De website is zeer overzichtelijk opgezet en de medewerkers behulpzaam. De geleverde kwaliteit is zonder meer goed.
Hi Sjoeal, Bedankt voor de mooie review, hier doen we het voor! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze support, kwaliteit en levering. Tot gauw weer bij de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Goede kwaliteit en snelle levering
Hey Anne-Maaike, Bedankt voor deze top review! Ook bedankt voor de complimenten over onze kwaliteit en snelle levering! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik werk al jaren met Drukwerkdeal. Niet heel frequent, maar wel heel steady. Tot nog toe nog nooit klachten gehad, en als er eens iets niet helemaal uit de verf kwam zoals ik het voor ogen had, kon ik bellen en dan werd het opgelost. Supergoede service dus.
Hi Josefine, Wat een complimenten! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Dat doet ons goed! We zijn blij met trouwe klanten zoals jij. Op naar de volgende mooie order! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
uitstekend
Kort maar zeer krachtig, Anton! Bedankt voor deze uitstekend review. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Door account aan te maken, kunnen we snel handelen en designs opnieuw gebruiken. Is altijd snel geleverd met goede kwaliteit.
Hi Laurens, Enorm bedankt voor de mooie review, hoe kunnen wij er een 10 van maken? :) Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Vooral de service als je vragen hebt is goed!
Kort maar krachtig, Ans! Bedankt voor deze top review en we hopen je snel weer je mogen helpen! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Nooit geen problemen met bestellen en aanleveren van bestanden. Vlotte snelle levering, goed geregeld allemaal.
Goedemorgen Eimert, Wat een complimenten! Ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ons! Daar worden we helemaal blij van. We zien je dan ook heel graag terug voor jouw volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Helaas was één banner niet meer inrolbaar. Na melding werd dit razendsnel opgepakt en opgelost door een nieuwe banner te regelen.
Hi Ellen, Bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te horen dat de communicatie en samenwerking met ons zo snel is verlopen en dat het eindresultaat toch naar wens is. We staan weer voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hi Marion, Bedankt voor deze fantastische review! Heel fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service, levering en kwaliteit! Daar doen wij het voor! We staan weer voor je klaar bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik ben ook via via doorverwezen naar drukwerkdeal. Met hulp van de persoon een snel en mooi spandoek voor een dranghek gemaakt. En wat een levertijd, geweldig! Dank team drukwerkdeal
Hi Lars, Bedankt voor deze gave review, hier worden we erg blij van! Heel fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je eerste bestelling bij ons. We zien je uiteraard graag weer terug voor nog meer mooie opdrachten! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
Bij een aantal telefonische vragen ook prima response
Hi Harrie, Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Onze klantenservice medewerkers proberen je zo goed mogelijk helpen. Dan is het fijn om zo'n mooie review te krijgen waaruit blijkt dat jij naar tevredenheid geholpen bent. Dank je wel! We staan de volgende keer weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare specialist
De flyers zien er goed uit
Hoi Rianke, Wow, een 10! Daar worden we super blij van! Heel fijn om te horen dat je blij bent met de flyers en dat we aan jouw verwachtingen hebben voldaan. Tot snel weer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Geniet leaflet besteld, binnen 5 dagen geleverd. Prima Kwaliteit!
Beste Ed, Bedankt voor het schrijven dat deze mooie review. Fijn om te horen dat je tevreden bent over de geleverde kwaliteit en de snelle levering. Veel plezier ervan en bij een nieuwe order staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Prima service. Snel en makkelijk.
Goedemorgen Nicolette, Dankjewel voor jouw prachtige review! We hopen je snel weer te kunnen helpen met een volgende mooie bestelling. Voor nu wens ik je heel veel plezier met het uitdelen van jouw visitekaartjes! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Hoe maak je zonder speciale opmaaksoftware een roll-up banner? Gewoon online. Het is even puzzelen, maar de mogelijkheden zijn groter dan je in eerste instantie denkt.
Hallo Marjan, Bedankt voor deze top review! Heel fijn om te horen dat onze online ontwerptool goed bevalt. Er is inderdaad veel mogelijk daarin! Veel plezier van de banner en we hopen nog vele mooie opdrachten voor je te mogen verzorgen. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Auto stickers besteld, niet genoeg hulp gekregen wat betreft de bestelling vervolgens stickers gekregen wat niet te gebruiken zijn. Toch andere stickers moeten bestellen ook hier geen korting en of hulp gekregen.
Hi Peter, Bedankt voor het schrijven van een review en voor het prettig contact van zojuist. Zoals besproken zijn de stickers besteld met een witte achtergrond en je had deze contour gesneden gewenst. We hebben uit coulance een korting aangeboden op de stickers en je hebt al een nieuwe order geplaatst voor contour gesneden stickers. Mocht er iets niet helemaal duidelijk zijn, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag met al jouw drukwerk vragen! :-) Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Makkelijk te bestellen en prachtig resultaat
Hi Roy, Bedankt voor deze mooie beoordeling! Een dikke 10, daar worden wij heel blij van. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent, dan zijn wij dat ook! Graag tot snel bij je volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Het beloofde ontwerp werd niet geleverd en het koste veel moeite om het uiteindelijk toch geregeld te krijgen. Erg jammer. Inmiddels bijna een week verder en de productie is nog steeds niet gestart dus qua levering zeker niet op tijd.
Beste Hélène, Bedankt voor het schrijven van deze review. Ik heb er even in gedoken en ik snap jouw frustratie in deze situatie. Er is helaas foutieve informatie over het bedrukbaar gebied van onze katoenen tassen gegeven waardoor we niet aan jouw verwachting hebben kunnen voldoen. Onze oprechte excuses voor het ontstane ongemak in deze. Je hebt momenteel nog contact met mijn collega en het wordt voor je opgelost middels een credit en een herdruk met een andere druktechniek. We vertrouwen er op dat het nu wel naar verwachting geleverd wordt! Bij verdere vragen verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Drukwerk is wel goed gedrukt, maar nu is de afwerking weer in gebreke. Totaal verkeerd gesneden. 4 T-shirts besteld. Ik dacht, wat kan daar mee misgaan. Worden er maar 3 geleverd. Nieuwe levering 10 dagen later.
Hi David, Bedankt voor je eerlijke review en voor het prettig contact van zojuist. Waar er gewerkt wordt, worden er fouten gemaakt. Maar dit blijft uiteraard vervelend. Onze excuses voor het ontstane ongemak in deze. We hebben besproken dat we de lopende klachten netjes voor je gaan oplossen en we streven naar verbetering! Bij verdere vragen verneem ik deze graag. Met vriendelijke groet, Rebecca Webcare Specialist
Ik kon vrij gemakkelijk mijn visitekaartjes bestellen volgens een door mij ontworpen voorstel en ze waren een paar dagen later al in huis. Prima!
Hallo Kees, Bedankt voor jouw lovende review. Goed om te horen dat je tevreden bent met het bestel proces en het geleverde resultaat. Veel plezier van de kaartjes en graag tot snel bij een volgende order. Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Beste medewerker van Drukwerkdel, afgelopen week heb ik een order geplaatst en daarmee heb ik twee opmerkingen. Het bezorgen tijd en levering was perfect, ik heb supper snel alles binnen kunnen ontvangen, allen waar ik minder tevreden ben is met resultaat van mijn post. Mijn logo is total onduidelijk geworden waardoor ik de post niet kan gebruiken. Ik zal graag nog een poging met jullie willen krijgen, ik heb namelijk bij en andere partij waar ik al samen werk flayers gemaakt maar toch wilde ik de post bij jullie proberen en ia toch helaas niet goed gelukt. Graag hoor ik van jullie of we er kunnen oplossing vinden. Met vriendelijke groet, Mavi Mattoso
Beste Maria, Bedankt voor het plaatsen van de reactie op Kiyoh. Vervelend dat de roll-up banner niet naar wens is. Ik heb je geprobeerd te bellen echter krijg ik de melding dat je niet bereikbaar bent. Indien ik naar het bestand kijk, en naar het logo, is het logo erg onscherp aangeleverd. Tevens heeft heeft ons systeem dit aangeven bij het aanleveren van het bestand. Ik heb je inmiddels een mail gestuurd betreft een oplossing. Mocht je nog vragen hebben, stel ze gerust!
snelle en correcte levering en super kwaliteit
Beste John, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Voor mijn bedrijfje heb ik stickers laten drukken. Het resultaat was in eerste instantie erg mooi maar na een paar weken waren de stickers al erg vervaagd. Als oplossing heb ik een voucher ontvangen waarmee ik nieuwe artikelen kan bestellen.
Beste Britt, Bedankt voor het plaatsen van een bericht. Je hebt inmiddels contact gehad met mijn collega en er is een oplossing aangeboden. Fijn dat het zo afgehandeld kan worden. Wij helpen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groeten, Marian Webcare Specialist
Originele beoordeling
Voor mijn bedrijfje heb ik stickers laten drukken. Het resultaat was in eerste instantie mooi. Maar na een paar weken waren de stickers al zo vervaagd dat mijn logo bijna niet meer zichtbaar was. Helaas dus erg slechte kwaliteit.
Foto's op alu besteld en netjes binnen de afgesproken tijd , eerder zelfs, bezorgd. Netjes verpakt om beschadiging te voorkomen. Zeer zeker heel tevreden mee.
Beste Marco, Bedankt voor de mooie complimenten, hier zijn wij erg blij mee! Wij helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Marian Webcare Specialist
Het resultaat is gewoon altijd goed! Ik bestel met enige regelmaat bij Drukwerkdeal, soms visitekaartjes, soms kaarten voor klanten of voor mezelf en ook af en toe een vlag. Ook deze keer is de vlag zo ontzettend mooi geworden! Aanleveren gaat soepel, er is altijd hulp via de chat (al heb ik die niet vaak nodig) Top bedrijf!
Hi Suzan, Bedankt voor jouw mooie woorden. Zo fijn om te lezen dat je tevreden bent over de bestellingen die je bij ons plaatst. Dat doet ons deugd. Bij de volgende bestellingen staan we graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Isabel Webcare Specialist.
Keulenstraat 4
7418 ET Deventer