Meedenkend team hielp me aan prachtig resultaat

Zelf een klein boekje maken is nogal een klus, als je niet zo thuis bent in opmaakprogramma's. Des te fijner als je eerst telefonisch en later online geholpen wordt door het team van Drukwerkdeal. Zo ontstond snel het boekje dat ik graag wilde en het zag er prachtig uit. En met twee dagen in huis. Tevredener kun je niet zijn!

Eerder al visitekaartjes besteld en nu wenskaarten. De hoeveelheid kaarten bij de bestelling aanpassen ging niet lukken, maar even bellen en het werd meteen geregeld. Kaarten zien er net zo uit als het ontwerp.

Prima drukwerk voor n prima prijs.

Communicatie snel en duidelijk. Ik ben zeer tevreden over het resultaat!

Snel, voordelig en duidelijk

Een bestelling bij Drukwerkdeal verloopt 99% van de tijd perfect. De kwaliteit is prima tot goed. Ze hanteren een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. De snelheid waarmee de opdracht uitgevoerd wordt is goed en de communicatie is ook zeer prettig. Ze zorgen dat ze bereikbaar zijn, wat ik als klant enorm prettig en belangrijk vindt. Gaat er een keer iets mis, en dat kan altijd een keer gebeuren, dan wordt dit zonder gedoe opgelost. Zolang ze het type en soort drukwerk in het assortiment hebben is er geen rede voor mij om ergens anders te bestellen.

Mooi product, snel geleverd

De bestelprocedure bij drukwerkdeal is duidelijk en prettig, de levertijden zijn snel en de kwaliteit is gewoon goed. Ik bestel hier graag!

Altijd goed

Vrijwel altijd vlekkeloos. Levertermijn wordt doorgaans prima gehaald en de kwaliteit is goed. Evenals de tarieven.

Website is erg duidelijk en bestellen en ontwerpen is makkelijk. Leveringen erg betrouwbaar

Heb al veel ervaring met Drukwerkdeal. De leveringen zijn tot nu toe altijd op tijd geweest en drukwerk van goede kwaliteit. Het bestelproces is erg duidelijk. Wel zou ik graag een uitbreiding zien van stickermateriaal. Het is nu kiezen tussen: - Zeer dun, lastig aan te brengen, materiaal dat geen hardnekkige resten achterlaat. of - Makkelijk aan te brengen materiaal dat wel hardnekkige, moeilijk te verwijderen resten achterlaat. Beide voor ons niet ideaal.

Goede kwaliteit vlot geleverd

Zeker niet de eerste keer dat ik bij Drukwerkdeal bestel. Ruime keuze en eigenlijk staat de juiste oplossing altijd in het assortiment. Ook nu weer eenvoudig kunnen bestellen en dit keer sneller dan gepland binnen.

Prima volgens verwachting geleverd

Gewoon goed.

Heel tevreden over het geleverde werk

Zie boven

Altijd snel, makkelijk en behulpzaam

Het drukwerk is altijd snel, makkelijk te bestellen, altijd behulpzaam.

Ziet er goed uit!

De vlaggen zijn duidelijk en is van een goede kwaliteit.

Topwerk, niks op aan te merken.

Aanleveren is helder. Resultaat is prima kwaliteit. En snel.

Top service en kwaliteit

Top service en kwaliteit

In 1 woord: prima!

Drukwerkdeal communiceert goed met zijn klanten. De website is helder en gebruiksvriendelijk. De tarieven zijn aangenaam, zeker waar het offsetdruk betreft. Hier kom ik graag terug.

Perfect geregeld

ontevreden resultaat visitekaartje

Klacht ingediend dat het niet goed is afgedrukt. Het kaartje is niet goed uitgelijnd en bij alle hoeken staan de kant lijnen. Volgens de medewerker kan het niet anders en moeten we het bestand aanpassen. Bij de plaatselijke drukkerij is het wel gelukt. Gevraagd om het verschuldigde bedrag terug te storten maar ook dat gebeurt niet.

matig

Van de 8 canvas panelen waren er 4 niet echt goed bespannen, d.w.z. de afgedrukte foto stond niet goed in het midden, met als resultaat een witte rand aan een kant. Niet eerder meegemaakt en ik doe dit al 6 jaar bij jullie.

Mooie kwaliteit - 1 dag te laat

Zie hierboven

Satisfied

ik had een probleem en ze hebben mij goed geholpen om dit probleem op te lossen.

Goed!

Goede, vriendelijke en snelle service

Transparant geen succes

Ook al heb ik de voorbereiding goed gedaan toch is mijn afbeelding niet mooi op het raam gekomen. Ik vind de tekst ook te veel doorschijnen, ook al heb ik donkere kleuren gebruikt. Transparant vind ik kortom geen succes.

Hele snelle service en makkelijk en gebruiksvriendelijke website

Makkelijk via de website kunnen bestellen en het werd heel snel geleverd. Goed product ook! Stevige kaartjes en mooi gedrukt.

Inkt uitgelopen

Tot nu toe altijd tevreden. Maar de inkt is erg uitgelopen. Ziet er niet goed uit En jammer dat je iedere keer een nieuw ontwerp moet aanleveren. Terwijl ik al vaker besteld heb

Eeenvoudig bestellen, geleverd volgens afspraak!

Prima drukwerk voor een goede prijs.

Keulenstraat 4

7418 ET Deventer