht

Prima kwaliteit voor een goede prijs!

Leveren op tijd. Kwaliteit is helemaal oké. Goede communicatie! Soms moet ik iets langer wachten op de factuur.

Goede kwaliteit en snelle service

Prima service en de kwaliteit is uitstekend.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer